Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μόνη μου... Στην παιδίατρο το έχω αναφέρει πριν πολύ καιρό και δεν ξέρει ότι ακόμα συνεχίζουν οι μίξες... δεν τη βρηκα στο τηλ, θα της πω μπας και έχει και αυτή κανέναν ωρυλά να μου συστήσει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ τον ερμο τον γλυκουλη μου τον Αλεκουκο...να μου τον φιλησεις! Γυρισε απο τη γιαγια,ε?

Παντως τα κρεατακια ταλαιπωρουν πολλα παιδακια τελικα ε? Και οτνα λες απνοιες? Τι κανεις οταν τον καταλαβαινεις τον ξυπνας?

Εγω καλα ειμαι , η Βασουλα λιγο ταλαιπωρειται με την παλιοιωση, περασα κι εγω τα ιδια πριν λιγες μερες μαλλον καποια ιωση ειναι και την καταλαβαινω...

Οι κοιλιτσες ειναι κοιλαρες(τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωη) και οι μπεμπηδες πολυ μπουνιδοκλωτσηδο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σοφουκα ευτυχως που δεν ηταν τιποτα σοβαρο!τωρα με τις γαζες ασε και μενα καπως ετσι παναθλια μου τοχαν κλεισει καποτε

Ελενιτσα ακομα ψηνεται ο καημενουλης ?για τα κρεατακια καλυτερα να παρετε και δευτερη γνωμη

ασχετο τι 3ημερο εχουμε τωρα?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Τελικά αν δεν ψαχτείς και λίγο μόνος σου...μακάρι να την αποφύγετε την επέμβαση αλλά αν είναι να απαλαγείτε από τη μύξα, αξίζει τον κόπο!

Είναι του Αγ. Πνεύματος Βασούλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πάντως Βασούλα και Γαλατούλα εσείς πάτε μαζί! Και οι δύο πρώτα κοριτσάκια και τώρα αγοράκια, τον ίδιο γιατρό έχετε, βρε μήπως να γεννήσετε την ίδια μέρα να έχετε και παρέα στο μαιευτήριο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Τον είχα πάει στη γιαγιά για να πάω στη δουλειά... τον πήρα το μεσημέρι...

Η άπνοια είναι αυτό που καταλαβαίνεις. Εκεί που κοιμάται δεν αναπνέει και μετά παίρνει ανάσα πολύ αγχωμένα κάνοντας θόρυβο σαν να βγαίνει από μακροβούτι μετά από πολύ ώρα...

Νομίζω απ'ότι διαβάζω ότι όλοι θα μας πουν να τα βγάλουμε...

Σοφουκα ευτυχως που δεν ηταν τιποτα σοβαρο!τωρα με τις γαζες ασε και μενα καπως ετσι παναθλια μου τοχαν κλεισει καποτε

Ελενιτσα ακομα ψηνεται ο καημενουλης ?για τα κρεατακια καλυτερα να παρετε και δευτερη γνωμη

ασχετο τι 3ημερο εχουμε τωρα?

Αυτό σημαίνει ευτυχία. Να μην ξέρεις τι τριήμερο έχει...

Πάντως Βασούλα και Γαλατούλα εσείς πάτε μαζί! Και οι δύο πρώτα κοριτσάκια και τώρα αγοράκια, τον ίδιο γιατρό έχετε, βρε μήπως να γεννήσετε την ίδια μέρα να έχετε και παρέα στο μαιευτήριο?

οταν εγω θα βγαινω η αθηνουλα θα μπαινει!εγω στις 10/8 και η αθηνουλα στις 14 μαλλον

γαλατουλα αυτο θα πει οταν εσυ πηγαινες εγω γυριζα :lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

οταν εγω θα βγαινω η αθηνουλα θα μπαινει!εγω στις 10/8 και η αθηνουλα στις 14 μαλλον

γαλατουλα αυτο θα πει οταν εσυ πηγαινες εγω γυριζα :lol:

Ποτέ δεν ξέρεις! 4 μέρες είναι... Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ρθουν...

Διαφημίσεις

χαχαχαχααχα ετσι ακριβως...

μπα βασουλα μου φαινεται πολυ νωρις θα του πω να μπω απο 16 και μετα να ειμαι στην 39η τουλαχιστον...(αν αντεχω μεχρι τοτε)

Κι εμενα οι μερες ιδιες μου φαινονται...ολο λεω τι μερα ειναι σημερα σαν κατι γιαγιαδες....

Ελενη λογικα θα τον βοηθησει πολυ η αφαιρεση...θα σου πει και η Ελιζα οταν γυρισει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ο γιες! Αι φοργκοτ! 15Αυγουστος λοιπόν! Ωραία! Και δεν έχετε κανονίσει ακόμα τις διακοπές σας???

Πάω για ύπνο!

Καληνύχτα κοριτσάκια! Πάω να κυνηγήσω τεράστια κρεατάκια! Είμαι σίγουρη πως θα τα ονειρευτώ!

κοριτσια ειμαι γενικα πολυ χαλια....δε θα επεκταθω ομως... θα πω μονο οτι πηρα την επαναληπτικη εξεταση των ουρων της μικρης και ενω τα πυοσφαιρια που ηταν 100+ εχουν πεσει στα 1-2 (που αυτο σημαινει οτι καταπολεμαται η ουρολοιμωξη), μου βγηκαν θετικα σε οξονη και αιμοσφαιρινη ενω ηταν αρνητικα την προηγουμενη φορα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εχω ψιλοανησυχησει γιατι Online που το εψαξα λιγο δεν μου αρεσαν αυτα που διαβασα:rolleyes::(

θα περιμενω να δω τι θα μου πει και η παιδιατρος αυριο.....

...αυτα και καληνυχτα σας....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...