Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

alo

ειμαι πτωμα με εχει τσακιει ο ατιμος! μολις καθισα απο το πρωι να φανταστειται ουτε καφε δεν εχω πιει ακομα.. Βρηκα ευκαιρια που κοιμηθηκε για μεσημερι ο σουοπερταρζαν κ ειπα να μας ξεβρωμισω γιατι δεν πηγαινε αλλο μιλαμε για πολυ μπιχλα ....

αυτα τα τεριμπλ τους τα μισω απιστευτα σας το εχω πει φανταζομαι ε? εχω λιωσει λεμε...

Αυτα για τωρα παω να σβησω ενα παστιτσιο τωρα μην το παω πεσκεσι καμμενο ...

ααα κ πριν κλεισω σας δηλωνω δευτερο παιδι δεν κανω ουτρε με σφαιρες!!!

καλημερα!!

νυσταζωωωω...

Ντιεσακι και γω δεν νομιζω να φταιει ο θηλασμος για το βαρος ,

η στεφανια εφαγε μετα τον χρονο και ετρωγε λιγο φαγητο για πολλους μηνες μεχρι τοτε ηταν παχουλουτσικη και ολοι μου λεγαν "αυτη το τρωει ολο το φαι της" τωρα που δεν θηλαζει και τρωει πολυ εχει ξεφουσκωσει και λιγο αδυνατισει

βασω νομιζω οτι τελικα εισαι ο ανθρωπος μου... δεν ετρωγε τπτ η στεφανια ή απλα ηταν λιγοφαγη? και πως εφαγε μετα στον χρονο επανω? και μενα η Ιωαννα μια απο τα ιδια... την βλεπουν παχουλουλα και νομιζουν ολοι οτι τρωει καλα...

χλοηηηηη!!!! μας ελειψες ορε!να σου ζησει το παιδακι σου! πως τα πατε? η νεφελη τι κανει?αν βρεις καποια στιγμη πες μου κι εσυ την γνωμη σου...πλιζζζζ! τι φταιει και η Ιωαννα μου δεν λεει να βαλει τπτ μα τπτ στο στομα της?μονο γλειφεται και μολις της βαλω το κουταλι μετα απο χιλια ζορια αναγουλιαζει και μετα το σφραγιζει....γιατι????

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ερώτηση κρίσεως... πότε σταματάμε το ριλάξ; Νομίζω μέχρι τους έξι δεν είναι; (όχι ότι κάθεται ιδιαίτερα αλλά για ένα κατούρημα ρε αδελφέ...) Ο μικρός όταν τον βάζω σκύβει συνέχεια μπροστά και προσπαθεί να πιάσει το πάτωμα (;), υπαρχει θέμα να τουμπάρει;

Οh yes!:lol::lol: Μέχρι τους έξι μήνες είναι για τα παιδάκια, όχι για τα ταλιμπανάκια!:mrgreen: Σφίγγε καλά τη ζώνη και έχε το νου σου και εννοείται, πάντα το ρηλάξ στο πάτωμα και όχι σε υπερυψωμένη επιφάνεια!

Μια χαρά καιρό σου έκανε, δροσούλα, ό,τι πρέπει! Να τον χαίρεσαι!:D

Έχω τα άπειρα νεύρα, δεν θέλω άλλο σχολείο!!!:twisted::twisted::twisted:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Aναστασια μεχρι τον χρονο δεν ετρωγε ΚΑΘΟΛΟΥ στην κυριολεξια ομως.

Οταν ξεκινησαμε μετα τον 6 ετρωγε με το ζορι 2-3 κουταλιες γυρω στον 7 ειχε μια εντονη ανησυχια με τα δοντια και το σταματησε εντελως ,εκλεινε το στομα και δεν το ανοιγε με τιποτα, δεν ηθελα να την πιεσω ηξερα οτι θα εχω αρνητικα αποτελεσματα σε αυτο οποτε το πηρα αποφαση και σταματησα ,ειχα απελπιστει να μαγειρευω και να το πεταω,φρουτοκρεμα ουτε να την φτυσει

κατα διαστηματα εκανα ξανα προσπαθειες αλλα τιποτα .

Ξεκινησε να τρωει οταν εγω ξεκινησα δουλεια και ελειπα 6 ωρες οποτε αναγκαστηκε γιατι πεινουσε , ετσι σιγα σιγα και για 5-6 μηνες μετα ετρωγε αλλα οχι πολυ, πολυ αρχισε να τρωει και να μην την χορταινω τωρα λιγο πριν κλεισει τα δυο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

γεια σας!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις συμβουλες και την υποστηριξη!!!;)

galat το διαβασα το topic!!thx;)

marina πως πατε με το epadoren?

το μικροβιο της αμφισβητησης των επιλογων μας ειναι πολυ υπουλο, επιπονο και ψυχοφθορο!

τελος παντων αλλαγη θεματος....μου λειπει πολυ το amore και δεν την παλευω.....:(

επισης πιστευετε οτι πρεπει να μιλαω στη μικρη για τον μπαμπα της και αν ναι τι να της λεω??

πχ αν της μιλησω αοριστα για αυτον ψαχνει να τον βρει στο σπιτι ή μου δειχνει την πορτα οπως οταν ερχεται κτλ και νομιζω πως αυτο δεν της κανει καλο:(

και κατι ακομα..λεω αυριο να της βαλω λιγο αλατι στο φαγητο μηπως δω καμια διαφορα....(το προτεινε και ο ομοιοπαθητικος λεγοντας μου πως το αλατι δεν κανει κακο στα παιδια αλλα στους μεγαλους:rolleyes:) τι λετε??ειναι πολυ νωρις???

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλημέρα!

ds για το θέμα του μπαμπά δεν ξέρω, θα σου πουν οι γκουρού

Για το φαγητό, εμάς η παιδίατρος μας είπε πλέον να της δίνω από το δικό μας, δεν πειράζει να έχει και λίγο αλάτι και μυρωδικά κλπ, αλλά φυσικά με μέτρο. Το λίγο αλάτι δηλαδή επιτρέπεται

Ds γιατι δεν βαζεις λιγο τυρακι αντι για αλατι?

της βαζω τυρι αλλα δεν εχει καμια διαφορα:rolleyes: για αυτο ειπα να δοκιμασω μηπως και της αρεσει με λιγο αλατι....

ds για το θέμα του μπαμπά δεν ξέρω, θα σου πουν οι γκουρού

Για το φαγητό, εμάς η παιδίατρος μας είπε πλέον να της δίνω από το δικό μας, δεν πειράζει να έχει και λίγο αλάτι και μυρωδικά κλπ, αλλά φυσικά με μέτρο. Το λίγο αλάτι δηλαδή επιτρέπεται

thx!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...