Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΧΑ νομιζεις οτι σε ξεχασαμε Λαμπρινουλα! Εγω χτες το σκεφτομουν όλη μερα, απλα σημερα ξεχασα να στο γραψω! Ειναι κ για μενα σημαδιακό βλεπεις το 16 Μαίου (και να μη σας κρατω σε αγωνια, εχω επετειο με τον καλό μου, 13 χρονια φαγουρα κλεισαμε χτες) Ασε που ηταν κ η ΠΣΗΤ του Αγγελου περυσι κ λεγαμε οτι θα εχουν μαζι γενεθλια, θυμασαι?

Να την χαιρεσαι την κουκλάρα σου, να σε κανει πάντα περηφανη και να μην τα καταλαβεις καθολου τα τεριμπλ τους! Σματς σμουτς!!!!

Αλεκουκο περαστικα!!! ΕΙναι τωρα η προσαρμογη στον παιδικο... Ευτυχως καλοκαιριαζει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλα πολλα στο τσακιρο ματικο σουσουδο Χριστιαννοκουκλάκι!!!!!!!!

Λαμπρινουλα να τη χαιρεστε!!!!

Περαστικα και στον Αλεκαν και ελπιζω να μην κολλησει η μπουμπου και να πατε μια χαρα στο τριημερο σας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα...

Περαστικά στον Αλεκάκο, στην Αννούλα και στο Δαναάκι! Αφροδιτάκο οτίτιδα έκανε και πόναγε το πλάσμα; Δεν κατάλαβα...

Πολύχρονη και πάντα ζωηρή και χαρούμενη και τσαπερδώνα η Χριστινιώ μας!!!!!!!!!!

Πάντα τρελά ερωτευμένοι και αγαπησιάρικοι Αφροδιτάκο μου!!! (εμπρός στο δρόμο που χαράζετε!)

Χλόη μου φιλιά στα παιδάκια σου... όλα υπο έλεγχο;

Δεσποινάκο, περνάνε οι μέρες και Παρασκευή θα είστε πάλι όλοι αγκαλιά!

Καλά η φωτο της Μαρινούλας είναι απερίγραπτη! Απίστευτη ντίβα, τι να λέμε!!!

Βικάκι πως είναι το αστέρι σου; Άντε φιλενάδα τελειώσατε με τις επεμβάσεις!

Πάρτι ονοματοδοσίας είχαμε... δηλαδής επειδή δεν έχουμε κάνει βάφτιση σε κανένα απ'τα δύο τερατάκια και κάναμε ονοματοδοσία, είπαμε να κάνουμε ένα σούπερ ντούπερ πάρτι και να περάσουμε όλοι καλά.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι έγινε... σε κάποια φάση μου λέει ο γιωργος "χαμός γίνεται" και γυρνάω και βλέπω παντού μπουρμπουλίθρες απ'το μηχάνημα, πιτσιρίκια να έχουν αλαλιάσει και να πετάνε με τα φτιάρια χώματα στον αέρα και τρομαγμένους εργένιδες ενήλικες... ο απόλυτος πανικός! Το κερασάκι στο βόθρο ήταν οι δαχτυλομπογιές που βγήκανε στη φόρα και βαφτίκανε τα πάντα φάτσες, ρούχα, η αυλή, το σπίτι:mrgreen:

Ααα το θεϊκό ήταν όταν αρχίσαν μανιωδώς τα μικρά να σκάβουν συμπτωματικά στο σημείο που είχα βαφτεί το κεφάλι απ'το πουλί... επειδή δεν θυμόμουν αν ήταν εκεί φωνάζω στον γιώργο "το κεφάλι που το έθαψες", με σκουντάει ένας φίλος και μου λέει "εεμμμ ήρθε το ντιλίβερι"... είχε έρθει ο άνθρωπος με τα καλαμάκια και μας κοίταζε καλά καλά:tongue:

Πάντως με τον τρόπο μας συμβάλαμε στην αντισύλληψη... όσοι φίλοι δεν είχαν παιδιά, δεν παίζει να κάνουν για πολλά χρόνια ακόμα!

Όταν μου φέρουν τις φωτό θα σας βάλω στάνταρ γιατί έχουν πολύ πλάκα...

Καλησπέρα κορίτσια.....

Λαμπρινή χρόνια πολλά να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις την Χριστιάννα σου....

Λέγκω με την περιγραφή που έκανες είχα την αίσθηση ότι ήμουν στο πάρτι.... να τα χαίρεσαι τα αγγελούδια σου – και καλό μάζεμα σήμερα!!!

περαστικά στα αρρωστούλικα παιδάκια να αναρρώσουν γρήγορα

Χλόη αναρωτιόμουν που βρίσκεσαι και δεν βλέπω συχνά μηνύματα..... συγχαρητήρια να σου ζήσει το μπεμπέ, καλότυχο να είναι!!!:D

επίσης συγχαρητήρια για την επιλογή να γεννήσεις σπίτι, αν θέλεις και μπορείς (κολικών επιτρέποντος ) μας γράφεις για την εμπειρία σου εκτός και αν το έχεις κάνει κάπου και δεν το έχω δει....

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά στη Χριστιάννα τη γλυκούλα μας!!!! Λαμπρινή να τη χαίρεστε!:D

Περαστικά στα αρρωστούλικα!

Λέγκω πολύ ωραία ιδέα του πάρτυ ονοματοδοσίας! Να τα χαίρεστε τα ζουζούνια σας και επριμένουμε φωτο!:)

Ααα το θεϊκό ήταν όταν αρχίσαν μανιωδώς τα μικρά να σκάβουν συμπτωματικά στο σημείο που είχα βαφτεί το κεφάλι απ'το πουλί... επειδή δεν θυμόμουν αν ήταν εκεί φωνάζω στον γιώργο "το κεφάλι που το έθαψες", με σκουντάει ένας φίλος και μου λέει "εεμμμ ήρθε το ντιλίβερι"... είχε έρθει ο άνθρωπος με τα καλαμάκια και μας κοίταζε καλά καλά:tongue:

...

:lol::lol::lol::lol::lol: Αααααυτά είναι πάρτυ!!!!!

Να τους χαίρεσαι τους ταλιμπάν φιλενάδα!:D

Περαστικά στον Αλεκούκο και σε όλα τα άρρωστα παιδάκια!

Ρε παιδιά εντάξει, αναρρώνει η Ευτυχία, αλλά σήμερα με πήρα τηλ. απ' το σχολείο γιατί ο μικρός είχε κατακόκκινο και πρησμένο το μάτι! Στο σπίτι έκλαιγε ο καϋμένος γιατί πόναγε! Τώρα τον έχει πάει ο άντρας μου στο παίδων... άντε να δούμε τιν' τούτο πάλι!:roll:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ρε παιδιά εντάξει, αναρρώνει η Ευτυχία, αλλά σήμερα με πήρα τηλ. απ' το σχολείο γιατί ο μικρός είχε κατακόκκινο και πρησμένο το μάτι! Στο σπίτι έκλαιγε ο καϋμένος γιατί πόναγε! Τώρα τον έχει πάει ο άντρας μου στο παίδων... άντε να δούμε τιν' τούτο πάλι!:roll:

Ωχ τι είναι πάλι αυτό; Χτύπησε κάπου; Όταν επιστρέψουν κάνε έναν κόπο να μας πεις τι έγινε... Πάντως κεφάλι φέτος δεν έχετε σηκώσει έτσι;

Λήξης συναγερμού!

Είχε μπει κάτι στο μάτι του μικρού :confused: και του το βγάλανε. Πρέπει να ξαναπάει αύριο για αλλαγή (του βάλανε κάτι άθλια βαμβάκια με λευκοπλάστ ακόμα πιο άθλιο που ξεκολλάει :evil: και υποτίθεται ότι πρέπει να μείνει έτσι μέχρι αύριο το απόγευμα... και σιγά μην...) Αναρρωτιέμαι, δεν μπορούσανε να του βάλουνε μια λεπτή γαζούλα; Τώρα του έχουν κολλήσει τη μύτη με την άκρη του στόματος, εκεί φυσικά ξεκολλάει και έχει γίνει μια ομορφιά. Το ξανακόλλησα εγώ από πάνω, αλλά τα δικά τους λευκοπλαστ ΑΑΑ ποιότητας γλιστράνε από κάτω και φεύγουν τα άτιμα και ξαναξεκολλάνε :rolleyes::rolleyes:. Και δεν έχω και άλλη γάζα στο σπίτι, που να τρέχω τώρα σε εφημερεύον φαρμακείο για μια γάζα...:roll:.

Τεσπά, αφού δεν έχει τίποτα σπουδαίο πάλι καλά!

Στο σπίτι όλοι κοιμούνται (ο σύζυγος από τις 8.00 :shock:), έφτιαξα ένα μπριάμ και βαριέμαι... πρέπει να πάω να κοιμηθώ κι εγώ γιατί κουτουλάω κάθε μέρα, αλλά δεν θέλω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Ελένακι μπραβο κοπέλα μου παντα ετσι να τα περνάτε και να χαίρεσε τα μικρά σου πολυ ωραια ιδέα το πάρτυ ονοματοδοσίας μπράβο γουστάρο!!!

Ο μικρός πάει καλα νομίζω θα παω και με ακρίβεια στο τέλος του μήνα το μονο που δεν την παλευει αλλο μεσα στο σπίτη πρέπει να τον αμολύσω λίγο να παίξει γιατι τα νευρα μου ειναι κρόσια θα παρω τον γιατρο να τον ρωτήσω δεν αντεχωωωωωωωωω...

Κοριτσάκια καληνύχτα κρέμασα τελειως και εχω και ενα πονο στο χερι που δεν παιρνάει με τιποτα.

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Ουφ ευτυχώς Σοφούκα!

Αύριο να του το αλλάξεις του παιδιού...

Εμείς πήγαμε στην ωρυλού... Σύστησε να κάνουμε επέμβαση να βγάλουμε τα κρεατάκια (τις εκφύσεις τέλος πάντων) που δημιούργούν όλη την κατάσταση...

Αυτό που την έκανε να το πει είναι κυρίως οι άπνοιες που κάνει... και επηρεάζει λίγο και τα αυτιά του αλλά όχι σημαντικά... μπορεί λέει λίγο να μπερδεύεται...

Θα πάμε και σε άλλους για να πάρουμε και άλλη γνώμη... Ξέρετε μήπως κανέναν στο Παίδων?

Ελίζα όταν επιστρέψεις να μιλήσουμε για τη γιατρό...

Στο μεταξύ ο πυρετός στο 39, και είναι μια γλύκα ο άτιμος...

Λέγκ, τα μάζεψες? Και η Άννα άρρωστη? Άφρο πώς είναι η Δανάη?

Περαστικά!

Αθηνούλα και Βασούλα τί κάνουν οι κοιλίτσες?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

όχι άσχετο το ένα από το άλλο....

Ο πυρετός είναι καμιά ίωση... τώρα έπεσε με πονστάν... Θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει...

Τα κρεατάκια είναι για τα ποτάμια κίτρινης μίξας... Που δεν έχει σταματήσει ποτέ εδώ και πολλούς μήνες...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...