Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

χλόη συγχαρητηρια για ολα!!!μπραβο σας!μακαρι ολες να νιωσουμε αυτα τα συναισθηματα!

αληθεια τι ειχε γινει στην πρωτη σου γεννα?δε γεννησες φυσιολογικα?

...καλημερα

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χλόη συγχαρητηρια για ολα!!!μπραβο σας!μακαρι ολες να νιωσουμε αυτα τα συναισθηματα!

αληθεια τι ειχε γινει στην πρωτη σου γεννα?δε γεννησες φυσιολογικα?

...καλημερα

Σ'ευχαριστώ ντιεσάκι! Ναι φυσιολογικά γέννησα, αλλά δέχτηκα πολύ άσχημη μεταχείρηση από γιατρούς και νοσοκόμες, και ταλαιπωρήθηκα πολύ, κυρίως ψυχολογικά.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ελίζα, το διάβασα.. δεν έχω να σου πω κάτι συγκεκριμένο ή επιστημονικό, εκτός από το ότι κι εμένα έτσι ήταν οι πρώτες περίοδοι - εμένα μου πρωτοήρθε στους 6 μήνες μετά τη γέννα. Όμως θυμάμαι ότι αυτό κράτησε 2-3 μήνες, μετά επανήλθα στους φυσιολογικούς μου ρυθμούς, (που σημαίνει 7-8 μέρες στο σύνολό της η περίοδος όπως παλιά και χωρίς υπερβολική ροή). Θα σου έλεγα αν συνεχίσει κανα-δυο μήνες να το ξαναπεις στη γιατρό...

Χλόη, πολύ με συγκίνησε η ιστορία σου παρόλο που δεν γνωριζόμαστε. Μου έχει γίνει και ολίγον τί εμμονή τώρα τελευταία ο φυσιολογικός τοκετός, οπότε... Να 'σαι καλά, μακάρι σιγά-σιγά όλες οι γυναίκες να έχουν τέτοιες εμπειρίες να διηγηθούν!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Μπράβο Χλόη μου που πήγαν όλα όπως τα ήθελες και τα ονειρευόσουν... άντε και στο τρίτο ;)

Ελιζάκι, δεν έχω απάντηση γιατί μια δυο φορές είχα περίοδο τα τελευταία τρία περίπου χρόνια!

Πάλι ψάχνω για την επιθετική συμπεριφορά, έχει ξεφύγει ο θοδωρης πάλι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... από αυτά που διαβάζω πάνω κάτω σωστά το χειρίζομαι... και αύριο μου ζήτησε η διευθύντρια να πάω στο μάζεμα να μιλήσουμε παλι, τα έχει μαλιοτραβήξει τα άλλα παιδάκια πάλι απ'οτι κατάλαβα... σαν τα μούτρα μου τα έχω κάνει...

Καλησπέρα! τι μου κάνετε τσούπρες;

Σήμερα γιορτάζει η Λήδα μας; Χρόνια Πολλά μικρή τουλίπα!!!!:):):)

Περαστικά στον Αλεκούκο, στην τσουλουφίτσα και την Ευτυχία μας!

Μπράβο στον σούπερ ήρωα Μήτσο!!! σωστός ο κύριος! :D

Καλά Λαμπρινή Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α η τούρτα! Μπράβο χρυσοχέρα μου! και η μικρή μαγουλίτσα έχει μεγαλώσει κι έχει ομορφύνει πολύ! να τη χαίρεστε και πάλι!

Χλόη μου να σου ξαναπώ πόσο σε θαυμάζω για άλλη μια φορά; Πολύ!!!:)

Χλόη σου αξίζουν χίλιαααααααααα μπράβο τα καταφερες τέλεια θελει πολυ τόλμη ολο αυτο εγω φοβαμαι πολυ και δεν θα το εκανα νιωθω πιο πολυ συγουρια στο νοσοκομείο αν και ξερω οτι ειναι καλητερα σπίτη να τους χαιρεσαι ολους και πάντα υγεία!!!

Λέγκω μου και μενα ο γιωργάκης δεν παλευεται ο ατιμος δεν αντεχω αλλο και δεν μπορω να τον παω και σε κανενα παρκο πηρα τον σουτη και μου ειπε οχι μεχρι την τεταρτη που θα πάμε υπομονη κάνω και αγιος ο θεος!!!!!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

γεια σας - γεια σας!

Απεργια σημερα ...ειρηνικα..συντεταγμενα..περιφρουρημενα...

Μαριλενα νομιζω πως γιορταζει μαρτιο η ληδα δεν ειμαι σιγουρη

Χαρηκα πολυ με την καλη προσαρμογη του μητσακου,αντε να βρειτε τους ρυθμους σας και εσεις βρε τζενακο

Χλόη, ο τοκετός όπως θα έπρεπε να είναι!:D

ακριβως ετσι!!

λαμπρουκω τα συγχαρητηρια μου για αλλη μια φορα!η φακη μονο φακη δεν ειναι κατι σε λουκουμακι παραπεμπει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Πάλι ψάχνω για την επιθετική συμπεριφορά, έχει ξεφύγει ο θοδωρης πάλι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... από αυτά που διαβάζω πάνω κάτω σωστά το χειρίζομαι... και αύριο μου ζήτησε η διευθύντρια να πάω στο μάζεμα να μιλήσουμε παλι, τα έχει μαλιοτραβήξει τα άλλα παιδάκια πάλι απ'οτι κατάλαβα... σαν τα μούτρα μου τα έχω κάνει...

Λεγκουλίνι, ό,τι και να σου πει η διευθύντρια, μη μασήσεις! Ρώτα την τι πρόγραμμα έχουν ώστε το παιδί να είναι απασχολημένο και να μην βαριέται και να μην έχει και χρόνο για να εκδηλώσει τέτοιου τύπου συμπεριφορές. Ρώτα πώς χειρίζονται τον μικρούλη όταν επιτίθεται στα άλλα παιδιά, μήπως δημιουργείται φαύλος κύκλος. Ρώτα τη μήπως υπάρχει πολλή φασαρία στην τάξη, μήπως υπάρχουν πολλά παιδάκια που βρίσκονται στην ίδια φάση, μήπως κουράζεται από τη βαβούρα κλπ και γίνεται νευρικός και επιθετικός. Γενικά μην περιμένεις να σου απαντήσει κάτι συγκεκριμένο, πέρνα στην αντεπίθεση και ίσως τη βάλεις να σκεφτεί και λιγάκι ότι θα πρέπει κι αυτή να κάνει κάτι και ότι τις ώρες που ο μικρός είναι εκεί είναι δικό της θέμα να λύσει η συμπεριφορά του! Εσύ θα κάνεις αυτά που πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις στο σπίτι, όμως στο σταθμό παίζουν ρόλο και οι δασκάλες και το πρόγραμμα που έχουνε!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ρε Σοφούλα, κάθε φορά με εντυπωσιάζεις!!! Έχεις πολύ δίκιο στο ότι πρέπει να συζητήσουν και τι κάνουν αυτοί ως προς την επιθετική συμπεριφορά...Ας πούμε, εμένα η Λήδα ήταν πολύ κλειστή και μου το λέγαν πολλές φορές, προς το τέλος μόνο άρχισα να ρωτάω τι κάνουν για να την ενθαρρύνουν να γίνει πιο κοινωνική...Αισθανόμαστε πολλές φορές σαν να μας μαλώνουν και ξεχνάμε ότι και από μέρους τους πρέπει να γίνεται προσπάθεια....

Λοιπόν,γιορτάζει το Ληδάκι μου σήμερα, της το είπα και πήραμε και ένα δωράκι, μόνο που αυτή μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι είχε γεννέθλια οπότε περίμενε πάρτυ! Την απογοητεύσαμε λίγο! :)

Σας ευχαριστώ για τις ευχές!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...