Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Για τη μαστίτιδα να της πεις ότι δημιουργείται όταν το στήθος έχει πολύ γάλα και δημιουργούνται πετρούλες... Το οποίο προέρχεται όταν το μωρό δεν αδειάζει το στήθος και μένει το γάλα και πετρώνει. Επίσης το 3ο 24ωρο έρχεται το γάλα. Τώρα προς το παρόν τρώει το πρωτόγαλα το παιδί. Και κυρίως νιώθει τη μαμά του και νιώθει σιγουριά. Έχω την εντύπωση ότι είναι τόσο μεγάλο το σοκ της γέννησης για το βρέφος που σκοπό δεν έχει το φαί αλλά τη σιγουριά και τη ζεστασιά της μαμάς του.

Ναι, αυτά τα θυμάμαι και της τα είπα, αυτό που δεν ήξερα είναι μήπως πρέπει να τον βάζει συχνά και από λίγο στο στήθος λόγω της μαστίδας ή κάτι τέτοιο. Μήπως δηλ. αυτό με τα 5λεπτα έχει σχέση με κάτι τέτοιο. Δεν μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο.

"Θηλασμός μια υπέροχη σχέση", Άννας Πστσούρου. Εκδόσεις δεν θυμάμαι.

Ευχαριστώ!!

Όσο για τη γυναικολόγο αν τη ρωτούσε πόσες από τις ασθενείς της θήλασαν πάνω απο 40 μέρες, θα έπαυε να την εμπιστεύεται στα θέματα θηλασμού. Μαία δεν έχει? Εκείνη μπορεί να ξέρει περισσότερα!

Καλά, άλλο αυτό.. Μια άλλη κοπέλα λέει που τώρα είναι στο 2ο με την ίδια γιατρό της είπε ότι η γιατρός δεν την άφηνε τις πρώτες μέρες να πιει νερό για να μην κατάβει λέει απότομα το γάλα και μπουκώσει!! Εκεί τη ρώτησα "και θήλασε αυτή η κοπέλα;;;" Μου είπε όμως ναι. Εν τω μεταξύ αυτή η γιατρός είναι γενικά του γιατροσοφιού, λάχανα στο στήθος, όχι φάρμακα και άλλα τέτοια, και δε λέει τα ίδια σε όλες, οπότε λέω κι εγώ μήπως έχει λόγο που τα λέει αυτά κι εγώ είμαι εκτός. Στη δικιά μου τη φίλη για τα νερά δεν είπε τίποτα...

Μαία έχει και ήτανε λέει πολύ καλή, αλλά δε νομίζω να ξαναεμφανιστεί μετά τον τοκετό..

Αναρωτιέμαι, υπάρχουν μωρά που τρέφονται με το μπιμπερό και πάντα τελειώνουν το γεύμα τους στο 5'? Δηλαδή σε αυτή την περίπτωση αν δεν έχει τελειώσει το μωρό τι κάνεις, τραβάς το μπιμπερό???

Έεεελα ντε!!!!

Λαμπρινή, είδα κι εγώ φωτό, γλύκα γλύκα και πάλι γλύκα!!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ ευχαριστω Μαρινακι μου ! Μακαρι να μασταν κοντα , σε ολα τα μικρακια θα κανα τουρτες !!!

Μωλε Ελενακι , ποιες ευθειες ? Εννοεις αυτα που φαινονται σαν τουβλάκια πανω στο ασπρο ? Αυτο γινετε με ενα χαζουλακι που παρηγγειλα στο νετ αλλα το μετανιωσα γιατι και με την αναποδη του μαχαιριου μια χαρά γινεται !

γεια σας κοριτσια

λοιπον με τις εξετασεις, μου ειπε η παιδιατρος οτι η οξονη σημανει πως ηταν νηστικη(πως να μην ειναι αφου δεν τρωει και ποτε....) και για την αιμοσφαιρινη και τα ερυθρα που ηταν πιο πολλα απο τη αλλη φορα, μαλλον την ερεθισα εγω κατα το πλυσιμο.

δυστυχως ομως θα της ξανακανω αυριο επαναληπτικη, γιατι πρεπει η καλλιεργεια να βγει στειρα και οχι απλα αρνητικη, για να ειμαστε σιγουροι πως καθαρισε εντελως με την ουρολοιμωξη. φτου και απο την αρχη λοιπον.....:(

με το φαγητο εχει χειροτερεψει και αλλο, υπαρχουν στιγμες που σκεφτομαι να την παω σε κανενα νοσοκομειο, μη μου παθει τιποτα απο την αφαγια...δεν ξερω τι αλλο να κανω πια, πλεον, το λεω και αισθανομαι πολυ ασχημα, αλλα της δινω και λιγο με το ζορι για να μην ειναι εντελως νηστικη, μα πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω..φοβαμαι

και βρε κοριτσια πραγαμτικα σας ρωτω επρεπε να μου πεσουν ολα μαζι??????

να λειπει ο Σ, να εχουμε ουρολοιμωξη και να τρεχω για επαναληπτικες κτλ, να χειροτερεψει και αλλο με το φαγητο ,συν ολες οι δουλειες που εχουν πεσει σε μενα τωρα(πχ βολτα του bruno με τη μικρη στο mei tai ή εξωτερικες δουλειες κα) και τιποτα να μην πηγαινει καλα????μεχρι και το παντζουρι χαλασε παλι σημερα και ειμαι μεσα στα σκοταδια....τι αλλο πια?

ps

λαμπρινη η τουρτα ειναι απλα θεεικη δεν εχω λογια:rolleyes::rolleyes:

του χρονου στα γεννεθλια της μικρης μου πρεπει να σε θυμαμαι να δωσεις συμβουλες......;);)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds καταρχην να σου πω οτι βρισκω πολυ γλυκο και ρομαντικο που επειτα απο τοσα χρονια ειστε τοσο ερωτευμενοι με τον συντροφο σου !

Εχω διαβασει κατα καιρους αυτα που γραφεις με την αφαγια της μικρης σου και τις συμβουλες απο τα κοριτσια .

Μηπως πρεπει να δεχτεις οτι μερικα παιδακια ειναι ολιγοφαγα ? Χαλαρωσε λε κοριτσακι μου λιγο γιατι σας εχει γινει βραχνας αυτο το πραγμα ...

Εμενα η μικρη μου ξεκινησε να τρωει στους 15 μηνες . Αρχισε να τρωει εντελως μονη της με κουτάλι ή πηρουνι και εκοψε τους ημερισιους θηλασμους . Φυσικά και δεν ετρωγε ΤΙΣ ποσοτητες , δεν εφαγε ποτε αλεσμένα και ακομα και τωρα τρωει λιγο και πολλες φορες την ημερα .

Προσπαθησε να "ανέβεις " λιγο , μην σε παιρνει απο κατω ... Καταλαβαινω περνατε μια δυσκολη φαση αλλα να στε καλα πανω απο ολα και ολα περνανε .

ds καταρχην να σου πω οτι βρισκω πολυ γλυκο και ρομαντικο που επειτα απο τοσα χρονια ειστε τοσο ερωτευμενοι με τον συντροφο σου !

Εχω διαβασει κατα καιρους αυτα που γραφεις με την αφαγια της μικρης σου και τις συμβουλες απο τα κοριτσια .

Μηπως πρεπει να δεχτεις οτι μερικα παιδακια ειναι ολιγοφαγα ? Χαλαρωσε λε κοριτσακι μου λιγο γιατι σας εχει γινει βραχνας αυτο το πραγμα ...

Εμενα η μικρη μου ξεκινησε να τρωει στους 15 μηνες . Αρχισε να τρωει εντελως μονη της με κουτάλι ή πηρουνι και εκοψε τους ημερισιους θηλασμους . Φυσικά και δεν ετρωγε ΤΙΣ ποσοτητες , δεν εφαγε ποτε αλεσμένα και ακομα και τωρα τρωει λιγο και πολλες φορες την ημερα .

Προσπαθησε να "ανέβεις " λιγο , μην σε παιρνει απο κατω ... Καταλαβαινω περνατε μια δυσκολη φαση αλλα να στε καλα πανω απο ολα και ολα περνανε .

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!:)

πραγματικα ο μονος λογος που στενοχωριεμαι τοσο με το φαι ειναι οτι ειμαστε κατω απο τις καμπυλες αναπτυξης.

εαν ειμασταν οκ με το βαρος (εστω λιγο πανω απο το min) δε θα ανησυχουσα τοσο, θα με προβληματιζε αλλα οχι ετσι....:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλημερα! Τριτο βραδυ χωρις υπνο.... Αμα ξανακανω εμβολιο στον μικρο, παρακαλω πολυ να με κρεμασετε!

Για κανονίστε γιατί θα ξεκινήσει πάλι η Άφρο και θα πρέπει κι εμείς μετά για να της κάνουμε παρέα!

Ντου και Ντάνσεμ, έχετε δουλειές το καλοκαίρι!!!!!

Na se πω, επειδη ειμαι αυπνη δεν πολυκαταλαβα τι θες να πεις και σφυριζω αδιαφορα!!!

΄

Καλά είσαι ΑΠΑΙΧΤΗ! Είναι τέλεια! Αψεγάδιαστη! Τις ευθείες πώς τις έκανες? Είσαι πρώτη! Ανεπανάληπτη (που λέει και ο Τόλης...)

Ο Τολης καλα θα κανει να παει να πληρωσει τα χρεη του και μετα να το ξαναγυρισει στο τραγουδι. Μα πηρα μια τσατιλα με αυτη την υποθεση...

Οσο για την τουρτα τι να πω? Αμα δεν ησουν η Λαμπρινη θα ελεγα οτι μας κανεις πλακα... Αλλα ευτυχως εισαι η Λαμπρινη η χρυσοχερα μας! Μπραβο και παλι μπραβο γιατι η τουρτα ειναι οπως την περιεγραψε η Ελενη! Η φακη ειναι μια γλυκια γλυκια ναζιαρα ζουζουνα! Σματς σμουτς, να τα εκατοστησει η κουκλίτσα σας!

Ουφ, λεμε αυριο βραδυ να φυγουμε και να παμε λιμνη πλαστηρα, αλλα εχει κρυο και βροχες ρε γμτ... Και το σπιτι εκει δεν εχει θερμανση... Τι να κανουμε οεο?

καλημερούδια συγχωριανές!!!!!!!!!!

Χόρεψέτους, είναι λεπτές οι ισορροπίες... η φίλη σου μόνο μετά την απομάκρυνση από το μαιευτήριο και από τη γυναικολόγο, θα "πάρει μπρος". Τις βασικές αρχές τις κατέχει, το περιβάλλον είναι εκείνο που τις καταπλακώνει.

Ντιεσάκι, κουράγιο. Σου έπεσαν βουνό όλα, αλλα το Σαββατοκύριακο είναι σε 2 μέρες!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Δεσποινάκι κουράγιο! Δεν σου έπεσαν και λίγα....και μόνο η ουρολοίμωξη είναι ταλαιπωρία από μόνη της, που και να είσαι και μόνη...αχ όμως σκέψου ότι είναι όλα παροδικά! Όσο για το φαγητό έχω ακούσει από πάρα πολλές μανούλες που θηλάζουν ότι τα μωράκια τους για μεγάλα διαστήματα πίνανε μόνο γάλα και δεν έτρωγαν τίποτα...

ντανσεμ κουράγιο με τη φίλη σου...στη θέση σου θα βρεθώ σε λίγες βδομάδες και αγχώνομαι αν θα τα καταφέρω και αν θα τα θυμάμαι, και αν θα τα καταφέρει η φίλη μου κλπ κλπ...πολύ δύσκολη η θέση αυτή. :roll:

Καλημέρες!

Ντου και Ντάνσεμ, έχετε δουλειές το καλοκαίρι!!!!!

Αυτό το υποννοούμενο χθες το βράδυ μου διέφυγε... ;)

Δέσποινα, δίκιο έχουν τα κορίτσια, σου πέσαν όλα μαζί τώρα, αλλά θα δεις που ένα-ένα θα παίρνουν το δρόμο τους. Και, για να μην ξεχνιόμαστε, θυμίσου αυτά που διαβάζαμε στα βιβλία, είναι λογικό η ορεξή της να μην είναι ίδια τώρα πια. Τους πρώτους μήνες, όσο έξω και να είναι απο τις καμπύλες, λογικά διπλασίασε και τριπλασίασε το βάρος της γέννησης. Τώρα θα αναπτύσσεται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς, και άρα χρειάζεται πολύ μικρότερες ποσότητες από αυτές που ίσως φανταζόμαστε/ελπίζουμε. Αν θες κάνε ένα search στο google για grazing child, θα βρεις τί ακριβώς ποσότητες είναι αρκετές αυτή τη στιγμή. Είναι παιδιά που δεν κάθονται στο τραπέζι να φάνε για 2 ή και 3 χρόνια και οι γονείς τους απελπίζονται, αλλά εκείνα καλύπτονται από τσιμπολογήματα, ένα μπισκοτάκι επό εδώ, ένα κομματάκι τυρί απο εκεί κλπ. κατά τη διάρκεια της μέρας. Τώρα που έχεις πια τη σιγουριά ότι δεν υπάρχει κάτι παθολογικό σε σχέση με την ανάπτυξή της (αυξητικές ορμόνες κλπ) έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να την εμπιστευτείς στην όρεξή της. Κάποιες από εμάς πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι οι κορούλες μας θα γίνουν μάλλον χαριτωμένες κοντούλες κοπελιές... ;););)

ντανσεμ κουράγιο με τη φίλη σου...στη θέση σου θα βρεθώ σε λίγες βδομάδες και αγχώνομαι αν θα τα καταφέρω και αν θα τα θυμάμαι, και αν θα τα καταφέρει η φίλη μου κλπ κλπ...πολύ δύσκολη η θέση αυτή.

Ναι, είναι αμήχανη θέση και όπως λέει η ντου λεπτές οι ισορροπίες, αλλά σήμερα που συνήλθα από το ξενύχτι είμαι πιο αισιόδοξη. Θα δείξει, εδώ θα είμαστε όμως και θα τα λέμε... :) Και θα τα έχεις φρεσκάρει ίσως κι εσύ λιγάκι μέσα απο τις χαζές απορίες μου!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα.

Ο θηλασμός πετυχαινει και στις πιο αντίξοες συνθήκες αρκεί να υπαρχει θέληση από την μαμά. Αν αυτή υπάρχει τότε γίνεται, αν η θέληση υποχωρήσει με τις διαρκείς πιέσεις και λάθος οδηγίες τότε δεν τον σώζουν ούτε τα βιβλία, ούτε τπτ...

Σημαντικό είναι επίσης να μην αγχώνουμε την νεο-μαμά αλλά να εξηγούμε με απλά λόγια τί πρέπει να κάνει, δλδ ανεμπόδιστος θηλασμός μέρα και νύχτα, μαστίτιδα = θηλασμός πιο συχνός από εκείνον τον μαστό, ότι τα μωρά του ανθρώπου είναι continuous feeders, δλδ προγραμματισμένα από την φύση να κάθονται στο στήθος όλο το 24ωρο για να μην τα "ξεχάσει" η μαμά τους πουθενά... αυτά.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

δλδ προγραμματισμένα από την φύση να κάθονται στο στήθος όλο το 24ωρο για να μην τα "ξεχάσει" η μαμά τους πουθενά... αυτά.

Εγώ την τσουλουφίτσα πάντως στο τσακ δεν την έχω ξεχάσει κάπου....

Ευτυχώς που έχω το ζβ και μου υπενθυμίζει ότι πρέπει κάτι να ταΐσω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα...Λαμπρινουλα τι κουκλιτσα ειναι αυτη!!!!! Ψηλωσε παρα πολυ!!!!!!

Αλλα συγγνωμη θα εστιασω στην τουρτα....πραγματικα δεν εχω λογια...ολα μονη σου??? εισαι απιστευτη....απιστευτη ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι το κατι αλλο!!!!!!!

ντανσεμ ειναι δυσκολη φαση οντως το περασα προσφατα και μαλιστα με τη γυναικα του αδεροφυ μου που ελαχιστα την ξερω...πραγματικα ελεγα πολυ πολυ λιγοτερα απο οσα σε καποιον που θα ειχα θαρρος...δεν θες να το παιξεις εξυπνακιας εκεινη τη στιγμη που η κοπελα εχει τον πονο της...

Οπως λες κι εσυ να περασουν λιγες μερες και ολα θα στρωσουν...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...