Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μυρτώ όταν έκανα αποχή έπινα ελληνικό καφέ. Επίσης υπάρχουν και κάτι σκόνες στα σουπερ από σογια (αν δεν πειράζει το μωρό) που μπαίνουν στο καφε και ειναι σαν γάλα. Η μαμά μου μόνο τέτοιο βάζει γιατι της αρέσει.

Επίσης παγωτο χωρίς γάλα εχουν τα fresh ζαχαροπλαστεία.

Ληδάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, για εχθές

Τρε-λε-Λέγκω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ελένη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Μαριλένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Κωνσταντίνε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, Τονια να τον χαίρεσαι

Να χαίρεστε και να σας χαίρονται :D:D:D

και ευχαριστούμε για τις ευχές!:D

Κερνάω διαδικτυακά μπισκοτάκια κανέλας και μαφινάκια πορτοκάλι με σοκολάτα που έφτιαξα εχθές το βράδυ:mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Χρόνια Πολλά στους και στις εορτάζουσες, και τώρα τρέχουμε λέμεεεεεεεεεε σαν να μην έφταναν όλα η άννα ξαναανεβασε πυρετό την νύχτα, και τώρα πήγα ούρα για καλλιέργεια...

Θα ξαναμπω μόλις πάρω ανάσα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στην Ελένη, τη Λέγκω, τη Μαριλένα, τον Κωστή και τον Κωνσταντίνο!

ds πες μας τα νέα σας, βγήκαν τα αποτελέσματα της επαναληπτικής καλλιέργειας; Ο αιματοκρίτης της μικρής πώς είναι;

Καλημερααα

χρονια πολλα στο Ληδακι μας για χτες!πολυχρονη κ ευτυχισμενη παντα!

Χρονια πολλα κ στις Ελενιτσες μας!Λεγκουλι , Ελενιτσακ Μαριλενακι μας χρονια πολλα πολυχρονες να ειστε! Σας ευχομαι να ερθουν πιο ξεκοθραστες μερες κ νυχτες με υπνο!

Χρονια πολλα κ στο Κωστη της Ελιζας στον Κωνσταντινο της Τονιας κ σε οποιον ξεχναω!Τι να κανω ειναι πολλοι μαζεμενοι σημερα.

Λενακο μην αγχωνεσαι με τον Σοζω στο σταθμο. Πολυ σωστα τα ειπε η Σοφουκα μας! δεν πρεπει να ειματσε υπολογοι παντα πρεπει κ αφτοι να κανουν προσπαθειες να περνανε ολα τα παιδακια οσο το δυνατον καλυτερα! Εμας τα αλανακια μας ειναι αρκετα ζορικα κ θελουν να τα προσεγγισεις καλα κ οχι να τα περιθωριοποιησεις.

Εχω ενα παραδειγμα στην γειτονια κοριτσια που με εχει στεναχωρησει παρα πολυ κ θελω να το μοιραστω μαζι σας. Ειναι στην γειτονια 4-5 παιδακια 4 χρονων που πανε ολα μαζι νηπειο.Ολοι εμεις εκει της γειτονιας κατεβαινουμε κατω στην παλτεια κ παιζουνε τα παιδακια.Ειματσε εμεις κ εμεις 5 μαμαδες με καμια 10 ρια παιδακι αολοι γνωστοι. Ενα απο αυτα τα παιδακια ειναι πολυ ζωηρο αλλα δεν ειναι κακο παιδι. Απλα ειναι ατακτο. Δεν χτυπαει ουτε βριζει/ενοχλει τα αλλα παιδακια. Εχουν βαλθει λοιπον οι αλλες γειτονισες των οποιοων τα τετραχρονα βριζουν σαν νταλικεριδες κ χτυπανε οτι περπαταει πως δεν ειναι καλο παιδι κ δεν θελουν να τον κανουν τα παιδια τους παρεα. Καθε μερα που ερχεται κατω το διωχνουνε του μιλανε ασχημα κ εχουν δημιουργησει προβλημα στο παιδακι που το περιθωριοποιουνε ετσι. φτασανε σε σημειο να πιαστουνε με την γιαγια του η οποια τους ειπε πως η πλατεια δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος κ δεν μπορουν να απαγορευσουν σε κανεναν την εισοδο. Ερχεται το παιδακι κ μολις βλεπουν τα δικα τους να του μιλανε τα περνουν αμεσως τους φωναζουν κ αν δεν ακουσουν τα χτυπανε κιολας. Προχτες πηρε το καημενο ενα ποδηλατακι κ ριχτηκανε αμεσως να του το παρουνε να μην το σπασε. Αν ειναι δυνατον. Τους εχω πει πολλες φορες πως αυτη η συμεπριφορα δνε ειναι σωστη κ πως δεν πρεπει να αφηνουμε στην ακρη παιδακια αλλα δεν το καταλαβαινουν κ λενε πως εχουν δικιο. Δεν μπορω να το καταλαβω με τιποτα βρε κοριτσια γιατι τοσος διαχωρισμος?ποσο κακο μπορει να ειναι ενα παιδακι κ του φερονται ετσι? τι θα καταφερουνε με αυτο το πραγμα τωρα? εχουν ερθει ποτε στην θεση του? Πως αισθανεται αυτο το πιτσιρικι κ τι ψυχολογικα μπορουν να του δημιουργησουν?Κ γιατι δεν κοιταμε την δικη μας την καμπουρα παρα μονο των αλλων?Τις εχει πιασει πολλες φορες η νηπιαγωγος κ τους την εχει πει πολυ αχημα που βριζουν τα παιδια τους απο τοσο μικρα αλλα το προσπερνανε σαν να ειναι κατι ασημαντο. δεν ξερω τι να πω.Με εχει στεναχωρησει πολυ αυτη η κατασταση. Εχει φτασει το παιδακι να παιζει μονο με τον αντρα μου κ τον μητσακο που ειναι 2-3 χρονια μικροτερος κ πραγματικα δεν εχω προβλημα. Αλλα το λυπαμαι το παιδακι κ ο αντρας μου επισης. Το πλησιαζει κ το περνει κ παιζουνε μπαλα για να μην ειναι μονο του κ αισθανεται ασχημα.Κριμα ρε κοριτσια δεν ειναι μια σταλια παιδακι να του φερονται ετσι?

Ωχχ σεντονι εγραψα παλι

Αχ Τζένη στεναχωρήθηκα...και εγώ δεν θα άντεχα αυτή τη συμπεριφορά...και γενικά έχω γίνει πολύ ευαίσθητη με τα περιθωριοποιημένα παιδιά που είναι αγγελούδια που δεν μπορούν να βρουν το δίκιο από μόνα τους και πρέπει κάπως να τα βοηθάμε...:(

Μπράβο σε σένα και στον άντρα σου.

καλημερα!

Χρονια πολλα στην Μαριλενα,στην Ελενη ,στην Λεγκω,στον Κων/νο και στον Κωστη!!

mama mia ενα κομματι τσηζ κεηκ θα το ετρωγα πολυ ευχαριστως αυτη τη στιγμη

περαστικα στην Αννουλα ,καλα αποτελεσματα

ο Αλεκος και η τσουλουφ πως ειναι ?

τζενη δεν καταλαβα επειδη απλα ειναι ατακτο ?δηλ τι κανει που τους ενοχλει?αφου δεν ενοχλει τα αλλα παιδακια τι προβλημα εχουν ακριβως ?οπως και να χει παντως ειναι απαραδεκτοι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ο ενήλικος κόσμος είναι σκατόψυχος και κακός!!! Την δικιά μας χολή την βγάζουμε με κάθε ευκαιρία στα παιδιά... ντροπή ντροπή και ντροπη!!! Είναι εντελως σιχαμένες οι εν λόγω κυρίες!!! Πωπω μαυρισα... μα πως μπορούν και συμπεριφέρονται έτσι σε παιδάκια ήθελα να ήξερα; Πραγματικά πιστεύω όταν δεν μπορείς να αγαπήσεις κάθε παιδί, δεν αγαπάς ούτε το δικό σου αλλά αγαπάς τον εαυτό σου και μόνο και επειδή βλέπεις (κακώς) τον εαυτό σου στο παιδί σου του δείχνεις αγάπη, αλλά είναι πέρα για πέρα ψεύτικη!

Διαφημίσεις

Κι ομως κοριτσια η πραγματικοτητα ειναι αυτη. Το παδακι απλα ειναι ζωηρο, ισως μερικες φορες παρειναι ζωηρο. αλλα κ τα δικα μας τι ειναι αγγελουδια? Κ πιο παιδακι δεν περναει φασεις? Κ τα δικα τους παιδια ζωηρα ειναι με την διαφορα απο το αλλο παιδακι που χτυπανε κιολας αλλα κ βριζουνε. Βρηκαν ευκαιρια που το παιδακι βγαινει με την γιαγια κ οχι μαμα μπαμπα κ τα χωνουνε να βγαλουνε την χολη τους. Γιατι εχω τυχει φορες που οταν βγαινει το πιτσιρικι με το μπαμπα του που ναι μεν κ αυτο ειναι πιο ησυχο αλλα δεν τολμανε να του πουν τιποτα! Ειναι κριμα να πιανονται τωρα απο μικροπραγματα. Ακομα κ το ενα παιδακι να τσακωθει με το αλλο οι γονεις μεταξυ τους για πιο λογο να εμπλακουν κ να τσακωθουν κ αυτοι? Τα παιδακια σε 5 λεπτα θα τα ξαναβρουνε κ θα ειναι παλι μαζι κ θα παιζουνε. Δεν τις καταλαβαινω αυτες τις μαμαδες που χτυπανε ετσι στο ασχετ τις πορτες των αλλων να ζητησουν τα ρεστα γιατι τσακωθηκε το παιδι τους με το παιδι των αλλων. ΛΕς κ εμεις δεν υπηρξαμε ποτε παιδια κ δεν τσακωνομασταν! ΕΛΕΟΣ κοριτσια εχω νευριασει τοσο πολυ που εδω κ μια βδομαδα παιρνω τον μικρο κ παμε σε παιδικη χαρα κ οχι κατω απο το σπιτι γιατι δεν μπρω τοση κατινια κ βλακεια. Χτες μου ελεγε ο Τασος σχολασαν τα παιδακια απο το νηπειο κ ολα μαζευτηκαν απο κατω στην παλτεια να παιξουνε κ αυτο το περνουσε η γιαγια του γρηγορα για τι σπιτι ενω κανινικα θα καθοταν κ αυτο να παιξει κ ηταν τοσο θλιμμενο που το λυπηθηκε η ψυχη του.

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν.. και στο αδερφακι μου!!!;)

να χαιρεστε τη γιορτουλα σας και παντα ευτυχησμενες με τις οικογενειες σας!!!

ds πες μας τα νέα σας, βγήκαν τα αποτελέσματα της επαναληπτικής καλλιέργειας; Ο αιματοκρίτης της μικρής πώς είναι;

σημερα το απογευμα θα παρω τα αποτελεσματα της καλλιεργειας.

οι υπολοιπες εξετασεις που ειχε πει η γιατρος πως ηταν οκ. αιματοκριτη εχει 36,5

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...