Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ds, κι εγώ κουφάθηκα με την ουρολοίμωξη τόσον καιρό το παιδάκι μωρέ... Μπράβο όμως που το ψάξατε και που βρήκατε την άκρη. Η αντιβίωση μην σε αγχώνει, γι' αυτό το σκοπό εφευρέθηκε άλλωστε, εφ' όσον χρειάζεται είναι για καλό.

Α! Και μήπως η θεία σου ξέρει να μας πει πόσες ακριβώς γενιές παιδιών μεγάλωσαν ΧΩΡΙΣ σκόνη γάλα;;; Αϊ σιχτίρ πια, γιατί αυτό είναι το πιο ηλίθιο επιχείρημα κάθε φορά. Εκατομμύρια χρόνια τώρα τα παιδάκια πίνουν το γάλα της μαμάς τους, η σκόνη πότε εφευρέθηκε και μιλάμε για τόοοοσες γενιές;;;

της ειπα καποια στιγμη"πως μεγαλωναν τα παιδια μεχρι αν εφευρεθει το γαλα??"

και μου ειπε "ασε δε θες να σου απαντησω σε αυτο!!!" και δε μου ειπε αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω και τι εννοουσε....:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

της ειπα καποια στιγμη"πως μεγαλωναν τα παιδια μεχρι αν εφευρεθει το γαλα??"

και μου ειπε "ασε δε θες να σου απαντησω σε αυτο!!!" και δε μου ειπε αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω και τι εννοουσε....:rolleyes::rolleyes:

Αχ γραψτο στο "τι άλλο θ'ακούσω". Κρίμα να πάει χαμένο!!!:tongue::lol::lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλησπέρα, ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!

Αφροδίτη να χαίρεσαι τον Άγγελο, χρόνια πολλά και χαρούμενα!

Το Σάββατο, που είχε γενέθλια η Σοφία, γέννησε μία πολύ καλή μου φίλη! Είχε ΠΗΤ τέλος Μαΐου αλλά την πιάσανε οι πόνοι νωρίτερα, φοβερή σύμπτωση, θα γιορτάζουμε παρέα!

Εγώ επειδή βαριέμαι απίστευτα πια τη συζήτηση σχετικά με το θηλασμό όταν με ρωτάνει "Έχεις γάλα?" απαντάω "Κάντο κρέμα γιώτης!" Εντάξει κρύο, αλλά είτε το παίρνουν σαν ειρωνία, είτε χουμοράκι και αλλάζει η συζήτηση!

Αγγελούκο να τα εκατοστήσεις! Πότε ρε Αφροδίτη έγινε και ο μικρουλης σου 1?

Πειράζει να πετάξω ένα από τα παιδιά μου, το Γωγουλη κατά προτίμηση από το παράθυρο? Θέλω να κοιμηθώωωωω και με έχει πολύ στην πίεση!

Η τοσοδούλα μου τεραστιούλα? Χι,χι μου άρεσε αυτό Ελιζάκι!5.400 είναι αλλά είναι ψηλούλα! Αρχίζω να συμβιβάζομαι με το ότι θα τρώει στο 3ωρο-4ωρο 5' και στοπ! Τι να πω είχα διαβάσει εδώ ότι τα 8 γεύματα είναι απαραίτητα, είχα και την εμπειρία του Γιώργου που τον ξεκολλούσα μετά από 40' βάζοντας πάντα το δάχτυλό μου κι αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χρονια πολλα στον γλυκουλη αφρατουλη ζουρμπουλουδικο αγγελουκο!!να ειναι παντα γερος και χαρουμενος!

Χρονια πολλα για χθες σε ολες τις μανουλες !Εμενα παντως λουλουδια μου φερε το κοριτσακι μου, μια μερα πριν βεβαια αλλα δεν εχει σημασια ,ειχε παει βολτα με τον μπαμπα της ,τα εκοψαν στο δρομο και μου ρχεται με ενα ματσακι λουλουδακια:D

χθες ηρθε και η μανα μου ευτυχως γιατι θελω να ξαμοληθω για καποιες δουλειες στο κεντρο ,την εφερε ο αδερφος μου με τα ανηψια μου και φεραν και το κουνελι τους ,η στεφανια δεν ξεκολλαγε απο πανω του και οταν εφευγαν ο ανηψιος τραβουσε το κλουβακι του απο τη μια μερια και απο την αλλη η στεφανια και να λενε "δικο μου ειναι,οχι δικο μου ..."

αχ θελει ζωακι μωρε τι να της παρω ?θα συμβιβαστει με ενα ψαρακι μια χελονιτσα αραγε?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλά , πολυχρονη και ευτυχισμένη η Σοφια μας !!!

Χρονια πολλα , πολυχρονος και χαρουμενος παντα ο Αγγελος μας !!!

Να χαιρεστε τα καμάρια σας κοριτσάκια μου !!!

Μυρτωωωωωωωω θελω και γω καρτα ναι ? ΥΠΕΡΟΧΗ οπως παντα !

ds περαστικα σας και ολα καλα ευχομαι . Δεν καταλαβα ..η αφαγια σχετιζεται με την ουρολοιμωξη ή το χαμηλο βαρος ? Εγω ηξερα για το δευτερο δεν ειχα ιδεα οτι επηρεάζει την ορεξη .

Ελιζα η μικρουλα σου μαλλον περναει την φαση προσκολλησης . Δυσκολο διαστημα αλλα σε λιγο καιρο θα δεις οτι θα ειναι πολυ πιο ανεξάρτητη .

Βασσουλα να σου στειλω τις γατες ? Αντε εστω τη μια ???

Δεν ξερω ..παντως για μενα ζωάκι και διαμέρισμα δεν πανε μαζι .

λαμπρουκω ειδικα με γατες και σκυλια εχει το μεγαλο κολλημα αλλα οχι ευχαριστω γατα σε διαμερισμα δεν θα ειναι οτι καλυτερο οντως ,βασικα τις τριχες σκεφτομαι

εγω μεγαλωσα με γατες και σκυλια ,κοιμομουν μαζι με τη γατα και τις βρισκαμε και αδεσποτες να φανταστεις ,καποιοι τις πετουσαν νεογγενητες σε ενα διπλανο χωραφι και εγω πηγαινα και τις μαζευα αλλα τωρα δεν ξερω πως μεταλλαχθηκα και με εκνευριζει να βλεπω παντου τριχες

Εγώ επειδή βαριέμαι απίστευτα πια τη συζήτηση σχετικά με το θηλασμό όταν με ρωτάνει "Έχεις γάλα?" απαντάω "Κάντο κρέμα γιώτης!" Εντάξει κρύο, αλλά είτε το παίρνουν σαν ειρωνία, είτε χουμοράκι και αλλάζει η συζήτηση!

καλα δεν μπορω να το αφησω να περασει ετσι.... φοβερη ατακα!:cool:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Και να σου πω Βασσουλι μου πως οι τριχες ειναι το λιγοτερο !

Βεβαια οι δικες μας δεν "εκπαιδευτηκαν" απο μικρες (εγω τις βρηκα μεγαλοκοπέλες ) οποτε κανουν τα απιστευτα .

Η Χριστιάννα αγαπαει και αυτη πολυ τα ζωα . Οι γατες δεν την παιζουν , την φοβουνται αλλα εκεινη τρεχει απο πισω τους , τους δινει χυμο απο το ποτηρι της , οτι τρωει θελει να τις ταισει αλλα αυτες δεν καθονται .

ετσι και μιας φιλης μου ειναι πολυ αγριογατα εκει που την χαιδευει παει και την δαγκωνει ..τα σκυλακια δεν το χουν αυτο ..θα το τρωγαν απο μονη τους το φαγητο της χριστιαννας

Διαφημίσεις

Aαααααα, με χτυπάτε σε ευαίσθητο σημείο! Το σπίτι μου είναι γεμάτο τρίχες με τις δύο γάτες...αφού η Λήδα μια από τις πρώτες λέξεις που είπε ήταν ''τίχα''...Με εκνευρίζουν αλλά έλα που έχω συνηθίζει να συγκατοικώ με γάτες! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι από τότε που έκανα τα παιδιά της έχω λίγο στο φτύσιμο κι αυτές δώστου να τρίβονται, δώστου να μου'ρχονται για αγκαλιές....

Λαμπρινούλι, φυσικά θα σου κάνω καρτούλα! Την άλλη βδομάδα έχετε γεννέθλια;;;;

Χρόνια Πολλά στο Σοφάκι!

Χρόνια Πολλά και στο Άγγελο. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι ενός!

Πω πω πώς περνάει ο καιρός!!!

Κι εγώ λατρεύω τους σκύλους και τις γάτες.

Είχα έναν κάτασπρο γάτο τον nero ο οποίος όμως σε κάποιο σουλάτσο αποφάσισε να μείνει αλλού!

Μετά βρήκα ένα αδέσποτο σκυλάκι όταν ήμουν φοιτήτρια και το μάζεψα.

Την Ίρμα την μετέφερα μετά το χρόνο στο πατρικό μου.

Μου πέθανε όμως πέρισυ?

Τώρα περιμένουμε να μεταφερθούμε στο νέο σπίτι σε μερικά χρόνια και θα πάρει ο καθένας από ένα!!!

899667.png226174.png

Τελικά κατέληξα ότι τα παιδιά μου παίρνουν ναρκωτικά!!! Δεν περιγράφετε τι μου έχουν κάνει σήμερα τα καθαρματάκια... απίστευτες τσίτες και απαλεψιές και τα δύο...

Ρε Μαρινα 5,400 δεν είναι άσκημα... 2500 κιλά βγήκε απ'το νοσοκομειο το πλάσμα... Ο θοδωρής 6 κιλα ήταν στην ηλικία της τοσοδούλας και είχε βγει και 800 γραμμάρια παραπάνω απ'το νοσοκομείο, έτρωγε κάθε 1-2 ώρες για 2-3 λεπτά αλλά έκανε συνέχεια εμετό λόγο παλινδρόμησης.

Αχ γραψτο στο "τι άλλο θ'ακούσω". Κρίμα να πάει χαμένο!!!:tongue::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχαχα:D:D:D:D;)

Η τοσοδούλα μου τεραστιούλα? Χι,χι μου άρεσε αυτό Ελιζάκι!5.400 είναι αλλά είναι ψηλούλα! Αρχίζω να συμβιβάζομαι με το ότι θα τρώει στο 3ωρο-4ωρο 5' και στοπ! Τι να πω είχα διαβάσει εδώ ότι τα 8 γεύματα είναι απαραίτητα, είχα και την εμπειρία του Γιώργου που τον ξεκολλούσα μετά από 40' βάζοντας πάντα το δάχτυλό μου κι αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο!

τελεια ειναι η μικρη marina , εμεις γεννηθηκαμε 2,800 και διπλασιασαμε στο 6μηνο το οποιο εινai και το οριο.

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...