Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πραγματικά πιστεύω όταν δεν μπορείς να αγαπήσεις κάθε παιδί, δεν αγαπάς ούτε το δικό σου αλλά αγαπάς τον εαυτό σου και μόνο και επειδή βλέπεις (κακώς) τον εαυτό σου στο παιδί σου του δείχνεις αγάπη, αλλά είναι πέρα για πέρα ψεύτικη!

το πιστευεις οτι αυτο ακριβως σκεφτομουν σημερα;;με αφορμη μια κυρια που χαμογελασε τοσο εγκαρδια στην ερατω στο δρομο κ η ερατω της ανοιξε τα χερακια της για αγκαλια!:D(καλα το κανει σε πολυ κοσμο αυτο, τοση κοινωνικοτητα απο που την πηρε να ξερα, αλλα τη γουσταρωωωωωω!!!!!:mrgreen:)

τζενη δεν καταλαβαινω καθολου τη συμπεριφορα τους, μου φαινεται ακρως απαισια κ καθολου λογικη ή 'δικαιολογημενη'. αλιμονο σε οσους τα βαζουν με 4χρονα......

να σου πω...επειδη το σεναριο αυτο παιζει πολυ ....:μηπως το παιδακι ειναι αλλης εθνικοτητας κ παιρνουν θαρρος; :?:???::?

πραγματικα δεν ξερω τι θα κανα στη θεση σου, ο κοσμος ειναι απιστευτα βλαμμενος. νομιζω οτι αυτο που εχει σημασια ειναι να βρει ανακουφιση απο τη μοναξια το μικρο, να μαθει οτι μπορει να του φερονται καποιοι ετσι, αλλα ευτυχως δεν υπαρχουν μονο αυτοι.

ντεπονακι με τις υγειες σας και αλλαξε επιτελους παιδιατρο γλυκια μου!:tongue::D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια....και για τη συμπαρασταση τις προηγουμενες ημερες....;)

ελπιζω να φτιαξουν γενικως λιγο τα πραγματα, την τριτη θα παρω και τα ομοιοπαθητικα για τη μικρη που υποτιθεται πως θα της τονωσουν την ορεξη...αντε να δουμε....

dafaki θα την ειχα σουταρει την παιδιατρο πολυ καιρο πριν, αλλα ας όψεται η αναγκη.....:(

ps. περαστικα στα αρρωστουλικα!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

ντιεςακι ξεχασα, ο αιματοκριτης της ειναι μια χαρα!!! εμενα πρεπει να ειχε κανα 32αρι...

το ξερω πως ειναι καλα, αλλα αυτο που ελεγα και στο palladinaki εχτες ειναι πως απο τοτε που καναμε τις αιματολογικες (2,5 εβδομαδες πριν περιπου) η σκατουλιτσα μου εχει γινει ακομα χειροτερη με το φαι απο οτι ηταν...οποτε αστα να πανε....

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds μπράβο για τα αποτελέσματα!

να σου πω οτι μετα απο ενα επεισόδιο ουρολοίμωξης όλοι δίνουν χημειοπροφύλαξη (δηλαδη μια μικρη ποσότητα αντιβίωσης καθε βραδυ) μεχρι να εξακριβωθεί οτι δεν εχει παλινδρόμηση ουρων (απο την κυστεογραφια) γιατι διαφορετικά μπορει να παθει ξανά αμεσως ουρολοιμωξη (αν εχει παλινδρομηση) και αυτο για ενα βρεφος ειναι πολυ επικίνδυνο (δεν ειναι σαν να το παθαίνει ενας μεγαλος)

για αυτο σου είπε και αυτο η παιδιατρος...εμας μας το λεγαν όλοι, και ομοιοπαθητικοι και μη, και νεφρολόγοι κλπ...το ειχα ψάξει παρα πολυ γιατι ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ να του δινω χημειοπροφυλαξη αλλά ήταν μεγαλο ρίσκο...

ΑΛΛΑ αυτο σε μας που ηταν τότε κατω του ετους! Σε σας που ειστε άνω του έτους δεν ξερω γιατι σας το είπε...γιατι για κατω του έτους θεωρειται επικινδυνη η ουρολοιμωξη (μεχρι και σηψαιμια μπορει να παθει αν δεν το παρεις χαμπαρι)...

Ρωτα και καποιον άλλο ειδικο νεφρολόγο (εχω εναν καλο που μας παρακολουθει)

Καλημέρα...

Και εμείς στο άστρο του πυρετού είμαστε... 38,6 το βράδυ, την νύχτα απλά είχα τον θερμαστήρα δίπλα μου αλλά δεν μέτρησα, τώρα είναι απύρετη...θα δούμε...

μετά το ντεπόν φυσικά

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αγωνιστικές καλημέρες κι απο μένα... το μικρό θεμαστράκι μου ψήθηκε όλο το βράδυ αλλά τώρα είναι χαπακωμένος και καλά.

Λενακο πόσες μέρες κράτησε στον Αλέκο για να έχουμε μια εικόνα; Το τσουλουφακι-τσιριδακι πως ειναι;

Κουτουλάω ολίγον τι απ'τη νύστα αλλά χαίρομαι πολύ που θα είμαστε όλοι μαζί για τρεις μέρες! Βέβαια ναυαγήσανε τρεις κολασμένες προτάσεις για Γιάννενα, Λίμνη Πλαστήρα και Ναύπλιο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και περαστικά στα όμορφα νινάκια μας!!!! Αυτός ο παλιόκαιρος φταίει...

Ευχαριστώ πολύ-πολύ για τις ευχές σας και να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου Χρόνια Πολλά Στον Κωστή, στον Κωνσταντίνο, Ελένη μας και Λεγκοπουλάκι μας!!!

Τζενάκι στενοχωριέμαι πολύ με αυτές τις συμπεριφορές και να πω την αλήθεια κι εγώ σκέφτηκα αυτό που είπε η DaF, μήπως είναι άλλης εθνικότητας ή έχουν κάτι με τους γονείς του.... τι να πω... αίσχος κάποιος πρέπει να τους βάλει στη θέση τους :twisted::evil:

Ντι ες μπράβο με τα αποτελέσματα! όλα καλά πήγανε! Χρόνια Πολλά και στο αδελφάκι σου!

ds μπράβο για τα αποτελέσματα!

να σου πω οτι μετα απο ενα επεισόδιο ουρολοίμωξης όλοι δίνουν χημειοπροφύλαξη (δηλαδη μια μικρη ποσότητα αντιβίωσης καθε βραδυ) μεχρι να εξακριβωθεί οτι δεν εχει παλινδρόμηση ουρων (απο την κυστεογραφια) γιατι διαφορετικά μπορει να παθει ξανά αμεσως ουρολοιμωξη (αν εχει παλινδρομηση) και αυτο για ενα βρεφος ειναι πολυ επικίνδυνο (δεν ειναι σαν να το παθαίνει ενας μεγαλος)

για αυτο σου είπε και αυτο η παιδιατρος...εμας μας το λεγαν όλοι, και ομοιοπαθητικοι και μη, και νεφρολόγοι κλπ...το ειχα ψάξει παρα πολυ γιατι ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ να του δινω χημειοπροφυλαξη αλλά ήταν μεγαλο ρίσκο...

ΑΛΛΑ αυτο σε μας που ηταν τότε κατω του ετους! Σε σας που ειστε άνω του έτους δεν ξερω γιατι σας το είπε...γιατι για κατω του έτους θεωρειται επικινδυνη η ουρολοιμωξη (μεχρι και σηψαιμια μπορει να παθει αν δεν το παρεις χαμπαρι)...

Ρωτα και καποιον άλλο ειδικο νεφρολόγο (εχω εναν καλο που μας παρακολουθει)

εχεις δικιο, ακριβως τα λογια σου μου ειπε και ο αλλος γιατρος και ο ομοιπαθητικος συμφωνησε.....:rolleyes:

ρε γαμωτο μου φενεται, πολυ μεγαλο το διαστημα για να της δινω αντιβιωση συνεχεια, αυτη που ουτε depon δεν της εχω δωσει......

Είσαι ο άγγελος μου!!

και εγώ την έδινα για καιρό! δεν μου άρεσε καθόλυο αλλά ήταν πολύ μικρή ποσότητα και δεν την δώσαμε για όλο το διάστημα που μας είπαν (την κόψαμε από μόνοι μας και ο νεφρολόγος που το είπαμε εκ των υστέρων μας είπε "καλά κάνατε") αλλά ήμασταν και 6 μηνών!

εσείς γιατί? πάρε και άλλη γνώμη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...