Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Φελινάκι, καλωσήρθατε!

Να σε πω, επειδή θέλω καρεκλάκι και μαγιώ μαζί στην Κύπρο, πότε σε βολεύει να βρεθούμε να τα παραλάβω? Μπορώ είτε να περάσω απογευματάκι (σήμερα, αύριο, μεθαύριο) από το σπίτι σου, είτε να βρεθούμε Πικιώνη αν έχετε διάθεση για βολτούλα.

Για πες...?

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

ζηλεψα μπανιο σε κρυσταλλινα νερα αλλα ενα ταξιδακι στην κυπρο δεν θα με χαλαγε ..

η Στεφανια δεν επεσε απτο κρεβατι αλλα ημουν στο τσακ να πεσω εγω ,ετσι που ειχε οριζοντιωθει ,με τα ποδια της στην μουρη μου και με ειχε εκτοπισει τελειως

Μυρτω παντως σε διαφωτισαμε ε??απαντησαμε 10 ατομα ,10 διαφορετικες λυσεις σου δωσαμε :lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

το 22.30 είναι προφανώς για μας (τα μεγάλα παιδάκια)!! αλλά το 15.30 είναι μια χαρά . όλα τα θέατρα 15.00 δεν είναι;απλά τώρα έχει λίγο καύσωνα....

όχι βέβαια!! τα παιδικά θέατρα είναι είτε 11 το πρωί, είτε 5 το απόγευμα...15.30 ο κόσμος κοιμάται..ξεκουράζεται.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

όχι βέβαια!! τα παιδικά θέατρα είναι είτε 11 το πρωί, είτε 5 το απόγευμα...15.30 ο κόσμος κοιμάται..ξεκουράζεται.

α καλά, εγώ δεν έχω παιδιά, το ανηψούδι μου θέλω να πάρω και ξέρει όλα

τα λόγια του cd απ έξω και πιστεύω θα του άρεσε! Έχει ερωτευτεί τη Σκουποξυλάνθη ο μπόμπιρας!!χαχαχ.

Διαφημίσεις

το σημπριζ του έκανε καλό αλλά οι νύχτες ήτο τραγικές ρε παιδιά κάθε μία ώρα, ασταμάτητα...αφού ζήλευα την άννα που έκοβε τρελές τούφες δίπλα μου...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα κοπελιες τι κανετε?

Εγω δεν την παλυεω με τιποτα σημερα χτες ο Μητσαρας με τρελανε απιστευτη γκρινια κ κλαματα μεχρι το βραδυ κ ολη νυχτα ξυπναγε ανα μισαωρο στην καλυτερη.... κ εχει βγαλει κ ολα τα δοντια ρε γμτ τουλαχιστον πριν ειχα κατι να δικαιολογω την γκρινια ....

Κατα τα αλλα εργασια κ χαρα , λιγο καλυτερα σημερα προς το παρον ...

Μυρτω για δυσκοιλιοτητα βοηθαει πολυ ο φρεσκος χυμος πορτοκαλι , φακες κ γενικα λαδερα. Επισης τα γνωστα ακτινιδια δαμασκηνα αποξηραμενα αν τα τρωει ...

να σας ρωτήσω? μήπως πήγε κανείς αυτήν την Κυριακή στην

παράσταση "ο κόσμος ανάποδα" στον Πυρήνα? Είναι θεατρική παράσταση

με τα τραγούδια του cd. Έχει κι αυτήν την Κυριακή αλλά αν έχει πάει

κάποιος να μου πει αν ήταν καλά αλλιώς να βρω κάτι άλλο. Υπάρχει

κάποια άλλη παράσταση παιδική με πολλή μουσική; Για παιδιά 4-6.

Ευχαριστώ, αν και είμαι καινούρια εδώ και δεν ξέρω αν θα φτάσει το μήνυμά μου...:(

Από φίλη που πήγε άκουσα καλά λόγια!

Τα παιδιά που το έχουν φτιάξει είναι γνωστοί μου και γενικά εκτιμώ τη δουλειά τους.

Τώρα για την ώρα...ό,τι βολεύει τον καθένα. Πχ ο Κωστής που αρνείται να κοιμηθεί το μεσημέρι στις 3 αντεχει ακόμα στις 5 δεν αντέχει πια:rolleyes:. Το πρωινό (11-12) είναι καλύτερο για όλα τα πιτσιρίκια νομίζω

Πάντως ντού βάζουν πολλές παραστάσεις τέτοια ώρα καλώς ή κακώς...

DPYUp2.png EYukp3.png

Τέλεια θα είναι η παράσταση... μόνο αυτήν την κυριακή θα είναι;

Αχ ο θοδωρίκος μου μεγάλωσε και κάνει και μεγάλο ποδήλατο! Πήραμε το πρωτο του μεγάλο ποδήλατο και το πηγαίνει τζάμι το σκατό! πωπω κουκουβαγιζω επικινδυνα εεε;

Από φίλη που πήγε άκουσα καλά λόγια!

Τα παιδιά που το έχουν φτιάξει είναι γνωστοί μου και γενικά εκτιμώ τη δουλειά τους.

Τώρα για την ώρα...ό,τι βολεύει τον καθένα. Πχ ο Κωστής που αρνείται να κοιμηθεί το μεσημέρι στις 3 αντεχει ακόμα στις 5 δεν αντέχει πια:rolleyes:. Το πρωινό (11-12) είναι καλύτερο για όλα τα πιτσιρίκια νομίζω

Ελίζα σε ευχαριστώ πολύ. θα πάω μάλλον την Κυριακή γιατί κι ο ανηψιός δεν κοιμάται μου είπαν το μεσημέρι. Ελπίζω μόνο να πουν τον κύριο Γρουσουζέλο

και τον Πυρετό (λες να το λέει ο Μάλαμας στη παράσταση??) είναι οι αγαπημένοι μου! Κοιτα να δεις που με τ' ανήψια έχουμε ξεκοκκαλίσει την παιδική δισκοθήκη!!(παρεπιπτόντως και η θυμωμένη μπετονιέρα έχει πολύ γέλιο)

Διαφημίσεις

Τέλεια θα είναι η παράσταση... μόνο αυτήν την κυριακή θα είναι;

Αχ ο θοδωρίκος μου μεγάλωσε και κάνει και μεγάλο ποδήλατο! Πήραμε το πρωτο του μεγάλο ποδήλατο και το πηγαίνει τζάμι το σκατό! πωπω κουκουβαγιζω επικινδυνα εεε;

ήταν και αυτήν που μας πέρασε αλλά την έχασα. Τώρα έχει αυτήν την Κυριακή στις 15.30 και τη δευτέρα για "ψηλά παιδιά" (22.30). μπες στο site τους www.kopernikos.gr για να δεις λεπτομέρειες

ας βάλουν μία ώρα νορμάλ και μία όχι και τόσο...

δηλ. ας ήταν στις 11 και στις 3-4..αλλά και οι δύο ώρες υπό Κ.Σ. είναι ακατάλληλες, εφόσον απευθύνονται σε παιδιά. Αν μπορείς να τους το μεταφέρεις, καλό θα ήταν.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλησπέρα!

νομίζω ότι στην Σοφία τα terrible twos ξεκίνησαν ήδη.

Κι αν όχι, και τα πραγματικά terrible twos την πιάσουν αργότερα και είναι χειρότερα, θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

Μα πείτε μου, είναι λογικό για την ηλικία της όταν θέλει κάτι και δεν της το δίνω (το μαχαίρι ας πούμε), να ουρλιάζει, να χτυπιέται και να με κλωτσάει; Και να μην ηρεμεί; Η μήπως είναι συσσωρευμένη ένταση που βρίσκει έτσι διέξοδο; Αλλά και πάλι είναι πολύ υπερβολική στις αντιδράσεις της.

Ουφ, έχω πολύ διάβασμα μου φαίνεται περί παιδαγωγικών-συναισθηματικών. Και μεγάλη συζήτηση με την παιδίατρο την Παρασκευή. Αλλά πραγματικά, ώρες ώρες πιστεύω ότι ή η Σοφία είναι ΠΟΛΥ ζόρικο παιδί, ή εγώ εντελώς ανίκανη

Καλησπέρα!

Χαχα παλλαντίνιο, όντως είναι μάλλον ζόρικη η δική σου, μου θυμίζει το δικό μου σκατό, αλλά τα τεριμπλ τους θα σου χτυπήσουν αργότερα την πόρτα... και ναι είναι χειρότερα! Ως αντάλλαγμα όμως θα κοιμάσαι καλύτερα τις νύχτες... εκτός βέβαια και αν έχεις 2ο παιδί οπότε θα βαράς και εσύ με την σειρά σου απαλεψιές οπότε γουελκαμ του δε κλαμπ! Τώρα σε έσωσα,έ;;;;;

μυρτώωωωωωωωωωω να σπω για την δυσκοιλιότητα... αυτό που έκανα εγώ ήταν να κάθομαι δίπλα της και να παίρνω και βιβλία και λοιπά σκατολοιδια και να της κάνω παρέα ώστε να ξεχνάει τον πόνο της... ανά τακτά διαστήματα της έλεγα έλα να σφιχτούμε λίγο αν την έβλεπα και ζοριζόταν τότε το ξεχνάγαμε... προτάσεις για να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα στο σπίτι σου λέω βρε, τί κατάλαβες;;;;;

πάντως νομίζω ότι περνάει και η λήδα εκείνη την φάση που δεν θέλουν να τα αποχωριστουν, η άννα τα έκανε στον ύπνο της θυμάμαι μέσα στο βρακί και την άλλαζα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...