Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κρίμα το παιδάκι...:(:(δεν αντέχω να βλέπω θλιμμένα ανθρώπινα πρόσωπα και πόσο μάλλον παιδιών...τί ηλίθιοι άνθρωποι υπάρχουν ρε γμτ....

Τί έγινε με το παιδάκι στην Ξάνθη Τζεν????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζενη τι λες?? Θα τρελαθω! Yπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι λαι μάλλιστα μητέρες? Κρίμα! :cry:

ΑΑ Γαλατολυλα, δε θα σάρέσει το όνομα... Απόλλων. :)

χαχαχαχ τι λες καλε!!!! Αν και ειχα ψηφησει το Ορφεας, αυτο δεν το ειχες δωσει σαν εναλλακτικη! Πολυ ομορφο ειναι!!!!

Το Αδωνις δεν μου αρεσε σου ειχα πει:lol::lol::lol::lol:

Λοιπον φιλεναδες που γιορταζετε να σας χαιρομαστε!!! Λεγκουλι ,Λενίτο Μαριλου μουτς μουτς μουτς και ολα τα πιτσιρικακια μας!!!! Να τα χαιρεστε οι μανουλες!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ευχαριστούμε κοριτσάρες!

Χρόνια πολλά και στη Λου λου Μαριλού, στον Κωστή και στον Κωνσταντινούλη! Να ναι καλά τα παιδάκια!

Λέγκω, εε είπαμε να μας χαίρονται!

Εμείς εδώ, μάλλον αύριο μας βλέπω να φεύγουμε μια και η τσουλουφίτσα έχει γύρω στο 38 ακόμα... και ο Αλέκος απίστευτο βήχα... Πάω να πάρω υγραντηρα σήμερα.

περαστικά στην Αννούλα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γειά σας!!!

Χρόνια πολλά στις Ελένες μας και στους Κωστήδες!!!

Τζένη, τι άνθρωποι υπάρχουν πραγματικά! Όλοι αυτοί αποθυμένα βγάζουν!!

Κρίμα για το παιδάκι στην Ξάνθη πραγματικά....

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ξέχασα το Μαριλενάκι μας... χρόνια πολλά κοριτσούδα μου, πάντα ευτυχισμένη και γελαστη!

Τατακι μου περαστικά στην γαλάζια λίμνη... και μη ξεχνάς δεν φοβάσαι δεν είσαι δειλή, μπουρίνι και θα περάσει!

Εμείς εδώ, μάλλον αύριο μας βλέπω να φεύγουμε μια και η τσουλουφίτσα έχει γύρω στο 38 ακόμα... και ο Αλέκος απίστευτο βήχα... Πάω να πάρω υγραντηρα σήμερα.

Λοιπόν δεν ξέρω τι λένε για τον υγραντήρα αλλά κάθε φορά με βγάζει ασπροπρόσωπη! Εχθές ο θοδωρίκος επί μία ώρα έβηχε ασταμάτητα και δεν μπορούσε να ηρεμίσει ούτε να κοιμηθεί το παιδάκι, έβαλα υγραντήρα και σε ένα τεταρτάκι λεπτά σταμάτησε μαχαίρι ο βήχας και ο μικρός ξεράθησε στον ύπνο. Πραγματικά πιστεύω ότι όλο αυτό το "δεν κάνει τίποτα ο υγραντήρας" είναι για να χώνουν στα παιδιά φάρμακα. Σημειωτέον ότι το σπίτι μας είναι μέσα στη μούχλα απ'την υγρασία.

Σοφουκάκι μου έχεις απόλυτο δίκιο για την ενημέρωση, αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε επιθετικοί, ούτε τίποτα, πιο πολύ το κάνουν από ενδιαφέρον και για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον μικρό. Κάθε φορά μου λένε πως το χειρίζονται, μου ζητούν την άποψή μου, μου λένε τι πιστεύουν ότι φταίει... Πιο πολύ με αγχώνει το πως θα το χειριστώ εγώ. Βρήκα ένα δυο άρθρα χθες που λένε απλά πραγματάκια που όμως πρέπει να κάνεις κάθε φορα... το έστειλα σε ελένη και τζένη που έχουν επίσης θεματάκι. Πάνω κάτω τα κάνουμε αλλά εντέλει δεν βγάζεις τίποτα με το περίπου αλλά κάθε φορά πρέπει να έχεις συγκεκριμένη συμπεριφορά για να ξεπεραστεί η επιθετική συμπεριφορά των ζωηρών πλην αξιαγάπητων νηπίων μας. Αναστασάκο μου, στείλε μου το μέιλ σου αμα θες να σου προωθήσω το άρθρακι.

Διαφημίσεις

σημερα το απογευμα θα παρω τα αποτελεσματα της καλλιεργειας.

οι υπολοιπες εξετασεις που ειχε πει η γιατρος πως ηταν οκ. αιματοκριτη εχει 36,5

πάντως αν σε παρηγορεί αυτό, το παιδί μπορεί να μην τρώει ποσότητα, αλλά οι τιμές είναι φυσιολογικές, και ο αιματοκρίτης μια χαρά, σημαίνει ότι δεν έχει έλλειψη σιδήρου. Το μητρικό γάλα είναι άριστη τροφή μέχρι τα 2 έτη, εκτός ίσως από τον σίδηρο και την βιταμίνη D. Για την βιταμίνη D εφόσον ζούμε σε χώρα με ηλιοφάνεια δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, και ο σίδηρός σας είναι πολύ καλός, οπότε μην στεναχωριέσαι, καλά;

πάντως αν σε παρηγορεί αυτό, το παιδί μπορεί να μην τρώει ποσότητα, αλλά οι τιμές είναι φυσιολογικές, και ο αιματοκρίτης μια χαρά, σημαίνει ότι δεν έχει έλλειψη σιδήρου. Το μητρικό γάλα είναι άριστη τροφή μέχρι τα 2 έτη, εκτός ίσως από τον σίδηρο και την βιταμίνη D. Για την βιταμίνη D εφόσον ζούμε σε χώρα με ηλιοφάνεια δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, και ο σίδηρός σας είναι πολύ καλός, οπότε μην στεναχωριέσαι, καλά;

και εγω ετσι σκεφτηκα με τις εξετασεις και ηρεμησα λιγο , ομως μετα χειροτερεψε και αλλο με το φαγητο....:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλησπέρα!

Χρόνια πολλά κατ' αρχήν στο Ληδάκι που γιόρταζε χθες!

Χρόνια πολλά Ελένη, Λέγκω, Μαριλένα και στον Κωστή και τον Κωνσταντίνο! Να χαίρεστε και όσους άλλους έχετε που γιορτάζουν!

Λέγκω, αν λειτουργούν έτσι στον σταθμό, τότε είσαι εντάξει! Μόνο πρόσεχε να μην βάζεις την ταμπέλα του "ζωηρού" στον μικρό υποσυνείδητα, γιατί θα κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του να την επιβεβαιώσει. Να είσαι ψύχραιμη και με τη δική σου σταθερή στάση θα το ξεπεράσει κι αυτό, θα κάνει τον κύκλο του και θα πάει παρακάτω!

Τζένη, πολύ στενάχωρα αυτά που γράφεις!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλησπέρα σε όλες!!!

Χρόνια πολλά σε Ελένες, Μαριλένες, Κωστήδες, και στη Λήδα φυσικά! [το ότι Λήδα λένε και την ανηψιά μου κι εγώ δεν είχα ιδέα, λέω να μην το κάνουμε θέμα, ε; )

Επίσης περαστικά στα αρρωστούλικα, άντε πια με τις παλιοιώσεις, κοντεύει να καλοκαιριάσει!!!

ΕΛΕΟΣ κοριτσια εχω νευριασει τοσο πολυ που εδω κ μια βδομαδα παιρνω τον μικρο κ παμε σε παιδικη χαρα κ οχι κατω απο το σπιτι γιατι δεν μπρω τοση κατινια κ βλακεια.

Και να σου πω και κάτι, καλά κάνεις, να γνωρίσει κι ο μικρός σου και καινούρια παιδάκια, γιατί είναι ζήτημα χρόνου τα παιδιά αυτών των εγκληματικά ηλίθιων μαμάδων να χάσουν την αθωότητά τους και να γίνουν αληθινά βρωμόπαιδα, που με τη σειρά τους θα γίνουν γονείς που θα κάνουν τα ίδια κλπ. κλπ. Ξέρω, θα ήταν πάρα πολύ ωραία να μπορούσαμε να τα αντιμετωπίζουμε όλα αυτά στη βάση τους και να τα λύναμε κιόλας, αλλά η κοινωνία μας βρωμάει από πολλές μεριές και το μόνο ουσιαστικό όπλο νομίζω είναι να εξασφαλίσεις ότι ο δικός σου ο γιός δε θα μεγαλώσει να γίνει τέτοιος γονιός...

Εγώ μόλις τελείωσα να τυπώνω "δωροεπιταγές" για τη φίλη μου που βγαίνει από το μαιευτήριο. Της έφτιαξα για έτοιμο φαγητό στο σπίτι, για baby-sitting και για εξωτερικές δουλειές! Θα της τις δώσω αύριο, ελπίζω κι αν δεν τις χρησιμοποιήσει τουλάχιστον να χαμογελάσει...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

ntaνσεμ εισαι κοριτσι αγγελος λεμε! Σιγουρα θα χαρει!!!!

Λεγκουλι κι απο εδω το αρθρακι περικαλω... αν και απο επιθετηκοτητα εχει φτιαξει αρκετα, απο ανυπακοη ομως και ζωηραδα και απαλεψιες εχουμε το μεριδιο μας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπερααααααα

Χρονια πολλαααααααααααααα στο Ληδάκι μας !!!! Να ναι γερη και παντα χαμογελαστη!!!

Χρονια πολλα στον Κωνσταντίνο μας και στον Κωστή !!! Να ναι γερα τα καμαρια σας κοριτσια μου , παντα γερά και ευτυχισμένα !!!

Χρονια πολλα Τρελέγκω μου και Ελενιτσα μου !!! Να μου ειστε καλα παντα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας !!!

Μαριλενακι πολλες ευχες και φιλια!!!

Τι κανετε?

Η φακη αρωστησε , χτυπησε κατι 39και σημερα μαζι με εμετό . Να σας πω ... Την τελευταια φορα που εμπαινα συχνα παλι αρρωστησε ... Τι θα γινει με αυτες τις ιντερνετικές κολλητικες ιωσεις ????

Τζετζενιο μου τι να πω ... Απλα εγω βλεπω και εδω κατι μαναδες και μου ρχετε να τους βγαλω το μαλλι τριχα τριχα !!!!

επιτελους η καλλιεργεια βγηκε Σ Τ Ε Ι Ρ Α:D

....αλλα η "κορυφαια" παιδιατρος μας ειπε να δινουμε αντιβιωση (μικροτερη ποσοτητα)για ενα μηνα μεχρι να κανουμε την κυστεογραφια:shock::shock::shock::shock::shock:

αν ειναι δυνατον !!!!! θα μιλησω και με εναν αλλο γιατρο να πρω μια δευτερη γνωμη για το θεμα....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Οχουυυ Λαμπρινάκι! περαστικά στη φακή!

Άκυρη η εκδρομή μας, η τσουλούφο έχει 38,8, δεν είναι και ο καιρός καλός.. Κάθε φορά που είναι να πάμε διακοπές κάποιος αρρωσταίνει! Ο κύριος Μέρφι είναι μαζί μας! Δεν πειράζει, ωραία θα περάσουμε κι εδώ!

Ντι ες!!!! Μπράβο σας. Άντε ξεαγχώσου και θα δεις θα πάρει μπρος και η μικρή!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...