Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

τα όσπρια δεν είναι στουμπωτικά? ή τα λέτε για να υπάρξει παραγωγή αερίων, να ξεμπουκώσει η εξάτμιση? (πώς τα λέω :tongue: )

καλημέρα γκερλς! καλώς το το φελίνιι!

Άφρο δε μας βλέπω για κρυστάλλινα νερά σε θάλασσα, ακόμα Τρίτη είναι. Να πάρουμε δυο λεκάνες να αλληλομπουγελωθούμε???

Σήμερα θα ήταν η δεύτερη νύχτα στη καριέρα της Μαρίνας που θα κοιμόταν σερί, αλλά.................... έπεσε από το κρεβάτι! :tongue: :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μικρές μου τουλούμπες...

Σκέφτομαι να κλέβω απ'τα παιδιά μου και να το ρίξω κι εγώ στα ναρκωτικά!

Τάτι, σε ζουλεύω τρελά... άντε καλως ήρθες γιατί μας έλειψες νουμεράκι!

Μυρτάκο μου, η δυσκοιλιότητα είναι λογικα ψυχολογικό σαν του θοδωρή, τα κρατάει μέχρι που σφίγγουν και μετά τρελαίνεται στον πόνο... άρα πρέπει να την πλακώσεις σε όλα τα παραπάνω για να αναγκαστεί να κάνει κακάκια χωρίς να μπορεί να τα κρατήσει. Αν έχει στουμπώσει εντελώς το κλίσμα ή το σιροπάκι δεν το γλυτώνεται. ... ενταξει τα είπα τηλεφωνικά γιατί είναι λίγο δύσκολο το γράψιμο με τον νικολάκι να ουρλιάζει!

σμουτς (απ'τις 7 το πρωί προσπαθώ να γράψω το μήνυμα)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σήμερα θα ήταν η δεύτερη νύχτα στη καριέρα της Μαρίνας που θα κοιμόταν σερί, αλλά.................... έπεσε από το κρεβάτι! :tongue: :tongue:

Χα και μένα... αλλά έπεσε μαζί με το μαξιλάρι του! Είδες τα μεγάλα πνεύματα;

Χα, χα! Κι ο Κωστής έπεσε από το κρεβάτι του.

Τι έγινε ρε παιδιά:confused::tongue:

Σας είπα ότι ετοιμαζόμαστε για ταξιδάκι? Την Παρασκευή πάμε Κύπρο και γυρνάμε Τετάρτη:D

DPYUp2.png EYukp3.png

μια χαρά η Κύπρος! ωραίες παραλίες, ζέστη, καλό φαγητό!!! σε ποιά περιοχή θα μείνετε???

Στη Λάρνακα. Παντρεύονται δυο φίλοι και είπαμε να το εκμεταλλευτούμε:D

Ξέρεις τίποτα καλό να προτείνεις για παραλίες, εκδρομούλες κλπ?

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Στη Λάρνακα. Παντρεύονται δυο φίλοι και είπαμε να το εκμεταλλευτούμε:D

Ξέρεις τίποτα καλό να προτείνεις για παραλίες, εκδρομούλες κλπ?

θα ρωτήσω τον Νικ που δούλευε εκεί 1.5 χρόνο!! (δεν έχει μπει στο skype ακόμα κι ανησυχώ :P )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

να σας ρωτήσω? μήπως πήγε κανείς αυτήν την Κυριακή στην

παράσταση "ο κόσμος ανάποδα" στον Πυρήνα? Είναι θεατρική παράσταση

με τα τραγούδια του cd. Έχει κι αυτήν την Κυριακή αλλά αν έχει πάει

κάποιος να μου πει αν ήταν καλά αλλιώς να βρω κάτι άλλο. Υπάρχει

κάποια άλλη παράσταση παιδική με πολλή μουσική; Για παιδιά 4-6.

Ευχαριστώ, αν και είμαι καινούρια εδώ και δεν ξέρω αν θα φτάσει το μήνυμά μου...:(

να σας ρωτήσω? μήπως πήγε κανείς αυτήν την Κυριακή στην

παράσταση "ο κόσμος ανάποδα" στον Πυρήνα? Είναι θεατρική παράσταση

με τα τραγούδια του cd. Έχει κι αυτήν την Κυριακή αλλά αν έχει πάει

κάποιος να μου πει αν ήταν καλά αλλιώς να βρω κάτι άλλο. Υπάρχει

κάποια άλλη παράσταση παιδική με πολλή μουσική; Για παιδιά 4-6.

Ευχαριστώ, αν και είμαι καινούρια εδώ και δεν ξέρω αν θα φτάσει το μήνυμά μου...:(

τρελαινόμαστε γι'αυτό το σιντί και χάρηκα πάρα πολύ που θα μας δινόταν μια τέτοια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα τραγούδια ζωντανά, αλλά.....15.30 το μεσημέρι??????? και 22.30 το βράδυ????????? Πάνε καλά????????????????

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...