Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μυρτουλιιιιιιι μουτς!!! Γελασα με την καρδια μου!

Ελενη περαστικα στο τσουλουφακι και στην Αννουλα και στον Σοζω...

Παλαντινακι ολα περνανε μια παρομοια φαση... και μενα και Βασω, τζενη,...

Θα επανελθει μην ανησυχεις!

Μυρτουλι ελπιζω να σταματησει το αιματακι αμεσως...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλλές καλημέρες κι απ'το άλλο αρρωστομέτωπο

Ααα επίσης δεν σας είπα στο μαλλ έχει βδομάδα Λέγκω!
Λοιπόν οι εκδηλώσεις της βδομάδας Λέγκω:

-επιδείξεις μάρσιππου:Πόσες δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε φορώντας το μωρό.

Μπάσκετ για μαρσιπποφόρους, βόλευ, μπιτς βόλευ κλπ

-Πένταθλο: Κουβαλάω μωρό,μαγειρεύω, ταίζω, προσέχω δυο-τρία γειτονόπουλα και βάφω και τις γλάστρες

-Μαγειρική: Νο κόμεντς

-Νυχτερινός αγώνας δρόμου μετ'εμποδίων. Ταίστε ένα βρεφος και ένα νήπιο εναλλάξ, με τα λιγότερα δυνατά χτυπήματα στον τοίχο. Δύο πόντοι αφαιρούνται για το κοπάνημα ενηλίκου, τρεις για το κοπάνημα νηπίου και πέντε για το βρέφος.

:lol::lol::lol::lol: Με έπιασε νευρικό γέλιο πρωί πρωί, με τιμάτε δεν μπορώ να πω! Γεια σου ρε Μυρτώ Πικάσο:tongue:

Λενάκο μου, θα πάτε το τσουλουφάκι καμια βόλτα στον παιδίατρο; Έχει λιώσει το έρμο το πλάσμα!

Ο θοδωρής κομπλέ μάλλον από πυρετό, την άρπαξε ο Νικόλας αλλά δεν έχει κάνει πυρετο ακόμα, ελπίζω όχι.

Χαμός έφυγαααααααααα

Διαφημίσεις

Πάλι 39 το απόγευμα αλλά είχε πολλά κέφια και νομίζω ότι είναι η τελευταία μέρα!

Σήμερα κλείνουμε 1 βδομάδα με πυρετούς Αλέκος και τσουλού μαζί...

Τα υπόλοιπα αρρωστούλικα???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε ρε κοπελιές, 3 μερούλες έλειψα και βρήκα όλα τα παιδάκια αρρωστουλικα! Περαστικά στα ταλαιπωρημένα παιδάκια και τους γονείς τους!

Χλόη διάβασα την ιστορία του τοκετού σου και πραγματικά είναι πολύ συγκινητική! Μπράβο σου!

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία στα Γιαννενάκια, στο ταξίδι με το αεροπλάνο -πήγαινε, έλα- υπόδειγμα η κόρη μου! Ο καιρός μας τα χάλασε λίγο, αλλά και πάλι μια χαρά! Εμετούς βέβαια με τρέλα, δεν προλαβαίναμε να αλλάζουμε σαλιάρες γιατι μύριζε ολόκληρη ξινίλα! Πάντως ήταν ευκαιρία να τη χαρώ λίγο, γιατί με το Γωγούλη η αλήθεια είναι την έχω λίγο παραμελημένη! Χόρτασε το κακομοιράκι μου αγκαλίτσες και παιχνίδια!

Καληνύχτα κοριτσάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

κορτισια με τα αρρωστουλικα ζουζουνια...περαστικα σας!!!!!!!

εμεις με το φαι παμε λιγουλακι καλυτερα...δεν ξερω αν τρωει πιο πολυ ποσοτητα απλα την αφηνω να παιρνει πρωτοβουλια και να το δουμε λιγο σαν παιχνιδι και σαν την ανακαλυψη κατι καινουριου, της φτιαχνω πιο συμπαγες φαι και χρησιμοποιει αρκετα τα χερια της οποτε ειναι πιο ηρεμη, χωρις γκρινιες και παραπονα...επισης αυτο που σιγουρα εχει αυξησει ειναι το φαι που τρωει ενδιαμεσα πχ τρωει περισσοτερο αυγο, ή τυρακι,ή φρουτακια κομμενα κτλ.

για πειτε ιδεες για υγιεινο finger food (αν ειναι δυνατον να περιεχει και μια μορφη κρεατος για εκει υστερουμε πολυ...:rolleyes:) οι πιο εμπειρες.....pls

επισης τα φωτα σας οι βορειοελλαδιτισσες...ειναι μια κοπελα απο το κιλκις που θελει βοηθεια με το θηλασμο (προκειται να γεννησει σε 2 μηνες το δευτερο παιδακι της), εχετε τηλ για συμβουλους θηλασμου σε εκεινες τις περιοχες???

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία στα Γιαννενάκια, στο ταξίδι με το αεροπλάνο -πήγαινε, έλα- υπόδειγμα η κόρη μου! Ο καιρός μας τα χάλασε λίγο, αλλά και πάλι μια χαρά! Εμετούς βέβαια με τρέλα, δεν προλαβαίναμε να αλλάζουμε σαλιάρες γιατι μύριζε ολόκληρη ξινίλα! Πάντως ήταν ευκαιρία να τη χαρώ λίγο, γιατί με το Γωγούλη η αλήθεια είναι την έχω λίγο παραμελημένη! Χόρτασε το κακομοιράκι μου αγκαλίτσες και παιχνίδια!

καλως ηρθατε!!!!!!!:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα!

Άντε να φύγουν οι αρρώστιες επιτέλους!

Μαρίνα welcome back!

ds στο Κιλκίς δεν έχει σύμβουλο, πρέπει να έρθει θεσσαλονίκη, δεν είναι μακριά. Αύριο έχει συνάντηση της LLL, ας έρθει να ενημερωθεί και να πάρει και τα φυλλάδια της LLL που είναι πολύ κατατοπιστικά. Πληροφορίες έχει βάλει η αμαρέττο στο αντίστοιχο τόπικ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1551215#post1551215

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...