Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Άντε Λέγκω ακόμα εδώ είσαι???

Καλή αρχή στο Μητσάκο! Τζενούλα μια χαρά θα τα πάει... Εξήγησέ του μια μέρα πριν και μετά να μην του το κάνετε και μεγάλο θέμα... Και θα του αρέσει πολύ!

Βασούλι, εγώ τα έβαλα μαζί μετά το Πάσχα... Εντάξει στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα και μπορεί ο ένας να ξύπναγε από τις φωνές του άλλου. Αλλά τώρα ο Αλέκος ψυθιρίζει όταν μπαίνει μέσα και άμα τον πάρει ο ύπνος δεν ξυπνάει από τα κλάματα της μπέμπας. Αν το αντέχεις εσύ να σηκώνεσαι βάλτους μαζί αλλά να έχεις και μια καβάντζα να κοιμίζεις τον μικρό όταν είναι πολύ ανήσυχος... Τα βρέφη στην αρχή δεν καταλαβαίνουν τίποτα όταν κοιμούνται. Και η Στεφανία θα το συνηθίσει... Όπως όλα στην αρχή φαίνεται βουνό αλλά δεν είναι τίποτα!

Φιλάκια στα 2 σπορίδια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ερωτηση sos προς μανουλες με δευτερα μωρα

επειδη σκεφτομαι να εχω και τα δυο παιδια στο ιδιο δωματιο απτην πρωτη μερα

αυτο θα ειναι βολικο ?αναρωτιεμαι θα ξυπναει το ενα το αλλο ?

το χει κανει καμια ?εσεις τα χετε σε ξεχωριστα?τα ειχατε σε ξεχωριστα και μετα μαζι?

Βασούουουουλι, γελάω ακόμα με το άλλο σου ποστ!!!

Σχετικά μ'αυτό που ρωτάς εγώ δεν τα'χω βάλει ακόμα μαζί γιατί δε θέλω να ξυπνάω την Λήδα κάθε φορά που ξυπνάει το μωρό...Αν και σ'αυτή τη φάση που είναι τώρα, που έχουν περιοριστεί τα ξυπνήματα θα μπορούσε μάλλον να πάει...Στην αρχή που έτρωγε κάθε μια ώρα θα ήταν μεγάλο το ρίσκο....

Να σας ρωτήσω εσάς που έχετε ΤΣΜΕΔΕ, πληρώνει κάποιο ποσό για τον παιδικό σταθμό;;; Εντάξει, ξέρω, αργά το θυμήθηκα, (α ρε black sea, θα έλεγε ο σούπερμαν!)

Βασούλα κι εγώ το είχα αυτό μεγάλο άγχος! Μετά το Πάσχα κατά τις 12 που της έδινα το τελευταιο βραδινό γεύμα στο ύπνο της και αφού είχε κοιμηθεί για τα καλά ο Γώγος την πήγαινα στο παιδικό στην κούνια της και κατά τις 4-5 που έκλαιγε για μαμ την τάιζα και πάλι πίσω και μετά συνήθως ξυπνούσαν ταυτόχρονα το πρωί οπότε προσπαθούσα να έχω ήδη μεταφέρω τη μπουμπού στο δικό μας για να ετοιμάσω το Γώγο με την ησυχία μου για το σχολείο και μετά να την ταίσω! Τώρα την κάνω μπάνιο λίγο πιο νωρίς και κατά τις 9 τη θηλάζω αποκοιμιζετα και τη βάζω κατευθείαν στην κούνια της, ενώ ετοιμάζω το Γιώργο στο σαλόνι μετά το μπάνιο του και πίνει εκεί το γάλα του και του εξηγώ ότι μέσα κοιμάται το μωρό οπότε συνήθως τον πηγαίνω στα σκοτεινά και κοιμάται κι αυτός στο καπάκι ή τραγουδάει λίγο αλλά η μπουμπού δεν ξυπνάει! Μόνο το μεσημέρι κοιμάται μόνος του γιατί η μικρή κατά τη διάρκεια της μέρας πάνω από 20' δεν κοιμάται (ε μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας) οπότε έχω ακόμα το πορτ μπεμπέ στο δικό μας και τη βολεύω εκεί ή στο κρεβάτι μας!

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Η Αγλαία απαντάει στα π.μ. της ή μήπως ξέρετε κάποια άλλη σύμβουλο θηλασμού? Η μπουμπού πια θηλάζει μόνο 6 φορές-όσο κι αν προσπαθώ να τη βάλω παρά πάνω- τη μέρα και αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να κάνω κάτι για να μην μειωθεί η παραγωγή.

mGKop3.png60Jvp3.png

Βρε μαρινάκι θα σε μαλώσω... Λίγες σελίδες πιο πριν δεν είπαμε ότι δεν πρέπει να ανησυχείς και ότι η τοσοδούλα έχει γίνει γιγαντούλα?

Είπαμε το κάθε παιδί τρώει με τους ρυθμούς του... Την παραγωγή τη ρυθμίζει το κάθε παιδί μόνο του και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Τώρα θέλει να φάει λίγο, θα παράγεις λίγο. Αν στο μέλλον περάσει κανένα άλμα, θα αυξήσει την παραγωγή μόνη της! Ντο νοτ γούρι!

Σήμερα πήγα στο ΙΚΑ και κατέθεσα τα χαρτιά για τις μειωμένες εισφορές...

Ρε παιδιά είναι τρομερό το ότι δεν ξέρει κανένας τίποτα... Απορώ καμιά φορά πώς γίνεται δουλειά σε όλες τις υπηρεσίες!

Διαφημίσεις

Σοφάκι πώς είναι η Ευτυχία? Το καινούργιο σπίτι? Τελείωσες τώρα και θες διακοπές εεε?

Ααα και Ρόζι σε είδα στον ύπνο μου προχθές! Είχες έρθει με το Γιάννη στο πατρικό μου σπίτι, εγώ δεν είχα παιδιά, σκυλιά τίποτα και ετοιμαζόμασταν να βγούμε!!!!!!!!!!

Για πείτε ρε κορίτσια στο Ελενα πως είναι η διαδικασία με τους γιατρούς. Πάτε πρωινά ή απογευματινά ραντεβού και πως τα κανονίζετε? 1535 ή αλλιώς?

Πείτε και κανένα ονοματάκι γιατί τα 'χω πάρει πλήρως με τη δικιά μου και τα ιδιωτικά γενικότερα.

Πλήρωσα 1500 για μια επεμβασούλα των 5' και πήρα από το ΤΣΜΕΔΕ πόσο λέτε? 90:evil::evil:

Εγώ πήγαινα πάντα απογευματινα και πληρωνα 60 ευρω (επαιρνα πισω 20 μονο απο ΤΣΜΕΔΕ) αλλά δεν μπορουσα τις πρωινες ουρε με τίποτα, ειχα και αναγουλες και ναυτίες και δεν έλεγε...τηλέφωνο παίρνω σε ένα στο Ελενα αν το θελεις να στο βρω και κλεινεις εκει.

Σοφάκι πώς είναι η Ευτυχία? Το καινούργιο σπίτι? Τελείωσες τώρα και θες διακοπές εεε?

H Eυτυχία άλλαξε αντιβίωση γιατί δεν την έπιασε η προηγούμενη και είχε πολύ άσχημο βήχα! Από το πώς θα είναι μέχρι αύριο θα εξαρτηθεί αν θα κάνουμε ακτινογραφία τελικά. Πάντως το βράδυ κοιμάται καλύτερα πια, αλλά γμτ, έχει ακόμα ακροαστικά!

Το σπίτι δεν με ταλαιπώρησε καθόλου, τα διαβάσματα των παιδιών με ταλαιπωρούν, διαγωνίσματα από την πρώτη δημοτικού επαναληπτικά, ταυτόχρονο διάβασμα σε 3 παιδιά, από κοντά η Ευτυχία με τα δικά της, μέσα έξω κάθε απόγευμα με τα εξωσχολικά... ουφ! Αρκετά για φέτος, άντε να τελειώνουμε!:rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Βρε σοφούκα σε θαυμάζω ρε γμτ….. εγώ από τότε που γέννησα έχω κάνει δυο γλάστρες νεκρή φύση και φαντάσου ότι ήθελαν πότισμα μόνο μια φορά την εβδομάδα. Νιώθω ότι το 24 είναι λίγο δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήμουν με ένα ακόμα παιδάκι. Ή μάλλον ξέρω άχρηστη.

Κάπου πείρε το μάτι μου ότι ένας Μητσάκος ξεκινάει σταθμό. Καλή αρχή να ευχηθώ λοιπόν.:D

Μαρίνα γιατί τόσο άγχος βρε κορίτσι? αν το βάρος σας είναι καλό γιατί κολλάς στον αριθμό των γευμάτων πάντως η Αγλαία δεν δέχεται π.μ αν θέλεις κάποια βοήθεια ή να σου επιβεβαιώσει την καλή σας πορεία μπορείς να γράψεις σε κάποιο τόπικ που παρακολουθεί π.χ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ και να σου απαντήσει εκεί……

Τα δικά μας λοιπόν …. Το χειλάκι μας έγινε καλά και κάνουμε καινούργια ακροβατικά έτσι για να ξυπνούν τα αίματα! Η πεθερά δεν μου καλομιλάει ακόμα αλλά θα την εξαγοράσω με ενα Σαββοτοκύριακο στα Στύρα:mrgreen:…. Θα ενδώσει είμαι σίγουρη έχει αρχίσει από σήμερα που της το είπα να αρθρώνει λέξεις και ξεπέρασε το μούγκρισμα. Πως μου την σπάνε τα μούτρα ……προτιμώ να με βρίσει παρά κατεβασμένη προβοσκίδα. Είδα και μια συζήτηση που πιάσατε για τα φουστανάκια και γέλαγα με τον εαυτό μου … έχω άπειρα αλλά δεν της τα φοράω μέχρι να βγάλει λίγο περισσότερο μαλλί γιατί τώρα μου φαίνεται περίεργη ….κόλλημα και αυτό που έχω. Ο Ροσόλυμος είναι θείος μιας συναδέλφου δεν τον προτίμησα γιατί μου φάνηκε πολύ απόμακρος και σνομπ ήθελα κάποιον πιο ανθρώπινο να μπορώ να μιλήσω….θα την ψαρέψω σχετικά με vbac να δω τι θα μου πει γιατί εκείνη τον ξέρει πέραν της ιατρικής του ιδιότητας και θα επιστρέψω με νεότερα....

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...