Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πόπο Σοφούκα έχει καταταλαιπωρηθεί και η Ευτυχία!

Ελένη κουράγιο και σε εσάς, ας ελπίσουμε αύριο να είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για να καταφέρετε να φύγετε!

Σας χαιρετώ κοριτσάκια μάλλον δε θα μπορέσω να μπω αύριο, καλά να περάσετε το τριήμερο και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες προκαταβολικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πόπο Σοφούκα έχει καταταλαιπωρηθεί και η Ευτυχία!

Ελένη κουράγιο και σε εσάς, ας ελπίσουμε αύριο να είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για να καταφέρετε να φύγετε!

Σας χαιρετώ κοριτσάκια μάλλον δε θα μπορέσω να μπω αύριο, καλά να περάσετε το τριήμερο και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες προκαταβολικά!

Ωχ ωχ ωχ! Είχα ξεχάσει ότι γιορτάζουμε....

ΚΑλό ταξίδι Μαρίνα!

Σοφάκι ακόμα ταλαιπωρείται η Ευτυχία? Και η τσουλούφο έχει πολύ καιρό βήχα.. Αλλά είναι από το λαιμό και τη μύτη της...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

...η γιατρός της είπε τα γνωστά 5 λεπτά στο κάθε στήθος...αλλά ότι θα τον συνηθίσει λέει και θα την κάνει πιπίλα και πρέπει να συνδέσει το στήθος μόνο με το φαγητό κλπ. κλπ.

Ντάνσεμ, τύπωσε της αυτό: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61452

Αυτό το να συνδέσει το στήθος μόνο με το φαγητό μου φαίνεται ψυχρό και απαίσιο. Γιατί να το συνδέσει μόνο με το φαγητό; Ο θηλασμός δεν είναι μόνο φαγητό, είναι αγκαλιά, είναι ζεστασιά, είναι εγγύτητα (άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η απόσταση που βλέπει το μωρό είναι όση η απόσταση του από το πρόσωπο της μαμάς...), είναι όλος του ο κόσμος τον πρώτο καιρό...Εμένα δε θα μ'αρεσε να αισθάνομαι ότι απλώς το ταίζω και φυσικά αντί να το αφήσω να φάει με την ψυχή του και μετά να μου ρίξει αυτό το χαμόγελο του ικανοποιημένου, χορτασμένου μωρού, που σε στέλνει, να το βγάλω απ'το στήθος στα 5 λεπτά και να το αφήσω πιο εκεί...Τι λεει καλέ, πολύ στερημένη η γιατρός...αν και γενικά δε μου αρέσει να κάνω τέτοια σχόλια....

Να σου γραψω το μαιλ μου να μου την στειλεις ???

Φυσικά! Κούκλα η Χριστιάννα Λαμπρινούλα!!!Εντάξει για την τούρτα, νο κόμεντς!!!

Είσαι πρώτη! Ανεπανάληπτη (που λέει και ο Τόλης...)

Ααααα, μη μου το θυμίζεις και με πιάνουν τα νεύρα μου! Αυτόν, τον γιατρό που έχει ''χαλαρή σχέση με την εφορία'' και τον άλλο που δήλωσε 300 ευρώ ΕΤΗΣΙΟ εισόδημα! Μου'ρχεται να ουρλιάξω από τα νεύρα!!!

Κοριτσούδια, είδα αιματάκι στα κακά του μωρού!!!!μπουουουουουο γιατί;;;;;Μήπως το παράκανα με τα παγωτά;;;Να κόψω τα γαλακτοκομικά;;;;

Καλημερα !!!

Σας ευχαριστουμε παρα πολυ για τα καλα σας λογια !!! Μουυυτςςς

Θα θελα τοσο πολυ να σας δω και να δω και τα μικρουλάκια σας !!!

Αντε να περασουν και οι βλωμοιωσεις να ειναι καλα ολα τα παιδάκια !!!

Μυρτουλι θεμα υπερπαραγωγής δεν υπάρχει ετσι? Μαλλον θα αρχισεις τις περικοπές ...

Στον 4ο μηνα ειχε εμφανισει και η Χριστιάννα αιμα , ειχα κανει αποχή αλλα ειχα και θεμα υπερπαραγωγής . Ποτε δεν καταλαβα τι εφταιγε , δεν ξαναδα αιμα απο τοτε , αλλα τελικα στους 18 μηνες διαπιστωσαμε οτι η Χριστιάννα εχει αλλεργια στο αγελαδινό γαλα και σε καποια αλλα τροφιμα .

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια... γρήγορα γρήγορα πριν ξεσπάσει λαϊκή οργή απ'το νικολάκη!

Καλά είσαι ΑΠΑΙΧΤΗ! Είναι τέλεια! Αψεγάδιαστη!

Τι αψεγάδιαστη ρε κοπελιά δεν είδες ότι λείπουν τα αυτιά απ'το ποντικάκι:lol: Δεν υπάρχεις Λαμπρινάκο απλά! Η μικρή είναι κουκλαααα! Και ναι στη δεύτερη φωτό μοιάζει πολύ στο θοδωρή:mrgreen:

Ρε Λενιώ τώρα που καλοκαιριάζει σας έριξε κατάχαμα... περαστικά και στο τσουλουφάκι λοιπόν!

Σοφουκάκι με υγραντήρα γίνεται τίποτα; όχι ότι είναι η σωτηρια για τα πάντα αλλά στο βήχα συνήθως βοηθάει... Πότε θα πάμε σκοπευτήριο για καμια μπάλα και ποδήλατο;

Καλά ο Μητσάκος μας έβαλε τα γυαλιά στην προσαρμογή!

Κοριτσούδια, είδα αιματάκι στα κακά του μωρού!!!!μπουουουουουο γιατί;;;;;Μήπως το παράκανα με τα παγωτά;;;Να κόψω τα γαλακτοκομικά;;;;

Πλάκωσε τις γρανίτες κοπελιά!

Λοιπόν έχω να πω ότι τον μπούσουλα για να τα βγάζεις πέρα με τα πιτσιρίκια μόνη σου τον βρίσκεις αλλά η ρημαδομοναξιά δεν παλεύεται ρε γμτ, εεε; Πάλι καλά που υπάρχουν και οι κούνιες και χτυπάμε κάρτα... Είναι και σκατά ο γιώργος με το κλίμα και την κατάσταση στη δουλειά... γίνομαι κι εγώ σκατά που τον βλέπω έτσι όταν τον βλέπω... πολύ σφίξιμο στο στομάχι ρε παιδιά... μελαγχολικό βράδυ, ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα. Μακάρι να έχει πολύ κόσμο η απεργία...

Άντε να περάσει η ώρα να πάω κούνιες... λέω να ξεκινήσω και τις πρωινές κούνιες γιατί ο νικολάκης δεν την παλεύει αλλιώς!

Να στείλω ένα τεράστιο πρωινό φιλί και πολλές θετικές σκέψεις στο Τατάκι!

Καλημέρα και πάλι όμορφες

Καλημερα κοπλειες τι κανετε?

Λενακο βλεπω υπαρχει σειρα προτεραιοτητας σπιτι σας με τον πυρετο ε? Ευχομαι να σταματησει εκει κ να γινουν κ τα δυο καλα συντομα κ να μπορεσετε να φυγετε!

Λεγκουλι μου υπομονη ρε κοριτσακι κ οσο μπορεις παρε το μικρο μπομπιρα κ βγαινε εξω αλλιως μεσα στο σπιτι δεν θα την παλεψεις τρελαινεσαι. Κ εγω με το που παω σπιτι καθομαστε καμια ωριτσα κ βουρ εξω ειτε με το ποδηλατο στο παρκακι απο κατω η κουνιες η καροτσαδες γενικα αναλογα την ορεξη του Μητσου. Απο της 6:30 σχεδον γυρναμε σπιτι γυρω στης 9. Μετα φαγητο μπανακι παιχνιδι κ υπνο. Αλλιως ο μητσακος ειναι ολο γκρινια κ εμενα με πιανει ψιχοπλακωμα μεσα στο σπιτι ειδικα τωρα που εχει καλο καιρο.

Μαρινακι καλο ταξιδι! Να περασετε σουπερ στα ομορφα Γιαννενα. Ανετ εμεις να δουμε ποτε θα τα καταφερουμε να παμε. Ελπιζω μεσα στον Ιουνιο να μπορεσουμε γιατι μετα αρχιζουν γαμοι κλπ κ σχεον καθε Σαββατο εχουμε διαφορα. Ο παππους καθε μερα διαμαρτυρεται τον ξεχασαμε κλπ κ πρεπει οποσδηποτε να αναιβουμε.

Χλοη οποτε μπορεσεις πες μας την ιστορια της γεννας σου.

Σοφακι περαστικα στο Ευτυχακι! Πολυ ταλαιπωρια φετος ρε γμτ....

Καλημερα! ήλιος σήμερα, ελπίζω να το κρατήσει γιατί με έχει πιάσει η μπίχλα...

καλέ τί τούρτα ήταν αυτή λαμπρινάκο;;;; να καταλάβεις στην αρχή δεν κατάλαβα... νόμιζω ότι ήταν γλυπτό! νταξ οκ δεν είμαι στα πολυ καλά μου αυτές τις μέρες...

Περαστικα στον αλεκούκο, τσουλούφ και ευτυχία... ξεχνάω κανέναν;;;

πάντως και εμείς ακόμα μίξα έχουμε, σε ανεκτά επίπεδα αλλά βαρέθηκα να ρουφάω ρε γμτ, η οτρισαλίν πλούτισε φέτος από το φελινοσπιτο...

Καλώς την Χλόη!!! τί κάνεις;;; την παλεύεις με τα 2;;; αν όχι μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη...:-P

μαρίνα και λοιπές που φεύγουν καλό ταξίδι!

ρε μυρτώ, τί πακέτο ήταν αυτό με το αίμα;;; καλά ρε κορίτσια, εγώ δεν έχω δει τπτ μπας και είμαι τυφλή και αφήνω το πιδι μ και τυραννιέται ενώ πλακώνω τα καπουτσίνια;;;;

σεντόνι τέλος...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα ομορφούλες!

Δύσκολη μέρα σήμερα. Ο μπέμπης πάλι δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα. Τώρα κοιμάται στην αγκαλιά μου θηλάζωντας, και πολύ θα'θελα να κοιμηθώ κι εγώ, αλλά η Νεφέλη χορεύει απ'τις 8, κι έχει όρεξη για παιχνίδια. Νυστάζωωωωωωωωωωω...

Λοιπόν η ιστορία τοκετού, με όλες τις λεπτομέρειες:

Ξύπνησα στις 4.30 το πρωί, από μιά δυνατή σύσπαση. Έμοιαζε κάπως με δυνατό

Braxton Hicks, δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν κανονική σύσπαση. Από κείνη την ώρα όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφεραν να ξανακοιμηθώ. Μ’έπιαναν συσπάσεις κάθε 5-10 λεπτά. Σηκώθηκα όρθια, άρχισα να περπατάω και σε κάθε σύσπαση κουνούσα κυκλικά τη λεκάνη και με ανακούφιζε. Κατάλαβα πιά πως μάλλον έφτασε η ώρα.

Περίμενα να περάσει λίγο η ώρα για να ξυπνήσω τον άντρα μου. Σκέφτηκα οτι καλό θα ‘ταν να ‘ναι ξεκούραστος για τη μέρα που θα ακολουθούσε.

Έκανα μερικά βαθειά καθίσματα και λίγη γιόγκα, και είπα μερικές προσευχούλες.

Πίστευα ότι μάλλον είχα πολλές ώρες μπροστά μου ακόμα , και γι’αυτό δεν έπαιρνα τηλ ούτε τη μαία, ούτε τη μητέρα μου να έρθει να πάρει την κόρη μου.

Κατά τις 8.30 όμως ένιωσα μιά περίεργη πίεση χαμηλά.

Ξύπνησα το Χρήστο κι έτρεξα στο τηλ να πάρω τη μαμά μου, την οποία δεν έβρισκα πουθενά. Πήρα την Ευαγγελία η οποία μου είπε οτι με κάθε 5 λεπτά πόνους δε γεννάμε, και να περιμένω λίγο ακόμα και να την πάρω σε μισή ώρα.

Συμφώνησα.

Σε μισή ώρα οι πόνοι μου είχαν πιά γίνει κάθε 2-3 κι είχα αρχίσει να πονάω πάρα πολύ! Σε κάθε σύσπαση προσπαθούσα να υπενθυμίζω στον εαυτό μου οτι σε ένα λεπτό θα ‘χει τελειώσει, και έπαιρνα βαθιές αναπνοές.

Πήρα ξανά την Ευαγγελία, η οποία είχε ευτυχώς ήδη ξεκινήσει.

Έφτασε λίγο μετά τις 10 ενώ οι πόνοι μου πιά είχαν γίνει αβάσταχτοι και σχεδόν συνεχόμενοι. Δεν είχα καν λίγα δευτερόλεπτα ενδιάμεσα να νιώσω λίγη ανακούφιση. Άρχισα να φοβάμαι, και να νιώθω οτι δεν πρόκειται να τα καταφέρω. Προσπάθησα πάλι να καθησυχάσω τον εαυτό μου με τη σκέψη οτι όταν φτάνουμε να νιώσουμε έτσι έχει έρθει η ώρα!

Η Ευαγγελία με ενθάρυνε πάρα πολύ!

Είχε φτάσει η ώρα να σπρώξω, αλλά με είχαν καταβάλλει οι πόνοι. Πονούσα τόσο πολύ που δεν είχα τη δύναμη να σπρώξω. Η Ευαγγελία δε σταμάτησε λεπτό να μου δίνει κουράγιο, και να μου κάνει μασάζ στη μέση. Μ’ένα δυνατό σπρώξιμο άκουσα ένα «ποπ» και μετά ένιωσα ένα καταράκτη να βγαίνει από μέσα μου. Εσπασαν τα νερά! Πήρα πολύ θάρρος απ’αυτό!

«Έλα κοντεύεις, μου έλεγε η Ευαγγελία, βάλε το χέρι σου να πιάσεις το κεφάλι»

Ένιωθα οτι μ’εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου, όταν άκουσα τη φωνή της επιτακτικά και απότομα να λέει «ΣΠΡΩΞΕ» Τρόμαξα μήπως κάτι δεν πάει καλά (όντως αργότερα έμαθα οτι είχει περιτύλιξη, και αρκετά σφιχτή). Πήρα μιά βαθειά αναπνοή και καθώς ήμουν στα τέσσερα άρχισα να σπρώχνω φωνάζωντας και μουγγρίζωντας με όση δύναμη είχα μέσα μου, ενω ένιωθα το μωρό να γλυστράει από μέσα μου, και αμέσως μετά μια απέραντη ανακούφιση και ηρεμία. Κοίταξα ανάμεσα στα πόσδια μου και είδα το μωρό μου. Ήταν 10.40.

Με μιά κίνησα πέταξα την μπλούζα μου από πάνω μου, βούτηξα το γιό μου, και γύρισα ανάσκελα προσεκτικά να τον αγκαλιάσω. Μετά από λίγα λεπτά στην αγκαλιά βούτηξε μόνος του το στήθος κι άρχισε να θηλάζει. Μερικά λεπτά αργότερα βγήκε ο πλακούντας, με ένα μικρό σπρωξιματάκι, ολόκληρος, πανέμορφος, ο καλύτερος φίλος και συντροφιά του παιδιού μου για όσο ήταν μέσα μου!

Η Νεφέλη που τελικά έμεινε σπίτι, με άκουσε να φωνάζω κι έλεγε στο Χρηστο «Η μαμά γεννάει γι’αυτό φωνάζει». Ήταν η πρώτη που όρμησε στο δωμάτιο να θαυμάσει τον αδερφούλη. Χαίρμομαι που το έζησε αυτό, και κατάλαβε πως ήρθε στον κόσμο το αδερφάκι της αντί να έρθει σπίτι και ξαφνικά να τον βρει εκεί.

Όλα έγιναν όπως τα ήθελα! Ήταν ένας τοκετός ονειρεμένος. Χωρίς την παραμικρή παρέμβαση. Ευχαριστώ το Θεό γι’αυτό που έζησα. Ήταν ό,τι πιό υπέροχο έχω νιώσει στη ζωή μου!

Ο τοκετός της μεγάλης μου κόρης, μου είχε αφήσει πολλά αρνητικά συναισθήματα. Φόβο, οργή για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που μου φέρθηκαν τόσο άσχημα, ανασφάλεια, τύψεις που δε μπόρεσα να γεννήσω το κοριτσάκι μου όπως ήθελα και όπως της άξιζε, και ντροπή για το σώμα μου που με πρόδωσε.

Αυτή τη φορά νιώθω ευγνωμοσύνη, για το Θεό, τους Αγγέλους που με βοήθησαν την Ευαγγελία που είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, νιώθω πιό κοντά στον άντρα μου, που αν και απ'έξω ένιωθα την παρουσία του και μου έδινε κουράγιο, περηφάνια για το σώμα μου που τα πήγε τόσο καλά, κι ένα δέσιμο πολύ δυνατό με το μωρό μου που συνεργαστήκαμε σαν μιά τέλεια ομάδα, και τα καταφέραμε. Αλλά πάνω απ'όλα νιώθω ευγνωμοσύνη και αγάπη για όλο το σύμπαν! Κάθε γυναίκα αξίζει να νιώσει έτσι, και της το εύχομαι!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Tατι, σίγουρα δεν την παλεύω με τα δύο, αλλά που θα μου πάει, θα τη βρω την άκρη! :lol:

Σοφία περαστικά στο Ευτυχάκι!

Περαστικά και στον Αλεκούκο και την τσουλουφίτσα.

Λαμπρινούλα, ξέχασα να σου πω συγχαρητήρια για την υπέροχη τούρτα. Εσύ παιδί μου είσαι καλλιτέχνης! Και νόστιμα και όμορφα πράγματα φτιάχνεις... βλ Χριστιάννα!

Διαφημίσεις

καλά ρε κορίτσια, εγώ δεν έχω δει τπτ μπας και είμαι τυφλή και αφήνω το πιδι μ και τυραννιέται ενώ πλακώνω τα καπουτσίνια;;;;

Ναι, και φαίνεται πολύ τυραννισμένο το καημένο! Αδυνατούλι, χλωμό, ταλαιπωρημένο!!! ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΤΡΕΛΛΗ;;;;;;Μουουουουουουτς!

Η Λήδα δεν έχει παιδικό σταθμό σήμερα, έχουν απεργία...Θα πάω και εγώ στις κούνιες....

Τα γαλακτοκομικά τα έκοψα, πάνε...:(

Τα γαλακτοκομικά τα έκοψα, πάνε...:(

Aν δεν κάνω λάθος, νομίζω υπάρχουν κάτι παγωτά στα βιολογικά, χωρίς γάλα, και χωρίς σόγια. Θα ψάξω να βρω πως λέγονται και θα σου πω. Δεν έχω δοκιμάσει, αλλά μπορεί να είναι νόστιμα.

Καλημέρα!

Χλόη κλαίω...και είμαι και στη δουλειά! Μπράβο σου που τα κατάφερες όλα όπως τα ηθελες! Και καλώσήρθες, μας έλειψες.

Ελένη περαστικά στα παιδιά. Όποτε θες κουβεντιάζουμε για ωρλ κλπ. Έχω διαβάσει και ακούσει ουκ ολίγα.:cool:

Σοφία περάστικά στο Ευτυχακι.

Λαμπρινή, να χαίρεσαι την υπέροχη κορούλα σου. (για την τούρτα δεν έχω λόγια)

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το Ελένα

Εμείς τα περάσαμε πολύ καλά! :D

Είδαμε τους φίλους μας, κολυμπήσαμε, βγήκαμε -και κοιμισαμε τα παιδιά σε μπαρ και δεξιώσεις, χορέψαμε, οδηγήσαμε ανάποδα -ο Νίκος, εγώ του έλεγα που να πηγαίνει:mrgreen:. Μια χαρά!

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα!

λαμπρινη πολυ τελεια η τουρτα! θελω ιδιαιτερα μαθηματα...! σε λιγο κοντευουν και τα δικα μας γενεθλια!

περαστικα στα αρρωστουλια μας παλι!.......και ο στρατουλης με βηχα ειναι παρεπιπτοντως.... το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για ομοιοπαθητικη για του χρονου... λενε οτι βοηθαει πολυ....

αχ χλοη...πολυ συγκινητικη και ομορφη η ιστορια σου! μακαρι καθε γυναικα να το ζουσε ετσι ωραια και φυσικα...επισης με εξεπληξε η αντιδραση της μικρης..λες να το θυμαται οταν μεγαλωσει?.αυτο που μου ειπες στο τηλεφωνο για την μικρη για ομοιοπαθητικο τι εννοουσες?λες να της δωσει κατι και να αρχισει να τρωει? καπου το ειχε παρει το αυτι μου αλλα για μωρο που δεν επινε ουτε καν γαλα...

ελιζα ωραια περασατε!

τζενη μπραβο στον μητσακο!μας εβαλε τα γυαλια με την προσαρμογη του!σουπερ!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Kαλημέρα!

Απεργία σήμερα!

((((Λεγκοπουλάκι μουυυυυ)))))) Σε καταλαβαίνω απόλυτα κοριτσάκι, τα έχω περάσει αυτά με τη μοναξιά, για αρκετά χρονάκια! Και για μένα το πάρκο ήταν η λύση! Και το τηλέφωνο!:rolleyes:

Χρόνια πολλά για χθες και στον Γιαννάκη της Ροζαλίτας!

Χλόη, ο τοκετός όπως θα έπρεπε να είναι!:D

Πάω να πάρω τον μικρό μου απ' το σχολείο και να μείνουμε λίγο παιδική χαρά μέχρι να σχολάσουν οι άλλοι!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...