Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Daf επειδη εχω χασει τη συζητηση που το λεγες μπορεις να μου πεις παλι απο που παιρνεις το μουσλι? απο βιολογικαδικο? και ειναι ετοιμο και θελει μονο βράσιμο? για δωσε details μπας και το εχω ενναλακικο με το βιολογικο ρυζαλευρο και τα όσπρια...θελω ποικιλία!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Daf επειδη εχω χασει τη συζητηση που το λεγες μπορεις να μου πεις παλι απο που παιρνεις το μουσλι? απο βιολογικαδικο? και ειναι ετοιμο και θελει μονο βράσιμο? για δωσε details μπας και το εχω ενναλακικο με το βιολογικο ρυζαλευρο και τα όσπρια...θελω ποικιλία!:D

daf said: holle-bio babymuesli, 250 γρ. βραζεις 4-5 κουταλιες με καμποσο νερο να γινει κρεμουλα!

θα σου τα πει και η ιδια απλα ειπα μηπως βιαζεσαι!!!;):D

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

daf αυτο ειναι που παιρνεις??

http://www.kombuwholefoods.com.au/acatalog/XX1682_500pt.jpg

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

μπραβο σουξε το μουσλι!!!:tongue: σε ολες τις ερωτησεις Ναι!!το εβαλα χτες στη χορτοσουπα για να τη συμπληρωσω,

να ρωτησω κ εγω κατι...οταν μενει φαγητο-χορτοσουπα- το δινω κ την αλλη μερα, ποτε τριτη μερα ομως. εσεις τι κανετε;

ντιεσουλα μη νομιζεις κ εγω ιδεα δεν ειχα, απλα μου εδωσε καλες κ αναλυτικες οδηγιες η συμβουλος....

για τα υγιεινα εχουμε τη Χλοη, αλλα.....που ειναι;;;;:confused:

λοιπον!!!!!!!πηγαμε σημερα μπειμπισουιμινγκ!!ΤΕΛΕΙΑ!! η ερατω κοιταζε αποσβολωμενη :lol:..γκρινιαξε ελαχιστα προς το τελος που πεινασε και κουραστηκε. την εκανε κ 2 βουτιες η εκπαιδευτρια και της την εδινε που επεφταν το νερο κ τα μαλλια της στα μουτρα!:mrgreen: δεν μπορω ακομα ουτε σκουφακι να της βαλω ουτε να της τα πιασω, θα γλιστραει το λαστιχακι..:rolleyes:

μπηκε ο συζυγος μαζι της , εγω δεν εχω παει ακομα στον γυναικολογο για τη βεβαιωση. με το που γυρισαμε φανταστειτε ποιος ξεραθηκε στον υπνο!!!:rolleyes: οοοχι εγω....ουουτε η ερατω!!! ειχε πολυ πλακα, σηκωθηκε μολις και σουρνεται:mrgreen: ηταν πολυ κουραστικο λεει, λογω της προσοχης που πρεπει να δινεις στο μωρο και στις ασκησεις που της εκαναν. η γλυκια μου, σαν γοργονιτσα εκανε!!!ηταν κ πολυ ησυχη ειπε η εκπαιδευτρια!

να πω κ εγω τη γνωμη ,μου μη χασω:tongue:... για το φαγητο χεχε!πιο καλα τα ωμα φρουτα αν ειναι ευκολο ,κουνουπιδι μπροκολο δινεις μαζι με ολα τα αλλα α!δινουμε και πατζαρι!μαζι μετ= τα φυλλα!βεβαια βγαινει λιγο σπλατερ κατασταση αλλα το τρωει!:tongue:

ντιες το φιλτρο ισως θελει πλυσιμο...!

χμ...η ερατω εχει 3-4 μερες σηκωνεται απο τις 6.30-7 ....μον ντιε......θελω να κοιμαμαι μεχρι τις 11, γινεται;:rolleyes:

DaF εγω γενικά δεν μπορώ να φαω φαγητο που εχει μεινει πολυ στο ψυγείο οπότε (εξαλλου μετα απο 2μερες δεν κανει) και για το μωρο αν ειναι αλεσμένο και περισσέψει (σπάνια) του το δίνω το απόγευμα...αλλιώς το πετάω. Γενικά όμως δεν ξερω μεχρι ποσο κανει να μεινει το αλεσμενο στο ψυγειο.

babay swinning θελαμε πολυ και εμεις καθως ο Στεφανος κανει σαν τρελος για νερο αλλα λογω της ατοπικης δερματιτιδας ειπαμε να το καθυστερήσουμε για την Άνοιξη και βλέπουμε. :-(

Να πεταχτώ κι εγώ να πω κάτι για τα μπεμποφαγητάκια?Νομίζω ότι τα φρούτα όταν τα βράζουμε χάνουν πολλές από τις βιταμίνες τους και η διαιτολόγος μου έλεγε πολύ καλύτερα να φάει έστω και 2 μπουκιές από ωμό φρουτάκι παρά ποσότητα από βρασμένο. Εκτός του ότι έτσι δε μαθαίνουν να τρώνε φρούτα. Εγώ έβραζα μόνο στο απογευματινό καμιά φορά μήλο με γλυκοπατάτα απλά για να μην είναι σκέτη η γλυκοπατάτα, ποτέ στη φρουτόκρεμα. Τώρα βέβαια όταν τον έπιασε γαστρεντερίτιδα και έπρεπε να φάμε βρασμένο μηλαράκι για να σφίξει ούτε να το φτύσει ενώ την κανονική φτουτόκρεμα την τσακίζει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αυτή η ασχημόφατσα στο παραπάνω μήνυμά μου δεν ξέρω πώς βγήκε, μάλλον λειτουργεί ως καθρέφτης και δείχνει τη μούρη μου!:rolleyes:

Πάντως κι εμείς κάνουμε babyswimming από 7 μηνών και ο μικρός τρελαίνεται! Πάμε στο ΟΑΚΑ, εσείς που πηγαίνετε Dafάκι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Dafιδιον βλέπω αποφεύγεις να απαντήσεις στην κρίσιμη ερωτησή μου:cool:

Εγώ του κράταγα το φαι δύο μέρες αν περίσσευε αρκεί να μην έχει αλεσθεί.

οκ ειμαι ακαματρα το παραδεχομαι, της το βαζω ολο και ΑΝ δεν το φαει το κρατω στο ψυγειο και προσθετω κοτοπουλο ή αβοκαντο την αλλη μερα!:tongue: παντως τριτη μερα δεν εδινα κ αφου το λετε κ εσεις ουτε προκειται!

καταλαθος εστειλα Λεγκω μου, δεν ξερω πως εγινε!!!αληθεια δεν εχω καμια σχεση με την ευπ σου λεω:tongue:μαλλον εκατσα πανω στο κινητο την ωρα που θηλαζα την ερατω στην πολυθρονα, δεν εξηγειται αλλιως:confused:

Ουπς, το αλεσμένο δεν έκανε να το δώσουμε 2η μέρα???Νομίζω ότι το είχα κάνει κάποιες φορές! ΓΙατί όμως το αλεσμένο ειδικά δεν κάνει???

Ευτυχώς είχα κι εγώ τον ατμομάγειρα και μόνο κοντά στο χρόνο που τα έπαιξε κρατούσα το φαγητό 2η μέρα! Πρέπει να πάρω οπωσδήποτε πάλι, θα προτιμήσω άλλη εταιρεία όμως γιατί της BEABA μου χάλασε δύο φορές και τη μία μου τον αντικατέστησαν τη 2η έβγαζε σκουριά εκεί που έβραζε το φαί. Τα έπαιξα όταν το συνειδητοποίησα!

mGKop3.png60Jvp3.png

καταλαθος εστειλα Λεγκω μου, δεν ξερω πως εγινε!!!αληθεια δεν εχω καμια σχεση με την ευπ σου λεω:tongue:μαλλον εκατσα πανω στο κινητο την ωρα που θηλαζα την ερατω στην πολυθρονα, δεν εξηγειται αλλιως:confused:

:lol::lol::lol: Θεά!

Γιατί ακαμάτρα καλέ; Δεν παθαίνει τίποτα το φαί να το κρατήσεις στο ψυγείο δύο μέρες... άσε που είναι πιο λογικό με τόσα υλικά μεσα να περισσεύει και δεύτερη μέρα.

ωραια πέτυχα κουβέντα πάνω στο θεμα που με απασχολει...

Η νταφ φταιει για όλα:mrgreen:

Νταφ ή όποιος αλλος πειτε γνωμη..

πήρα από βιολογικαδικο κινοα, γαλα από αμυγδαλο κ αμαρανθο!!!!

Πειτε τι να τα κανω γιατι με βλέπω να τα μασαω ωμα!!!!!

Επίσης οειτε καμμια ιδεα για απογευματινο της κοκονας...

ΑΑΑΑΑΑΑΑ μερσι για φωτο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...