Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η κολλητή μου στο 2ο παιδί, δεν πρόλαβε και είχε γεννήσει και το 1ο με καισαρική... πήγε και σε 2 ωρίτσες τσουπ φυσιολογικότατα!

σοβαρα?αx μακαρι να τυχαινε και σε μενα αυτο!αφου ομως μας πανε 2 βδομαδες πριν την πητ σιγα μην μας συμβει..

αυτο με τα 5 λεπτα και εγω δεν καταλαβαινω πως τους κατεβαινει στο μυαλο και το λενε

ενστικτοδως οταν μια μητερα πρωτοβαζει το μωρο να θηλασει το αφηνει να πιει οσο θελει και μετα το βγαζει δεν κραταει χρονομετρο ,τουλαχιστον εγω ετσι εκανα χωρις να εχω διαβασει τιποτα τοτε για το θηλασμο ,τι νοημα εχει να το διακοψεις και να κανεις αλλαγη?

τα αγελαδακια και τα κατσικακια κρατουν χρονομετρο και αυτα και κανουν εναλλαγες ?:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

αυτο με τα 5 λεπτα και εγω δεν καταλαβαινω πως τους κατεβαινει στο μυαλο και το λενε

ενστικτοδως οταν μια μητερα πρωτοβαζει το μωρο να θηλασει το αφηνει να πιει οσο θελει και μετα το βγαζει δεν κραταει χρονομετρο ,τουλαχιστον εγω ετσι εκανα χωρις να εχω διαβασει τιποτα τοτε για το θηλασμο ,τι νοημα εχει να το διακοψεις και να κανεις αλλαγη?

ελα μου ντε!!μα καλα υπαρχει (νορμαλ) ανθρωπος να τρωει με το ρολοι;;;τι τα περνανε τα βρεφη, ρομποτακια;;:evil: ντανσεμ, θα συμφωνησω με ελενη, ρωτα τη στα ισια......

οσο κουρασμενη, εξαντλημενη, ταλαιπωρημενη, κατετετθλιμμενη λογω επιλοχειου κτλ κτλ κ αν ειναι μια νεα μαμα , αν θελει να θηλασει, θα το κανει ο κοσμος να χαλασει. το να βρει συμβουλο θηλασμου ειναι απλα ενα τηλεφωνο σε καποια απο ολες τους.....

επισης κ εμενα οι πονοι ηταν αλλα αντ'αλλων!!καθε 10', 8' 6' ξανα 10' κοκ μεχρι να αρχισει το 'παρτυ':mrgreen: (τοτε δε γελουσα....:?:tongue:)

Καλησπέρα !!!

Σας ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ευχες , να στε ολες καλα κοριτσακια μαζι με τις οικογενειες σας !

Αφροδιτουλι να ζησετε σαν τα ψηλά βουνα !!!!

Μυρτουλι μου μεγαλουργησες !!! ΥΠΕΡΟΧΗ !!!! Να σου γραψω το μαιλ μου να μου την στειλεις ???

Ντροπη μου αληθεια , δεν εχετε δει καινουργια φωτο της Χριστιάννας?

Εντελως κινεζακι ειναι εκει ! χαχααχα

Συνεχίζω γιατι καταλάθος το στειλα ....

Ελενακι μου ελπιζω να βρεις ακρη με τους γιατρους και πανω απο ολα να μην ταλαιπωρειτε ο Αλεκουκος !

Ντανσεμ πες της να ακουσει και το ενστικτο της μαζι με τη φωνη της λογικης ! Ολα καλα ευχομαι και να σας ζησει !!!

Μμμ τι αλλο ηθελα να πω ? Πολλα αλλα τα ξεχασα ... κατσε να βαλω καμια προσφατη φωτο της φακης . Μου της βγαζει μεγαλες ομως γμτ !

Ντάνσεμ, θα πας αύριο και θα την ρωτήσεις ειλικρινά και στα ίσια. Θές να θηλάσεις?

Ναι μωρέ, αυτό νομίζω όμως θα την άγχωνε πολύ, πιστεύω θα το έβλεπε σα να θεωρώ ότι έκανε κιόλας κάτι "στραβό".

Πιστεύω ότι όντως θέλει να θηλάσει (εδώ σου λέω μου έλεγε απ' την αρχή ότι θα με χρειαστεί γι' αυτό) και είναι πάαρα πολύ πεισματάρα σαν άνθρωπος, οπότε θεωρώ/ελπίζω ότι θα τα καταφέρει, απλά στενοχωριέμαι που μπορεί να παιδευτεί στο δρόμο...

Τα περί αραιού/λιπαρού γάλακτος κλπ, της τα είπα όλα και τα θυμήθηκε κι εκείνη που τα διάβαζε, δε νομίζω να πει στο τριπάκι "α, πεινάει κι άλλο, δε χόρτασε, δε φτάνει το γάλα" κλπ. Απλά νομίζω έχει ψαρώσει με τη μαστίτιδα κι εγώ επίσης. Δεν ξέρω τί να της πω γι' αυτό.

Κι εκτός αυτού πραγματικά εμπιστεύεται τυφλά τη γυναικολόγο της σε όλα (παρόλο που ήταν Χίτλερ σωστός σε όλη την εγκυμοσύνη), γιατί πριν μερικά χρόνια την είχε σώσει από μια πολύ χοντρή φάση που της είχε τύχει με έναν όγκο τεράστιο που χρειάστηκε καισαρική... Πώς να της πω τώρα εγώ άκου εμένα που τα μισοθυμάμαι και μην ακούς αυτήν;;;

Όντως, το βιβλίο της Πατσούρου είναι ό,τι καλύτερο. Δεν χρειάζεται να το διαβάσει όλο αμέσως, τα βασικά για αρχή.

Έχω την εντύπωση ότι το έχει. Θα τη ρωτήσω όμως αύριο και άμα είναι θα πεταχτώ να της το πάρω. Ούτε εγώ το έχω διαβάσει, απο εσάς το έμαθα, ποιός είναι ο πλήρης τίτλος;

Εγώ απλά είχα την τράπεζα γάλακτος του έλενα στον αποκάτω όροφο και πήγαινα και μου δείχνανε - τους έπαιρνα και τηλέφωνο μετά όποτε είχα απορία ή ήθελα φρεσκάρισμα... Και γενικά είχα μια ανεξήγητη σιγουριά απ' την αρχή ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην μπορώ να θηλάσω, να μην έχω γάλα κλπ.

Το ιδιο εκανε και η νυφη μου στην αρχη δεν επιανε ο μικρος, ειχε εισεχουσες, ειχε πελαγωσει δεν ηθελε δεν ειχε υπομονη κλπκλπ κλπ δεν της ελεγα τιποτα...τα πολυ βασικα μονο να τρωει οταν θελει κλπκλπ....

Αυτό είναι μωρέ το θέμα, εδώ πάνε όλα τέλεια, οι θηλές καλές, ο μικρός ορεξάτος, όλα καλά, και νιώθω ότι τους το στραμπουλάει με το γαμοχρονόμετρο.

Άντε να δούμε και αύριο... Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ όλες!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

σοβαρα?αx μακαρι να τυχαινε και σε μενα αυτο!αφου ομως μας πανε 2 βδομαδες πριν την πητ σιγα μην μας συμβει..

τα αγελαδακια και τα κατσικακια κρατουν χρονομετρο και αυτα και κανουν εναλλαγες ?:lol:

Και 1 βδομάδα πριν την ΠΣΗΤ.

Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι μετά από τα λιονταράκια (παρεπιπτόντως και ο Αλέκος είναι λέων) δεν έχουμε κανούργια νινιά!

Για κανονίστε γιατί θα ξεκινήσει πάλι η Άφρο και θα πρέπει κι εμείς μετά για να της κάνουμε παρέα!

Ντου και Ντάνσεμ, έχετε δουλειές το καλοκαίρι!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τα περί αραιού/λιπαρού γάλακτος κλπ, της τα είπα όλα και τα θυμήθηκε κι εκείνη που τα διάβαζε, δε νομίζω να πει στο τριπάκι "α, πεινάει κι άλλο, δε χόρτασε, δε φτάνει το γάλα" κλπ. Απλά νομίζω έχει ψαρώσει με τη μαστίτιδα κι εγώ επίσης. Δεν ξέρω τί να της πω γι' αυτό.

Κι εκτός αυτού πραγματικά εμπιστεύεται τυφλά τη γυναικολόγο της σε όλα (παρόλο που ήταν Χίτλερ σωστός σε όλη την εγκυμοσύνη), γιατί πριν μερικά χρόνια την είχε σώσει από μια πολύ χοντρή φάση που της είχε τύχει με έναν όγκο τεράστιο που χρειάστηκε καισαρική... Πώς να της πω τώρα εγώ άκου εμένα που τα μισοθυμάμαι και μην ακούς αυτήν;;;

Έχω την εντύπωση ότι το έχει. Θα τη ρωτήσω όμως αύριο και άμα είναι θα πεταχτώ να της το πάρω. Ούτε εγώ το έχω διαβάσει, απο εσάς το έμαθα, ποιός είναι ο πλήρης τίτλος;

Εγώ απλά είχα την τράπεζα γάλακτος του έλενα στον αποκάτω όροφο και πήγαινα και μου δείχνανε - τους έπαιρνα και τηλέφωνο μετά όποτε είχα απορία ή ήθελα φρεσκάρισμα... Και γενικά είχα μια ανεξήγητη σιγουριά απ' την αρχή ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην μπορώ να θηλάσω, να μην έχω γάλα κλπ.

Αυτό είναι μωρέ το θέμα, εδώ πάνε όλα τέλεια, οι θηλές καλές, ο μικρός ορεξάτος, όλα καλά, και νιώθω ότι τους το στραμπουλάει με το γαμοχρονόμετρο.

Άντε να δούμε και αύριο... Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ όλες!

Για τη μαστίτιδα να της πεις ότι δημιουργείται όταν το στήθος έχει πολύ γάλα και δημιουργούνται πετρούλες... Το οποίο προέρχεται όταν το μωρό δεν αδειάζει το στήθος και μένει το γάλα και πετρώνει. Επίσης το 3ο 24ωρο έρχεται το γάλα. Τώρα προς το παρόν τρώει το πρωτόγαλα το παιδί. Και κυρίως νιώθει τη μαμά του και νιώθει σιγουριά. Έχω την εντύπωση ότι είναι τόσο μεγάλο το σοκ της γέννησης για το βρέφος που σκοπό δεν έχει το φαί αλλά τη σιγουριά και τη ζεστασιά της μαμάς του.

"Θηλασμός μια υπέροχη σχέση", Άννας Πστσούρου. Εκδόσεις δεν θυμάμαι. Τον πρώτο τόμο να της πάρεις ο δεύτερος είναι για ειδικές περιπτώσεις και για προβλήματα. Όσο για τη γυναικολόγο αν τη ρωτούσε πόσες από τις ασθενείς της θήλασαν πάνω απο 40 μέρες, θα έπαυε να την εμπιστεύεται στα θέματα θηλασμού. Μαία δεν έχει? Εκείνη μπορεί να ξέρει περισσότερα!

http://img697.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=sdc10279b.jpg

Στην πρωτη περιμενει τους καλεσμένους , στη δευτερη εχει πεταξει τα ρουχα της και χει βγαλει τον αλητικο εαυτο της ...

Καλά είναι κουκλάκι το αλητάκι σου Λαμπρινή μου! Μη μου πεις ότι έφτιαξες αυτή την τούρτα....

Ποιος είπαμε ότι την έχει πάρει τη Χριστιάννα???

Διαφημίσεις

χαχαχααχαα

Ναι Ελενακι μου την εφτιαξα ολη με τα χεράκια μου τιποτα δεν ειναι ετοιμο . Με εσκασε λιγο γιατι δεν εκανα καλο προγραμματισμο και ετρεχα στο τελος , βρηκα κατοπιν εορτης τα αυτια απο το ποντικι και το σκουλικακι που ειχα ετοιμασει , αλλα παρολα αυτα νομιζω εγινε καλη . Η γευση ήταν πολυ καλη παντως !

Τώρα πρόλαβα και διάβασα και λίγο προς τα πίσω...

μην κοιτας εσυ που εχεις την Αριστη!

Dooodoo! Ποιά είναι η Αριστη; Κάνει vbac; (κατάλαβα καλά ή είμαι εκτός θέματος; ΑΝ όντως μιλάμε για γιατρό που κάνει vbac πλήζ ενημέρωσε!)

Ελένη, καλά γιατροτραβολογήματα, ελπίζω να τη βρείτε γρήγορα την άκρη να σταματήσει να παιδεύεται κι ο μικρούλης!

Ds, κάτσε να δεις βρε πριν αγχωθείς! Το ξέρω όλες το ίδιο θα κάναμε, αλλά κι εσύ αυτό θα μας έλεγες, έτσι δεν είναι;; ;) Δεν είμαστε γιατροί, άσ' το στους ειδικούς, αν χρειάζεται να ανησυχήσεις θα στο πουν αυτοί. Μέχρι τότε, προσπάθησε να είσαι ήρεμη, δεν περνάς και λίγα αυτές τις μέρες...

Ήθελα κι άλλα να σχολιάσω, αλλά τα ξέχασα. Αυτό μόνο μου έμεινε γιατί γέλασα πολύ με την κουτσομπόλα: ;)

άσχετο (πώς φαίνεται η κουτσομπόλα): ντάνσεμ τι έγινε τελικά με το φιλικό σου ζευγάρι που χώρισε και κοιμόντουσαν σπίτι σας; τα ξαναβρήκανε;

Να λοιπόν τί γίνεται: Σκ@#$τούλες. Χώρια είναι ακόμα, η κοπέλα μετακόμισε πλέον κανονικά στο σπίτι μιας άλλης "ελεύθερης" (πόσο μου τη σπάει όταν το λέμε έτσι..) φίλης εδώ δίπλα. Εκείνος είναι στη φάση τώρα που πακετάρει τη ζωή τους όλη και προσπαθεί να μοιράσει την "περιουσία" για να μετακομίσει κι αυτός με συγκάτοικο γιατί δεν αντέχει ακόμα να κάτσει ούτε στιγμή χωρίς παρέα στο σπίτι που είχαν μαζί.. Κι όταν συναντιόμαστε όλοι μαζί το παίζουν άνετοι, αλλά μου είπαν και οι 2 χωριστά ότι τώρα ζορίζονται περισσότερο από πριν όταν βλέπονται.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Danceme εγώ νομιζα ότι όταν έχεις μαστίτιδα όσο περισσότερο θηλάζει το μωρό τόσο καλύτερα γιατί ανακουφίζεσαι! Εμένα πάντως στην αρχή όταν μου έκανε κάτι τρελές αφαγίες και είχε αρχίσε να πετρώνει και έκανα και έναν πυρετό με ανακουφιζε πολύ όταν έτρωγε και όταν δεν το καταφέρναμε έβγαζα με το θήλαστρο. Αναρωτιέμαι, υπάρχουν μωρά που τρέφονται με το μπιμπερό και πάντα τελειώνουν το γεύμα τους στο 5'? Δηλαδή σε αυτή την περίπτωση αν δεν έχει τελειώσει το μωρό τι κάνεις, τραβάς το μπιμπερό???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλά Λαμπρινούλα η μωρουλινίτσα σου είναι μια κουκλα! Πόσο μεγάλωσε καλέ η ψυχούλα! Καλά και η μάνα η χρυσοχέρα ζωγράφισε πάλι με την τούρτα! Δεν έρχεσαι να κάνεις και τη δική μας, ε φανταστική Λαμπρινούλα?:mrgreen:

mGKop3.png60Jvp3.png

Α...οπως βλεπετε εχω ξεχάσει και το Η απο το Christianna !!!!

΄

Εγώ υπέθεσα ότι έτσι γράφεται στα γερμανικά!

Καλά είσαι ΑΠΑΙΧΤΗ! Είναι τέλεια! Αψεγάδιαστη! Τις ευθείες πώς τις έκανες? Είσαι πρώτη! Ανεπανάληπτη (που λέει και ο Τόλης...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...