Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ααα επίσης δεν σας είπα στο μαλλ έχει βδομάδα Λέγκω!

Έχει περίπτερα σε διάφορα μέρη και φτιάχνουν τα παιδάκια κομματάκια από τις μεγάλες κατασκευές που έχουν! Δίνουν και δωράκια! Πήγα χθες με Αλέκο και κόλλησα κι εγώ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ρε τσουλουφίτσα, γιατί ρε γαμώτο....Περαστικά!!!

Και στην Αννούλα, που τη βρίσκω πολύ new age!

Λοιπόν οι εκδηλώσεις της βδομάδας Λέγκω:

-επιδείξεις μάρσιππου:Πόσες δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε φορώντας το μωρό.

Μπάσκετ για μαρσιπποφόρους, βόλευ, μπιτς βόλευ κλπ

-Πένταθλο: Κουβαλάω μωρό,μαγειρεύω, ταίζω, προσέχω δυο-τρία γειτονόπουλα και βάφω και τις γλάστρες

-Μαγειρική: Νο κόμεντς

-Νυχτερινός αγώνας δρόμου μετ'εμποδίων. Ταίστε ένα βρεφος και ένα νήπιο εναλλάξ, με τα λιγότερα δυνατά χτυπήματα στον τοίχο. Δύο πόντοι αφαιρούνται για το κοπάνημα ενηλίκου, τρεις για το κοπάνημα νηπίου και πέντε για το βρέφος.

Μπορώ να συνεχίσω επ'άπειρον αλλά μετά δε θα μου μιλάει η πρωην συμπεθέρα, αλλά κι εσείς που έχετε τον καημό σας με τα εμπύρετα μωρά και εγώ σας λέω μπούρδες...

Φιλιά γλυκά και να γίνετε γρήγορα καλά.....

καλησπέρα, περαστικά στα αρρωστούλικα!

εμείς περνάμε φάση παλιμπαιδισμού, η Σοφία αρνείται να φάει και φρούτα και φαΐ και θέλει να θηλάζει μόνο, γύρω στις 15 φορές τη μέρα, χειρότερα κι από νεογέννητο. Έχει αναστενάξει το βζ!

Διαφημίσεις

Α ρε τσουλουφίτσα, γιατί ρε γαμώτο....Περαστικά!!!

Και στην Αννούλα, που τη βρίσκω πολύ new age!

Λοιπόν οι εκδηλώσεις της βδομάδας Λέγκω:

-επιδείξεις μάρσιππου:Πόσες δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε φορώντας το μωρό.

Μπάσκετ για μαρσιπποφόρους, βόλευ, μπιτς βόλευ κλπ

-Πένταθλο: Κουβαλάω μωρό,μαγειρεύω, ταίζω, προσέχω δυο-τρία γειτονόπουλα και βάφω και τις γλάστρες

-Μαγειρική: Νο κόμεντς

-Νυχτερινός αγώνας δρόμου μετ'εμποδίων. Ταίστε ένα βρεφος και ένα νήπιο και ένα βρέφος εναλλάξ, με τα λιγότερα δυνατά χτυπήματα στον τοίχο. Δύο πόντοι αφαιρούνται για το κοπάνημα ενηλίκου, τρεις για το κοπάνημα νηπίου και πέντε για το βρέφος.

Μπορώ να συνεχίσω επ'άπειρον αλλά μετά δε θα μου μιλάει η πρωην συμπεθέρα, αλλά κι εσείς που έχετε τον καημό σας με τα εμπύρετα μωρά και εγώ σας λέω μπούρδες...

Φιλιά γλυκά και να γίνετε γρήγορα καλά.....

Α ρε Μυρτούλι έχεις κέφια εεε?

Ξέχασες και την εικονογράφηση βιβλίων άμα λάχει!

Μακάρι να πέσει ο πυρετός της τσουλουφίτσας... Γιατί αύριο θα είναι η 4η μέρα...

Δεν έχω κέφια καθόλου, σήμερα πάλι είδα αίμα στα κακά του μωρού....Βέβαια η γκουρού-Αφροδίτη μου είπε ότι μετά τις δύο εβδομάδες αποχής θα δω αποτέλεσμα αλλά και πάλι....

τώρα το βράδυ κλείνει το 3ο 24ωρο...

Ναι όντως θέλει 2 βδομάδες... οπότε μην ανησυχεις... Μήπως είναι καμιά ραγαδούλα? Είναι σίγουρο ότι είναι αλλεργία? Πού να ξέρεις κι εσύ όμως εεε? Θα δεις... Πόσο καιρό έχεις αρχίσει την αποχή?

Διαφημίσεις

μμμ καλή ερώτηση... Ίσως από το σφίξιμο στα κακά??

Δεν είμαι σίγουρη...

Πάντως κάνε λίγο υπομονή να δεις αν είναι από το γάλα και βλέπεις...

Πάντως και ο ανηψιός μου 9 χρονών έβγαλε κάτι εκζέματα στα πόδια και του είπε αλλεργία η δερματολόγος... Του έδωσε μια λίστα με απαγορευμένα φαγητά και έχει περιοριστεί ο κακομοίρης... Πολύ αλλεργία γμτ...

Χαβιέ βλέπει ποζόσφαιρο στον αδερφό του και κοιμούνται και τα 2!

Πάω να κάνω ντουσάκι και επανέρχομαι!

λεπον ξαναλεω εσκασε το χειλακι μου μυρτουλι!!!!

ραγαδα ρε κορες προκαλειται απο δυσκοιλιότητα αλλα σε αυτη την φαση τα κακα είναι ψιλονερουλα δεν νομιζω να παιζει...

αννουλα πηρε πονσταν και ξεραθηκε... και αντιβιωση βεβαιως βεβαιως... 3η φορα μεσα στο 2010! και δεν ειχε ξαναπαρει ποτε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Kαλησπέρα!

Τι είν' αυτό το πράγμα με τις αρρώστιες ρε παιδιά! Η Αννούλα ουρολοίμωξη, το τσουλουφάκι ταλαιπωρείται τόσο, η φακή άρρωστη, τα Lego άρρωστα κι αυτά, αμάν πια!

Ευτυχώς που γράφει και η Μυρτώ σ' αυτό το καφέ!:lol::lol::lol: Μου έχουν πέσει τα σαγόνια με την εβδομάδα Λέγκω!:lol::lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Α ρε Σοφούκα σε σκεφτόμουν... Λέω εγώ χαίρομαι που κοιμούνται τα 2! Φαντάσου να έχεις πλύνει, βουρτσίσει δόντια, θηλάσει, ταΐσει, ακούσει γκρίνια σκουπίσει μύξα για 4 παιδιά!!!!!!

ΕΥΤΥΧΙΑ! Κάτι ήξερες που έβγαλες την κόρη σου έτσι!

Να σου πω συνεχίζει να κάνει ότι θέλει τα αδέρφια της? Είναι τσαούσω ακόμα το Ευτυχάκι???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...