Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!

σημερα εχω ξυπνησει πολυ χαλια με πονολαιμο ,πονους σε ολα μου τα κοκκαλα,ειμαι ενα χαλι

χθες πηγαμε θαλασσα και ζηλεψα ολους που καναν μπανιο παρολο που ψιχαλιζε ,Ντου εσεις πηγατε τελικα για μπανιο?

χλοιτσα τι κανει ο μπεμπουλης σου??ειναι πολυ ομορφος !

ντιεσακι η μικρη τον ζηταει τον μπαμπα αν δεν της τον αναφερεις εσυ?νιωθεις οτι της λειπει ?

Εμενα στην ηλικια της δικη σου οταν ελειπε μερες ή και βδομαδα τον ξεχνουσε, εγω απο μονη χωρις λογο δεν της ελεγα τιποτα ,της εδινα ομως να τον ακουσει στο τηλεφωνο και δεν την εβλεπα στενοχωρημενη και να της λειπει ,ξεχνουνται πολυ ευκολα σε αυτη την ηλικια

οσο μεγαλωνει με ρωταει ο μπαμπας που ειναι ,στη δουλεια ?και της λεω ναι θα ρθει αυριο και θα μας παει βολτα στα ζωακια,θαλασσα πχ κατι που της αρεσει πολυ

Μπορεις να της πεις οτι ο μπαμπας εχει παει για δουλεια και θα γυρισει σε λιγες μερες αν και το λιγες μερες δεν το καταβαινουν ,δεν εχουν την αισθηση του χρονου τοσο μικρα αλλα θα καταλαβει οτι θα ξαναγυρισει που αυτο ειναι σημαντικο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!! Έχω κέφια σήμερα, το απόγευμα θα μαζευτούμε στον κήπο ενός φίλου με αποχυμωτες και μπλέντερ για χυμούς και κοκτέηλ! Από χθες φτιάνω φρουτοσαλάτες κλπ. και μου έχει αλλάξει η διάθεση...

Μπορεις να της πεις οτι ο μπαμπας εχει παει για δουλεια και θα γυρισει σε λιγες μερες αν και το λιγες μερες δεν το καταβαινουν ,δεν εχουν την αισθηση του χρονου τοσο μικρα αλλα θα καταλαβει οτι θα ξαναγυρισει που αυτο ειναι σημαντικο

Ds κι εγώ έτσι νομίζω, να εστιάζεις στο ο μπαμπάς θα γυρίσει σίγουρα και όχι στο ότι λέιπει. Και μετά από 1-2 άδειες του καλού σου, θα αποκτήσει κι εκείνη τη σιγουριά ότι έτσι είναι τα πράγματα.

Επίσης για το αλάτι κι εγώ έτσι ξέρω. Στους ενήλικες κάνει κακό και απλά ένα παιδί που μαθαίνει στα αλμυρά ενισχύει μια κακή συνήθεια για το μέλλον. Άλλο τα αλμυρά όμως και άλλο το λίγο αλάτι για να είναι πιο γευστικό το φαγητό. Άλλωστε δεν σημαίνει καθόλου ότι ένα παιδί που δεν τρώει καθόλου αλάτι δεν θα το θέλει ως ενήλικας...

Πάω για μάσες, καλή Κυριακή!

edit: Βάσω ξεχάστηκα, περαστικά σου , ελπίζω να μην κρατήσει...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλημερες

Κοιμαται η μικρη κ μπηκα να δω τα νεα σας...

Λοιπόν.. για την εισαδωγή των παιδιων στις στερεες.. υπάρχει ενα βιβλίο το baby led weaning που λυπάμαι που δεν το ειχα εντοπίσει όταν επρεπε..

Η λυδια δεν έβαζε κουταλι στο στομα της μεχρι 11 μηνών σχεδόν κ μονο θηλαζε με συνεπεια το γνωστο φαυλο κυκλο..: το παιδι δεν τρωει, πιεζω το παιδί να φαει, το αγχώνω κ το παιδί δεν αποκτα καλή σχεση με το φαϊ κ δεν προκειται να φαει...

Τωρα ξεκιναω να εφαρμοζω πανω κατω τη θεωρια του κ ελπιζω να αποκαταστησω τη σχεση της με το φαγητο... συνεπώς το προτείνω κ σε εσας που δεν πολυτρώνε τα παιδάκια σας (Σημείωση: η λυδία ειναι 8500..κλαψ!!!!)

Πάντως εδω που τα λεμε ειναι λογικό τα μωρά να μην αποδεχονται το κουτάλι από τη μια στιγμη στην άλλη ..δηλαδή εκει που ειχαν μονο το στηθος ξαφνικα τους χώνουμε κουταλια στο στομα..δεν ειναι φυσιολογικο μάλλον. Ενώ αν τους αφήσουμε την πρωτοβουλία κ με τα χεράκια τους βάζουν το φαγητό στο στόμα τους θα τους έρθει πιο ομαλά...

Αυτά.........

Α! Χλόη δεν εχει τυχει να μιλήσουμε ποτέ αλλά έχει τυχει να διαβάσω δημοσιευσεις σου κ σε συμπαθω πολύ όπως επίσης τρώω τις συνταγές σου κ σε συμπαθώ ακόμη περισσότερο:mrgreen:. Να σου ζήσει το μωρό σου!!!

Γεια σου κ σένα φελίνιους!!!

Πώς πήγε ο πάρτης Λεγκ???

Περαστικά βάσω!!

Α! κ για τους γιατρούς..

Πήγα σε δερματολόγο κ όταν έπρεπε να μου δώσει φάρμακο κ της είπα οτι θηλάζω μου είπε πως είμαι απαραδεκτη επειδή το μωρό δεν θα γίνει ανεξαρτητο. Με τετοιες απόψεις τη γράφω κ δεν δίνω σημασία:wink:

Πήγα στον οδοντιατρο κ μου είπε πως δεν μπορώ να κανω τοπικη επειδή θηλαζω (Ντου σίγουρα μπορώ να κάνω αναισθησία???).. επισης μου είπε πως το παιδι δεν θα γίνει ανεξαρτητο κ επρεπε να την εχω κόψει. Με τετοιες απόψεις τον γράφω κ δεν με επηρρεάζει:wink:

Πήγα στη γυναικολογο (με τη σειρά τους πήρα:mrgreen:) κ όταν χρειάτηκε να της πω οτι θηλάζω μου χαμογέλασε κ όλο συμπάθεια μου λέει.. Α! έχετε μικρό μωράκι?? λέω οχι κ τόσο μικρό.. 15 μηνών.... Της πέφτει το σαγόνι στο πάτωμα, χανει τη φωνή της για 2 λεπτα κ όταν τελίκα συνερχεται μου λέει με τρεμάμενη φωνη.... ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ το κάνεις αυτό???????????????? Υο γαλα σου... πως να το πω... δεν ειναι ΔΥΝΑΤΟ μετα τους έξι μηνες.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΙΑ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ!!!Της λεω μια χαρά ισορροπημενοι είμαστε στο σπίτι μας. Τα παίρνει κρανιογλου κ μου λεει με εμφανη απέχθια...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ ΕΜΑΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ

Συνεπως με τετοιες απόψεις.. δεν δινω σημασία:wink:

σημασία όμως δίνω κ ερχομαι σε δυσκολη θεση όταν άτομα που εκτιμω μου λενε πως το έχω παρατραβήξει κ πότε θα το κοψω...κ γενικα ερχομαι σε δυσκολη θεση όταν πρεπει να το πω -οταν πχ με ρωτανε στη δουλεια ή σε άλλες κοινωνικες επαφες τι γάλα δινω στο παιδι...Εκει ερχομαι σε δύσκολη θεση.. δεν μπορώ να με κοιτανε σα φρικιο ή να πρεπει να εξηγησω τους λόγους μου....

ΣΕΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!:cool::cool:

Διαφημίσεις

...κ γενικα ερχομαι σε δυσκολη θεση όταν πρεπει να το πω -οταν πχ με ρωτανε στη δουλεια ή σε άλλες κοινωνικες επαφες τι γάλα δινω στο παιδι...Εκει ερχομαι σε δύσκολη θεση.. δεν μπορώ να με κοιτανε σα φρικιο ή να πρεπει να εξηγησω τους λόγους μου....

ΣΕΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!:cool::cool:

Kατ' αρχήν δεν είσαι υποχρεωμένη να λες τι γάλα δίνεις, μπορείς να λες ό,τι βρω στο σούπερ, δεν έχουμε σταθερό γάλα (και ναι, πιο φυσιολογική θα σε θεωρούνε τότε παρά αν πεις ότι θηλάζεις ακόμα:mrgreen:). Κατά δεύτερον, γιατί να έρχεσαι σε δύσκολη θέση; Αν εσύ δείχνεις σίγουρη και μάλιστα ότι λες το λες με θάρος και χωρίς να διστάζεις, θα περάσεις το μήνυμα σε πολλούς, που θ' αρχίσουν να αναθεωρούν και να σκέφτονται ότι αφού το κάνει η Γιούπι που είναι τόσο κουλ άτομο και την έχουμε σε εκτίμηση, βρε λες να είναι καλό τελικά;:wink:

Στο γραφείο μου είναι μία συνάδελφος που έχει λυσσάξει με το γεγονός ότι θηλάζω ακόμα! Σε κάθε ευκαιρία μου τονίζει πόσο λάθος κάνω, εγώ της απαντάω πάντα χιουμοριστικά και ανάλαφρα. Μια μέρα πρόσφατα είχαμε πιάσει συζήτηση με έναν άλλο συνάδελφο για τη διατροφή των παιδιών μας και αυτός είχε εντυπωσιαστεί που του έλεγα ότι η μικρή τρώει φακές και σπανακόρυζα και φασολάδες και της αρέσουν κιόλας. Και πετάγεται αυτή σαν πορδή και του λέει "Δεν σου έχει πει όμως τι άλλο τρώει η κόρη της" "Τι;" ρωτάει αυτός... "Βυζί!" του λέει η άλλη με γουρλωμένα μάτια! Και της απαντάει κι αυτός "Τώρα με την κρίση είναι πολύ σωστή κίνηση, ξέρετε τι λεφτά γλιτώνει;" και ρίχνω κι εγώ τη χαριστική βολή "Αμέ, αφού σκέφτομαι να βγάζω με το θήλαστρο να δίνω και στα μεγαλύτερα και να φτιάχνω και κανένα ρυζόγαλο!" Μουχαχαχαχχ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Σοφια χαχαχαχαχαχαχαχαχα μα τι ζορι τραβανε ρε παιδι μου....

Παντως αν και το 80 τοις εκατο εχει την ιδια αντιδραση ευτυχως υπαρχουν και οι περιπτωσεις και μαλιστα ανθρωπον που πραγματικα παθαονουν μεγαλο σοκ οταν το ακουν, που σε ΑΚΟΥΝ πραγματικα και σου λενε ενα μπραβο....απο εκει παιρνεις θαρρος...εγω παντα γελουσα παντως, ισως γιατι ημουν και προετοιμασμενη απο το φορουμ για το τι θα ακουω...

το πιο αστειο μου ειχε πει ο παιδιατρος ειναι οτι θα σου κοπει απο τη ζεστη μποαχαχαχαχαχα και του απαντησα δηλαδη στην Αφρικη δεν θηλαζουν? Κριμα...με το υφος και την κλιση του κεφαλιου της χαζης ξανθιας χαχαχαχαχαχαχαχα ειχαμε πεθανει στα γελια με τον βαγγ μετα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ερώτηση κρίσεως... πότε σταματάμε το ριλάξ; Νομίζω μέχρι τους έξι δεν είναι; (όχι ότι κάθεται ιδιαίτερα αλλά για ένα κατούρημα ρε αδελφέ...) Ο μικρός όταν τον βάζω σκύβει συνέχεια μπροστά και προσπαθεί να πιάσει το πάτωμα (;), υπαρχει θέμα να τουμπάρει;

γεία σας σε ολες κορίτσια, ελενάκι εμενα ο δικός μου ο μπουχέσακος καθοταν μεχρι 8 μηνών και βαρή παιδακι οχι αστεια μεχρι που πεταγε κατω παιχνιδια και εσκυβε και τα μάζευε τον ειδα και το μαζεψα γιατι αλιως θα μαζευα το μωρο απο τα πατώματα!!

Τι γιορτάζεις? αν ξερω καλα η γιορτή σου ειναι την αλλη εβδομάδα οτι και να ειναι ευχομαι να περασες τέλεια!!!

Πήγα σε γαμο χθες και ειμαι κομάτια πω πω τι ταλαιπωρία ειναι αυτη ολο το βράδυ νταμπα ντουμπα με πονοκεφαλο σηκώθηκα και να βλέπω αυτη τη μανουλα του γαμπρου, και να σκεφτομαι οτι σε μερικα χρονια θα ειμαι στη θεση της και τα παιδακια μου θα φύγουν απο το σπίτη πω πω....

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Κοριτσια θα ηθελα καποιο τηλ. καποιου ειδικου για το θηλασμο εχει μια φιλη μου προβλημα με τον θηλασμο ενω θελει να θηλασει και δυστυχως ειναι κακος πληροφορημενη και το μωρακι της ειναι 1 μηνου ....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

γεια κ απο μενα, γεια σου Χλοη!!!!:D

ντεπονακι ελπιζω με τις αδειες σιγα σιγα να περασει ο καιρος, φυσικα κ να μιλας στη νεφελιτσα, να της τα εξηγεις ολα, που πηγε γιατι οτι θα ερχεται να σας βλεπει, οτι θα γυρισει, οτι σας αγαπαει :D κοκ....ολα τα καταλαβαινουν με τον τροπο τους τα μικρουλια!

για το θηλασμο η σοφουκα εχει δικιο, οταν με ρωτανε αν θηλαω ακομα βαζω το χαμογελο της αυτοπεποιθησης κ απανταω ΝΑΙ!:tongue: μεχρι τωρα το μονο που εχω ακουσει ειναι 'γιαγια θα φτασει κ θα θηλαζει ακομα' το οποιο ειναι κ σαχλο απο μονο του, ουτε να τον δουλεψεις τον αλλο δεν σου κανει κεφι:mrgreen:

συνηθως μου λενε μπραβο ή χαρα στο κουραγιο σου:) ή απλα απορουν αν εχω ακομα γαλα:mrgreen:

πελαγια δες στη σελιδα της λαλετσε!!

γιουπι για πληροφοριες βαφτισης θα στειλω μειλ!!!!μμμμουτσ κ στη λυδια!!!η αδερφη σου τελικα τι εκανε;

βασω περαστικα!

η θάλασσα ήταν βρώμικη, ένα χάλι μαύρο!! θα μου πεις τι θάλασσα να περιμένει κανείς στο Φάληρο? δεν πήγαμε για να βουτήξουμε λόγω του κρύου και του αέρα. Απλά βόλτα πήγαμε.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...