Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πότε είπαμε τελειώνουν οι ιωσούλες;;;;Έλεος πια! Είμαστε σε εμπάργκο, όλοι γύρω μας άρρωστοι! Αφού στο τέλος θα πάμε εθελοντικά να μας κολλήσουν!

Περαστικά σας και γρήγορα, εντάξει;;;;

Να σας πω κάτι άσχετο:

Βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου ότι έχω γυρίσει στη Βαρκελώνη...Χτες πάλι τα ίδια!

Μήπως πρέπει να συνειδητοποιήσω ότι η περίοδος της ανεμελιάς πέρασε ανεπιστρεπτί, ότι πιο ώριμες χαρές και απολαύσεις έχουν πάρει τη θέση της, ότι η μεστή σε νόηματα σκατοσυζήτηση έχει κάνει τις γκομενοκουβέντες να κοκκινίζουν από ντροπή, και ότι η χαρά του να κρατάς το πλασματάκι σου στις 4 η ώρα το πρωί δεν συγκρίνεται με ένα ανόητο ξενύχτι;

Η μήπως πρέπει ΟΝΤΩΣ να ξαναγυρίσω στη Βαρκελώνη και να αφήσω τις μ%$#%#ς που ούτως ή άλλως δεν πείθουν κανένα!!!

Μικρό, ρητορικό ερώτημα!

Ααααα, επίσης το Ληδάκι μου έχει μεταλαχθεί! Δεν τολμάω να την αφήσω ένα δευτερόλεπτο με τον μπέμπη, του πατάει δαγκωνιές!

Χθες έκλαιγε σπαρακτικά και τι μου λέει το νούμερο; ''Του δάγκωσα τη μύτη κατα λάθος!''.......

Πότε είπαμε τελειώνουν οι ιωσούλες;;;;Έλεος πια! Είμαστε σε εμπάργκο, όλοι γύρω μας άρρωστοι! Αφού στο τέλος θα πάμε εθελοντικά να μας κολλήσουν!

Περαστικά σας και γρήγορα, εντάξει;;;;

εμεις ειμαστε καθαροι!!

οσο για την ρητορικη ερωτηση .. ο νηστικος καρβελια ονειρευεται!

απαιχτη η ληδα!!:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Μυρτώ και εγώ βλέπω συνέχεια όνειρα με την πόλη που ζούσα μόνη ελεύθερη και ωραία στο εξωτερικό...είναι τελικά ότι δεν έχουμε που ονειρευόμαστε πάντα?:roll:

περαστικά σε όλους!

Να σας πω κάτι άσχετο:

Βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου ότι έχω γυρίσει στη Βαρκελώνη...Χτες πάλι τα ίδια!

Μήπως πρέπει να συνειδητοποιήσω ότι η περίοδος της ανεμελιάς πέρασε ανεπιστρεπτί, ότι πιο ώριμες χαρές και απολαύσεις έχουν πάρει τη θέση της, ότι η μεστή σε νόηματα σκατοσυζήτηση έχει κάνει τις γκομενοκουβέντες να κοκκινίζουν από ντροπή, και ότι η χαρά του να κρατάς το πλασματάκι σου στις 4 η ώρα το πρωί δεν συγκρίνεται με ένα ανόητο ξενύχτι;

Η μήπως πρέπει ΟΝΤΩΣ να ξαναγυρίσω στη Βαρκελώνη και να αφήσω τις μ%$#%#ς που ούτως ή άλλως δεν πείθουν κανένα!!!

Μικρό, ρητορικό ερώτημα!

:lol::lol::lol::lol: Να αφήσεις τις μλκ που όντως δεν πείθουν κανένα και να γυρίσεις με εμένα παρέα!:tongue: Δεν υπάρχεις κοπελιάααα

Καλά να σας πω κάτι που μου είπε ο Ιάσονας να γελάσετε εσείς και μήπως να προβληματιστώ εγώ;:lol::lol::lol::lol::lol:

σκηνή στο σούπερ μάρκετ: Ο Ιάσονας περιεργάζεται τα παιχνίδια, πατάει κουμπάκια, χορεύει, τραγουδάει κλπ. στο τέλος σταματάει μπροστά στις Μπάρμπι και μου λέει: μαμά όταν μεγαλώσω και γίνω κοριτσάκι τέτοιες να μου πάρεις.....:roll::roll::roll:

2η σκηνή: ξυπνάει από τον απογευματινό του ύπνο, εκείνη την ώρα χαζεύω στην τηλεόραση και βλέπω τα χαζομεσημεριανά. Ιάσονας: μαμά τι είναι αυτό; κομμωτήριο; :lol::lol::lol::lol:

όσο για το όνειρο στη Βαρκελώνη, λέω μήπως η λύση είναι να πας και σε καμιά άλλη πόλη βρε παιδί μου; ψύχωση σου έχει γίνει πια! τι λέτε για Νέα Υόρκη;:tongue:

αν κανονίσετε για παιδική χαρά για πέστε μπας κι έρθουμε, πότε λέτε σήμερα το απόγευμα ή αύριο;

Διαφημίσεις

Μαρλε και Βάσω, έστειλα τη Λήδα με το μπαμπά της, μπορεί να ανηφορίσω κι εγώ αργότερα με τον μικρό...

Ελπίζω ο Ιάσονας τη δήλωση περί μπάρμπι να μην την έκανε μπροστά στον μπαμπά του....έχουν κι αυτοί τα κολλήματα τους...Εμένα πάλι η μέρα που θα μου ζητήσει μπάρμπι η Λήδα δεν θα'ναι η καλύτερη μου. Τέτοια ηθικό δίλημμα ούτε η Γκερέκου δεν αντιμετώπισε, πάω και στοίχημα!

Όσο για τη Νέα Υόρκη, αφού δεν το'χω, δεν ήθελα εγώ νομίζεις να την ονειρεύομαι; Να σουλατσάρω στον ύπνου μου στο Μανχάταν σαν την Κάρι Μπράντσο...Αλλά μόνο η μιζεροβαρκελώνη μου'ρχεται και πάλι καλά να λες!

Όσο για τη Νέα Υόρκη, αφού δεν το'χω, δεν ήθελα εγώ νομίζεις να την ονειρεύομαι; Να σουλατσάρω στον ύπνου μου στο Μανχάταν σαν την Κάρι Μπράντσο...Αλλά μόνο η μιζεροβαρκελώνη μου'ρχεται και πάλι καλά να λες!

Γι αυτό θα πάμε στο Άμστερνταμ για να αποκτήσουν ποικιλία τα όνειρά σου!

Να μη ρίξω λοιπόν τη συζήτηση με τους πυρετούς και να φανταστώ ότι ερχόμαστε κι εμείς στις κούνιες...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ενταξει ευτυχως υπαρχει και η μυρτω!:D

εγω: αννα πρεπει να παρεις φαρμακο για να περασει η αρρωστια στο πιπι σου (ουρολοιμωξη εχουμε)

αννα: δεν θελω φαρμακο θα περασει μονη της!!!!!!!:lol::lol::lol:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...