Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λέγκω, τι ποδήλατο πήρατε, από που και πόσο?

Ελιζάκο μου πήραμε ένα κλασικό Bmx από ένα συνοικιακό (παρακμιακό) ποδηλατάδικο 80?... δεν είναι το πιο μικρό, νομίζω είναι το αμέσως επόμενο.

Να σας πω κάτι άλλο... γμτ δεν μπορώ να ελένξω τα συναισθηματα μου και τις ψυχασθένιες μου... την είπα άγρια σε τρεις γειτονες που για πολλοστή φορά μπροστά στο θοδωρικο αρχίσανε να λένε ότι ο νικόλας έιναι το κάτι άλλο και όμορφος και γελαστός και ματάρες και έτσι κι αλλιώς κι ο θοδωρής δεν ήταν έτσι και σκατά στα μούτρα τους... μα τι τρέχει με τους ανθρώπους ρε γμτ και δεν αφήνουν ούτε τα παιδιά στην ησυχία τους και πρέπει να τα κομπλεξάρουν και να τα χωρίζουν σε όμορφα και άσκημα, έξυπνα χαζα;;; δεν καταλαβαίνω... όλα τα παιδάκια είναι όμορφα γιατί έχουν αυτό που εμείς το έχουμε χάσει προ πολλού, την αθωότητα. Και στην τελική δεν με ενδιαφέρει αν πούνε τα παιδιά μου χαζά ή άσκημα αλλά το να τα συγκρίνουν μεταξύ τους με τρελαίνει, τουλάχιστον να το κάνουν όταν δεν είμαι εγώ και τα παιδάκια μου μπροστά!!! Μου τσακίσανε την ψυχολογία οι κρετίνοι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έπρεπε κι εσύ να σχολιάσεις ''εσύ κυρία Τούλα είσαι κουτσομπόλα αλλά δεν συγκρίνεσαι με την κυρα Κατίνα, η κυρά Κατίνα είναι σκέτο Ρόυτερ, η δε κυρά Μαρίκα είναι κακάσχημη αλλά μπροστά στον κυρα Κούλα είναι μια κούκλα....'' και πάει λέγοντας...Άντε μωρέ κάθεσαι και χαλιέσαι για την κάθε μ@#$%^#&^$η!!!!

Α, να σας ενημερώσω, καλά τα νέα από το μέτωπο του χεσίματος, απλώς θα μου γίνει τόσο έμμονη ιδέα να την πλακώνω στα αντιστουμπωτικά που στο τέλος θα καταργήσει το χέσιμο μια και καλή για να με ξεφορτωθεί!

Έπρεπε κι εσύ να σχολιάσεις ''εσύ κυρία Τούλα είσαι κουτσομπόλα αλλά δεν συγκρίνεσαι με την κυρα Κατίνα, η κυρά Κατίνα είναι σκέτο Ρόυτερ, η δε κυρά Μαρίκα είναι κακάσχημη αλλά μπροστά στον κυρα Κούλα είναι μια κούκλα....'' και πάει λέγοντας...Άντε μωρέ κάθεσαι και χαλιέσαι για την κάθε μ@#$%^#&^$η!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: Έγραψες!

Καλησπέρα σας!

Και καληνύχτα σας!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

αχ Λεγκουλι στεναχωρηθηκες που ητνα μπροστα και ο Θοδωρικος...εδωσε σημασια?Πως αντεδρασε?

Μυρτω οντως εγραψες!!!!!

και τωρα κουαξ κουαξ, με εκανε με ενα ραβδι "βαταχο" η Ειρηνη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

Μα πείτε μου, είναι λογικό για την ηλικία της όταν θέλει κάτι και δεν της το δίνω (το μαχαίρι ας πούμε), να ουρλιάζει, να χτυπιέται και να με κλωτσάει; Και να μην ηρεμεί; Η μήπως είναι συσσωρευμένη ένταση που βρίσκει έτσι διέξοδο; Αλλά και πάλι είναι πολύ υπερβολική στις αντιδράσεις της.

Ουφ, έχω πολύ διάβασμα μου φαίνεται περί παιδαγωγικών-συναισθηματικών. Και μεγάλη συζήτηση με την παιδίατρο την Παρασκευή. Αλλά πραγματικά, ώρες ώρες πιστεύω ότι ή η Σοφία είναι ΠΟΛΥ ζόρικο παιδί, ή εγώ εντελώς ανίκανη

οχι βρε, δεν εισαι ανικανη .....οντως το να σε κλωτσαει ειναι προβλημα (για σενα:tongue:) αλλα αν εξαιρεσεις αυτο, κ η ερατω ετσι κανει, η τσιριζει η μουγκριζει, κοκκινιζει κιολας απο την πιεση τοσο που λες παναγια μου το παιδι μου πνιγεται!αλλα μπα, αμα της το δωσεις αυτο που ζηταει ηρεμει στο λεπτο. εννοειται δεν τα δινω ολα οσα θελει, ειπαμε..να μαθει τι ειναι επιτρεπτο και τι οχι...:rolleyes:

την πας καθε μερα βολτες;βλεπει παιδακια;εχει επαφη με φυση ή ζωακια;αυτα ειναι σημαντικα για τα παιδια...

και να τη χαιρεσαι!!!!!!!

βρε λεγκω ελα, μη χαλιεσαι με τις κυριες κυρατσες....πολλοι το κανουν αυτο, η βλακεια εχει επεκταθει σε ολους τους τομεις....:rolleyes: αλλα εσυ εισαι εκει να παρεμβαινεις!

για το θοδωρη η δικη σου γνωμη κ σταση μετραει :D

μακια παω να φτιαξω καμια μπομπο!

Εντάξει Λέγκ ακριβώς αυτό ήθελα να σχολιάσω κι εγώ σήμερα, μέσα στο μυαλό μου είσαι??? Η πεθερά τη 1 στις 15 που θα δει το Γιώργο αρχίζει κι ακόμα δε μιλάς??? Δε βλέπεις η Γιάννα (ξαδέρφη του, 6 μήνες μικρότερη) λέει ήδη παππού, εσύ τίιιιποτα? Κι ακόμα φοράς πάνα, αφού από μικρός τα έκανες στο γιογιό, ακοοομα να τη βγάλεις? Ο πατέρας σου 9 μηνών φώναζε "μαμά κακά", κοίταη αδερφούλα σου τι όμορφη που είναι και ναι έχει γαλάζια μάτια κλπ κλπ και δώσε αγκαλιά και κούνημα στη μικρή, μα καλά δώσε ένα φιλάκι -λέει στο τέλος- στη γιαγιά (φυσικά δε δίνει) α καλά ούτε φιλάκια δεν ξέρεις να δίνεις? Η Γιάννα κλπ κλπ! Τα νεύρα μου! Σήμερα ήρθε και ο πεθερός που γενικά είναι πιο χαλαρός και πάλι τα ίδια, πότε θα μεγαλώσεις να μιλήσεις, να σκαρφαλώνεις σαν τον Νικόλα (ο άλλος ξάδερφος) που είναι πολύ δυνατός κλπ κλπ! Αγχώνομαι απίστευτα γιατί το Σάββατο θα πρέπει να τον κρατήσουν 1η φορά από τις 11, 12 το πρωί μέχρι τις 8 που θα τον φέρουν γιατί θα κάνουμε ένα ταξίδι αστραπή για ένα γάμο επαρχεία και θα κρατήσει η μάνα μου τη μπουμπού και δε θέλω να έχει και τα δύο! Λέτε να προλάβουν να μου το τρελάνουν σε μία μέρα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα

Διάβασα τις σελίδες σας απόψε και λεω

Αφροδίτη χρόνια πολλά για τον Άγγελο να τον χαίρεσαι

Ds περαστικά και αγύριστα – αλήθεια όταν τελειώσετε τη φαρμακευτική αγωγή θα κάνετε εξετάσεις ξανά?

Paladin terrible twos ή δόντια ή ότι άλλο υπομονή σε καταλαβαίνω όλα φάσεις είναι εμείς τώρα που μιλάμε επικοινωνούμε καλύτερα με πολύ πολύ λιγότερη ένταση – η τακτική ήταν δεν αντιδρώ σε φωνές καταβαίνω στο επίπεδό της και μιλάω ήρεμα και αποφασιστικά δεν έδινα με τίποτα παρά μόνο όταν το ζητούσε ήρεμα και φυσικά αν ήταν κάτι που θα μπορούσε να το πάρει ή αν δεν έπρεπε να το κρατάει (π.χ μαχαίρι ή γυάλινο ποτήρι) και το ζήταγε επιτέλους ήρεμα της έλεγα για λίγο εδώ και μετά θα το δώσεις στη μαμά να το κρύψει είναι επικίνδυνο θα μετρήσω μέχρι το 5 και θα μου το δώσεις πίσω (δεν μου αρνιόταν ποτέ...)

Λέγκω καλορίζικο το ποδήλατο και άσε τις κυράτσες ......

Myrto καλά χε.........τα

Σήμερα να σας πω ότι έχασα 3 χρόνια από τη ζωή μου τουλάχιστον. :mad:Επιστρέφοντας από τη δουλειά παίρνω τηλέφωνο την πεθερά να την ρωτήσω αν θέλει κάτι απ’έξω εκεί που μιλάμε ξαφνικά ξεφωνίζει «παναγιά μου το παιδί!!!!!!!!!!!!» και κόβεται η γραμμή......εννοείται το μυαλό μου κάνει τρελές σκέψεις έχω βάλει σε κλάσματα δευτερολέπτου όλα τα απίθανα και πιθανά σενάρια και με τρεμάμενο χέρι ξανατηλεφωνώ .......απάντηση καμία τρελαίνομαι είμαι να φαω τη συσκευή και εννοείται έχω βάλει το σύζυγο σε τρελά γκάζια ή δυνατόν να πετάξουμε με το FIAT PANTA..... χτυπάει το τηλέφωνο και φοβάμαι να το σηκώσω είναι η συννυφάδα μου που έχει ακούσει τις φωνές και τα κλάματα στον κάτω όροφο και έχει τρέξει να δει τη συμβαίνει....ευτυχώς ψύχραιμη μου εξηγεί ότι η μικρή γλίστρησε στα νερά που η ίδια είχε ρίξει (έχει ποτίσει όλο το σπίτι κάθε ΣΚ σκύβω κάτω από τον καναπέ μη τυχόν και φύτρωσαν μανιτάρια...) και έπεσα με τα μούτρα στα πλακάκια και σκίστηκε το άνω χείλος.... τρέχει αίμα ........και εκεί που μου το λεει αυτό μια φωνή από μέσα (η πεθερά ) λεει «φέρε το τσιγάρο να της βάλω λίγο καπνό να σταματήσει το αίμα) και φυσικά εκείνη τη στιγμή ξαναπαγώνει το δικό μου και φωνάζω «μηηηηηηηηηηηηηη θα πάθει δηλητηρίαση!!!!!!!!!!!!!!!» και φυσικά νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που μιλούσαμε εκείνη την ώρα και πρόλαβα τα χειρότερα.... μα καπνό τσιγάρου στο στόμα του παιδιού??? Ε η πεθερά τώρα είναι κάπως κουμπωμένη και ο άντρας μου με λεει υπερβολική και σας ρωτώ ΕΙΜΑΙ????? :confused:

w3OKp3.png

πω ρε κριστινα τρομο που θα περασες κοριτσακι μου ..τωρα πως ειναι?το εκοψε πολυ?την πηγατε για ραματα?

και καθολου υπερβολικη δεν εισαι! καπνο δεν βαζουμε σε καμια πληγη σε κανενα σημειο γαιτι δημιουργει μολυνσεις ποσο μαλλον στο στομα του παιδιου να το καταπιει κια να χεις αλλα ..

τονισε το της σε επομενη πληγη -χτυπα ξυλο- μην κανει τετοια βλακεια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

πω ρε κριστινα τρομο που θα περασες κοριτσακι μου ..τωρα πως ειναι?το εκοψε πολυ?την πηγατε για ραματα?

και καθολου υπερβολικη δεν εισαι! καπνο δεν βαζουμε σε καμια πληγη σε κανενα σημειο γαιτι δημιουργει μολυνσεις ποσο μαλλον στο στομα του παιδιου να το καταπιει κια να χεις αλλα ..

τονισε το της σε επομενη πληγη -χτυπα ξυλο- μην κανει τετοια βλακεια

Αυτά τόνισα και μου μούτρωσαν όλοι ρε γμτ........ δεν μίλησα άσχημα αλλά ήμουν ταραγμένη τρόμαξα......

Η μικρή ευτυχώς δεν χρειάστηκε τίποτα κανένα αιμοστατικό βέβαια τρόμαξε και εκείνη πιο πολύ μπορώ να σου πω από την τρομάρα της γιαγιάς η οποία δεν κρατάει ψυχραιμία καθόλου ......θήλασε πιο πολύ και πιο συχνά η σχισμή είναι εσωτερικά προφανώς βρήκε στα δόντια (ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα γιατί τσέκαρα τα ούλα της κλπ......) είναι λίγο πρησμένη

ουφ

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

ευχομαι να της περασει γρηγορα γιατι θα ποναει η καημενη

Η Στεφανια ειχε δαγκωσει πριν κανα μηνα το χειλακι ,καθως επεσε στην παιδικη χαρα και ενω δεν εβγαλε αιμα να φανταστεις ειχε 3 μερες που δεν μπορουσε να φαει ευκολα ειδικα σκληρα οπως κρεας μεχρι και το μπιμπερο την ενοχλουσε ,αυτο βεβαια της εκανε καλο γιατι ετσι συνηθισε να πινει το γαλα με το καλαμακι και το καθιερωσαμε

καληνυχτα κια περαστικα !

παω να την κοιμησω..

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ελιζάκο μου πήραμε ένα κλασικό Bmx από ένα συνοικιακό (παρακμιακό) ποδηλατάδικο 80?... δεν είναι το πιο μικρό, νομίζω είναι το αμέσως επόμενο.

Να σας πω κάτι άλλο... γμτ δεν μπορώ να ελένξω τα συναισθηματα μου και τις ψυχασθένιες μου... την είπα άγρια σε τρεις γειτονες που για πολλοστή φορά μπροστά στο θοδωρικο αρχίσανε να λένε ότι ο νικόλας έιναι το κάτι άλλο και όμορφος και γελαστός και ματάρες και έτσι κι αλλιώς κι ο θοδωρής δεν ήταν έτσι και σκατά στα μούτρα τους... μα τι τρέχει με τους ανθρώπους ρε γμτ και δεν αφήνουν ούτε τα παιδιά στην ησυχία τους και πρέπει να τα κομπλεξάρουν και να τα χωρίζουν σε όμορφα και άσκημα, έξυπνα χαζα;;; δεν καταλαβαίνω... όλα τα παιδάκια είναι όμορφα γιατί έχουν αυτό που εμείς το έχουμε χάσει προ πολλού, την αθωότητα. Και στην τελική δεν με ενδιαφέρει αν πούνε τα παιδιά μου χαζά ή άσκημα αλλά το να τα συγκρίνουν μεταξύ τους με τρελαίνει, τουλάχιστον να το κάνουν όταν δεν είμαι εγώ και τα παιδάκια μου μπροστά!!! Μου τσακίσανε την ψυχολογία οι κρετίνοι.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΕΓΚΑΚΟ?ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ?ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΑΚΙ!!!ΕΙΧΑΤΕ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ.ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ

4ywWp2.png

καλημέρα!

αχ κορίτσια ευχαριστώ για την συμπαράσταση! Χτες το απόγευμα ήταν ήρεμη και πολύ συνεργάσιμη, είναι με τις μέρες της, Dr Jekyl και Mr Hyde!

DaF έχεις δίκιο ότι πρέπει να βλέπει παιδάκια, αλλά γμτ οι μοναδική μου φίλη με παιδί γέννησε το Σάββατο και μένει Βόλο, οι άλλες είναι ελεύθερες και ωραίες! Μάλλον πρέπει να διευρύνω τον κύκλο μου δηλαδή.

Κριστίνα κι εγώ θα τα είχα παίξει στη θέση σου, φαντάζομαι την τρομάρα σου!

καλημέρα ρε κορίτσια!!!

Σχόλια:

Ντάφ΄τέλειο το μηνυμα περι δημοκρατιας

Μύρτω έγραψες με το σχόλιο για τις γειτόνισσες

κριστινα δεν είσαι υπερβολικη

Παλαντιν κ εγώ έτσι νοιωθω ώρες ώρες.. η μικρη πάει να με χτυπήσει, να με γρατζουνισει(!) κτλ... εγώ της λέω οτι δεν χτυπάμε ποτε κανένα κτλ... κ αρχίζει να ψιλοπιάνει. Επάφη έχει με παιδάκια, κάθε μέρα στο άλσος είναι κ ταϊζει χελώνες, γατια, παιδιά αλλά το νταηλίκι δεν μας εγκαταλειπει ευκολα.. Επειδή νοιωθω κ εγω αναποτελεσματική ξεκίνησα να παρακολουθώ κ κάποιες σχολές γονέων μπας κ βελτιωσω γνωσεις μου, συπεριφορές μου στο παιδί, τη γενικότερη επικοινωνια κτλ... Η ''δασκάλα μας'' μου έχει κάνει πολύ καλή εντυπωση κ στο πρώτο ''μαθημα'' μας είπε για τη θετική ψυχολογια, δηλαδή να εστιάζουμε στο που είμαστε καλοί κ όχι που νοιώθουμε ''άχρηστοι''. Εγώ προς το παρόν δεν μπορώ να εντοπίσω που είμαι καλή αλλά αν το εντοπίσω να ειστε σίγουρες θα σας ενημερώσω:cool:!!!

Λοιπόν αντιμετωπίζω κάποιο προβληματάκι με τη μικρή κ θα ήθελα πολύ τη γνωμη σας...

Το πάσχα της έδωσα κατόπιν παροτρυνσης της γιατρούλας γίδινο γάλα...

Η μικρή το έτρωγε (ναι ναι έτρωγε καλά εγραψα αφού μονο με κουταλάκι το δεχτηκε) με πολύ χαρά κ της άρεσε πάρα πολύ... με το ζόρι τη σταματούσα στο μισό ποτηρι...Δεν αντικαθιστούσα γευμα με μητρικό αλά της το έδινα σαν δεκατιανο αφού εκεινη την ώρα λείπω στη δουλειά...

Μετά από 5-6 μέρες άρχισε να κάνει κάτι σαν εκζέματα...Της το σταματησα κατευθειαν αλλά από τότε το παιδί εχει γίνει χάλια...

Εχει γεμισει η κοιλίτσα της, ο κωλαρίκος της, κ είχε λιγο πίσω από το λαιμό το οποίο έφυγε..

Το παιδί μου είναι κ συγκαμένο κ μοιαζει σαν παρατημένο....

Ρώτησα τη γιατρό στη προηγούμενη συνάντηση κ μου είπε να της βάλω κρέμα αλόης την οποία κ έβαλα αλλά το παιδί έγινε ΧΑΛΙΑ. κοιτάζω πιο προσεκτικά τα συστατικά κ τι είχε μέσα ρε παιδια... ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ!!!!

Της την έκοψα κατευθειαν....

Ξαναρώτησα τη γιατρό κ μου είπε να της βάλω μια ούρτικα την οποία δεν έχω βρει ακόμα..Την ρώτησα αν πρεπει να δω πιο εξειδικευμένο γιατρό κ μου είπε πως δεν θα μου πει κάτι παραπανω κ να της βγάλω κ κάποιο φαγητό που πιθανα να την πειράζει.. Της έβγαλα το αυγό κ τα εκζέματα δεν είναι τόσο φουντωμένα αλλά δεν περνάνε κιολας....Α!Ταυτόχρονα κάνει κ ομοιπαθητική υποτιθεται (τι να πω δεν έχω εμπιστοσύνη πια..)..

Το παιδί είναι γνωστο πως είχε αλλεργία κ πηγαίναμε καλά χωρίς δερματικάπροβλήματα κ τώρα που μεγάλωσε αντι να βελτιώνεται να χειροτερευει????

Η γιατρός μου φαινεται πως στο συγκεκριμένο θέμα είναι χύμα...

Ενώ είχε εκζέματα μου προτεινε να ξαναδώσω γίδινο.....

Τι λέτε πως πρεπει να κάνω... υπάρχει κάποιος ''παιδοδερματολόγος''. ή μηπως πρέπει να δω αλλεργιολόγο.. ή να περιμένω να δω αν θα αποδώσει η ομοιοπαθτικη?????

Συγνωμη για το τεράστιο μηνυμα...

Φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...