Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

εμπρος στο δρομο που ανοιξε το χαρωπο μωρακι !

διωξτε τον αντρα σας ,πεταξτε του και τα παιδια στην μουρη και παρτε αγαπησιαρικα ζωακια!

απαλλαχτειτε απο την απαισια καθημερινοτητα και την ρουτινα ,

γλυτωστε απτο σιχαμερο μαγειρεμα, σιδερωμα ,μπανιαρισμα ,ταισμα ,κοψιμο νυχιων,βολτες στις βρωμοκουνιες

και κυριως δωστε τελος στα ξυνυχτια!!

μυρτω εσυ διωξε τον σουπερμαν πασαρε του τα μωρα και μεινε με τις γατες αγκαλιασετες και ζητα συγχωρεση που τις ειχες στο φτυσιμο

εσυ λεγκω τωρα που δεν σου περισσεψε κανενα χελονακι μεινε με τον βαγγο

οι υπολοιπες ξαμοληθειτε στα κοντινα pet shop

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΤΣΙΡΟΓΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ηρθε ο καιρος να παρουν το αιμα τους πισω !

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα εχω ριξει πολυ γελιο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληηηηηημεεεραααααααα

Τελευταία μέρα αδειας της προϊσταμένης... σας ξαναχάνω...κλααααψψ

Μερσί για συμβουλές κ καλωσόρισμα κορίτσια κ εμένα μου λείψατε!!

Έχετε ψαξει πριν απο μένα για μένα:tongue: κ βρίσκω έτοιμες απαντησεις!!

Φουστανακια ούτε εγώ παίρνω για τη λυδία... μάλιστα βλέπω στο άλσος τα άλλα κοριτσακια που κυλιούνται στα χώματα με τα φουστανια κ τον κωλαρίκο στο χώμα κ νομίζω οτι θα μολυνθούνε στο ''μπουμπούκι'' (έτσι το λέμε:lol:).. Είμαι υπερβόλα???

ΑΑΑ πήρα την κρεμούλα με τα ανθοϊάματα χτες.. ακόμα δεν είδα κάποια αλλαγη. την επόμενη θα την πάρω σίγουρα από το ιντερνετ επειδή εδώ τα 30 μλ τα πήρα 14,90!!!! κλεφτεεεεεεεεςςςςςςς

ΑΑΑΑ νταφφφφφφφ πες για μπομπό... κάνω κ εγώ βάφτιση (λόου μπάτζετ) κ με ενδιαφέρει τι κάνεις!!

Εγώ τώρα φτιάχνω τις προσκλήσεις...για μπομπό έλεγα να πάρω από το χαμόγελο του παιδιου...

Ντανσεμ!!!Πλιζ ξαναπες μου το τηλ για να δώσει μια φίλη μου μια συσκευή στα άτομα που κάνουν απεξάρτηση γιατι εγώ το έχασα...

Καλημερεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς

Η ομοιοπαθητικη σε μας, εκανε θαυματα. Ηταν θεαματικη η αλλαγη στον Αγγελο, ο οποιος πια τα παει πολυ καλα. Μεχρι κ τουρτα εφαγε στα γενεθθλια του που ειχε μεσα αυγα κ κρεμες γαλακτος και μερεντα και δεν εδειξα να τον πειραξει τιποτα. Οπως καταλαβες εχουμε ξεθαρεψει αρκετα... Με την Δαναη θυμαμαι ειχαμε ψαχτει λιγο παραπανω μεχρι να βρουμε τι την πιανει απο τα ομοιοπαθητικα, αλλα στον Αγγελο τα ειχαμε ετοιμα!!

Αυτη της Τζεν την ειχα παρει κ γω. Ειναι πολυ καλη αν κ οταν ειναι φρεσκα τα εκζεματα, τσουζει.

Προσωπικα χρησιμοποιουσα μια της sebamed baby lotion απο φαρμακειο, αλλα δεν εγγυομαι για την αγνοτητά της.

Δεν ειναι υποχρεωτικο το σοκ απο το αυγο, αν κ συμβαινει.

επειδη κ μεις εχουμε ενα στο ματι απο τον σκλαβενιτη, εννοεις οτι στα συνοικειακα το ειδες ακριβοτερο 30 ευρω? Γιατι ο Σακης ειπε να κοιταξουμε στα συνοικειακα κ αν ειναι ιδια η τιμη να το παρουμε απο καποιο μικρο μαγαζι.

Ναι ο Σκλαβεντης το ειχε πιο φθηνα. Κοιταξαμε κ σε αυτο στην Κων/λεως κ καρφουρ ειχε κατι μαρκες ασχετες ενα σωρο λεφτα κ αλλου εχουμε δει

Καλημερα ειπα? δεν ειπα..

Καλημερα λοιπον κοπλειες τι κανετε?

Εμεις βρηκαμε σταθμο για το Μητσακο , θα παμε αυριο να τον γραψουμε κ απο Δευτερα ξεκιναμε σιγα σιγα. για να δουμε πως θα παει.

Αφροδιτη σε αυτον διπλα απο τον Γαλαξια που καψανε λεμε να παμε τελικα τον ξερεις? Οι γειτονες κ μαμαδες που εχουν παει μου ειπαν καλα λογια. Βασικα ειναι μικρος σταθμος οικογενειακος με παιδακια απο 2-4 χρονων. Οι ιδιοκτητες φανηκαν καλοι ηρεμοι ανθρωποι τωρα η πορεια θα δειξει.... Ο Μητσος παντος χτες που πηγαμε κατενθουσιαστηκε ....

Διαφημίσεις

αυτό είναι καλό σημάδι Τζενάκι! Θα κάνετε προσαρμογή? τι σας είπαν??????

καλημέρα ήθελα να πωωωωω!!!!!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ σε όλες τις γάτες πλην του γείτονα!!!!!!!!! Δε θέλω άλλα κουράδια στα λουλούδια μου!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!

Παρέλαβα μαγιώ και καθισματάκι. Είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!!

Εν τω μεταξύ έχω απίστευτα νεύρα, ήρθε το ΤΕΒΕ, 514 εγώ και 624 ο Τάσος. Για ένα δίμηνο ρε παιδιά, είναι δυνατόν;;; Σκέφτομαι τί ποσοστό από αυτά τα χρήματα παίρνω ή θα πάρω πίσω και γυαλίζει το μάτι μου.

Αν σε παρηγορεί και στο ΤΣΜΕΔΕ εγώ πληρώνω 1500/6μηνο και ο Ν. 1800/6μηνο και είναι και άνεργος.:evil:

Πού θα πάρουμε καλοκαιρινά φορμάκια για κοριτσάκια???

Πάνε μια βόλτα κι από το Η&Μ:wink:

Καλή αρχή στο Μητσάκο!!!:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Ρε αφροντάϊτη περίμενα τη γνωμη σου...

Το αυγό το είχα ξεκινησει 10 μέρες πριν το γίδινο...

Μου είχαν πει όμως οτι η αλλεργια στο αυγο είναι σαν αλλεργικό σοκ κ όχι σαν εκζεμα κτλ...

Τώρα έχω αποφασίσει να μην της δωσω ΄γίδινο πριν να περάσουν 4 μήνες κ βλέπουμε.. Το θέμα ειναι πως αυτά ειναι δικές μου σκεψεις κ δεν έχω ουσιαστική καθοδήγηση....

Επίσης τα εκζέματα φαίνονται παλια έχεις να μου προτείνεις κάποια κρέμα για ενυδάτωση? Εγώ της βάζω την ενυδατικη της βελέντα αλλά θυμάμαι πως η τζεν έπαιρνε μια από το ιντερνετ....

Γιατί λες όχι για τον αλλεργιολόγο???

Εσάς πότε σας πέρασαν οι αλλεργιες σας?

Η ομοιπαθητική θα βοηθήσει ή ειναι μπουρδα???

Γιουπι μεχρι εδω προλαβα ακομη να διαβασω και απαντω ελπιζω να μην πω ηδη κατι που σου ειπαν παρακάτω...

λοιπόν εγω στη θέση σου θα σταματουσα αυγό και γίδινο, θα ξεκινουσα να του βαζω τη rescue cream http://www.rescueremedy.com/products/ και θα εκανα υπομονή να δω πως πάνε...

αν δεν υποχωρήσουν σε 1 μήνα ή αν είχα χειρότερα συμπτώματα, τότε ισως το σκεφτόμουν για αλλεργιολόγο.

Καλή τύχη και καλώς ήρθες μας είχες λείψει!

Η κρεμα ειναι πολυ ακριβη στα φαρμακεια 11 ή 14 ευρω δεν θυμαμαι, απο το ιντερνετ την παιρνω φτηνα και μαζικά αλλα παρε μια στην αρχη για να δοκιμασεις και βλεπεις μετα αν ειναι παιρνεις πολλες μαζικα απο το νετ.

Α! Και που λέτε για κοιλιές, χθες είχα πάει για τεστ παπ στο Έλενα κι έκατσα άπειρη ώρα γιατί μπλέξανε το ραντεβού μου. Κάποια στιγμή μπαίνει μέσα μια κοπέλα με μια κοιλιά, έλεγες στον 8ο πρέπει να είναι. Και τη ρωτάει η νοσοκόμα τελευταία περίοδο και της λεει 28 Φλεβάρη. Έπεσε εκεί μια αμηχανία, οκ όμως, την στέλνουν για υπέρηχο και προκύπτει ότι 'ηταν στην 31η εβδομάδα και δεν είχε πάρει χαμπάρι!!!! Και να της λέει η νοσοκόμα "μου είπες φλεβ'αρη και κουφάθηκα, αλλά λέω θα είναι χοντρούλα φαίνεται από τη φύση της". Και να απαντάει σοκαρισμένη η κοπέλα "Μα είμαι χοντρή!Αλήθεια, είμαι!!" Ο δε μπαμπάς, κυκλοφορούσε με τα χαρτιά από τις εξετάσεις στα χέρια κι ένα βλέμμα σα χαμένος ο κακομοίρης!

:shock::shock::shock:

(αλήθεια ποιον γιατρό έχεις εκεί? λες να εχουμε την ίδια?)

Καλημέρα

καλη αρχή στον μήτσο, που ξέρεις τζενάκο μπορεί ο σταθμός να του κάνει καλό και να ηρεμήσετε στο σπίτι λίγο. Τις πρώτες μέρες στανταρ πάντως θαρχεται ερείπιο...

εγώ μπορώ απλά να διώξω τον γκρινιάρη μου και τα παιδιά αλλά να μην πάρω πετ;;;;; για μια εβδομάδα να κάνω κούρα ομορφιάς;;;;;:tongue::tongue::tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

ενδυματολογικά, για τα μπεμπόνια δεν είναι καλή λύση τα φουστανάκια αλλά όταν ξεπεταχτουν, περπατάνε άνετα κλπ είναι μακράν η δροσερότερη και ευκολότερη ενδυμασία το καλοκαίρι...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καληηηηηημεεεραααααααα

Τελευταία μέρα αδειας της προϊσταμένης... σας ξαναχάνω...κλααααψψ

Μερσί για συμβουλές κ καλωσόρισμα κορίτσια κ εμένα μου λείψατε!!

Έχετε ψαξει πριν απο μένα για μένα:tongue: κ βρίσκω έτοιμες απαντησεις!!

Φουστανακια ούτε εγώ παίρνω για τη λυδία... μάλιστα βλέπω στο άλσος τα άλλα κοριτσακια που κυλιούνται στα χώματα με τα φουστανια κ τον κωλαρίκο στο χώμα κ νομίζω οτι θα μολυνθούνε στο ''μπουμπούκι'' (έτσι το λέμε:lol:).. Είμαι υπερβόλα???

ΑΑΑ πήρα την κρεμούλα με τα ανθοϊάματα χτες.. ακόμα δεν είδα κάποια αλλαγη. την επόμενη θα την πάρω σίγουρα από το ιντερνετ επειδή εδώ τα 30 μλ τα πήρα 14,90!!!! κλεφτεεεεεεεεςςςςςςς

ΑΑΑΑ νταφφφφφφφ πες για μπομπό... κάνω κ εγώ βάφτιση (λόου μπάτζετ) κ με ενδιαφέρει τι κάνεις!!

Εγώ τώρα φτιάχνω τις προσκλήσεις...για μπομπό έλεγα να πάρω από το χαμόγελο του παιδιου...

Ντανσεμ!!!Πλιζ ξαναπες μου το τηλ για να δώσει μια φίλη μου μια συσκευή στα άτομα που κάνουν απεξάρτηση γιατι εγώ το έχασα...

Καλημερεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς

τελικά σου ειχαν απαντησει ηδη τα κορίτσια ευτυχως

απο ιντερνετ τις παιρνω απο εδω http://www.yourhealthfoodstore.co.uk/

δες διαφορα τιμης να φιρκαρεις...

όσο για ανακυκλωση συσκευών ειχα κρατησει και εγω το τηλέφωνο γιατι τώρα με την μετάκομιση θα πάρουν κάτι άχρηστα πράγματα σουτ...

Ρέτο, 2106625096

Tάτι πότε θα παρουμε τα μαγιο?? κανονίσατε καμιά συνάντηση? δεν βιαζόμαστε αλλά να μην σου πιάνουν και χώρο!:tongue: αν ειναι ίσως μπορέσουμε να περάσουμε εμείς το ΣΚ από τα μέρη σου μόνο για να τα πάρουμε...

καλημερα!

τζενακο καλη αρχη στον γαμπρουλη !

μολις μου ρθε η κουνια αλλα δεν την εχω ανοιξει ακομα να δω πως ειναι

παντως η acs της γειτονιας μας ειναι μπ@@ρδ#λο

εχω αλλο ενα δεματακι μικρο εφτασε πριν 4 μερες και ακομα να μου το φερουν και με κοροιδευουν καθε μερα :evil:

ερωτηση sos προς μανουλες με δευτερα μωρα

επειδη σκεφτομαι να εχω και τα δυο παιδια στο ιδιο δωματιο απτην πρωτη μερα

αυτο θα ειναι βολικο ?αναρωτιεμαι θα ξυπναει το ενα το αλλο ?

το χει κανει καμια ?εσεις τα χετε σε ξεχωριστα?τα ειχατε σε ξεχωριστα και μετα μαζι?

χθες ολο το βραδυ μες απασχολουσε αυτο το θεμα κια ειχα αγχωθει οποτε δεν μπορουσα να κοιμηθω κια το πρωι ξυπνησα με ιλιγγο και ειναι πολυ απαισιο

τωρα θα τον εχω για 2-3 μερες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ο Κωστής εχθές φτιαχνει το ξύλινο τραινάκι του και η Σοφία του χαλάει τις γραμμές, του παίρνει τα βαγόνια κλπ και του σπάει τα νεύρα.

"Μαμά, δεν το θέλω αυτό το μωρό! Να το βάλεις πίσω στην κοιλιά σου!":mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...