Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εγώ επειδή βαριέμαι απίστευτα πια τη συζήτηση σχετικά με το θηλασμό όταν με ρωτάνει "Έχεις γάλα?" απαντάω "Κάντο κρέμα γιώτης!" Εντάξει κρύο, αλλά είτε το παίρνουν σαν ειρωνία, είτε χουμοράκι και αλλάζει η συζήτηση!

χαχαχαχα!

Η τοσοδούλα μου τεραστιούλα? Χι,χι μου άρεσε αυτό Ελιζάκι!5.400 είναι αλλά είναι ψηλούλα! Αρχίζω να συμβιβάζομαι με το ότι θα τρώει στο 3ωρο-4ωρο 5' και στοπ! Τι να πω είχα διαβάσει εδώ ότι τα 8 γεύματα είναι απαραίτητα, είχα και την εμπειρία του Γιώργου που τον ξεκολλούσα μετά από 40' βάζοντας πάντα το δάχτυλό μου κι αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο!

Μια χαρά τεραστιούλα είναι. Και η Σοφία 3 μηνών ήταν 5.800 -μόλις το τσέκαρα από περιέργεια- αλλά γεννήθηκε 3.300.

Επίσης καθόταν στο στήθος 5΄-10' αλλά συχνά κάθε 1-2ώρες, ενώ ο Κωστής με τις ώωωωωρες. Οπότε relax and enjoy! Εμένα τώρα μου κακοφαίνεται που λόγω δοντιών με θέλει για πιπίλα

Τελικά κατέληξα ότι τα παιδιά μου παίρνουν ναρκωτικά!!! Δεν περιγράφετε τι μου έχουν κάνει σήμερα τα καθαρματάκια... απίστευτες τσίτες και απαλεψιές και τα δύο...
τς τς τς...και σου 'χω πει να τα κρύβεις καλύτερα:tongue:

Καληνύχτα σας!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koρίτσια SOS!!!

Άλλη μία κακοσυζήτηση...Την προηγούμενη βδομάδα η Λήδα έκανε 4 μέρες να κάνει κακά και αναγκαστήκαμε να της κανουμε ένα μικροκλίσμα. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο οκ, αλλα την Κυριακή τίποτα, ούτε και σήμερα...Οπότε τώρα, τις προηγούμενες δύο ώρες προσπαθούσε να κάνει μέχρι που κουράστηκε το καημένο και πήγε για ύπνο...Πείτε, φάρμακα, γιατροσόφια, οτιδήποτε, δεν γίνεται να ξανακάνουμε κλίσμα....ΗΕLP!!!!!

Kαλησπέρα!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες!

Χρόνια πολλά στον Άγγελο και τη Σοφία! να τα χαιρόσαστε κοριτσάκια μου!

Εμείς είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, η Ευτυχία βήχει σαν φορτηγατζής, είχε ξεκινήσει αντιβίωση απ' την Τετάρτη αλλά βελτίωση δεν έβλεπα. Τώρα την πήγα πάλι στην παιδίατρο και μας άλλαξε την αντιβίωση. δίνει διορία μέχρι μεθαύριο και αν δεν δούμε βελτίωση θα κάνει ακτινογραφία! Δεν πιστεύω όμως να φτάσουμε μέχρι εκεί!

Μυρτώ, ακτινίδια, φράουλες που είναι και η εποχή, ελαιόλαδο μπόλικο, νερό... υπάρχουν κι άλλα αλλά μου διαφεύγουν... θα σου πούνε οι άλλες κοπέλες!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ροσαλίτα, η Λήδα έχει δυσκοιλιότητα, όχι ο μπέμπης! :)

Σοφάκι, τρώει ένα σωρό φράουλες, πίνει χυμούς, νερό δεν πίνει είναι η αλήθεια...

Αχ, με έχει πιάσει στεναχώρια που τη βλέπω να παιδεύεται...

Διαφημίσεις

ds περαστικα σας και ολα καλα ευχομαι . Δεν καταλαβα ..η αφαγια σχετιζεται με την ουρολοιμωξη ή το χαμηλο βαρος ? Εγω ηξερα για το δευτερο δεν ειχα ιδεα οτι επηρεάζει την ορεξη .

επηρεαζει και τα δυο απο οτι καταλαβα!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αχ κοριτσάρες μου πάλι με ανεβάσατε! Όντως πήρα πολύ κουράγιο, που δεν είναι η μόνη που κάθεται τόσο λίγο στο στηθος! Σήμερα τουλάχιστον πάλι μπορεί να έτρωγε λίγο αλλά τουλάχιστον δεν έκλαιγε μόλις πήγαινα να τη θηλάσω, ας είναι η λύση μας το epadoren!

Η Ευτυχία έχει μόνο βήχα ή και άλλα συμπτώματα? Εμείς και ο βήχας αυτοκολλητάκια πάλι, ούτε εβδομάδα δεν κλείνει ο Γώγος χωρίς αλλά και η μπουμπού ακολουθεί τα χνάρια του!

Dsaki εσύ βλέπεις καμιά βελτίωση στο φαγητό της Νεφέλης τώρα που αρχίσατε αντιβίωση?

Λέγκ και τα δικά μου απαλεψιές, αύριο όμως είναι μια άλλη μέρα, θα είναι καλύτερη (με αυτό το πλευρό θα κοιμηθώ!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Μυρτώ δώσε και κανένα δαμάσκηνο και μέλι! Και φασολάδα....

Και δες μήπως τρώει στουμπωτικά!

καλά Μαρινάκι, κι εμένα η τσουλούφο έτσι τρώει... Λίγο και μέχρι πρότεινως με κλάμα.. Και κάθε 3 ώρες τουλάχιστον... Εκτός από τα βράδια και αυτό μετά τον 4ο μήνα... Μήπψς λοιπόν είστε οκ?

Πάω για νάνι......

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Dsaki εσύ βλέπεις καμιά βελτίωση στο φαγητό της Νεφέλης τώρα που αρχίσατε αντιβίωση?

βασικα οχι ακομα αλλα ουσιαστικα το μεσημερι κλεισαμε 24 ωρες αντιβιωσης αφου τις πρωτες φορες δεν τα καταφερναμε καλα και δεν επινε σχεδον τιποτα.

θα δειξει, αλλα η αληθεια ειναι πως εχει γινει ρουτινα της καθημερινοτητας μου η ταλαιπωρια με το φαι που εχω την αισθηση πως δε θα φτιαξει ποτε....:(:(

μακαρι να κανω λαθος γιατι δεν μπορω αλλο....

χαιρομαι που η τοσοδουλα σου δεν εκλαψε σημερα;);)καλη συνεχεια!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Μάλλον είμαστε Ο.Κ. και δε λέω να το πάρω χαμπάρι τελικά! Με το Γωγο γκρίνιαζα που θήλαζε συνέχεια, τώρα γκρινιάζω που θηλάζει λίγο, πουθενά δε με πιάνεις, η γκρίνια τρέχει στο αίμα μου!!! Ευτυχώς που με παντρεύτηκε πριν να με καταλάβει ο συζυξ!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα και καληνύχτα!

μυρτώ νερό... το καλύτερο...

έκανα μπανάκι σε υπέροχα κρυστάλλινα νερα.... και με αυτό σας φιλώ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα!

Θελω και γω μπανακι!!!!!!!!!!! Σε κρυσταλλινα παγωμένα νερα μπας και ξυπνησω! Νυσταζω, νυσταζω. νυστάζω!

Γελκαμ μπακ αγαπητη μας φελίνιους!

ΚΟριτσακια μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, μακαρι να πιασουν τοπο! Κουμπαρουλα, οπως σου ειπα η καρτούλα σου-για μια ακόμη φορά- ειναι κουκλα. Στειλτη μου κ σαν αρχειακι να την τυπωσω, να την εχω.

Μαλλον κουνουπια τσιμπησαν την κορη μου κ εχει κατι απιστευτα σημαδια, τεραστια. Ενα μαλιστα την εχει τσιμπησει πιο πισω απο το ματι κ μάλλον απο αυτο, εχει πρηστει. Για την ακριβεια το δεξί της ματι εχει κλεισει τελειως. Και φυσικα δεν θελει να βαζουμε αλοιφουλα, αλλα μαλλον της προκαλουν φαγουρα και την νυχτα ξυπνησε καμαι 10ρια φορες. ΒΑλε κ τον μικρο αλλες τοσες, βαλε κ την κουρασή μου που ειχα, ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες!

Μυρτουλι, για φτιαξε τιποτε φακες, ή μπαμιες λη αρακα, κατι λαδερο γενικα και απεφυγε να τρωει (πες το κ στο σχολειο) ψωμια, μακαρονι, ρυζι κ λοιπα στουπωτικα.... Παντως η δυσκοιλιοτητα προκαλει κ μια δυσφορια... Ουφ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...