Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Αν σε παρηγορεί και στο ΤΣΜΕΔΕ εγώ πληρώνω 1500/6μηνο και ο Ν. 1800/6μηνο και είναι και άνεργος.:evil:

Δεν με παρηγορεί, καθόλου μάλιστα. Απ' τα ρούχα μου με βγάζει με τους μλκς! Εμάς είναι ανά δίμηνο, αν τα πολλαπλασιάσεις τα ίδια βγαίνουν στο εξάμηνο και κάτι ψιλά παραπάνω... Κι εγώ στην ουσία άνεργη είμαι. Από το Μάρτη δουλεύω 3-4 μέρες το δίμηνο και δεν προβλέπεται ν' αλλάξει αυτό μέχρι τον Σεπτέμβρη τουλάχιστον.

(αλήθεια ποιον γιατρό έχεις εκεί? λες να εχουμε την ίδια?)

Στον Ροσόλυμο πήγα, πρώτη φορά. Ήθελα να τον γνωρίσω, είναι λέει ο μόνος που κάνει vbac στο Έλενα. Εντάξει μου φάνηκε, θα δείξει... Αυτός που είχα πριν εκεί έφυγε για τα ιδιωτικά.

Και να ρωτήσω κάτι, μου έκανε την Τρίτη το παπ και έχω ακόμα λίγο αιματάκι. Είναι οκ αυτό; Δεν μου είχε συμβεί ποτέ αίμα μετά από παπ...

"Μαμά, δεν το θέλω αυτό το μωρό! Να το βάλεις πίσω στην κοιλιά σου!":mrgreen:

Όχου μωρέ το άνθρωπάκι! Σου λέει ξέφυγε η κατάσταση, καλά όσο ήτανε αραχτό το μωρό να το ανεχτούμε, να πηγαίνει όμως πέρα-δώθε και να μου πειράζει τα πράγματα, αυτό πάει πολύ!

Γιούπι, το τηλέφωνο στο έγραψε η Τζεν, μην επαναλαμβάνομαι, φιλιά κι από μένα!

Α! Και για τις κρέμες που λέτε, ρώτησα και για τα εκζέματα τη δερματολόγο όταν πήγα τη μικρή για εκείνη τη μόλυνση που είχε. Μου είπε διάλεξε 2 ενυδατικές που σου αρέσουν, όποιες θέλεις, και βάζε της κάθε μέρα εναλλάξ. Δεν κατάλαβα ακριβώς γιατί, αλλά επέμεινε στο εναλλάξ. Μου λέει δεν κάνεις κάτι βάζοντας κάθε μέρα την ίδια κρέμα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α! Και για τις κρέμες που λέτε, ρώτησα και για τα εκζέματα τη δερματολόγο όταν πήγα τη μικρή για εκείνη τη μόλυνση που είχε. Μου είπε διάλεξε 2 ενυδατικές που σου αρέσουν, όποιες θέλεις, και βάζε της κάθε μέρα εναλλάξ. Δεν κατάλαβα ακριβώς γιατί, αλλά επέμεινε στο εναλλάξ. Μου λέει δεν κάνεις κάτι βάζοντας κάθε μέρα την ίδια κρέμα...

Δεν ξέρω για το εναλλάξ στον εαυτό μου πάντως έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότερες κρέμες μου κάνουν καλό τις 2-3 πρώτες φορές και μετά τίποτα -εκτός αν είχε περάσει πολύς καιρός.

Σε κάποια φάση έλεγα "και οδοντόκρεμα να βάλω, τις πρώτες φορές καλό θα κάνει":mrgreen:

Μάλλον τις συνηθίζει ο οργανισμός και δεν του κάνουν πια εντύπωση. :roll:

DPYUp2.png EYukp3.png

Στον Ροσόλυμο πήγα, πρώτη φορά. Ήθελα να τον γνωρίσω, είναι λέει ο μόνος που κάνει vbac στο Έλενα. Εντάξει μου φάνηκε, θα δείξει... Αυτός που είχα πριν εκεί έφυγε για τα ιδιωτικά.

Στον Ροσόλυμο γέννησε το δεύτερο η ξαδέρφη μου και τον έχει πολύ ψηλα...ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένη...έτσι και εγώ όταν ειχα αποφασίσει ότι όταν θα μεινω εγκυος θα παω στο Ελενα πηγα και έκανα ένα αναγνωριστικό παπ τεστ σε αυτόν...πολυ καλός αλλα δεν τον επέλεξα γιατι έχει τεράστια λίστα με απίστευτες ώρες αναμονής και δνε το άντεχα αυτό.

Για το vbac δεν ήξερα οτι κάνει (η δικιά μου είναι κάθετα αρνητική) αλλά μάλλον δεν με ενδιαφέρει κιόλας.

Για πείτε ρε κορίτσια στο Ελενα πως είναι η διαδικασία με τους γιατρούς. Πάτε πρωινά ή απογευματινά ραντεβού και πως τα κανονίζετε? 1535 ή αλλιώς?

Πείτε και κανένα ονοματάκι γιατί τα 'χω πάρει πλήρως με τη δικιά μου και τα ιδιωτικά γενικότερα.

Πλήρωσα 1500 για μια επεμβασούλα των 5' και πήρα από το ΤΣΜΕΔΕ πόσο λέτε? 90:evil::evil:

DPYUp2.png EYukp3.png

dansem ξερεις απο γνωστη σου οτι ο ροσολυμος το κανει?

εδω στο παρεντς το ειχα δει και εγω κια ειχα ρωτησει εναν γνωστο μου που κανει ειδικοτητα στο ελενα και μου ειπε οτι κανενας εκει δεν το κανει και αν καποιοι λενε οτι θα το κανουν στο τελος βρισκουν μια δικαιολογια και πανε για καισαρικη

τωρα δεν ξερω κατα ποσο ειναι οπως τα λεει τα πραγματα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

εμπρος στο δρομο που ανοιξε το χαρωπο μωρακι !

διωξτε τον αντρα σας ,πεταξτε του και τα παιδια στην μουρη και παρτε αγαπησιαρικα ζωακια!

απαλλαχτειτε απο την απαισια καθημερινοτητα και την ρουτινα ,

γλυτωστε απτο σιχαμερο μαγειρεμα, σιδερωμα ,μπανιαρισμα ,ταισμα ,κοψιμο νυχιων,βολτες στις βρωμοκουνιες

και κυριως δωστε τελος στα ξυνυχτια!!

μυρτω εσυ διωξε τον σουπερμαν πασαρε του τα μωρα και μεινε με τις γατες αγκαλιασετες και ζητα συγχωρεση που τις ειχες στο φτυσιμο

εσυ λεγκω τωρα που δεν σου περισσεψε κανενα χελονακι μεινε με τον βαγγο

οι υπολοιπες ξαμοληθειτε στα κοντινα pet shop

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΤΣΙΡΟΓΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ηρθε ο καιρος να παρουν το αιμα τους πισω !

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα εχω ριξει πολυ γελιο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

exv λυθει!!!!! παλια καλη Βασουλα κι ας εχεις ιλιγγο....

Τζενακο καλη αρχη στον Μητσάρα!

Α χθες πηγαμε με την Βασουλα στον γιατρο, μια χαρα οι μπεμπηδες.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ευχαριστω κοριτσακια μου μακαρι να παει ο Μητσακος καλα με τον σταθμο! Ναι Μαρακι θα κανει προσαρμογη στην αρχη θα ειναι κ ο τασος λιγο μαζι μετα θα καθεται μονος του 1-2 ωρες κ σιγα σιγα αναλογα πως θα τα παει θα ανεβαζουμε τον χρονο .. Βασικα μας ειπαν η προσαρμογη θα εξαρτηθει απο αυτον αναλογα πως θα το παρει θα κινηθουμε αντιστοιχα μπορει να χρειαστει να καθεται κ καποιος απο μας περισσοτερο ...

Βασουλα Γαλατακι ολα σουπερ με τα μωρακια ε? Αντε συμπεθερα μου να προσεχεις με τον ιλιγγο ειναι ζορικα. Να σου πω ειναι κ μια ιωση αυτες τις μερες με ζαλαδες κλπ δες το λιγο ..

Κοριτσια για το Ρουσολυμο τον ειχε κ εχει γιατρο η κουμπαρα μου. ΣΤην πρωτη εγκυμοσυνη πηρε 37 κιλα κ οι μονες εξετασεις που της ειχε κανει ηταν οι αρχικες αυχενικη β' επιπεδου κ ντοπλερ. Εφτασε να της μετρηση την πιεση 10 μερες πριν γεννησει κ ειχε 17 κ νοσηλευτικε 1 βδομαδα στο ελενα γιατι ειχε διαφορες παρενεργιες. Πηγε με ραντεβου κ την εβαλε με καισαρικη γιατι της εβαλε πονους κ δεν την πιανανε 2 βδομαδες πριν την ΠΗΤ. Χωρις να εχει ερθει η ωρα να βγει το μωρο..... Γενια σε ολη την εγκυμοσυνη την ξεπεταγε δεν τις ελεγε απολυτως τιποτα κ φευγανε συνεχως με αποριες. Αλλα για μενα το πιο μεγαλο λαθος που δεν την εβαζε να κανει εξετασεις βλεποντας να παιρνει 7-8 κιλα το μηνα κ ουτε καν μετραγε πιεση. Τωρα τον εχει παλι στην δευτερη εγκυμοσυνη επειδη η μαμα της επιμενει πως ειναι καθηγητης κ ειναι καλος αλλα παλι τα ιδια...... εχει γενικα πολυ κοσμο πανε με ραντεβου απογευμα κ πληρωνουν 60 ευρω κ παλι περιμενουν κ οτι εξετασει χρειαστει ( αυχενικη β κλπ) τους συστηνει ενα ιατρειο εξω ...

κανενας εκει δεν το κανει και αν καποιοι λενε οτι θα το κανουν στο τελος βρισκουν μια δικαιολογια και πανε για καισαρικη

Έτσι έτσι γίνεται συνήθως... και στο Αττικό τα ίδια λένε....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Το πιάνω λοιπόν από την αρχή:

Για το vbac στην Ευτοκία μου είπανε ότι ο μόνος που το κάνει στο Έλενα είναι ο Ροσόλυμος και μετά βρήκα και στο παρεντς μια κοπέλα που έκανε πριν λίγους μήνες μαζί του. Ήταν γενικά ευχαριστημένη, αλλά κι εκείνη μου είπε ότι θέλει το πράγμα "κυνήγι" γιατί όλοι οι υπόλοιποι εκεί μέσα δεν είναι καθόλου υποστηρικτικοί σ' αυτό...

Τώρα για τη διαδικασία, ο προηγούμενος με έχει βολέψει πάααρα πολύ. Τηλεφωνιόμασταν και μου έλεγε πότε έχει εφημερία και βρίσκαμε κάποια στιγμή που να βολεύει κι εμένα κι εκείνον και πήγαινα στην εφημερία του και με έβλεπε. Δεν έκανα και δεν πλήρωσα κανένα απογευματινό ραντεβού. Στο τέλος μόνο πήρε ένα ποσό μαζεμένο που συμπεριλάμβανε τον τοκετό αλλά και τους 9 μηνες της εγκυμοσύνης. [Γενικά ήμουν πολύ ευχαριστημένη από όλα αυτά και από την προσοχή που μου έδινε, ΑΛΛΑ πιστεύω ότι την καισαρική την έφαγα ολίγον τί τζάμπα. Δεν ήταν με ραντεβού ή κατι τέτοιο, απλά πιστεύω ότι σαν γιατρός είναι "καισαρικάκιας", το θεωρεί πιο βολικό και σίγουρο μάλλον, τί να πω...] Τώρα με τον Ροσόλυμο δεν ξέρω, υποψιάζομαι ότι θα πληρώνω κάθε φορά το 60άρι στα απογευματινά ιατρεία για να με βλέπει, και σίγουρα και κάποιο εφάπαξ στο τέλος, αλλά οι εναλλακτικές είναι η Ευτοκία (που όμως για vbac πρέπει να γεννήσεις στο Μητέρα και άρα πληρώνεις και τους μεν και τους δε, πράγμα που δεν με παίρνει) κι ένας άλλος που βρήκα που είναι στο Ιασώ, άουτ οφ δε κουέστιον επίσης...

Αυτά. Αυτό με τις αναμονές κλπ. κι εμένα με απασχολεί, αλλά απ' τη στιγμή που αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε τη vbac, οι επιλογές είναι ποοοολύ περιορισμένες...

Νομίζω απάντησα σε όλα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Ελίζα, το τηλέφωνο για τα απογευματινά ραντεβού είναι 210 6402397. Παίρνεις εκεί και λες ποιόν γιατρό θες να δεις. Οι περισσότεροι έχουν απογευματινά 2 μέρες τη βδομάδα, κάποιοι και 3 νομίζω. Η ταριφα πάει ανάλογα με τη θέση τους στο νοσοκομείο, π.χ. αναπλ. διευθυντής 60, επιμελητής Β' νομίζω 45 κλπ. κλπ.

Πρωινά είναι οι εξετάσεις, οι μικροβιολογικές είναι οι περισσότερες χωρίς ραντεβού εκτός από τις καλλιέργειες. Οι υπέρηχοι θέλουν ραντεβού και μάλιστα οι αυχενικες, οι Β΄επιπέδου κλπ. έχουν αρκετή αναμονή, πολύς κόσμος τα κλείνει αυτά από την αρχή της εγκυμοσύνης. Για να κλείσεις ραντεβού για εξέταση είναι νομίζω το 210 6402599. Αλλά μπορείς να πάρεις και στο 210 6402000 που είναι το κέντρο και σε κατευθύνουν ανάλογα. Μη ζητήσεις να σε συνδέσουν γιατί θα σου βγει η πίστη, ζήτα σε ποιόν αριθμό να πάρεις για το τάδε ή το δείνα.

Ουουουουου... τι κάνετε;

Μου ήρθε κι εμένα πριν λίγο το μπουγιουρντί του ΤΕΒΕ 512 και δεν με χάλασε.

Στου γιώργου τη δουλειά ακούγεται ότι θα τους κάνουν το ωράριο 9-7... εντομεταξύ τώρα και γυρίζει μετά τις 7,30, αν το πάνε τόσο τι ώρα θα σχολάει. Τα καθίκια θα μας θάψουν εντελώς! Σου λέει αν θες αν δεν θες φύγε θα βρω άπειρους άλλους που θα με παρακαλάνε για δουλεια...

Πρέπει να φτιάξω και τα δωράκια για το Σάββατο και να καθαρίσω και το τσαρδί μη γίνουμε ρόμπα και δεν έχω κάνει τιποτααααααα... μόνο κάτι γλάστρες έβαψα... πως τα καταφέρνω και τα κανω όλα τελευταία στιγμή θα θελα να ξερα.

Τζενάκο, μια χαρά θα τα πάει ο Μητσάκος και θα ξεδίνει αρκετά!!! Άντε καλή αρχή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...