Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

τι είναι φερμάρι???

Τζενάκο, πρωτίστως του ΙΚΑ παίρνουν πίσω χρήματα, δικαιούσαι και με το παραπάνω!!! Πήγαινε στο ΙΚΑ σου και ψάξτο, πρέπει να πάρεις πίσω τις μισές εισφορές του κύριου κλάδου σύνταξης από 3/4/08 μέχρι που έκλεισε χρόνο ο Μήτσους.

Να σε ρωτησω επιρεαζει που ειχα παρει το 6μηνο? εγω γεννησα 5/3/08 πηρα αδεια λοχειας κ κανονικη κ απο 19/06 μεχρι 19/12 ειχα 6μηνο. Τι παιζει ? Ο εργοδοτης δεν εδινε στο 6μηνο εισφορες ...εχω χασει κατι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζεν΄επειδή έχω κάτι ξανθιές ανταυγιες.. για πες που είναι ακριβώς η κρεμα που με ενδιαφερει στο σαϊτ γιατι δεν τη βρίσκω:roll::roll:!!!!

Εδώ το έχει σε όλες τις μορφές https://www.yourhealthfoodstore.co.uk/details.php/p352_dr_bach_rescue_remedy.html

εσύ να προσέξεις να διαλέξεις αυτες που έχουν type cream

Διαφημίσεις

αρα απο 19 δεκεμβρη μεχρι 5 μαρτη πρεπει να παρω λογικα επιστροφη ετσι(2,1/2 μηνες χοντρικα)?

ναι, αφού πήρες το εξάμηνο, δεν έδινε εισφορές ο εργοδότης, οπότε δε δικαιούσαι τίποτα γι'αυτή τη περίοδο.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

αχ βρε ντιεσακι ποσο θα λειψει ?δεν εχω ιδεα ποσο ειναι η θητεια

επειδη ειναι μπαμπας θα χει λιγοτερο φανταζομαι ε? σου ερχεται κανεις για παρεα και να βοηθησει τουλαχιστον ?η μαμα σου ?

Ντεπονακι κανε υπομονη κ να δεις που όταν περάσει ο καιρός θα έχεις συνηθισει στην απουσία κ δεν θα σε πειράζει τόσο.. άσε που θα μετρας κ αντίστροφα για την επιστροφή του φανταρίκου!!

Δεσποινάκο μου σου στέλνω ένα τεράστιο υπερδικτιακό φιλί... θα περάσει μαναράκι μου ο καιρός και γρήγορα θα είστε πάλι μαζί!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!!

η αληθεια ειναι πως συναισθηματικα, τα πραγματα ειναι χειροτερα απο οτι φανταζομασταν. του λειπουμε εμεις μας λειπει αυτος:( μιλαμε στο τηλ και τυχαινει να κλαιμε και οι δυο....μια ομορφια σας λεω.....:(

το καλο εινια οτι σημερα εμαθε πως μαλλον αμεσως μετα την εκπαιδευση ερχεται αθηνα, την παρασκευη θα παρει αδεια μεχρι τη δευτερα και μετα βλεπουμε....:rolleyes:

η συνολικη θητεια ειναι αντι για 9 μηνες, 8 μηνες.

οσο για τη βοηθεια, μου ειπε η μαμα μου αλλα δεν πολυθελω και προς το παρον δεν εχει ερθει κανεις να βοηθησει, αμα καταλαβω πως παω να πεσω κατω καποια στιγμη θα την παρω;)

μονο τον ξαδερφο μου παρακαλεσα σημερα να παει τα ουρα της μικρης στη βιοιατρικη για να κανουμε επαναληπτικη για την ουρολοιμωξη γιατι δεν προλαβαινα με τιποτα να τα παω και μαλιστα γρηγορα:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αχ Dsaki καλά κουράγια, η αρχή είναι σίγουρα το πιο δύσκολο κομμάτι! Πάντως αν καταφέρει και έρθει τελικά Αθήνα μετά...piece of cake! Το πολύ-πολυ μέρα παρά μέρα θα βλέπεστε! Εντάξει έχει κι ένα παιδί, άλλοι κι άλλοι πώς έρχονται με τη μία Αθήνα και όταν πρέπει τους κάνουν νερά?

Λέγκ έχεις φορτσάρει πολύ, όλα τα ετοίμασες σε dt! Εμείς αύριο αναχωρούμε για το γάμο της κολλητής μου και αυτό το 24ωρο που θα λείψουμε πολύ το σκέφτομαι! Ο Γωγούλης από τις 3 το πρωί και μετά προσπαθούσε διαρκώς να ξεράσει και από το ζόρισμα πάλι έβγαζε αίμο! Φυσικά και έκτοτε δεν ξανακοιμηθήκαμε! Πάω μπας και έχω καλύτερη τύχη τώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπέρα!

ds κουράγιο! υπομονή, θα περάσει ο καιρός. Κάντε πολλές βόλτες και εξορμήσεις (μιλάω εγώ που όταν ο άντρας μου λείπει σε ταξίδι για λίγες μέρες, τα μαζεύω και πάω στη μαμά μου!)

Το βιβλίο "στην καρδιά των συναισθημάτων του παιδιού" είναι πραγματικά πολύ καλό!

Διαφημίσεις

πήρα τηλέφωνο σήμερα την φίλη μου που γέννησε πριν λίγες μέρες.

σημειωτέον ότι όταν ήταν στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της της έκανα δώρο το βιβλίο της Πατσούρου, το οποίο το διάβασε (με είχε δει να θηλάζω και εξέφρασε την επιθυμία να θηλάσει κι αυτή).

Αφού είπαμε τα του τοκετού, την ρώτησα πώς πάει ο θηλασμός και μου λέει "καλά πάει, ακολουθώ τις οδηγίες του γιατρού μου. 5 λεπτά από το κάθε στήθος και μετά δίνω συμπλήρωμα".

Πραγματικά στεναχωρέθηκα, άλλο ένα μωρό που δεν θα θηλάσει ούτε 40 μέρες

Ξαναμπήκα! Τα ζουζούνια δεν τα παίρνουμε μαζί Ελένη γιατί έχει τραπέζι μετά το γάμο σε κλειστό χώρο με πολύυυυ δυνατά μουσική και τσιγάρο, άσε που ειδικά ο Γώγος όταν το ρολόι χτυπήσει το πολύ 10 φορές (για βράδυ εννοώ) αρχίζει τρελή γκρινίαση και πρέπει να κοιμηθεί απαραιτήτως οποτε αν τα παίρναμε μαζί θα μας έβγαινε στάνταρ ξινό! Καλύτερα του σκοτωμού ίσα-ίσα για το γάμο και πίσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα! Τα πουλάκια μου κοιμήθηκαν! Εκανα και ντουσάκι και είμαι τέεεεεεεεελεια... για ποσο δεν ξέρω βέβαια :roll:

Ντιες άντε καλό κουράγιο!

Γιουπιουαουα χαίρομαι πολύ που ξανάρθες, δεν πρόλαβα να το πω τις προηγούμενες μέρες

Λεπόν τζεν το μαγιώ σου και το μαγιώ του ντιεσιου το φυλάω...

Παλλαντίν και ντιες πιστέψτε με το οτιδήποτε με ένα παιδί μου φαινόταν βουνό, με τα 2 μου φαίνονται όλα τόσο πιο εύκολα... :lol: όλα στο μυαλό μας είναι τελικά...

Λέγκω η συναναστροφή με ιταλομαθείς σου έχει ανοίξει τους γλωσσικούς ορίζοντες "fermare" σημαίνει σταματάω ιταλικά :lol::lol::lol:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...