Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Sουπερ η Μαρινουλα!!!!!

Εδω μας εχει σηκωσει το σπιτι απο τον αερα το πιανει αρκετα, στο τσακ γλιτωσα τη μπουγαδα απο το να μπει σε τροχια....

Πελαγια σου στελνω πμ με τηλεφωνα συμβουλων!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα!

σούπερ το Μαρινάκι!

πάντως εγώ μάλλον είμαι τυχερή, προς το παρόν δεν έχω ακούσει κανένα σχόλιο που θηλάζω ακόμα. Δεν ξέρω αν τώρα που κλείσαμε χρόνο θα αρχίσουν σιγά σιγά, αλλα μέχρι στιγμής όλοι το βλέπουν το θέμα με εκτίμηση και θαυμασμό!

Καλησπέρα!

Πολύ γκρίνια ο μπεμπέκος. Μάλλον κολικούς έχει το μικρό μου.

Γιούπι σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :D

Αναστασία, δεν έχω πολύ χρόνο να πω πολλά, καλύτερα θα τα λέγαμε απ'το τηλέφωνο γιατί ο μικρός δε μ'αφήνει να γράφω στο πισί.

Αν η μικρή σου είναι γενικά λιγόφαγη, δεν πειράζει, κάποια στιγμή όταν είναι έτοιμη θ'αρχίσει να τρώει. Δοκίμασε (αν της δίνεις λιωμένα τώρα) να της δώσεις κομματάκια στο χεράκι να φάει μόνη της. Τα περισσότερα παιδάκια το προτιμούν.

Η Νεφέλη κορίτσια μιά και ρωτάτε πως τα πάει, σε γενικές γραμμές καλά, αλλά έχει αγριέψει λίγο. Δεν ακούει, φέρεται περίεργα, κλαίει με το παραμικρό... δεν ξέρω πως να της φερθώ.

Βασούλα περαστικά.

Σας διαβάζω, αλλά δεν προλαβαίνω πάντα να γράψω :(

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλησπέρα κοπελιές! Γυρίσαμε κι εμείς από το ταξίδι αστραπή μας και μιας και αναγκάστηκα και πέταξα αρκετό γάλα που έβγαλα (ευτυχώς είχα μεγάλη καβάντζα στην κατάψυξη και τελικά ήπιε καλά με το μπιμπερό η μπουμπούκα) είπα να πιω λίγο παραπάνω, είχαμε πολύ κέφι και περάσαμε τέλεια! Παρεπιμπτοντως με το epadoren βλέπω πολύ μεγάλη διαφορά στη μικρή και το φαγητό της, τρώει βέβαια όσο και όταν θέλει, αλλά δεν κλαίει, δεν κάνει τόξο και δεν τραβιέται όταν είναι η στιγμή να φάει! Μετανιώνω που δεν επέμενα να το ψάξω νωρίτερα και παιδευόμουν κι εγώ και κυρίως το μωρό μου τζάμπα! Έλεγα ότι κάτι δεν παει καλά και όλοι μου έλεγαν ότι αφού παίρνει βάρος είναι μια χαρά, δεν ήταν όμως έτσι τα πράγματα αφού είχε καταντήσει τρομερό άγχος και πραγματικά πολύ δύσκολη στιγμή ο κάθε θηλασμός! Τώρα είμαστε πολύ καλύτερα! Αυτάααα τα δικά μας!

Λεγκω πώς τα περάσατε στο παρτάκι σας? Ελπίζω να μη σας τα χάλασε ο καιρός!

Dsaki την Παρασκευή δεν έρχεται ο καλός σου με 1η άδεια? Άντε να τον δείτε λίγο να πάρετε μάνα και κόρη τα πάνω σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ντιεσακι η μικρη τον ζηταει τον μπαμπα αν δεν της τον αναφερεις εσυ?νιωθεις οτι της λειπει ?

Εμενα στην ηλικια της δικη σου οταν ελειπε μερες ή και βδομαδα τον ξεχνουσε, εγω απο μονη χωρις λογο δεν της ελεγα τιποτα ,της εδινα ομως να τον ακουσει στο τηλεφωνο και δεν την εβλεπα στενοχωρημενη και να της λειπει ,ξεχνουνται πολυ ευκολα σε αυτη την ηλικια

οσο μεγαλωνει με ρωταει ο μπαμπας που ειναι ,στη δουλεια ?και της λεω ναι θα ρθει αυριο και θα μας παει βολτα στα ζωακια,θαλασσα πχ κατι που της αρεσει πολυ

Μπορεις να της πεις οτι ο μπαμπας εχει παει για δουλεια και θα γυρισει σε λιγες μερες αν και το λιγες μερες δεν το καταβαινουν ,δεν εχουν την αισθηση του χρονου τοσο μικρα αλλα θα καταλαβει οτι θα ξαναγυρισει που αυτο ειναι σημαντικο

δεν τον ζηταει απο μονη της! ομως θελω να της μιλαω για αυτον αλλα δεν θελω και να την στενοχωρω αν της τον θυμιζω και τον ψαχνει και δεν τον βρισκει...:rolleyes::rolleyes:

Ds κι εγώ έτσι νομίζω, να εστιάζεις στο ο μπαμπάς θα γυρίσει σίγουρα και όχι στο ότι λέιπει. Και μετά από 1-2 άδειες του καλού σου, θα αποκτήσει κι εκείνη τη σιγουριά ότι έτσι είναι τα πράγματα.

Επίσης για το αλάτι κι εγώ έτσι ξέρω. Στους ενήλικες κάνει κακό και απλά ένα παιδί που μαθαίνει στα αλμυρά ενισχύει μια κακή συνήθεια για το μέλλον. Άλλο τα αλμυρά όμως και άλλο το λίγο αλάτι για να είναι πιο γευστικό το φαγητό. Άλλωστε δεν σημαίνει καθόλου ότι ένα παιδί που δεν τρώει καθόλου αλάτι δεν θα το θέλει ως ενήλικας...

thx!!!!

ντεπονακι ελπιζω με τις αδειες σιγα σιγα να περασει ο καιρος, φυσικα κ να μιλας στη νεφελιτσα, να της τα εξηγεις ολα, που πηγε γιατι οτι θα ερχεται να σας βλεπει, οτι θα γυρισει, οτι σας αγαπαει :D κοκ....ολα τα καταλαβαινουν με τον τροπο τους τα μικρουλια!

γεια σαου dafaki! thx, μαλλον θα προσπαθησω να τα συνδιασω ολα, θα της μιλω αλλα οχι πολυ συχνα ωστε να μη στενοχωριεται κιολας που δεν τον βλεπει μεσα στο σπιτι....

doo πολυ τελεια η μικρη και με το γυαλι, πολυ μουρη.....;););)

vasso περαστικα!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Kαλησπερα κ από δω...φθινοπώριασε ή μου φαίνεται?????:rolleyes::rolleyes:

Μαρινάκι,το κάψαμε ,ε???Μπράβο,μωρέ,χρειάζονται οπωσδήποτε κ αυτά!!!!

Λεγκόπουλο,πώς πήγε το παρτάκι???Ξεκίνησε να μαζεύεις,γιατί την Παρασκευή ξανά μια από τα ίδια!!!!!:wink::wink::wink:

Ντιεσάκι μου....κουράγιο μωλέ,σε λίγο καιρό δεν θα νιώθεις τόσο χάλια..θα συνηθίσεις σιγά σιγάκ αν σου ρθει κ Αθήνα....ποιος στη χάρη σου!!!!Μακάρι να σας έρθουν καλά!!!!

Χλόη,καλώς ήρθες!!!Να σου ζήσει το μωράκι σου-και πάλι!!!!!-και όταν σε αφήσει ο μικρός πες εμπειρία κατ'οίκον τοκετού!

Μαρινάκι,μια ομορφιά με τα χρωματιστά σου!!Ντουντούκι,να το χαίρεσαι το παιδί των λουλουδιών!!!!

Σχετικά με τις αντιδράσεις περί μακροχρόνιου θηλασμού εγώ-επί το πλείστον-είχα πολύ θετικές κ επαινετικές.Βέβαια,οι πιο κουφές κ ηλίθιες αντιδράσεις προέρχονταν από γιατρους-επιστήμονες,κατά τα άλλα...

Η γυναικολόγος μου:'μετά το εξάμηνο δεν κάνει ,γιατί υποστρέφει η υπόφυση!'-"τί κάνει ποια????",εγώ.μπούρου μπουρου μπουρου...την τάπωσα όμως καλά,το τραβάει ο οργανισμός τους ρε παιδιά...

Παθολόγος:"και θήλασες τόσο πολύ?μπράβο,είχες γάλα πολύ φαίνεται..."-"όσο θηλάζεις έχεις,έχω διαβάσει"της λέω εγώ σε γενικές γραμμές,με το ύφος ανίδεου κ άπειρου-"δεν είναι έτσι όπως τα λένε!!!!",αυτή-"και πώς είναι μαρή καρακαλτάκα????",εγώ,από μέσα μου,χαμογελώντας συγκαταβατικά...τί να κάνεις....:tongue::tongue:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Tελεια η φωτο της πιτσιρικας κ τελεια ρουχα!!!

Σοφουκα μαλλον θα αρχισω τα ψεμματα αν κ με εκνευριζει η ιδεα...

Τα εκζεματα πανε πολύ καλυτερα με τη ρεσκιου κριμ... αντε να δουμε..

σας καληνυχτωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

γιουπι για πληροφοριες βαφτισης θα στειλω μειλ!!!!μμμμουτσ κ στη λυδια!!!η αδερφη σου τελικα τι εκανε;

Οκ περιμενω μειλ..

Η αδερφή δεν τα καταφερε για αποκλειστικο.... δεν είχε κ καμμια βοήθεια οπότε ηταν πολυ δυσκολο μαζι με τους μαραθωνιους κ τις αντλήσεις να έχει κ όλα τα άλλα πάνω της.... κ το μωρο αν κ ειναι πια 4 μηνων εξακολουθει να κανει μαραθώνιους...εχει να ετοιμαζει κ το ξενο γάλα κ οπως καταλαβαινεις η κατασταση ακομη δεν έχει στρωσει...

Θα έρθει αυριο μαζι με τη μπουμπού της κ θα περάσουμε μαζι όλη την εβδομαδα!!!

Παντως ποτε δεν καταλαβα τι πήγε πραγματικα στραβα...

Εκανε όλα τα προβλεπόμενα, μιλούσε με συμβουλο θηλασμου, ειχε κ εμένα,το μωρο το έβαζε συνεχώς στο στηθος αλλά δεν τα καταφερε......

Καληνυχτες !!!!! μμμμμμμουτςςςςςς

Καλημερες καλημερες! Καλη εβδομαδα και ομολογω πως χαιρομαι γιατι θα ειναι κουτση καο υπαρχει μια πιθανοτητουλα να παμε καμια βολτα το ΣΚ!

ΕΙχαμε ενα πολυ ασχημο βραδυ, ξυπνησε η Δαναη καμια ωρα μετα τον υπνο της ουρλιαζοντας, με αναφιλιτα και δεν μπορουσα να την συνεφερω με τιποτα. Αρχικα νομιζα οτι ταραχτηκε ο υπνος της γιατι δεν ειχε κοιμηθει το μεσημερι, αλλα τελικα καταληξαμε με ουρλιαχτα, "το αυτακι μου, αου αου το αυτακι μου". Μια ζητουσε εμενα μια τον μπαμπα της, ουρλιαζε να την παρουμε αγκαλια, ενω την κρατουσαμε και οι δυο... Ομολογω οτι τα χρειαστηκαμε, δεν μπορουσαμε να την κανουμε καλα, και το λυπηθηκα πολυ το κοριτσακι μου.Της δωσαμε ντεπον, το εκανε εμετο, της ξαναδωσαμε ντεπον και τελικα ηρεμησε μετα απο καμια ωρα κ ξεραθηκε! Ευτυχως ο Αγγελος κοιμηθε ξερος, ξυπνησε μονο δυο φορες κ αυτες ξανακοιμηθηκε στο λεπτο.

Σοφουκα μαλλον θα αρχισω τα ψεμματα αν κ με εκνευριζει η ιδεα...

OXI καλή μου, όχι. Δεν εχεις κανενα λογο να αρχισεις τα ψεμματα, αντιθετως να νιωθεις πιο σιγουρη για την επιλογή σου και να μην τους αφηνεις περιθωρια. Εμενα παλια μου λεγανε ετσι καποιοι, τωρα με επαινουν ολοι, συμφωνουν δεν συμφωνουν. Απλα δεν τολμουν να που κατι διαφορετικο γιατι βλεπουν οτι ξερω γιατι το κανω. Ειμαι κ λιγο τσαμπουκαλου, γιατι να το κρυψομεν άλλωστε....

οσο για την αδερφη σου, μην αγχωνεσαι. Σημασια εχει οτι το παιδι πινει και μητρικο γαλα και κερδιζει πολυ απο αυτο. Η μαμα του -και η θεια του- εκανε οτι καλυτερο μπορουσε, και τα καταφερνει μια χαρα.

Που εισαι βρε Χλοιτσα? Τι κανεις? Πως ειναι η νεα ζωη? Μας ελλειψες πολυ!

Ντιεσακι, σματς σμουτς. Η Παρασκευη, δεν αργει!

Να χαρω εγω μια Μαρινα σταρ!!! Σουπερ ειναι το κοριτσακι μας! Δε με λες βρε συ κοπελι, σας λειπει κανενα ροζ μπουφανακι?

Βασσουλα, σματς!

Έχω τα άπειρα νεύρα, δεν θέλω άλλο σχολείο!!!:twisted::twisted::twisted:

Ε, και δεν μπορω να μην σχολιασω "την γκρινια" της Σοφιας! Ασχημα τα πραματα, να ξεστομισει η Σοφουκα τετοια βαρια κουβεντα...

Α, Λεγκω, δεν υπάρχει οριο για το ρηλαξ, το παιδι θα δεις. Αν ειναι επικινδινο μην τον βαζεις απλα, καλυτερα ας τον κατω σε μια κουβερλουτα ή στη κουνια του αν θες να πας για κατουρημα. Ο αγγελος δεν καθησε σχεδον καθολου στο ρηλαξ, εκανε γεφυρα κ επεφτε απο πολυ μικρος. Τα ορι υπάρχουν γιασ φυσιολογικα παιδια, οχι για τα δικά μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...