Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Xρονια πολλα στο γλυκο μας κοριτσάκι, το Ληδάκι μας!!!

Χλόη τελικά πως θα τον βγαλετε τον μπεμπη?(θελω να δω αν επεσα μεσα) Εσεις Μυρτω εχετε σκεφτει?

Και η τσουλουφω, και η τοσοδουλα?

και επειδη η περιεργεια σκοτωσε τη γατα παω να ριξω ενα σφουγγαρισμα και να κοιταξω τη δουλεια μου!

Καληνυχτα σας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ληδακι να εισαι πολυχρονη και πολυχρωμη !!!μυρτουλι να την χαιροσαστε !!

γιορταζει τελικα σημερα ?κοτσανα ειπα πριν για μαρτιο μα εχει και μαρτιο στο εορτολογιο γιατι 2 φορες ?

(τελικα τα εκλεισα! πηρα αυτο που μας αρεσε περισσοτερο οχι το πολυ απλο ,το αλλο )

γμτ και η στεφανια ειναι πολυ κλειστη ,στις κουνιες ολο ντρεπεται και δεν μιλαει και ουτε παιζει με τα αλλα παιδακια ενω στο σπιτι ή με παιδακια που κανει περισσοτερο παρεα ειναι αλλος ανθρωπος

αν πηγαινε παιδικο θα ειχε προβλημα

και δεν ξερω πως να την βοηθησω :?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Χαχαχα, γαλατούλι έχουμε σκεφτεί όνομα, αλλά είναι επτασφράγιστο μυστικό!

Βασούλι και η Λήδα έτσι είναι όπως ξέρεις και μιλάει μόνο με παιδάκια που ξέρει, στο σχολείο έκανε πολλούς μήνες και ακόμα δεν πολυμιλάει...Εγώ νομίζω ότι βοηθάει να την φέρνεις σε επαφή με γνωστά παιδάκια όσο το δυνατόν περισσότερο για να ανοίγεται τουλάχιστον σε αυτά...(εδώ η Λήδα μετά από ποοοοοολύ καιρό έβαλε τις φωνές στη Δανάη, χαχαχα, ακόμα γελάω μ'αυτό, σαν εξωγήινη μου φάνηκε!).....

Μια και έχει γιορτή η Λήδα, εγώ τρώω πίτσα! Χρόνια πολλά στο πιο ήσυχο κοριτσάκι της παρέας αλλά ταυτόχρονα σε αυτό που έχει πει τις καλύτερες ατάκες έβερ!!!!!!

Να τη χαίρεστε Μυρτούλα!

Σήμερα εγώ πέρασα την πιο δύσκολη μέρα με τα παιδιά... ο Αλέκος με δέκατα και μέσα στην τρελή χαρά αλλά να μη μπορώ να τον πάω στις κούνιες, η τσουλουφίτσα μέσα στη γκρίνια με 38 και ο Αλέκος έκανε όλο χαζομάρες και μετά γκρίνιες...

Βγήκαμε μόνο για να πάμε στον ωρλ ο οποίος μας είπε ότι όντως πρέπει να γίνει η επέμβαση... Νταξ, πρέπει να το δρομολογήσουμε και αυτό!

Στο μεταξύ έχω αρχίσει και ψιλοκαπνίζω... Αλλά εντάξει θα το σταματήσω...

Ααα και η τσουλουφίτσα θα είναι Ιφιγένεια.

Σοφούκα πάλι έγραψες... Αλλά ναι βρε παιδιά εδώ μας πουλάνε φρου φρου και αρώματα στους ιδιωτικούς σταθμούς για θεωρίες κτλ... Άρα πρέπει να αντιμετωπίζουν τις ιδιατερότητες του κάθε παιδιού και να βοηθάνε και τους γονείς.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεε χρόνια πολλά στο Ληδάκι! είναι η αδυναμία μου το ξέρεις μάνα εσύ;;;; ματς μουτς το γλυκό μου ήθελε πάρτυ, να δω μες το κατακαλόκαιρο τί παρτυ θα κάνουμε...

Λεγκ τί έγινε με τον σταθμό;;;;:)

Χλόη σπέρνεις στο ξανάπα...τελικά αλήθεια τί όνομα θα τον βγάλετε;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Ααα και η τσουλουφίτσα θα είναι Ιφιγένεια.

.

Tέλειο!!!! Αχου μωρε μεγαλωσε κι αυτη η ψυχουλα που εχει και πυρετουλι ματσ μουτσ στα κοκκινα μαγουλακια της...

Και φτου σου για την πιτσα ληγουρευτηκα γκαστρω γυναικα

Χαχαχα, γαλατούλι έχουμε σκεφτεί όνομα, αλλά είναι επτασφράγιστο μυστικό!

Χμμμμμμ και γιατι περικαλω???Θα σπασω τον κωδικα!!!!

Ο Βαγγελης επιμενει να μην θελει να τιμησει τον πατερα του (μα ειναι το 4ο αγορακι και κανενας δεν εχει δωσει το ονομα στον μπαμπα του, εναν ανθρωπο που παλεψε παρα πολυ στη ζωη του στη Γερμανια, εχει πεθανει απο την παλιοαρρωστεια και τους αφησε και απο κατι στον καθενα και εχουν μια μικρη οικονομικη βοηθεια...)

Και δεν ειναι ασχημο, νταξ...αποστολης... εδω δεν εχω προβλημα εγω...

Ο Βαγγελης θελει ντε και σωνει Αλεξανδρο, εχει πορωση με τον Μεγα Αλεξανδρο... :lol:

Του μπαμπα μου Γιωργο, θα το βαλει ο αδερφος μου στον συνομιληκο μπεμπη με της Μυρτους...

Ειπα να παω με τις παραδοσεις μιας και της Ειρηνης ηταν ασχετη επιλογη, αλλα δεν το βλεπω....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!

Χρόνια πολλά στο Ληδάκι (είχε γενέθλια μωλέ,δεν μπαινω καθόλου τελευταία...)και επίσης.....Χρόνια πολλά...

στη Λέγκω μας,στην Ελενίτσα μας,στον Κωστή της Ελίζας και σε όποιον άλλον γιορτάζει!!!!!Να χαιρόμαστε τέκνα,αδέλφια,ξαδέλφια,γιατί,δεν μπορεί,όλο και κάποιον όλοι έχουμε!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Γιορτή είχε λοιπόν το Ληδάκι,όχι γενέθλια,διορθώνω...πρώτα πόσταρα κ μετά διάβασα προς τα πίσω...Πολλές ευχές και στο Γιαννάκη της Ρόζαλίτας!!!Να τον χαίρεστε τον Αινστάιν σας Ρόζι μου,να ναι πάντα καλά το παιδάκι!!!!!

Χλόη, κλαίω...και είμαι στη δουλειά...μου έχει σηκωθεί η τρίχα...έχω χάσει τα λόγια μου....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

χρονια πολλα στο ληδακι μας!

χρονια πολλα και σε κωσταδες και ελενες!

λοιπον λεγκω....κι ο στρατος εχει γινει πολυ ταλιμπαν...χθες στο σχολειο δαγκωσε ενα παιδακι....και γω παντως αναρωτιεμαι πως τους απασχολουνε....αφου καθε φορα που παω βλεπω τα αγορια να παλευουν.....γκρ....εσενα τι σου ειπανε τελικα? επισης ο στρατος ηταν πολυ ησυχος μεχρι που ξεκινησε παιδικο και συγκεκριμενα ταλιμπανιασε στο φετινο τμημα...περισυ ηταν υποδειγμα παιδιου....

tqj2p3.png vvtJp3.png

χρόνια πολλά στο Ληδάκι μας, στις Ελένες μας, στους Κωνσταντίνους μας!!! να τους χαίρεστε, να τους χαιρόμαστε όλους!!!!!!!

Επειδή δεν θυμάμαι όλους τους εορταζόμενους (πέραν της Λεγκως και της Ελενης-κατ) αντιγράφω τη ντου!!!

Να σας χαιρόμαστε!:wink:

Καλημέρα όμορφες... θέλω δύο εορταστικά ντεπόν περικαλω

Μαρη πρώην συμπεθέρα ποσες φορές μιλήσαμε χθες γιατί δεν είπες ότι γιορταζει η πρώην νύφη μου; Θες να με εκθέσεις ατιμο θηλυκό:tongue: Χρόνια πολλά στο πλάσμα, στο απόλυτο παιδί της ατάκας!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιόρταζε και η αδελφή μου χθες αλλά για κάποιο ηλίθιο λόγο θεώρησα ότι οι Λυδίες γιορτάζουν διαφορετικά απ'τις Λήδες.

Χρόνια πολλά στον Κωστάκι με τις ματάρες και στον Κωνσταντινάκο τον φάτσα! Ελιζάκο και Τόνια μου να τα χαίρεστε τα αστέρια

...ωχ ουρλιάζει... μισο... Λοιπόν γρήγορα γρήγορα γιατί δεν την παλεύει λέμε...

Ελένη χρονια πολλάαααααααααααααααααα... πάντα γελαστή και θετική για να ανεβάζεις κι εμάς τις μίζερες:mrgreen: (και σήκωνε και κανα τηλέφωνο κοπελια) \

Εφυγα γιατί θα μου πετάξει το πληκτρολόγιο στο κεφάλι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...