Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια αφηστε τα... απο ρουχα για τις μικρες εχω μαζεψει απειρα.... και παρα πολλα φορεματακια....και το σαββατο που ερχεται η θεια μου απο Αθηνα λεει μου φερνει κι αλλα....καλε ποτε θα τα φορεσουν ολα αναρωτιεμαι....

ρε κοριτσια η Ιωαννα ακομα δεν τρωει τπτ γμτ.... λετε να εχει καμια αλεργια??? αυτο παλι με την ουρολοιμωξη???.... λετε να ρωτησω αυριο την γιατρο μας για καμια εξεταση αιματος....?

επισης θελω σιγα σιγα να αρχισουμε την εκπαιδευση τουαλετας με τον Στρατο...για πειτε τα βηματα οι πιο εμπειρες... βασικα μεχρι τωρα του ελεγα οτι οταν μεγαλωσει θα κανει κακα και τσισα στην τουαλετα... χθες το πρωι ο μπαμπας τον εβαλε τουαλετα και ειχαμε επιτυχια... αλλα το απογευμα που γυρισε απο το σχολειο δεν ηθελε να βαλομε βρακακι...για πειτε τι κανουμε? σκατοσυζητηση ανοιξα παλι....χαχαχαα..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ουουουυουου τι χαμπαρια; Για να δω ματακια; Αχααααα καλυτερα απο υπνο σημερα εε;

Ρε Κριστινάκο τι πακέτο έφαγες; Απίστευτη τρομάρα, φιλενάδα, όχι αστεία!

Τι κάνεις Ρηνάκο μου; Με το ζόρι μπαίνω σ'αυτό το καφέ γιαυτο εξαφανίστηκα πολυαγαπημένη μου... Το μπεμπονάκι σου καλά;

Γιουπιγιάγια μου μας έλειψες; Πήζεις εε;

Παλαντινάκι μου γλυκό ξαμολήσου στις παιδικές χαρές να ξεδίνει η μικρή και εσύ;)

Άφρο φυσικά και απάντησα... για την ακρίβεια τους έκανα τα μούτρα κρέας, απαντησα όπως κάθε δεκάχρονο που σέβεται τον εαυτό του:rolleyes: "αυτό που κάνετε κυρία Μαρία είναι απαίσιο" "θα θέλατε να έλεγα ότι η τάδε εγγονή σας είνια καλύτερη από την άλλη;" Μόνο "καλά σου" και "στα μούτρα σου" που δεν είπα:tongue: Ουφ δεν ειμαι για καβγαδες, ουτε ενα αξιοπρεπη καβγα δεν μπορω να κανω! Άσε που μετά σκάω και στεναχωριέμαι και δεν κοιμάμαι το βράδυ, απαπα δεν συμφέρει. Σοβαρά τώρα δεν με ενδιαφέρει το κουτσομπολιό, αν θα με θάβουν πίσω απ'την πλάτη μου, αυτά έχει η γειτονιά, έχει τα καλά της και τα κακά της... αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην συγκρίνουν τα παιδάκια μπροστά τους και μπροστά μου, από κει και πέρα αν τα θεωρούν έτσι ή αλλιώς δεν με ενδιαφέρει να σας πω την αλήθεια.

Πωπω έχω το πάρτυ ονοματοδοσίας το Σάββατο και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, μόνο την πρόσκληση... τρέχουμε τώρα λέμε.

(αυτό το μήνυμα το γράφω απ'τις 7:rolleyes:)

δηλαδη μονο εδω θα σε βρισκουμε?εγινε κατι και σε χαλασε?

4ywWp2.png

DaF έχεις δίκιο ότι πρέπει να βλέπει παιδάκια,

Κι εμείς έχουμε χαθεί γιατί μετά το πάσχα ξεκινήσαμε με το σπίτι και γυρνάω πτώμα και δεν έχω κουράγιο να βγω βολτίτσα...

Να φανταστείς ότι από εκείνη τη μέρα που συναντηθήκαμε...

δεν έχουμε ξαναβγεί...

Βολτάρουμε στο χωράφι ή είμαστε στους δρόμους...

899667.png226174.png

πολυ τρεξιμο αυτες τις μερες!

εφυγε ο καλος μου σημερα το πρωι:(, ταλαιπωρειται και εκεινος, ακομα δεν τους εχουν βαλει σε θαλαμους τους τρεχουν για τα χαρτια, για γιατρους, για τα ρουχα, για τους σακους και ολα τα συναφη....του λειπουμε και εμεις και ειναι σκατα ο καημενος.

εγω απλα τρεχω λιγο πιο πολυ, πηγα και για τον υπερηχο της μικρης το απογευμα, δεν εχει παλινδρομηση στα ουρα με την ουρολοιμωξη ευτυχως.

ολα καλα!

βεβαια στην ορεξη της δεν εχω δει καμια αλλαγη ακομα τα ιδια τραβαω για να φαει δυο μπουκιες:(:(:(

ελπιζω εσεις να ειστε καλα!!!!!!!;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Κι εμείς έχουμε χαθεί γιατί μετά το πάσχα ξεκινήσαμε με το σπίτι και γυρνάω πτώμα και δεν έχω κουράγιο να βγω βολτίτσα...

δεν έχουμε ξαναβγεί...

ναι, θυμάμαι που έγραψες ότι τρέχετε με το σπίτι!

Έχουν χτίσει και οι γονείς μου σπίτι και ξέρω πόσο τρέξιμο και κούραση έχει, καλό κουράγιο!

Εμείς σήμερα πήγαμε στο πάρκο που είχαμε πάει, και κάναμε κούνια αγκαλίτσα με τη Σοφία, της άρεσε!

δεν έχουμε ξαναβγεί...

Εγώ αντιθέτως κάθε απόγευμα πάω στις κούνιες...

Ευτυχώς έχει και άλλες μαμάδες και ανταλλάσουμε καμιά κουβέντα... Μαθαίνω και τα περί παιδικών σταθμών... Σήμερα πήρα τα χαρτιά που χρειάζονται για το Δημοτικό σταθμό. Μακάρι να τον πάρουν...

Κάτω από το σπίτι μας έχει πανηγύρι γιατί είναι της Αναλήψεως αυτές τις μέρες και είναι η εκκλησία της πλατείας. Το τι παραμύθια είπα στον Αλέκο για να αποφύγουμε λουκουμάδες με μερέντα, καραμελίτσες μαλακές, καραμελίτσες σκληρές, μαλλί της γριάς (αυτό ήταν εύκολο γιατί δεν το ξέρει..) γλειφιτζούρια κτλ, δεν λέγεται...Ευτυχώς έχει υποτυπώδες λούνα παρκ και τη γλίτωσα με τρενάκι και καλαμπόκι! Η μάρκα για το λούνα παρκ 2,5 ευρά!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

βρε αφροδίτη κι εγώ δεν είπα τπτ για τον αγγελουκο - γίγαντα - κινέζο!!!!

χρόνια πολλά στο μαναράκι μας και να είναι πάντα αυτός και όλη η οικογένεια του καλά...

ξελιγώθηκα στα γέλια με την άννα σήμερα το βράδυ γιατί προσπαθούσε να με πείσει ότι το αρκουδάκι της δεν βλέπει γιατί έχει μεγάλη μύτη και εμποδίζει την όραση... αφού μάταια προσπάθησα να την πείσω ότι βλέπει γιατί τα μάτια του είναι πολύ δυνατά και βλέπει παρόλη την μύτη του πρότεινε να του αγοράσουμε μάτια σαν τα δικά της για να βλέπει (!) και αφού προσπάθησα πάλι να την πείσω ότι βλέπει και έτσι αλλά χωρίς αποτέλεσμα της είπα ναι, δεν βλέπει το καυμένο οπότε συνηδειτοποίησε ότι το αρκούδι της είναι ΑΜΕΑ και είχε μια έκφραση στο προσωπάκι της άλλο πράγμα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Xαχαχαχαχα, να'σαι καλά βρε γαλατούλι, γέλασε λίγο το χειλάκι μας!!! Μουτς κοριτσάρες καληνύχτα, εμείς πάλι έχουμε τη Λήδα στουμπωμένη και με έχει πιάσει στεναχώρια...

Αγγελε χρονια πολλα!!να τον χαιρεστε αφροδιτη!!!!!:D

γκαλατ ασε, ειχα μπει στο θεμα χορτοφαγοι και οκ, απορω γιατι της/του απαντανε κ σοβαρα, ειναι κλινικη περιπτωση!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

τατη πολυ γελιο με το αρκουδακι αμεα!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...