Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλά τα νέα από το μέτωπο παιδίατρος! Γλιτώσαμε την ακτινογραφία και πάμε καλά απ' ότι φαίνεται!

Καλά, έχω πάθει πλάκα μ' αυτόν τον τύπο!

Πολύ μ' αρέσουν τα τραγούδια του και οι στίχοι, έχω κολλήσει!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τώρα έκανα μπάνιο, γιατί τώρα φύγανε κάτι φίλοι... Είχαμε πάει παιδική χαρά και μετά ήρθαμε εδώ και μας μαγείρεψε ο σεφ Χαβιέ πιπεράτη μπριζόλα με σως από κρεμώδες τυρί και μουστάρδα...

Τα πιτσιρίκια ξεσάλωσαν, έκανα τον Αλέκο μπάνιο μαζί με τη φίλη του αλλά δυστυχώς φύγανε και δεν κοιμήθηκαν μαζί...

Σαββατοκύριακο αύριο!!!!!!! Ονειρεύομαι τον μεσημεριανό ύπνο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λες να κάνω κι εγώ τώρα ένα μπάνιο ή να μείνω βρώμικη; Δεν έχω κουράγιο για μπάνιο!!!:roll:

Κι εγώ τα ίδια... πάω να τεζάρω γιατί αύριο έχω άπειρο τρέξιμο για να προλάβω... καληνύχτα μικρή μπιχλίτσα:tongue:

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω και παλι κοριτσια γαι τα καλα σας λογια!!

σημερα πηγα στο ομοιοπαθητικο τον Μποτή, μου ειπε πως οταν τελειωσει η μικρη την αντιβιωση θα μας δωσει κατι ομοιπαθητικα να τονωσουμε λιγο την ορεξη της και να απαλλαγουμε και τελειως απο τα δερματικα μας(αν και ισα που τα βλεπω πια, αν δεν ξερεις οτι ειναι εκει δε φαινονται με τιποτα;))

με το θηλασμο δε μου αρεσε και παρα πολυ, μου ειπε κατι: "μετα το χρονο, κατα τη δικη μου αποψη, πρεπει σιγα σιγα να απογαλακτιζεται το παιδι, και ισως και αυτο να την κραταει πισω με τα κιλα της και μπορει να μην της φτανει και το γαλα σου πια" κτλ.

τα ειπε πολυ ευγενικα, δε μπορω να πω, αλλα και παλι οι αποψεις του δε με ενθουσιασαν κιολας....:rolleyes:

λετε να εχει δικιο και αν σταματουσαμε το θηλασμο να επαιρνε τα πανω της???:rolleyes:

γιατι αν παιζει κατι τετοιο θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να αποθηλασουμε, αν και δε θελω ακομα...

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds oxi, οχι και παλι οχι. Κι εγ ειχα ενα λιγοφαγο παιδι, που ενταξει δεν ειχε προβλημα στα κιλά αλλα απο φαι τιποτα... αυτα αλλαζουν...

υπ0ηρχαν φορες που ειχα τετοια απελπισια που ελεγα αν δεν ειχε και το γαλα πως θα ζουσε.

Αν το κοψεςι μπορει να εξακολουθησει να μην τρωει δεν ειναι σιγουρο οτι θα αλλαξει κατι...

Ισως να προσπαθουσες καποιο προγραμμα στους θηλασμους? Να θηλαζει αρκετη ωρα πριν φαει? αφου εχετε χρονισει μπορεις να το δοκιμασεις κι αυτο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα. Ντεπονάκι το αν θα σταματήσεις τον θηλασμό είναι δική σου υπόθεση και να το κάνεις μόνο αν το θέλεις εσύ και όχι ακούγοντας συμβουλές από ειδικούς που κατα τα άλλο μπορεί να είναι εξαιρετικοί επιστήμονες αλλά, και δυστυχώς, στο θέμα του θηλασμού ελλάχιστα εώς καθόλου ενημερωμένοι. Κι εγώ είχα ένα παιδί λιγόφαγο, που με κάθε ευκαιρία του έδινα γάλα ή κάποια άλλη τροφή να φάει και κυριολεκτικά το κυνηγούσα, αλλά να ξέρεις πως κανένα παιδί δεν θα φάει τελικά. Όλα αλλάζουν, όπως είπε και η Αθηνούλα. Εσύ κάνε αυτό που σου λέει το ένστικτό σου.:)

p.s. Λεγκόπουλό μου βλέπω πως η νέα έκδοση είναι περισσότερο βελτιωμένη ε; :tongue:

Ξυπνατε καλε!!!Για την ωρα ολα πανε ολιγον αναποδα... ο νικολακης μας χορεψε το βραδυ και κουτοτλαμε... αλλα δεν μασαμε και ο καιρος ειναι χαλια, αν δεν φτιάξει που θα γίνει το πάρτυ ήθελα να ξερα, ελπίζω να φτιάξει...

Σοφούκι μια χαρά το Ευτυχάκι εεε; Οι τρεις σου παίδαροι μαντράχαλοι αλήθεια τι κάνουν εκτός απ'τα άπειρα διαβάσματα;

Ντεπονάκο, μου ας σε βοηθήσει στα υπόλοιπα ο ομοιοπαθητικός και δεν υπάρχει θέμα αν συμφωνείτε ή οχι στα του θηλασμού.

Γεια σου Μαριλενάκο μου σε έχω χάσει εντελώς!

Ερώτηση κρίσεως... πότε σταματάμε το ριλάξ; Νομίζω μέχρι τους έξι δεν είναι; (όχι ότι κάθεται ιδιαίτερα αλλά για ένα κατούρημα ρε αδελφέ...) Ο μικρός όταν τον βάζω σκύβει συνέχεια μπροστά και προσπαθεί να πιάσει το πάτωμα (;), υπαρχει θέμα να τουμπάρει;

Διαφημίσεις

καλημερα!!

νυσταζωωωω...

Ντιεσακι και γω δεν νομιζω να φταιει ο θηλασμος για το βαρος ,

η στεφανια εφαγε μετα τον χρονο και ετρωγε λιγο φαγητο για πολλους μηνες μεχρι τοτε ηταν παχουλουτσικη και ολοι μου λεγαν "αυτη το τρωει ολο το φαι της" τωρα που δεν θηλαζει και τρωει πολυ εχει ξεφουσκωσει και λιγο αδυνατισει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ds δεν έχω χρόνο να πω πολλά, αλλά θα συμφωνήσω με τα κορίτσια. Δεν είναι σωστά αυτά που σου είπε ο γιατρος. Ίσα ίσα που τα λιγόφαγα παιδιά έχουν περισσότερο ανάγκη το μητρικό που είναι η πιο θρεπτική τροφή!

Λεγκω μου, να σου ευχηθώ εστω καθηστερημένα, να σου ζήσει ο παίδαρος!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...