Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

της ειπα καποια στιγμη"πως μεγαλωναν τα παιδια μεχρι αν εφευρεθει το γαλα??"

και μου ειπε "ασε δε θες να σου απαντησω σε αυτο!!!" και δε μου ειπε αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω και τι εννοουσε....:rolleyes::rolleyes:

Εμένα λοιπόν μου έδωσε η πεθερά μου απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα:

Γιαυτό τα παιδιά παλιά δεν έιχαν καλή ανάπτυξη κ πολλά παιδιά ήταν σαν ''μπασμένα''!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Γιουπιγιάγι, πολλές αλλεργίες εμφανίζονται μετά τον πρώτο χρόνο! Θα σε βοηθήσουν αρκετά από εδώ μητέρες που τα πέρασαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για το θέμα των εκζεμάτων σταματάς να ακούς τη παιδίατρο και δεν βάζεις στο παιδί τις κρέμες που προτείνει.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

κι απαντάς "τουλάχιστον τότε ήταν αδύνατα...τώρα ψηλώνουν οριζοντίως!!".

Χα χαααααααα τέλειο..δεν το σκέφτηκα τότε.. με ρούμπωσε η πεθερούλα!!

Μετα το χρόνο κι άλλες αλλεργίες???? Ωχ.... περιμένω να δω τι θα πουν οι άλλες μαμαδες...

Εμένα λοιπόν μου έδωσε η πεθερά μου απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα:

Γιαυτό τα παιδιά παλιά δεν έιχαν καλή ανάπτυξη κ πολλά παιδιά ήταν σαν ''μπασμένα''!!!!!!!!

Δεν ήταν αδύνατα βρέφη πες της χαιρετίσματα ήταν αδύνατα παιδιά γιατί πέρα από το γάλα δεν είχαν πολλές επιλογές (κρέας έτρωγε η γιαγιά μου σε γιορτές μόνο.... ) γενικά μπορεί να πέρναγε τρεις μέρες τρώγοντας κάτι που θύμιζε ψωμί ένα μείγμα δηλ από καλαμποκάλευρο και νερό φασόλια λίγο τυρί και μετά ότι έβρισκε στη φύση...... και ναi μπορεί να ήταν κοκαλιάρα αλλά σήμερα είναι μια κοτσονάτη γιαγιά 83 ετών που περπατάει όλο το Σκοπευτήριο... και μυαλό ξουράφι ..........;)

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Μα πείτε μου, είναι λογικό για την ηλικία της όταν θέλει κάτι και δεν της το δίνω (το μαχαίρι ας πούμε), να ουρλιάζει, να χτυπιέται και να με κλωτσάει; Και να μην ηρεμεί; Η μήπως είναι συσσωρευμένη ένταση που βρίσκει έτσι διέξοδο; Αλλά και πάλι είναι πολύ υπερβολική στις αντιδράσεις της.

Ουφ, έχω πολύ διάβασμα μου φαίνεται περί παιδαγωγικών-συναισθηματικών. Και μεγάλη συζήτηση με την παιδίατρο την Παρασκευή. Αλλά πραγματικά, ώρες ώρες πιστεύω ότι ή η Σοφία είναι ΠΟΛΥ ζόρικο παιδί, ή εγώ εντελώς ανίκανη

Δε ξερω αν ειναι φυσιολογικο ή οχι, ειναι σιγουρα ομως συνηθισμενο. Ακριβως ετσι αντιδρα κ ο Αγγελος. Και να καταφερω να τον ξεχασω με κατι άλλο, μετα απο λιγο το ξαναθυμαται κ εχουμε τα ιδια. Θυμαμαι οτι σε αυτη την ηλικια ηταν κ η Δαναη ετσι κ δεν ανυσηχω διτι εχω δωσει κ μια μπακαλιστικη εξηγηση. Τα χρονιαρικα, τωρα εμαθαν να ζητανε κ να απαιτουν, δεν ξερουν ποιο ιναι το σωστο κ ποιο το λαθος κ αυτο τους προκαλει μια συγχιση. Γιατι οταν απλωνει πχ να παρει το πλαστικο ποτηρακι του το δινεις ενα αμα θελει το γυαλινο του το αρνησε? Απο την αλλη δεν μπορει να μιλησει για να εκφρασει ξεκαθαρα αυτο που θελει, οποτε το ουρλιαγμα και το κλωτσημα ειναι τα μόνα του μέσα. Αλλωστε τωρα υποψιαζεται οτι με αυτον τον τροπο καταφερνει να παιρνει αυτο που θελει, δεν ξερει (κ δεν τον πολυνοιαζει) οτι σε μας, μας τη δινει στα νευρα αυτος ο τροπος. Τωρα βεβαια κατα τους αλλους, μπορει να λεω κ μπουρδες κ να εχω ενα κακομαθημενο παιδι ή να ειμαι εγω ανικανη, δε ξερω...

Γιουπιους, υπομονη με τα τις αλλεργιες. Το αυγο πότε το ειχες ξεκινησει, καιρο πριν το γιδινο? Προσωπικά, δε θα πήγαινα σε αλλεργιολογο. Να ξερεις οτι τα εκζεματα αργουν να υποχωρησουν, θελουν πολυ ενυδατωση, αλλα μετα απο λιγες μερες φαινεται αν ειναι φουντωμενα ή αν ειναι απο παλια. Γνωμη μου ειναι να τα κοψεις κ τα αυγα και τα γιδινα, κι να ξαναδοκιμασεις αφου υποχωρησουν, ενα-ενα.

Μυρτω, προσκυνω! Λεγκ, εσυ απλα στεναχωρηθηκες ή τους ειπες κ καμια κουβεντα? γΙατι εγω παλι δεν κρατιεμαι κ φουντωνω κ απανταω και μετα το μετανιωνω κ.ο.κ.

Κριστινα, μου κοπηκε εμενα η ανασα οπως διαβαζα... Και μη χειροτερα!

Ρε αφροντάϊτη περίμενα τη γνωμη σου...

Το αυγό το είχα ξεκινησει 10 μέρες πριν το γίδινο...

Μου είχαν πει όμως οτι η αλλεργια στο αυγο είναι σαν αλλεργικό σοκ κ όχι σαν εκζεμα κτλ...

Τώρα έχω αποφασίσει να μην της δωσω ΄γίδινο πριν να περάσουν 4 μήνες κ βλέπουμε.. Το θέμα ειναι πως αυτά ειναι δικές μου σκεψεις κ δεν έχω ουσιαστική καθοδήγηση....

Επίσης τα εκζέματα φαίνονται παλια έχεις να μου προτείνεις κάποια κρέμα για ενυδάτωση? Εγώ της βάζω την ενυδατικη της βελέντα αλλά θυμάμαι πως η τζεν έπαιρνε μια από το ιντερνετ....

Γιατί λες όχι για τον αλλεργιολόγο???

Εσάς πότε σας πέρασαν οι αλλεργιες σας?

Η ομοιπαθητική θα βοηθήσει ή ειναι μπουρδα???

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε ?

Εμας τα τεριμπλε τους μας εχουν τσακισει δεν απλευεται με τιποτα!!!! Αχχχ κ Τατιανα μου ακομα με τον υπνο πεδευομαστε ... δεν βλεπω φως στον οριζοντα.. που να ειχα κ δευτερο!!

Κριστιανα τρομαξα κ μονο που το διαβαζα!!! Δεν μπορουν να καταλαβουν τα βασικα κ ψυχραιμια μηδεν!

Παντος κ εμενα η πεθεριξ ετσι ειναι σαν τις γειτονισες της λεγκω. Βλεπει το Μητσακο μια φορα τον μηνα κ πρωτη της κουβεντα ειναι τι κανει η εγγονη της ενα μηνα μεγαλυτερη ποσο ησυχη ειναι κ καλο κοριτσι κ μιλαει καλα κ τρωει οτι της δωσεις κ δεν γκρινιαζει κ κοιμαται και και και και και ...... Κ στο τηελφωνο τα ιδια >.. Γεια σου γιαγια κ αυτη ξεκιναει η Ευα ετσι η Ευα γιουβετσι κ μου την δινει στα νευρα αλλα προσπαθω να μην της δινω σημασια. Πολυ μεγαλη μ@λ@κι@ αυτο που κανουν μερικοι αν ειναι δυνατον να συγκρινουνε παιδακια κ ποσο μαλλον αδερφακια κ μπροστα στην μαμα κ το παιδι το ιδιο. Δεν ειναιδυνατον να λες σε ενα παιδακι ο αδερφος σου ειναι πιο ομορφος πιο καλος κ τετοια χαζα! Το κανεις να αισθανθει πολυ ασχημα κ δεν ξερεις πως θα αντιδρασει. Βασικα σε κανεναν δεν το λες ! Σε αυτες θα αρεσε να παει καποιος να τους πει πως εισαι ετσι κοιτα την κουνιαδα σου τι ομορφη ειναι η την γειτονισσα τι καλη που ειναι? Θα ορμαγανε να μας φανε ....

Μυρτω αντε ησυχασατε!

Βασουλα που χαθηκες εσυ ? Πως εισαι ? Τι κανει η Στεφανουλα , το μπεμπονακι ?

Αλλεργιες δυσκολα τα πραγματα .. εμεις παλι καλα το γλιτωσαμε αυτο. Η Αφροδιτουλα παντος ειναι εξπερτ στο θεμα .

Διαφημίσεις

α, καλά, μέχρι να γράψω πέρασε 1 ώρα.

Αφροδίτη πολύ μου αρέσει που είσαι (και είστε όλες ) φιλοσοφημένες και βρίσκετε εξηγήσεις, εγώ απελπίζομαι και εκνευρίζομαι με το παραμικρό μάλλον. Δίκιο έχεις νομίζω όπως τα περιγράφεις.

YIOYPI η αλλεργία της Σοφίας στο αυγό δεν ήταν σαν αλλεργικό σοκ.

Της έδωσα ελάχιστη ποσότητα βέβαια, για 2 μέρες, και την τρίτη έβγαλε μικρά σπυράκια, και είχε φαγούρα σε όλο το σώμα

επίσης, έχει μονίμως μια μικρή πληγούλα στο αυτί, η οποία επιδεινώθηκε πολύ.

Η κρέμα είναι φτιαγμένη από το rescue remedy, το ανθοΐαμα του Bach, η μάρκα δεν ξέρω πώς λέγεται, αλλά την έχουν τα φαρμακεία που έχουν ανθοϊάματα

ααα για ποδηλατο κ εμας του πηραν οι γονεις μου το Μαρτιο ενα bmx στα γεννεθλια του απο το μεγαλο το Σκλαβενιτη στην Χαλκηδονα γυρω στα 80 ευρω . Μια χαρα ειναι κ το παει σφαιρα ! Παντος απο λιγο που κοιταξα σε 2-3 μαγαζακια το ιδιο ποδηλατο απο μαγαζι σε μαγαζι το βρισκαμε με διαφορα τιμης 30 -40 ευρω.

ενα ενα τα θυμαμαι.

Οταν ξεκινησαμε το αυγο ο ντοκ μας ειχε πει να μην δωσουμε τιποτα αλλο καινουριο εκεινες τις μερες για 3-4 μερες για να ειμαστε σιγουροι για αλλεργια. Μας ειχε πει πως μπορει να μην κανει αλλεργικο σοκ αν τον πειραξει αλλα να βγαλει κοκκινιλες εντονες γυρψ απο το στομα κ σπυρακια στον κορμο κ γενικα στο σωμα. Η ανηψια μου εβγαζε σπυρακια στο σωμα το εκοψε κ απο οταν χρονισε κ μετα το ξανα αρρχισε χωρις να παρουσιασει ξανα προβλημα.

Αυτο νομιζω ισχυσει για ολα τα τροφιμα που μπορει να προκαλεσουν αλλεργια. μπορει να εκδηλωθουν συμπτωματα σαν αλλεργικο σοκ αλλα μπορει κ μονο κοκκινιλες σπυρακια κ ισως πρηξιμο στην περιοχη γυρω απο το στομα.

Σαν φρουτα ο ντοκ μας ειχε χαρακτηρισει τα πιο επικινδυνα για αλλεργιες φραουλα κ ροδακινο κ ειχει συστησει να τα δωσουμε μετα το χρονο.Απο λαχανικα στα "επικινδυνα" εντασεται κ η ντοματα.

Καλημέρα!

DaF έχεις δίκιο ότι πρέπει να βλέπει παιδάκια, αλλά γμτ οι μοναδική μου φίλη με παιδί γέννησε το Σάββατο και μένει Βόλο, οι άλλες είναι ελεύθερες και ωραίες! Μάλλον πρέπει να διευρύνω τον κύκλο μου δηλαδή.

Παλλαντίν δεν κάνει τίποτα περίεργο η Σοφία, ούτε εσύ είσαι άχρηστη. Σιγά, σιγά θα βρέιτε πιο καλό κώδικα συννενόησης;)

Αν πηγαίνετε στην παιδική χαρά και βλέπει παιδάκια είσαι οκ. Δεν είναι απαραίτητο τα παιδάκια να είναι των φιλενάδων σου:tongue:

Τι λέτε πως πρεπει να κάνω... υπάρχει κάποιος ''παιδοδερματολόγος''. ή μηπως πρέπει να δω αλλεργιολόγο.. ή να περιμένω να δω αν θα αποδώσει η ομοιοπαθτικη?????

Που είσαι βρε Γιουπι? Σε χάσαμε!

Γνώμη μου, μην πάρεις στη γύρα τους γιατρούς. Η ομοιοπαθητική -το πιθανότερο- θα αποδώσει αλλά χρειάζεται στενή παρακολούθηση και συνεργασία με το γιατρό. Δλδ, παρατηρείς προσεκτικά το παιδί για την παραμικρή μεταβολή και ενημερώνεις το γιατρό. Δεν περιμένεις ούτε να ολοκληρώσει σειρά φαρμάκων αν παίρνει, ούτε με 1 δόση *παφ* να περάσουν όλα. Το καλό της ομοιοπαθητικής είναι ότι θεραπεύει το πρόβλημα και όχι το σύμπτωμα -οπότε μπορεί να ξεπεράσετε τελείως τις αλλεργίες. Αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη.

Η κρέμα της Τζεν είναι η rescue cream

http://www.rescueremedy.com/products/default.asp#cream

τη βρίσκεις στα φαρμακεία με ομοιοπαθητικά κλπ εναλλακτικά. Δεν ξέρω για το εκζεμα για τα καψίματα πάντως είναι σούπερ

Κριστίνα, περαστικά στο κοριτσάκι σου!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...