Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα!

Λήξης συναγερμού!

Είχε μπει κάτι στο μάτι του μικρού :confused: και του το βγάλανε.

το μάτι??? Μπρρρρρρρ..... ετσι να σας δροσισω πρωι πρωι!:D

Ευτυχως δεν ειναι τιποτα σοβαρο, μονο μια μικρη ταλαιπωρια για τον εκτορακο!

Ωχ ελενιτσα, γιαυτο λοιπον οι ατελειωτες μυξες... Ας ειναι μωρε, μπραβο που πηγατε στην ωρυλου, να κανετε οτι ειναι καλυτερο για το παιδι, να μην ταλαιπωριεται.

Πηγαμε κ μεις παιδιατρο χτες, η Δαναη εχει λιγο υγρο στο αυτι της, αλλα οχι πυον, οποτε οσο δεν κανει πυρετο ή δεν ποναει το αφηνουμε μας ειπε. Η ιδια ειναι καλα, απο τον πονο τουλαχιστον. Δεν ξερω ομως τι της φταιει κ νομιζω οτι ξαναγυρισαμε σε κριση τεριμπλ τους, νομιζα οτι ειχαμε απαλλαγει μιας κ ειχε πολυ καιρο που ηταν πολυ καλα. Τωρα γκρινιες ζηλιες και παραλογες απαιτησεις ξανα... Ουφ, ας ειναι η τελευταια κριση!

Ο μικρος μου γιγαντας ειναι 12.300 (ή αδυνατισε ή δεν τον ειχα ζυγισει καλα κ ελεγα 13) και 80 ποντους! (Ντι εσακι μη με βρισεις...). Του καναμε κ ενα εμβολιο απο τα παρατημενα (ηθελε να του κανουμε 2 ο ντοκτορ αλλα τον εκοψα) κ ενω εκει δεν καταλαβε τιποτα, τη νυχτα ξυπναγε καθε 10 λεπτα...

Ασχετο, αλλα για τις εξετασεις, μην βγαζεις μονη σου συμπερασματα, η γιατρος θα σου πει γιατι τα βλεπει σαν συνολο. Ισως η αντιβιωση να επηρρεαζει κ δειχνει θετικο τωρα, κανε λιγη υπομονη.

Αντε να ερθουν και τα λιονταρακια μας να γινουμε πολλοι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοπελιες!

η αννα ειναι καλα εκανε πυρετο την κυριακη βραδυ αλλα το πρωι ηταν καλα και την εστειλα στον σταθμό... όπου γυρισε πανηγυρικα και απο τοτε όλα καλα...χτες βραδυ κοιμηθηκε μόνη της στο κρεβατι μου όσο εγω εκανα ντουσακι...

βασουλι και οι 2 στον ιδιο πατε;;;; αυτον που συστησα στην γκαλατουλα;;; λιονταρακια θα κανετε, ε;;;;

Βρε τον αλεκουκο με τα κρεατακια... παντως ενταξει θα ξενοιασετε ελπιζω... αν θετε να πατε και Αττικό να σας πω σε ποιον όμως... αλλα και ίπποκρατειο εχει καλη κλινικη ωρυλα...

ντιες αφου περναει ουρολοιμωξη μπορει απλα να ειναι απο αυτο... μην σκεφτεσαι τπτ και ρωτα την παιδιατρο...

Αφρ, αδυνατισε ο γιγαντας;;;;χεχε και η αννα 12 κιλα ηταν στον χρονο θυμαμαι...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα κ απο μενα κοριτσακια τι κανετε?

Πεεραστικα στα αρρωστουλικα !

ελενακι ενα σωρο παιδακια ακουω τελευταια να ταλαιπωρουνται απο κρεατακια. Μιας φιλης μου η μικρη εκανε επεμβαση περσυ κ τωρα της γειτονισσας ο γιος. Η φιλη μου ειχε παει στο Αγλαια Κυριακου σε γιατρο που της συστησε η κουνιαδα τηες που δουλευει εκει.

Σοφακι απο το ενα στο αλλο τελευταια ε? Μια ομορφια....

Γκαστρουλες πως πατε? Αντε θα φυλατε τον Αυγουστο την Αθηνα μου φαινεται!!!

Καλημερούδια!

Αφροδίτη, ο Γωγουλίνος είναι λιγότερα κιλά μου φαίνεται από τον Αγγελούκο σου!:lol:

Κοιμηθήκαμε καλά αλλά ακόμα νυστάζωωωωω!

Dsaki θα συμφωνήσω με τις κοπέλες, ίσως δεν πρέπει να διαβάζουμε τόσα πολλά γιατί μας κάνουν κακό και αγχωνόμαστε τζάμπα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Αφροδιτούλι,καθυστερημένα,Χρόνια Πολλά για την επέτειο σας, πάντα ερωτευμένοι κ αγαπημένοι!!!!!13 χρόνια βρε θηρίο???Μικροπαντρεμένη,εε????

Κ μεις αύριο έχουμε επέτειο,τρία χρόνια,κ αναρωτιέμαι πόσο διαολεμένα γρήγορα περνάει αυτός ο καιρός....Και αποφάσισα να προσπαθήσω να εφαρμόσω το 'carpe diem',γιατί δε λέει διαφορετικά...περνάει τόοοοσο γρήγορα γμτ....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

74f65941.jpg

Αυτό για τη Χριστιάννα γνωστή και ως μωρουλινίτσα! Να τη χαίρεσαι Λαμπρινούλα! Α, και θέλω ενημέρωση, περσινή φωτογραφία έβαλα, ντροπή!!!

Καλημερα σε όλες!!!

Έχω ένα κεφάλι καζάνι τις τελευταίες μέρες και καθόλου όρεξη...Φιλάκια στον φλεγόμενο Αλέκο, στο αυτάκι της Δανάη και συγχαρητήρια στην Άννα!!! Ντι εσάκι μη στεναχωριέσαι προκαταβολικά μωρέ! Περίμενε να δεις τι θα σου πει και η/ο γιατρός! Σοφούλα, καλύτερα το μάτι του μικρού;;;

Γαλατούλα και Βασούλι, δεν μας βλέπω να σας ερχόμαστε στο μαιευτήριο τουλάχιστον να έχουμε ενημέρωση, εντάξει;;;

Α, κουμπάρα, μ'αρέσει που δε θες να αγχώσεις το ντιεσάκι για τα κιλά του Άγγελου....Ξέρεις τι εννοώ...Τριών χρονών και είμαστε στα ίδια κιλά! :)

Την καλοκαιρινή Μαρίνα ξέχασα, μια ζωγραφιά!

Πάω, γιατί ξύπνησε ο μπουλούκος μου και μιλάει μόνος του!!!

mornin!!

γιατί Βασούλα και Αθηνά πάτε με προγραμματισμένη καισαρική?

περαστικά στον Αλεκούκο!

Ντιεσάκι, ελπίζω να σε καθησυχάσει η γιατρός σήμερα.

Γιατι ειχαμε κανει καισαρικη στα πρωτα και οσο και αν το ψαξαμε δεν βρηκαμε καποιον που να εμπιστευτουμε για vbac, και που να κανει στα "αληθεια" vbac και να εχει και εμπειρια... μην κοιτας εσυ που εχεις την Αριστη!

Αν εννοεις να περιμενουμε να μας πιασουν οι πονοι, εγω προσωπικα αν και θελω κοντα στην ΠΗΤ δεν εχω ορεξη να τραβηξω πονους, να τρεχω νυχτιακτικα αφου θα το φαω που θα το φαω το μαχαιρι..καλυτερα να παω με ...ραντεβου! χαχαχαχαχα ξερω κι εγω...

βασουλι και οι 2 στον ιδιο πατε;;;; αυτον που συστησα στην γκαλατουλα;;; λιονταρακια θα κανετε, ε;;;;

.

Καλε ναι !!! :tongue: Και σε αναφερουμε που και που μας λεει πολυ καλη η Τατιανα, τι κανει κλπ...

Εως τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενη, καλος, απλός και ζεστος ανθρωπος και ελαχιστα παρεμβατικος στις εξετασεις....

Και πλαι ευχαριστουμε, κριμα να μην εχουμε κι εσενα να μας ριξεις αναισθητες :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μυρτουλι δεν πειραζει που δεν θα ειστε εδώ θα σας κραταμε ενημερωμενες παντως σιγουρα!!! Να κανετε κανα μπανακι και για μας!!! α! και για την καρτα...απο τις καλυτερες που εχεις φτιαξει πιστευω!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα!

εχω μεινει αφωνη με τον αγγελο!που θα φτασει αυτο το παιδι??

Τατη οντως ειναι πολυ καλος ο ντοκ, πολυ απλος και φαινεται καλος γιατρος μολις του ειπα το επιθετο βρεθηκαμε συντοπιτες και πλεον δεν με λεει με το ονομα μου αλλα με το ονομα του χωριου μου :lol:

εντωμεταξυ με εχει φτιαξει με τις αδειες μια χαρα!

ευτυχως που θα χουμε και ενα λιονταρι να εχω καποιον να συνεννοηθω γιατι 2 τοξοτες γονεις και μια κορη ιχθυς καταλαβαινετε τι γινεται ..

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλησπέρα κοπελιές!

Ο μπέμπης κοιμήθηκε κι έχω 2-3 λεπτά :lol:

Eλενίτσα έχει κρεατάκια ο Αλεκούκος μου? Αχ το γλυκουλίνι μου!

Γκαλατούλα, οι πρώτοι πόνοι δεν είναι πολύ δυνατοί. Είναι όμως σημαντικό να ξεκινήσει ο τοκετός, γιατί δείχνει οτι το παιδί είναι έτοιμο να γεννηθεί. ;)

Βασούλα τοξοτάκι είσαι? Μιά χαρά θα τα πας με το λιονταράκι!! Πωπω, πολύ φωτιά στην οικογένεια. Ευτυχώς που θα 'χετε τη Στεφανία να τη σβήνει άμα παραφουντώνει :lol:

Mυρτώ τι κάνει ο μπεμπούκος σου? Κοντά είμαστε σε ηλικία, θα παίζουν τα αγοράκια μας!

... και ξύπνησε! Εντάξει μην παραπονιέμαι κάτι πρόλαβα να πω!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Γκαλατούλα, οι πρώτοι πόνοι δεν είναι πολύ δυνατοί. Είναι όμως σημαντικό να ξεκινήσει ο τοκετός, γιατί δείχνει οτι το παιδί είναι έτοιμο να γεννηθεί. ;)

Μιλούσα πρόσφατα με μία μαία που είναι και σύμβουλος θηλασμού και μου έλεγε αυτό ακριβώς, ότι δηλαδή είναι σημαντικό για ένα μωρό να γεννηθεί όταν είναι αυτό έτοιμο, αλλιώς η εμπειρία της γέννησης μπορεί να του φανεί σοκαριστική και να του αφήσει κάποια σημάδια.

Οι πρώτοι πόνοι έρχονται κάθε 20 λεπτά και δεν είναι δυνατοί, θα συμφωνήσω!

Καλησπέρα!

Δεν πρόλαβα να πολυδιαβάσω, δεν καταλαβαίνω και πολλά άλλωστε γιατί είμαι με 2 ώρες ύπνο και πολλή τσίτα όλη μέρα... (ειδοποίηση: ξεκινάει σεντόνι) Γέννησε η κολλητή μου τα ξημερώματα! Είμαι πάααρα πολύ ενθουσιασμένη, γέννησε γρήγορα και όμορφα, με με πρόκληση μεν, αλλά φ.τ. χωρίς επισκληρίδιο. Έχουμε τώρα έναν γλύκα μικρούλη κινεζούλη με πολύ μαλλί!

Είμαι λίγο προβληματισμένη όμως και ζητάω τα φώτα σας. Μου είχε εξ αρχής ζητήσει να τη βοηθήσω με το θηλασμό όταν έρθει η ώρα (αυτή ήταν ο λόγος που μπήκα στο τόπικ για να τα θυμηθώ πριν από ακριβώς 9 μήνες, άλλο που κόλλησα...;) ). Και σήμερα μου ζήτησε να κάτσω και όλα πήγαν τέλεια, ο μικρός έπιασε αμέσως και ήταν πολύ δραστήριος στο ρούφηγμα και όλα καλά, ΑΛΛΑ η γιατρός της είπε τα γνωστά 5 λεπτά στο κάθε στήθος και εκείνη είναι και ψαρωμένη και προσπαθεί να το τηρήσει με το ρολόι. Εγώ είχα ακολουθήσει το "ον ντιμάντ" σύστημα και μου φαίνεται λίγο βάρβαρο όλο αυτό... Ευτυχώς βέβαια δεν της είπε τίποτα (ακόμα) για συμπλήρωμα κλπ., αλλά ότι θα τον συνηθίσει λέει και θα την κάνει πιπίλα και πρέπει να συνδέσει το στήθος μόνο με το φαγητό κλπ. κλπ. Εγώ δεν νιώθω καλά να της πω η γιατρός σου λέει μπούρδες και απ' την άλλη δεν τα θυμάμαι και πολύ καλά ώστε να της προσφέρω αντίλογο εμπεριστατωμένο. Δεν νιώθω και σιγουριά για τις συμβουλές που έχω να της δώσω, γιατί έπαθε λέει μαστίτιδα ήδη στο ένα στήθος από πριν γεννήσει και της δίνουν αντιβίωση οπότε κι εκείνη παρόλο που έχει διαβάσει πολύ για το θηλασμό σκέφτεται ότι μπορεί το 5λεπτο που της λέει από κάθε στήθος να έχει σχέση και με τη μαστίτιδα και το ακολουθεί.

Αυτά. Ουφ. Προς το παρόν αρκούμαι μόνο σε πρακτικότητες του τύπου να την βοηθήσω να τον βάλει στο στήθος, να της δείξω πώς να τον ξε-βεντουζώσει κλπ. Της είπα μόνο κάποια στιγμή ότι, κοίτα, η γυναικολόγος θεωρητικά δεν είναι η αρμόδια πλέον, μπορείς όταν βγεις από εδώ να δεις μια σύμβουλο θηλασμού... Καμιά ιδέα; Τί γίνεται βρε παιδιά με αυτά τα 5λεπτα;;;

Σόρι για το σεντόνι, αλλά θα είμαι πάλι εκεί αύριο πρωί μάλλον και κάθε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Μιλούσα πρόσφατα με μία μαία που είναι και σύμβουλος θηλασμού και μου έλεγε αυτό ακριβώς, ότι δηλαδή είναι σημαντικό για ένα μωρό να γεννηθεί όταν είναι αυτό έτοιμο, αλλιώς η εμπειρία της γέννησης μπορεί να του φανεί σοκαριστική και να του αφήσει κάποια σημάδια.

Οι πρώτοι πόνοι έρχονται κάθε 20 λεπτά και δεν είναι δυνατοί, θα συμφωνήσω!

Εγώ εδώ θα δαιφωνήσω τουλάχιστον για το 2ο παιδί... Εμένα μου άρχισαν κάθε 5, 6, 2 λεπτά!!! και δεν μπορώ να πω ήταν αρκετά δυνατοί! Η κολλητή μου στο 2ο παιδί, δεν πρόλαβε και είχε γεννήσει και το 1ο με καισαρική... πήγε και σε 2 ωρίτσες τσουπ φυσιολογικότατα! οπότε μην προδικάζουμε.. Ποτέ δεν ξέρουμε τί θα γίνει...

Εγώ έχω μπλέξει με τους γιατρούς και προσπαθώ να βγάλω άκρη... Η παιδίατρος μας είναι κατά τηε επέμβασης, μου λέει ότι η μύξα δεν μπορεί να οφείλεται στα κρεατάκια και μόνο η δυσκολία στην αναπνοή. Μου σύστησε λοιπόν έναν ωρλ που του έχει εμπιστοσύνη και θα πάω την Πέμπτη.

Ντάνσεμ, θα πας αύριο και θα την ρωτήσεις ειλικρινά και στα ίσια. Θές να θηλάσεις? αν ναι πρέπει να σταματήσεις να ακούς τον κάθε αναρμόδιο. όχι ότι είσαι εσύ η αρμόδια αλλά στα μαιευτήρια σίγουρα δεν είναι. Και λίγο αν την αφήσεις να δει τί λέει η κάθε μαία που μπαίνει στο δωμάτιο θα καταλάβει.

Πάρτης και το βιβλίο της Πατσούρου και εξήγησέ της για το γάλα ότι στην αρχή είναι αραιό και μετά είναι το πιο λιπαρό και όλα τα άλλα που ξέρεις. Επίσης πες της ότι και η πιπίλα είναι απαραίτητη στα μωρά. Και από το να έχει τις πλαστικούρες καλύτερα το στήθος. Άσε που τα βρεφάκια δεν έχουν τέτοια θέματα.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κοριτσια εχετε πολυ δικιο, αλλα ξερετε πως ειναι τα πραγματα με τους γιατρους εδω... εμενα οι πονοι δεν με απασχολουν χαριτολογωντας το ειπα περισσοτερο εφοσον δεν βλεπω να το γλιτωνω το μαχαιρι...

Οι γιατροι δεν θελουν αν δεν κανω λαθος να χειρουργουν σε μητρα που συσπαται, χωρια του να μην ξενυχτανε, να εχουν προγραμμα κλπκλπκλπ τα ξερετε...

Και επειδη απο την αρχη δεν πηγαν οπως τα ηθελα τωρα δεν εχω και μεγαλη αντοχη να το κηνυγησω...θα δουμε ομως ποτε δεν ξερεις!

Εγώ εδώ θα δαιφωνήσω τουλάχιστον για το 2ο παιδί... Εμένα μου άρχισαν κάθε 5, 6, 2 λεπτά!!! και δεν μπορώ να πω ήταν αρκετά δυνατοί! Η κολλητή μου στο 2ο παιδί, δεν πρόλαβε και είχε γεννήσει και το 1ο με καισαρική... πήγε και σε 2 ωρίτσες τσουπ φυσιολογικότατα! οπότε μην προδικάζουμε.. Ποτέ δεν ξέρουμε τί θα γίνει...

Αυτο το σεναριο μου αρεσει πολυ...και πιστευω οτι αν γεννησω φυσιολογικα θα γεννησω ευκολα και γρηγορα...δεν ξερω το νιωθω ετσι...

Επισης δαντσεμ συμφωνω με την Ελενη, παρε της το βιβλιο της Πατσουρου και αν πραγματικα θελει θα γινουν ολα...

Το ιδιο εκανε και η νυφη μου στην αρχη δεν επιανε ο μικρος, ειχε εισεχουσες, ειχε πελαγωσει δεν ηθελε δεν ειχε υπομονη κλπκλπ κλπ δεν της ελεγα τιποτα...τα πολυ βασικα μονο να τρωει οταν θελει κλπκλπ.... διαβασε το βιβλιο και τελικα θηλαζει μια χαρα τωρα... πιστευω οτι την οδηγησε και ο μικρος γιατι τη σκονη της εφτυνε και την εκανε εμετο...(του ειχε δωσει τις φορες που ελειπε) επισης δεν του δινει τιποτα αλλο γιατι εχει δυσανεξια στη λακτοζη η ιδια και φοβαται για αλλεργιες....τωρα οταν λειπει αντλει απο την προηγουμενη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγώ εδώ θα δαιφωνήσω τουλάχιστον για το 2ο παιδί... Εμένα μου άρχισαν κάθε 5, 6, 2 λεπτά!!! και δεν μπορώ να πω ήταν αρκετά δυνατοί! Η κολλητή μου στο 2ο παιδί, δεν πρόλαβε και είχε γεννήσει και το 1ο με καισαρική... πήγε και σε 2 ωρίτσες τσουπ φυσιολογικότατα! οπότε μην προδικάζουμε..

σοβαρά, τόση διαφορά έχει στο δεύτερο; Δεν το ήξερα να πω την αλήθεια.

Ντάνσεμ, θα πας αύριο και θα την ρωτήσεις ειλικρινά και στα ίσια. Θές να θηλάσεις? αν ναι πρέπει να σταματήσεις να ακούς τον κάθε αναρμόδιο. .....

Πάρτης και το βιβλίο της Πατσούρου και εξήγησέ της για το γάλα ότι στην αρχή είναι αραιό και μετά είναι το πιο λιπαρό και όλα τα άλλα που ξέρεις.

Όντως, το βιβλίο της Πατσούρου είναι ό,τι καλύτερο. Δεν χρειάζεται να το διαβάσει όλο αμέσως, τα βασικά για αρχή.

Πάντως το αν θέλει όντως να θηλάσει, είναι ένα θέμα.

Η δική μου φίλη που γέννησε πρόσφατα, παρόλο που της έδωσα το βιβλίο της Πατσούρου και της είχα πει αρκετά πράγματα πριν γεννήσει, επέλεξε συνειδητά να ακολουθήσει τις οδηγίες του παιδιάτρου της, γνωρίζοντας ότι έτσι δεν θα μπορέσει να θηλάσει περισσότερο από 40 μέρες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...