Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ουουουυουου τι χαμπαρια; Για να δω ματακια; Αχααααα καλυτερα απο υπνο σημερα εε;

Ρε Κριστινάκο τι πακέτο έφαγες; Απίστευτη τρομάρα, φιλενάδα, όχι αστεία!

Τι κάνεις Ρηνάκο μου; Με το ζόρι μπαίνω σ'αυτό το καφέ γιαυτο εξαφανίστηκα πολυαγαπημένη μου... Το μπεμπονάκι σου καλά;

Γιουπιγιάγια μου μας έλειψες; Πήζεις εε;

Παλαντινάκι μου γλυκό ξαμολήσου στις παιδικές χαρές να ξεδίνει η μικρή και εσύ;)

Άφρο φυσικά και απάντησα... για την ακρίβεια τους έκανα τα μούτρα κρέας, απαντησα όπως κάθε δεκάχρονο που σέβεται τον εαυτό του:rolleyes: "αυτό που κάνετε κυρία Μαρία είναι απαίσιο" "θα θέλατε να έλεγα ότι η τάδε εγγονή σας είνια καλύτερη από την άλλη;" Μόνο "καλά σου" και "στα μούτρα σου" που δεν είπα:tongue: Ουφ δεν ειμαι για καβγαδες, ουτε ενα αξιοπρεπη καβγα δεν μπορω να κανω! Άσε που μετά σκάω και στεναχωριέμαι και δεν κοιμάμαι το βράδυ, απαπα δεν συμφέρει. Σοβαρά τώρα δεν με ενδιαφέρει το κουτσομπολιό, αν θα με θάβουν πίσω απ'την πλάτη μου, αυτά έχει η γειτονιά, έχει τα καλά της και τα κακά της... αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην συγκρίνουν τα παιδάκια μπροστά τους και μπροστά μου, από κει και πέρα αν τα θεωρούν έτσι ή αλλιώς δεν με ενδιαφέρει να σας πω την αλήθεια.

Πωπω έχω το πάρτυ ονοματοδοσίας το Σάββατο και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, μόνο την πρόσκληση... τρέχουμε τώρα λέμε.

(αυτό το μήνυμα το γράφω απ'τις 7:rolleyes:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε αφροντάϊτη περίμενα τη γνωμη σου...

Το αυγό το είχα ξεκινησει 10 μέρες πριν το γίδινο...

Μου είχαν πει όμως οτι η αλλεργια στο αυγο είναι σαν αλλεργικό σοκ κ όχι σαν εκζεμα κτλ...

Τώρα έχω αποφασίσει να μην της δωσω ΄γίδινο πριν να περάσουν 4 μήνες κ βλέπουμε.. Το θέμα ειναι πως αυτά ειναι δικές μου σκεψεις κ δεν έχω ουσιαστική καθοδήγηση....

Επίσης τα εκζέματα φαίνονται παλια έχεις να μου προτείνεις κάποια κρέμα για ενυδάτωση? Εγώ της βάζω την ενυδατικη της βελέντα αλλά θυμάμαι πως η τζεν έπαιρνε μια από το ιντερνετ....

Γιατί λες όχι για τον αλλεργιολόγο???

Εσάς πότε σας πέρασαν οι αλλεργιες σας?

Η ομοιπαθητική θα βοηθήσει ή ειναι μπουρδα???

Η ομοιοπαθητικη σε μας, εκανε θαυματα. Ηταν θεαματικη η αλλαγη στον Αγγελο, ο οποιος πια τα παει πολυ καλα. Μεχρι κ τουρτα εφαγε στα γενεθθλια του που ειχε μεσα αυγα κ κρεμες γαλακτος και μερεντα και δεν εδειξα να τον πειραξει τιποτα. Οπως καταλαβες εχουμε ξεθαρεψει αρκετα... Με την Δαναη θυμαμαι ειχαμε ψαχτει λιγο παραπανω μεχρι να βρουμε τι την πιανει απο τα ομοιοπαθητικα, αλλα στον Αγγελο τα ειχαμε ετοιμα!!

Αυτη της Τζεν την ειχα παρει κ γω. Ειναι πολυ καλη αν κ οταν ειναι φρεσκα τα εκζεματα, τσουζει.

Προσωπικα χρησιμοποιουσα μια της sebamed baby lotion απο φαρμακειο, αλλα δεν εγγυομαι για την αγνοτητά της.

Δεν ειναι υποχρεωτικο το σοκ απο το αυγο, αν κ συμβαινει.

ααα για ποδηλατο κ εμας του πηραν οι γονεις μου το Μαρτιο ενα bmx στα γεννεθλια του απο το μεγαλο το Σκλαβενιτη στην Χαλκηδονα γυρω στα 80 ευρω . Μια χαρα ειναι κ το παει σφαιρα ! Παντος απο λιγο που κοιταξα σε 2-3 μαγαζακια το ιδιο ποδηλατο απο μαγαζι σε μαγαζι το βρισκαμε με διαφορα τιμης 30 -40 ευρω.

επειδη κ μεις εχουμε ενα στο ματι απο τον σκλαβενιτη, εννοεις οτι στα συνοικειακα το ειδες ακριβοτερο 30 ευρω? Γιατι ο Σακης ειπε να κοιταξουμε στα συνοικειακα κ αν ειναι ιδια η τιμη να το παρουμε απο καποιο μικρο μαγαζι.

Άφρο φυσικά και απάντησα... για την ακρίβεια τους έκανα τα μούτρα κρέας, απαντησα όπως κάθε δεκάχρονο που σέβεται τον εαυτό του:rolleyes: "αυτό που κάνετε κυρία Μαρία είναι απαίσιο" "θα θέλατε να έλεγα ότι η τάδε εγγονή σας είνια καλύτερη από την άλλη;" Μόνο "καλά σου" και "στα μούτρα σου" που δεν είπα:tongue: Ουφ δεν ειμαι για καβγαδες, ουτε ενα αξιοπρεπη καβγα δεν μπορω να κανω! Άσε που μετά σκάω και στεναχωριέμαι και δεν κοιμάμαι το βράδυ, απαπα δεν συμφέρει.

Αχ ποσο δικιο εχεις.... Αν και συ μια χαρα μου φαινεται οτι απάντησες... Εριξα κ γω ενα καυγαδακι το πρωι στον δρομο με ενα παππου κ φουντωσα ολοκληρη... Και φυσικα το μετανιωσα στη στιγμη κ για το χαλασμα μου αλλα κ για τον καυγα, αλλα δεν μπορω να συγκρατηθω ρε γμτ... μου τη δινει που δεν με ελεγχω...

καλημερα!

που χαθηκες βρε γιουπιγιαγια?περαστικα σας!

λεγκ ετσι !εσυ να απαντας και ας τους κανεις τα μουτρα κρεας

παντως το θεμα δεν ειναι ετσι απλο ,ξερω περιπτωσεις ενηλικες πια που εχουν μεγαλο κομπλεξ με την εμφανιση τους γιατι απο μικρα τους λεγαν ποσο ασχημα ηταν και ποσο ομορφο ηταν το αδερφακι

οι παλιοι παντως το καναν κατ΄εξακολουθηση, ειχαν το διαχωρισμο στο αιμα τους ,αυτο ειναι το αγορι !εσυ εισαι κοριτσι με περιλυπο υφος

αυτος ειναι ψηλος, εσυ μπασμενο ,αυτη ειναι ομορφη εσυ εχεις πεταχτα δοντια και βγαζαν και παρατσουκλια !

Σημερα στον υπνο της μου δωσε μια γερη κλωτσια στην κοιλια με ταραξε ,πως φοβαμαι ευτυχως εχω γιατρο το απογευμα να τοδω

ειναι καιρος να με αποχωρηστει μου φαινεται και να κοιμαται μονη της

εσεις που κοιμοσασταν και στην εγκυμοσυνη μαζι μεχρι ποτε κοιμοσασταν?

δεν σας κλωτσουσαν?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εργασία και χαρά;;;;

Εγώ πάλι όλο συγκρατούμαι (και το μετανιώνω εξίσου)...Μπορείς να μου δώσεις μαθήματα απώλειας του ελέγχου;;;;

Ομοίως, και εγώ μαθήματα χρειάζομαι για να μπιν%$^& κανέναν γιατί τελευταία μονο με την Άννα δεν συγκρατούμαι.. θα ήθελα να το αλλάξω αυτό να συγκρατούμαι μόνο με την Άννα, γίνεται;;;;:rolleyes:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εγώ πάλι όλο συγκρατούμαι (και το μετανιώνω εξίσου)...Μπορείς να μου δώσεις μαθήματα απώλειας του ελέγχου;;;;

οχι μυρτουλι μου, οχι. Γιατι αμα χασεις τον ελεγχο δεν λες αυτα που σκεφτεσαι εκ των υστερων οτι θα ελεγες... Και αμα δεις κ "υφος" απο τον συνομιλητη σου χανεις τελειως τον ελεγχο κ χωνεις κ κανα μπινελικι.... ουφ κ θυμωμω πολυ με τον εαυτο μου μετα...

Διαφημίσεις

Πρέπει να είμαι η μοναδική μαμά που ΔΕΝ παίρνει φουστανάκια για το κοριτσάκι της:rolleyes:

χα, νομίζω ότι είναι και η Ελένη... αλήθεια που είναι το αγαπημένο μου όργιο; Που χάθηκε; Τι τις κάνανε τα μικρά μουλακ;

Άφρο μου κι εγώ τα ίδια, χάνω το δίκιο μου και γίνομαι και αντιπαθητική και μαυρίζω και γίνομαι σκατά... μπορεί κάποιος να με κολήσει λίγο πνεύμα και ετυμολογία;

μπορεί κάποιος να με κολήσει λίγο πνεύμα και ετυμολογία;

Μυρτωωωωωωωωωω

Εγω απο φετος παντως θα παιρνω και φουστανακια. Και περισυ ειχα παρει αρκετα, προπερσυ καθολου. Για μεγαλα παιδακια ειναι πολυ βολικα κ πιο δροσερα τα φορεματακια για τις ζεστες μερες.

Εγώ ξεκόλλησα από τα φορεματάκια και κόλλησα στις φούστες!!!! 2 της πήρα χτες και σκέφτομαι να μετατρέψω κι ένα περσινό φουστάνι της σε φούστα φέτος! :D:D:D

Επίσης συμπνέω με Άφρο. Μπινελικώνω, τα χώνω και μετά κάνω αναπνοές για να ηρεμήσω. Και δε θέλω. Θέλω να είμαι ζαμανφού, θέλω να λέω αυτό που θέλουν να ακούν και να κάνω αυτό που θέλω εγώ! Πού θα πάει..θα τα καταφέρω...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...