Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

A καλα εσείς ειστε μπροστά φοράτε και παπούτσια!!! Σας βλέπω σε λίγο να τρέχετε! Ειναι τέλεια!

Εμένα το δικό μου το πάει λάου λαου...δεν μας βλέπω συντονα να κανουμε βήμα.

thx!!!!:D

της φοραω παπουτσια απο μωρο, τα αγκαλιας πρωτα και οταν αρχισε να παταει λιγο της πηρα κανονικα. εχω μια τρελλα με τα παπουτσια των μωρων, δεν εβγαινε πουθενα χωρις παπουτσια ουτε 2 μηνων....:rolleyes::shock:

palladin πολυ καλο θα το δοκιμασω και εγω!!!;)

λοιπον εφτιαξα στη μικρη για απογευματινο την κολοκυθα, η οποια νομιζα πως ηταν πολυ και θα της την εδινα σκετη, αλλα βγηκε πολλη λιγη μετα το μαγειρεμα και ετσι της την ανακατεψα με το ρυζακι της (οπως μου ειχε προτεινει και καποια απο εσας sorry δε θυμαμαι ποια:oops::oops::oops:)και ενω ηταν ενα ΑΠΑΙΣΙΟ πραγμα, το εφαγε ολο!!!!!το παιδι μου εχει περιεργα γουστα...τι να πω....αυριο θα της βαλω πιο πολυ κολοκυθα!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

thx!!!!:D

της φοραω παπουτσια απο μωρο, τα αγκαλιας πρωτα και οταν αρχισε να παταει λιγο της πηρα κανονικα. εχω μια τρελλα με τα παπουτσια των μωρων, δεν εβγαινε πουθενα χωρις παπουτσια ουτε 2 μηνων....:rolleyes::shock:

Α εντάξει δεν είμαι η μόνη με αυτό το κόλλημα! Στη 2η εγκυμοσύνη μου με ένα ζευγάρι παπουτσάκια (κοριτσίστικα αυτή τη φορά) ανακοίνωσα τα ευχάριστα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγώ πάλι παπουτσια του φορουσα πεδιλα το καλοκαιρι για πλάκα και τωρα μονο αν κανει πολυ κρυο κατι σαν καλτσες χοντρες...γενικα ομως μονο με καλτσουλες τον πηγαινοφέρνω...εμ τελικά για αυτο το παιδί αργεί να σηκωθεί...λετε να τον παπουτσώνω κανονικά?:D

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια!

Σας διαβάζω συχνά πυκνά!

Σχετικά με το μούσλι μπορώ να σας πω ότι από την μέρα που το ανακαλύψαμε (είμασταν ήδη κοντά στο χρόνο) δεν το αποχωριζόμαστε με τίποτα!

Του αρέσει τόσο πολύ που ακόμη και τώρα το ζητάει!

Εγώ σήμερα που αγόρασα ένα κουτί μου φάνηκε λίγο διαφορέτικο από τα προηγούμενα και έγραφε απ'έξω Eco-Bio κρέμα βρεφικό μούσλι και το από 4μηνών έχει γίνει 6μηνών

899667.png226174.png

Εγώ πάλι παπουτσια του φορουσα πεδιλα το καλοκαιρι για πλάκα και τωρα μονο αν κανει πολυ κρυο κατι σαν καλτσες χοντρες...γενικα ομως μονο με καλτσουλες τον πηγαινοφέρνω...εμ τελικά για αυτο το παιδί αργεί να σηκωθεί...λετε να τον παπουτσώνω κανονικά?:D

Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι στο παιδί το πότε θα σηκωθεί.

Κι εγώ λατρεύω τα παπούτσια! (τώρα με την κόρη να δω τι θα κάνω)

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι στο παιδί το πότε θα σηκωθεί.

Κι εγώ λατρεύω τα παπούτσια! (τώρα με την κόρη να δω τι θα κάνω)

τι θα κανεις??

θα ξεπαραδιαστεις!!

Στο λεω εγώ υπευθυνα!!!!:P:p:p:p

ειμαι συγχυσμενη οσο δεν παει διαβαστε εδω:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51613

ετσι για να επιβεβαιωνεται καθε μερα ποιοι ειναι οι δολοφονοι και το παρακρατος. δεν λεω τιποτα αλλο γιατι θα πω βαριες κουβεντες και δεν επιτρεπεται.

Το διαβασα..

πηγα να απαντησω αλλά δεν με αφήνει να μπω με τον κωδικο μου...δεν με συνδεει...

Ακριβώς αυτο σκεφτομαουν όταν το διαβαζα...

τζαμπα μαγκες σε μια γυναικα με ένα μωρο.....

όπου τους παιρνει.....

Είχες διαβασει το γραμμα μιας κατοικου των εξαρχειων πριν από 1 μηνα περιπου που ειχε στειλει στην ελευθεροτυπια???

Το διαβασα..

πηγα να απαντησω αλλά δεν με αφήνει να μπω με τον κωδικο μου...δεν με συνδεει...

Ακριβώς αυτο σκεφτομαουν όταν το διαβαζα...

τζαμπα μαγκες σε μια γυναικα με ένα μωρο.....

όπου τους παιρνει.....

Είχες διαβασει το γραμμα μιας κατοικου των εξαρχειων πριν από 1 μηνα περιπου που ειχε στειλει στην ελευθεροτυπια???

οχι!τι ελεγε;

Διαφημίσεις

Στην οδο μεσσολογγιου νομιζω έγινε ένα επεισόδιο αναμεσα σε πολιτες(νεαρούς λένε) κ αστυνομικους.

Κάποιοι κάτοικοι άνοιξαν την πόρτα της πολυκατοικιας στους πολίτες για να κρυφτουν από ένα ντου.

Με κάποιο τροπο που δεν θυμάμαι μπήκαν μέσα στην πολυκατοικια κ αστυν κ μια κυρια τους είπε πως είναι παρανομοι.

Αυτοι κλασικα αρχισαν να βριζουν με χυδαια λόγια την γυναικα προσβαλοντας κ τη φυση της.

όταν αυτη ζήτησε τα στοιχεια τους ακουσε απαντησεις του στυλ ''ελα να μου τα παρεις'' , ''ναι κ να μου τα μετρησεις'' ''ναι ναι με το στομα'' κτλ.

Εν ολιγοις πήρε τηλ κ το υποτιθεμενο υπουργειο προστασιας του πολίτη κ άκρη δεν έβγαλε καμμια, ούτε καν μπορεσε να μαθει τα ονοματα της συγκεκριμενης ομαδας αστυνομικών.

Κλασικα δηλαδη μια από τα ιδια κ σε άτομα θεωρητικά αδύναμα βλέπε γυναικες, μεταναστες, γυναικες με μωρά κτλ...

μα αισθανομαι μια προστασια του πολιτη...μα τι προστασια!!:twisted:

απο αυτους θα επρεπε να ξεκινησουν το ξηλωμα και την αξιολογηση. να τους αναγκαζουν σε ψυχολογικο ελεγχο καθε μηνα και φυσικα να απαγορευτει η οπλοφορια. κ μετα ξυπνησα. σε τι κοσμο σε εφερα παιδι μου......:(

Αντιθετα έχω θέμα με το ραδιόφωνο... δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε δωμάτιο υπάρχει τρατζιστοράκι και ο μικρός κοιμάται με μουσική. ;)

πρεπει να σου παρουμε δωρο αυτο!!!!!!;):D;):D

http://www.ouaou.gr/html_prod/prod_1384.html

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα, δεν μπορώ άλλο να διαβάζω αυτά τα αίσχη, αμάν πια...

Ηρθε χτες το δωματιάκι της Άννας και είναι υπέροχο, κοιμήθηκε κιόλας στο κρεβάτι της μέχρι τις 6.... μόνη της... πρωτοφανές... Πάντως της άρεσε...

Επίσης ήρθε η παραγγελία από το Boden.co.uk το μπουφανάκι κορίτσια είναι τέλειο, το έχω λατρέψει, θέλω να το βάλω κι εγώ...

Αυτά τα ωραία, πάω να βρω την συνταγή για φακοαχταρμά να την φτιαξω.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...