Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΣΑαα και Ρόζι σε είδα στον ύπνο μου προχθές! Είχες έρθει με το Γιάννη στο πατρικό μου σπίτι, εγώ δεν είχα παιδιά, σκυλιά τίποτα και ετοιμαζόμασταν να βγούμε!!!!!!!!!!

Καλό αυτό!! Και εγώ θέλω να βγούμε!!!!!!!:D

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα πήγα στο ΙΚΑ και κατέθεσα τα χαρτιά για τις μειωμένες εισφορές...

Ρε παιδιά είναι τρομερό το ότι δεν ξέρει κανένας τίποτα... Απορώ καμιά φορά πώς γίνεται δουλειά σε όλες τις υπηρεσίες!

Ελενιτο μια χαρα ανετη σε βρισκω...ακους εκει δεν ειχες παιδια...αχ οι αναγκες για εξοδο μου φαινεται ξεπροβαλλουν απο το υποσεινητο!

Κι εγώ τα κατεθεσα περιεργως ηξεραν και με εξυπηρετησαν αμεσως, απλα μαι μουφα για την εταιρεια μου μου ειπαν πως περιμενουν κατι διευκρινισεςι κλπ που δεν καταλαβα καλα και να περιμενω σε κανα χρονο...

Θα με παρουν τηλ αραγε?:-D:-D:-D:-D:-D:-D :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

eNeap2.pngTSzHp3.png

γεια σας κοριτσια, δεν προλαβαινω με τιποτα να σας διαβασω, πολυ τρεξιμο και πολυ κλαμα αυτες τις μερες:(:(

ελπιζω να φτιαξουν λιγο τα πραγματα....

ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα παιδακια σας επισης!

καληνυχτα!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

αχ βρε ντιεσακι ποσο θα λειψει ?δεν εχω ιδεα ποσο ειναι η θητεια

επειδη ειναι μπαμπας θα χει λιγοτερο φανταζομαι ε? σου ερχεται κανεις για παρεα και να βοηθησει τουλαχιστον ?η μαμα σου ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημεεεεεεεερρρρρρρρααα

Ίσα που προλαβαινω για ένα γεια,βγαίνω εξω για έλεγχο...

Ντεπονακι κανε υπομονη κ να δεις που όταν περάσει ο καιρός θα έχεις συνηθισει στην απουσία κ δεν θα σε πειράζει τόσο.. άσε που θα μετρας κ αντίστροφα για την επιστροφή του φανταρίκου!!

Φυσιολογικό μετά από καισαρική μήπως κάνει ο χάουζ????? Ειναι κ σε δημόσιο οπότε συμφέρει...

Για την τοσοδούλα... λοιπόν στην ηλικία της ούτε η Λυδία καθόταν να θηλάσει κ η λυση που είχα βρει ήταν να τη θηλάζω ξάπλα...μόνο έτσι θήλαζε..

Τζεν΄επειδή έχω κάτι ξανθιές ανταυγιες.. για πες που είναι ακριβώς η κρεμα που με ενδιαφερει στο σαϊτ γιατι δεν τη βρίσκω:roll::roll:!!!!

Φιλώ σας .... την άλλη εβδομαδα έχω σεμιναριο αρα μαλλον σς ξαναχάνω...απο το σπίτι αδύνατο να μπαίνω πια στο ιντερνετ...

ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣσ

Διαφημίσεις

αφού είναι τοπική γιουπιγιάγι!!!

καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Μίλτο, υποψιάζομαι οτι το ΤΣΜΕΔΕ δε δίνει τίποτα για παιδικό σταθμό...σιγά μην έδινε δηλαδίς.

Πήραμε μαγιοοοοοο πήραμε μαγιοοοοοοοοοοο (κατά πάθα πιθανότητα, αύριο θα πάμε για μπλουμμμμ!!!! )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Να σας ρωτησω για πειτε κ στην ηληθια φιλη σας σχετικε με τις μειωμενες εισφορες γιατι εχω χασε επεισοδια μαλλον. Ποιους πιανει τελικα ΤΣΜΕΔΕ η κ εμας του ΙΚΑ κ αν ναι τι κανουμε ? Ελενιτσα τα φωτα σου πλιζ....

Ααα ξεχασα να σας πω ο Μητσακος εχει παθει ψυχωσει με τον Αλεκο κ Σοζω καθε μερα τοος θυμαται κ λεει Αλεκο παρε Θοδοι κ ελα σπιτι μου παιξουμε .....

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες... θηλάζω κι ετσι ξέκλεψα λίγο χρόνο απ'το μικρό ολοκαίνουργιο μόγλη. Πήγαμε στο γιατρό και έχει φτάσει 7200 (περίπου... πολύ ταλαιπωρια για να καταφέρουμε να ζυγιστει)... είναι λέει κανα δυο μήνες πιο μπροστά σε ψυχοκινητική ανάπτυξη. Πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα παιδια μου μπορεί να μην είναι για τη ΝΑΣΑ αλλά για τα δέντρα είναι σίγουρα:mrgreen:

Ρε Σοφουκάκι δεν είχα καταλάβει ότι έχει τόσο πρόβλημα η Ευτυχία, πολύ ταλαιπωρία το πλάσμα γμτ... Ελπίζω να γλυτώσετε την ακτινογραφία και τα περεταίρω τρεχάματα κοριτσάκι μου!!!

Ειρηνάκο μου ξεχάστηκα χθες να σου απαντήσω... γιατι πράγμα καλέ να παρεξηγηθώ;;; Απλά δεν έχω πολύ χρόνο και είναι λίγο κάπως να μπαίνω απλά για να λέω καλημέρα και να λέω τα δικά μου χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα απ'τα νέα σας. Μην ανησυχείς του λόγου σου θα σε δω σε λίγο καιρό στις κούνιες, σιγά μη γλύτωνες;)

Δεσποινάκο μου σου στέλνω ένα τεράστιο υπερδικτιακό φιλί... θα περάσει μαναράκι μου ο καιρός και γρήγορα θα είστε πάλι μαζί!

Κι εγώ πρέπει να πάω να κάνω το μειωμένο στο ΤΕΒΕ γιατί αυτό το πεντακοσάρικο με πονάει στην καρδιά!

Μπορεί κάποιος να πάρει να τεριμπλε τους και θρις και να τα στείλει στα εγγόνια της κυρίας Μαρίας;;; Με έχει γκανιάσει ο κερατας με τη μίρλα του και τις απαλεψιές... άσε που αν δει μικρότερο παιδάκι το φερμάρι συνήθως...

Τα μπομπονιεροδωράκια είναι μισοέτοιμα, ο κήπος ασβεστώνεται, τα καλαμάκια τα παραγγείλαμε... για την ώρα καλά πάμε... εφυγααααααααααα

(τρελό σεντόνι εεεε;:tongue:)

Καλημέρα τσουπρίτσες μου

εγώ είδα όνειρο ότι πήγαινα πάλι πενταήμερη σχολείο με τους συμμαθητές μου... είμαι καλά;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

άσε που αν δει μικρότερο παιδάκι το φερμάρι συνήθως...

τι είναι φερμάρι???

Τζενάκο, πρωτίστως του ΙΚΑ παίρνουν πίσω χρήματα, δικαιούσαι και με το παραπάνω!!! Πήγαινε στο ΙΚΑ σου και ψάξτο, πρέπει να πάρεις πίσω τις μισές εισφορές του κύριου κλάδου σύνταξης από 3/4/08 μέχρι που έκλεισε χρόνο ο Μήτσους.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

τι είναι φερμάρι???.

Το φερμάρι δεν είναι τίποτα όπως το έγραψα αλλά το φερμαρει σημαίνει το μπουντάρει, του κάνει μαρς, του την πεφτει ντεεεεεεεεε :mrgreen: (θέλω κι εγώ μπάνιο στη θάλασσα!)

Εντάξει Τάτι έχεις αλλάξει πίστα στα όνειρα λεμε!:lol:

Καλημέρες!

Λοιπόν Τζενάκι, ζητάς από τον εργοδότη σου να σου δώσει μια βεβαίωση για το πότε γύρισες στη δουλειά μετά τον τοκετό και να γράψει και πότε πήρες το εξάμηνο. Παίρνεις και μια ληξ. πράξη γέννησης του Μήτσους και πας στο τμήμα εσόδων του ΙΚΑ της περιοχής σου. Αν υπάρχουν μήνες μετά το 6μηνο μέχρι να κλείσει χρόνο ο Μήτσους, κατά τους οποίους δούλευες τότε θα πρέπει να πληρώσεις μειωμένες κατά 50% εισφορές στο ΙΚΑ (κύριας σύνταξης νομίζω..).

Καλά από όνειρα άλλο τίποτα... Απορώ πότε προλαβαίνω και τα βλέπω... Μάλλον ονειρεύομαι και όταν ξυνπάω για να θηλάσω...

Λέγκω, τα κοτοπουλάκια τα θες???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα !

λοιπον βρηκα ενα αλλον λογο εκτος απτα δοντια που κλαιει πολυ το βραδυ

οταν εχει φαει αργα το βραδυ κοιμαται 12.30 περιπου αν φαει μετα τις 10 δεν προλαβαινει να το χωνεψει καλα και της πεφτει βαρυ

ειναι η τεταρτη φορα μεσα σε 2 μηνες που το παθε,παει κανονικα για υπνο μια χαρα και κατα τις 4-5 την πιανει ενα τρελο κλαμα χτυπιεται δεν θελει τιποτα ουτε νερο ,σαν να θελει να κανει εμετο και οταν ηρεμησουσε ρευονταν ,δεν μπορουσε και δεν μπορει να μου εξηγησει τι θελει και τις 2 τελευταιες φορες το τσεκαρα ειχε φαει αργα

τζενη θα σου πω τηλεφωνικα τι χαρτια θελουν για την επιστροφη

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...