Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα τσουπρες τι κανετε?

Καλα βρε Λαμπρινη τι υπεροχη τουρτα ειναι αυτη εχω παθει πλακα! Τελεια ειναι! Καλα για το μωρουλινιο δεν το συζηταω φατσονι τρελο!

Το Λεγκοπουλο που ειναι οεο που χαθηκε ?

Λενακι τι κανει ο Αλεκος πως ειναι σημερα?

Εμεις χτες βραδυ ειχαμε την κριση του καροτσιου.... Ξυπνησε 1 κ μεχρι της 3:30 με ειχε να τον κανω βολτες με το καροτσι. Ηθελε ντε κ καλα καροτσι κ μονο μαμα. Με το που επιανε το καροτσι ο μπαμπας εβαζε τα κλαματα... τι να πω αλλο παλι κ τουτο αυτο μου ελειπε τωρα καθε βραδυ να εχουμε καροτσοτσαρκες...

Στο σταθμο κ σημερα τα πηγε πολυ καλα το εχει παρει με καλο ματι κ φαινεται να περναει καλα μιας κ ειναι πολυ χαρουμενος κ ζηταει μονος του το πρωι που ξυπναει να παει σχολειο. Καθεται μεχρι στιγμης απο 9:30 μεχρι 1 κ κ σιγα σιγα θα αυξανουμε τον χρονο. Οι δασκαλες μας ειπαν ειναι καλος κ εχει προσαρμοστει πολυ καλα σε σχεση με αλλα παιδια. Τρωει κιολας εκει. φαινεται αλλωστε αφου μετα σπιτι δεν ακουμπαει φαγητο οταν ερχεται κ μας λεει κιολας τι εφαγε. Αχχμακαρι να παει καλα να μπουμε κ εμεις σε μια σειρα ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι θυμουνται απιστευτα πραγματα κι ας εχουν περασει μηνες...ε τι τα θες καινουργιο μηχανακι, αδειος σκληρος δισκος...

Η Ειρηνουλα καλα ειναι πολυ γλυκο παιδακι τελευταια, και επισης καλα παμε και με την εκπαιδευση τουαλετας, αρχισαμε 3-4 μερες και εχουμε πολυ λιγο αατυχηματα...αντε να δουμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα δεν εχω προλάβει να διαβάσω τίποτα δνε με αφήνει ο μουργος ο μικρός με την καμία... περαστικά σε ματάκια, μυτάκια, αυτάκια και όταν και άμα ξεκλέψω χρόνο τα λέμε... σμουτς

Ααα προς Αθηνάκο και Βασούλι έχω το μικρό ξύλινο κουνάκι με τα ροδάκια άμα το θέτε για το πρώτο διμηνο τρίμηνο... είναι πολύ βολικό και αγαπησιάρικο και θα γράψουμε πάνω και τα ονόματα τον μωρών που το τιμήσανε κατα διαστήματα

Μπράβο το Μήτσου!!!!!!!!!

Είδες τί καλά Τζενάκι! Να δεις μια χαρά θα τα πάει!

Ο Αλέκος έχει λιγότερο πυρετό σήμερα, αλλά για να σου δώσω κουράγιο 2 νύχτες τώρα από τις 4.30 μέχρι τις 6 είναι ξύπνιος και είτε θέλει να παίξει είτε να δεί τηλεόραση... Από τον πυρετό υποθέτω.. Και τον παίρνω στο κρεβάτι μας, μας χαϊδολογάει και μετά από λίγο βαριέται και ζητάει να πάει στο δικό οτυ κρεβάτι όπου παίζει με τα αυτοκινητάκια του και μετά αποκοιμιέται...

Σφουγγάρια είναι!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Να πάρουν μια προαγωγή σε σφουγγαρίστρες λέω εγώ μιας και μας χρειάζεται ένα καθαρισματάκι αφού όλο τρέχω πίσω από τα χυμένα νερά, κάτι τσίσα πού και που κλπ κλπ και δεν προλαβαίνω? Έχω κι εγώ συνάντηση με τη δασκάλα του σήμερα και θέλω να τις ζητησω να τον βάζουν κι εκεί λίγο τουαλέτα γιατί το καυμένο εδώ και 1,5 μήνα που γύρισε στο σχολειο δεν έχει κάνει ποτέ τα κακά του εκεί,, περιμένει να γυρίσει σπίτι να τον βάλω στο γιογιό και με το που έρχεται κάνει και έναν κουβά τσίσα!

Τελικά ο Μητσάκος μια χαρά προσαρμόστηκε Τζενάκι ε? Μπράβο του, ποιός ξέρει ίσως να είχε στραβώσει με κάτι στον άλλο σταθμό, τελικά όμως γλιτώσατε και τις αρρώστιες που θέρισαν και φέτος!

Dsaki αφου είδε και τις εξετάσεις η γιατρός σας πρότεινε κάτι για το βάρος ή θεωρεί ότι είναι απλά ένα λιγόφαγο παιδάκι και δεν υπάρχει θέμα? Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά αν μείωνες λίγο τους ημερήσιους θηλασμούς μήπως ηθελε περισσότερο στερεές τροφές ή αν δοκίμαζες να θηλάσεις πάντα μετά το φαγητό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Παρεπιμπτόντως αύριο θα ταξιδέψουμε με την τοσοδούλα αεροπορικώς καλώς εχόντων των πραγμάτων, λέτε να έχει θεμα με τα αυτάκια της επειδή είναι μικρούλα? Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να τη θηλάσω στο αεροπλάνο, αλλιώς η πιπίλα βοηθάει καθόλου?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Τόνια καλά να περάσετε! 'Εχω περάσει πολύ ωραίες διακοπές στα Γιάννενα!

Τζένη απίστευτος ο Μητσάκος!!

Αυτο το σεναριο μου αρεσει πολυ...και πιστευω οτι αν γεννησω φυσιολογικα θα γεννησω ευκολα και γρηγορα...δεν ξερω το νιωθω ετσι...

..

Και μένα μ'αρέσει αυτό το σενάριο!! Όταν μ'έπιασαν οι πόνοι, άργησα επίτηδες να πάρω τηλέφωνο τη μαία, γιατί ήθελα να το περάσω μόνη μου μέχρι το τέλος. Δεν ξύπνησα καν τον άντρα μου! Ξύπνησα το Χρήστο και πήρα τη μαία όταν ένιωθα πίεση χαμηλά!

Στις 10 ήρθε η μαία, στις 10:40 γέννησα! Ούτε πρόλαβε να μ'εξετάσει κολπικά :lol: Τέλεια!!

Πρέπει να βρω λίγο χρόνο να σας βάλω την ιστορία τοκετού.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ναι Χλόη να μας την πεις την ιστορία!

Και να μας πεις και πού ήταν η Νεφέλη...

Ελίζα καλώς ήρθες! Περάσατε τέλεια?

Εμείς είμαστε το σπίτι του πυρετού! Αλέκος 37,8 και τσουλουφίτσα 38,6!

Μόλις γίνουν τα παιδιά καλά θα αρρωστήσουμε εμείς...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ωχ, Ελένη, περαστικά!

Εγώ σήμερα πήγα την Ευτυχία πάλι παιδίατρο να την ακούσει, γιατι΄ο βήχας συνεχίζεται, της φάνηκε καλά από ακροαστικά, έχει πολλή μύξα κλπ. Όμως τώρα την έχει πιάσει νέα κρίση βήχα, ενώ τις τελευταίες νύχτες κοιμόταν καλύτερα:? Πότε θα της περάσει οεο;:confused:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...