Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεχρι δευτερη μερα κανει αλλα να μην εχει μπει κουταλάκι που εχουμε δωσει φαι μεσα

ΟΥΠΣ!!!!!!:shock::oops::?:roll::tongue:.........εεεε....παντως.....δεν εχει παθει τιποτα....μεχρι σημερα .......

αχ αμαρανθο εβλεπα στο 'γαλουχω' στον παιδιατρο τι το κανεις αλλα δεν προλαβα να το διαβασω η ερατω ηθελε να φαει το περιοδικο...! τινα το κανεις το γαλα βρε γιουπι;;;;;να το πιεις!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:και το κινοα να το βρασεις!!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχααχ καλέ πλάκα έχετε!!!

δεν το κατίλαβα αυτό με το κουτάλι....

εγώ πάντως δε καθόμουν να χολοσκάω..ό,τι περίσσευε από τη δεύτερη μέρα, το έτρωγα εγώ, με λίγο λαδάκι και λεμονάκι :P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Παιδι μου ντου συνονοματη αν έχει μπει το κουταλι μεσα στο φαγητο θα έχει πανω σάλια από το μωρο κ έτσι χαλάει πολυ πιο ευκολα ο φαγητος!!!

Α!ωραια νταφ... κατιλαβα τσαμπα τα πήρα..

Λοιπόν καλή είναι η αγγελια για το πωλούνται του φορουμ;

Πωλούνται σε τιμη ευκαιρίας αχρησιμοποιητα:

κινοα, απειρανθος, γάλα αμύγδαλου λόγω ανεπαρκών στοιχειων για χρησιμοποιηση τους σε συνταγες.

Θα τηρηθει απόλυτη σειρα προτεραιότητας.

Πάω για σιδέρωμα.

ματσ μουτσ.

Καλά εσείς έχετε αναγάγει το παιδικό φαγήτο σε επιστήμη!!!!!!

Εγώ γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ τόσο???

Για απογευματινό μετά τους 10 μήνες του έδινα γιαούρτι μόνο... Ή έπινε μεμε...

Για μεσημεριανό μέχρι τους 10 μήνες έτρωγε τα κλασικά χορτοκρεατόσουπα και μετά του έδινα το δικό μας φαγητό που ούτως ή αλλιώς είναι χωρίς αλάτια και μαγειρεμένα λάδια...

Τώρα αυτά τα κινόα κτλ, είμαι σίγουρη πώς εγώ δεν θα τα έτρωγα και έτσι δεν μπορώ να έχω πειχειρήματα να τα δώσω στο μωρό....

Αλλά στην τσουλουφίτσα θα το δοκιμάσω...

Ακόμα δουλεύω αλλά μια και κοιμάται ο Αλέκος είπα να πω μια κουβέντα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

thx!!!!

να ρωτησω κ εγω κατι...οταν μενει φαγητο-χορτοσουπα- το δινω κ την αλλη μερα, ποτε τριτη μερα ομως. εσεις τι κανετε;

λοιπον και εγω το κραταω στο ψυγειο το φαι ΟΧΙ αλεσμενο και ΧΩΡΙς να εχει μπει κουταλι μεσα!!!οτι περισσεψει στο πιατο της το πεταω παντα!!!!

λοιπον!!!!!!!πηγαμε σημερα μπειμπισουιμινγκ!!ΤΕΛΕΙΑ!! η ερατω κοιταζε αποσβολωμενη :lol:..γκρινιαξε ελαχιστα προς το τελος που πεινασε και κουραστηκε. την εκανε κ 2 βουτιες η εκπαιδευτρια και της την εδινε που επεφταν το νερο κ τα μαλλια της στα μουτρα!:mrgreen: δεν μπορω ακομα ουτε σκουφακι να της βαλω ουτε να της τα πιασω, θα γλιστραει το λαστιχακι..:rolleyes:

μπηκε ο συζυγος μαζι της , εγω δεν εχω παει ακομα στον γυναικολογο για τη βεβαιωση. με το που γυρισαμε φανταστειτε ποιος ξεραθηκε στον υπνο!!!:rolleyes: οοοχι εγω....ουουτε η ερατω!!! ειχε πολυ πλακα, σηκωθηκε μολις και σουρνεται:mrgreen: ηταν πολυ κουραστικο λεει, λογω της προσοχης που πρεπει να δινεις στο μωρο και στις ασκησεις που της εκαναν. η γλυκια μου, σαν γοργονιτσα εκανε!!!ηταν κ πολυ ησυχη ειπε η εκπαιδευτρια!

και εγω θελω να την παω....αλλα δεν παιζει να μπω εγω στην πισινα ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ετσι οπως εχω γινει......:oops::oops::oops::oops::oops::D:D:D;););)

και μαλλον ουτε και ο μπαμπας μας θα θελει, για παρομοιους λογους....

"επισης απο σημερα τελος οι κραιπαλες, αρχιζω μια πιο σωστη διατροφη να χασω κανενα κιλο γιατι δεν παει αλλο, ημουν παντα 50-55 κιλα και τωρα φοβαμαι να ανεβω στη ζυγαρια.....ΤΕΛΟΣ!!!!!!!:-D:grin:" αυτο το ξαναγραψα για να το δειτε ολες και να μην εχω καμια δικαιολογια....;);););););)

ντιες το φιλτρο ισως θελει πλυσιμο...!

θα το κοιταξω.....;)

χμ...η ερατω εχει 3-4 μερες σηκωνεται απο τις 6.30-7 ....μον ντιε......θελω να κοιμαμαι μεχρι τις 11, γινεται;:rolleyes:

εμενα αν ξυπνησει τοσο νωρις την παιρνω στο κρεβατι μας, διωχνω το μπαμπα και κοιμομαστε αγκαλιτσα, αλλα δε μου το κανει και συχνα το θησαυρακι μου:) συνηθως ξυπναμε 09,30-10,00-10,15.

αμα την παρεις στο κρεβατι δεν ξανακοιμαται???

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ελενηηηη

να πω οτι δεν έχεις δικιο???

δεν θα το πω, αφού όντως το έχουμε παρα...το θέμα ΑΛΛΑ επειδη η μικρά έχει αλλεργια τρώει ελαχιστα πραγματα κ προσπαθω να βρω λυσεις πέρα από κοτοπουλο πατατα μηλο.

Διααυτο τόσος ντορος!!!!!!

επισης λόγω της αλλεργιας δεν πρεπει να τρωω κ εγώ ότι να'ναι γιαυτο ρωταω την ειδικη-εναλλακτικη μπερδε γουεϊ μαγειρισσα νταφ για κινοες κτλ;)

Κατα τα άλλα αυτη τη στιγμη χτυπάω ένα παστακι μαυρης σοκολάτας από τα φρες(κλασικα) που δεν έχει γαλα!!!!!!!

A καλα εσείς ειστε μπροστά φοράτε και παπούτσια!!! Σας βλέπω σε λίγο να τρέχετε! Ειναι τέλεια!

Εμένα το δικό μου το πάει λάου λαου...δεν μας βλέπω συντονα να κανουμε βήμα.

Διαφημίσεις

Ελενηηηη

να πω οτι δεν έχεις δικιο???

δεν θα το πω, αφού όντως το έχουμε παρα...το θέμα ΑΛΛΑ επειδη η μικρά έχει αλλεργια τρώει ελαχιστα πραγματα κ προσπαθω να βρω λυσεις πέρα από κοτοπουλο πατατα μηλο.

Διααυτο τόσος ντορος!!!!!!

επισης λόγω της αλλεργιας δεν πρεπει να τρωω κ εγώ ότι να'ναι γιαυτο ρωταω την ειδικη-εναλλακτικη μπερδε γουεϊ μαγειρισσα νταφ για κινοες κτλ;)

Κατα τα άλλα αυτη τη στιγμη χτυπάω ένα παστακι μαυρης σοκολάτας από τα φρες(κλασικα) που δεν έχει γαλα!!!!!!!

Πάω Πάσο!!!!!!!

Έχεις δίκιο γιατί εσείς με την αλλεργία πρέπει να προσέχετε!!!!!!!

Εγώ μιλάω για νορμάλ συνθήκες!

ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΜΕ ΙΚΕΑ!!!!

Θέλετε κάτι???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

μικρομαμάδες, δείτε μια ωραία ιδέα για να απασχοληθούν μωράκια 6-9 μηνών

http://mamalydia.wordpress.com/2009/11/19/treasure_baskets/

στη Σοφία έπιασε! κάθεται κανένα 15λεπτο ήσυχη, πράγμα σπάνιο!

μικρομαμάδες, δείτε μια ωραία ιδέα για να απασχοληθούν μωράκια 6-9 μηνών

http://mamalydia.wordpress.com/2009/11/19/treasure_baskets/

στη Σοφία έπιασε! κάθεται κανένα 15λεπτο ήσυχη, πράγμα σπάνιο!

πολύ ωραία ιδέα αλλά εμένα θα θέλει όλα να τα βάλει στο στόμα του και αρα δύσκολο να βαλω τα περισσότερα που λέει εκεί μέσα :-(

πολύ ωραία ιδέα αλλά εμένα θα θέλει όλα να τα βάλει στο στόμα του και αρα δύσκολο να βαλω τα περισσότερα που λέει εκεί μέσα :-(

κι εμένα βάζει τα πάντα στο στόμα της!!!

δεν χρειάζεται να βάλεις αυτά που λέει, εγώ έβαλα μία μικρή πετσετούλα, ένα σφουγγάρι συσκευασμένο μέσα σε νάιλον που κάνει χρούτσου χρούτσου, ένα πλαστικό κυλινδρικό κουτάκι από πολυβιταμίνες, ένα μικρό λούτρινο ζωάκι και ένα μασητικό! Όλα πλυμένα και καθαρά εννοείται! Σιγά σιγά θα βρω κι άλλα κατάλληλα πράγματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...