Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τώρα θα κάνουμε και εμείς ... Εμένα να σου πω τρώει αλλά υπάρχουν και στιγμές που πραγματικά δεν θέλει όπως χθες δεν μου έφαγε και τόσο καλά την ημέρα και το βράδι έκατσα να φάω κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο και ήθελε και εκείνος και του έβαλα και έφαγε αρκετό. Πάντως στον δικό μου δεν πολυαρέσει το κρέας να σήμερα έκανε γιουβέτσι ο μπαμπάς και προτίμησε τα φασολάκια μου (έχουμε κόψει τα αλεσμένα χωρίς προβλήματα μονός του) μήπως να της μαγείρευες όπως τα κανείς για εσάς ? Στον δικό μου αρέσει πολύ το ψωμί οπότε όταν κάνω φακές του βάζω μέσα ψωμάκι και της τρώει πιο καλά η στην σούπα αυγολέμονο και πάλι θα φάει πιο καλά . Επειδή λείπω τα πρωινά τον κρατάει το αμόρε και τρώει πιο καλά μαζί του , πχ μπορεί να φάει 1 τοστ , κρέμα με γάλα η δημητριακά με γάλα εννοείτε χωρίς ζάχαρη φρούτα και ότι άλλο προκύψει (μέχρι της 2 που γυρνάω) γιατί όλη μέρα τρώγει παρά τα κανονικά γεύματα αλλά έχει και της μέρες του που σοκολάτα να του έδινες δεν θα έτρωγε , αλλά και πάλι όσο και να τρώγει πάλι δεν παχαίνει και είναι και όλη μέρα στο πόδι βλέπεις περπατήσαμε νωρίς και δεν λέει να αφήσει τους μαραθωνίους ....

καταλαβα....:rolleyes:

εγω της μαγειρευω ακομα ξεχωριστο φαγητο και βαζω παντα κρεας ή κοτοπουλο γιατι αφου δεν τρωει πολυ ας τρωει καθημερινα και απο λιγο:rolleyes:.

τωρα που παει ο καλος μου φανταρος ομως λεω σιγα σιγα να φτιαχνω κοινο φαγητο απλα στη μικρη δε θελω να βαλω ακομα αλατι....

ελπιζω να πανε καλα οι εξετασεις σας!!!!;)

ds με έχεις βάλει σε σκέψεις, παίζει άραγε να έχει και η Σοφία ουρολοίμωξη;

Από εκεί που ήταν η φαγανή της παρέας, έχει φτάσει να τρώει ελάχιστες στερεές. Σήμερα δεν της έδωσα απογευματινή κρέμα, μήπως και φάει φρούτα στη θέση της, αλλά τίποτα.

Εν τω μεταξύ πρέπει να έχει αλλεργία στο αυγό. Έβγαλε κάτι μικροσκοπικά σπυράκια, έχει φαγούρα στο σώμα και μία πληγούλα που έχει μόνιμα στο σημείο που το αυτί ενώνεται με το κεφάλι επιδεινώθηκε. Σιτ. Αύριο πρωί θα πάρω τηλ την παιδίατρο να κλείσω ραντεβού

αν ειναι palladinaki θα σου το πει και η παιδιατρος...;)

μην βαζεις κακες σκεψεις χωρις λογο.....;)

εμεις παιδευομαστε πολυ καιρο....αχ μακαρι να εμενα θεσσαλονικη να πηγαινα και εγω στην παιδιατρο......θα ημουν πιο ησυχη σε πολλα θεματα.

σημερα ψιλοτσακωθηκα με μια θεια μου γιατι προσπαθουσε να με πεισει:

1)οτι μετα το χρονο ο θηλασμος δεν κανει καλο στην ψυχολογια του παιδιου(κλασικα;) )

2)οτι θελει πιο λιπαρο γαλα να πιει η μικρη για να παρει τα πανω της

3)οτι θηλαζω για εγωιστικους λογους

4)οτι γεννιες και γεννιες μεγαλωσαν με σκονη γαλα και δεν επαθαν τιποτα

5)οτι ειμαι κολλημενη στην αποψη μου περι θηλασμου και πως απλα επελεξα να θηλασω γιατι μου "ταιριαζε" πιο πολυ σαν επιλογη και οχι επειδη η συγκεκριμενη επιλογη ειναι πιο σωστη για το παιδι μου

6)οτι οι γιατροι (γυναικολογοι και παιδιατροι)ξερουν περι θηλασμου (χαχαχαχαχαχα εδω γελανε πολυ....;);))

......και διαφορα αλλα ωραια που δεν τα θυμαμαι.....:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Παλλαντινιό να χαίρεσαι το Σοφάκι σου!!! :D

Από εκεί που ήταν η φαγανή της παρέας, έχει φτάσει να τρώει ελάχιστες στερεές. Σήμερα δεν της έδωσα απογευματινή κρέμα, μήπως και φάει φρούτα στη θέση της, αλλά τίποτα.

Μη σου μπαίνουν ιδέες. Η αφαγία όταν υπάρχει ενόχληση από τα δόντια είναι κλασσική. Επίσης τα φρούτα είναι αρκετά όξινα -σε αντίθεση με την κρέμα- και μπορεί να την ενοχλούν περισσότερο. Π.χ. ο Κωστής όταν έβγαζε δόντια δεν ανεχόταν το λεμόνι στο φαγητό του:rolleyes:

Ελίζα, αν μπορέσεις στείλε μου τα στοιχεία της Ορυλού που είναι εδώ κοντά μας... Εϊναι για παιδιά? Λέω να πάω να δει τη μίξα του Αλέκου.

Λενιώ έστειλα πμ

Ντι ες περαστικά σας. Μην αγχώνεσαι με την αντιβίωση. Όταν είναι απαραίτητη ακόμα και οι ομοιοπαθητικοί την δίνουν. Θα γίνετε καλά και μετά ούτε θα το θυμάσαι.

Αα! Αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα, μπές στο "Τι άλλο θ'ακούσω" στο πάρεντς για να μαζέψεις απαντήσεις για θείες και λοιπούς συγγενείς;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Μέρα... το σκατό θα με στείλει αδιάβαστη απ'την αυπνία. Ότι κοιμηθεί μέχρι της 12-1 μετα με πάει μέχρι το πρωί, ή θηλάζει ή θέλει βόλτες, με το που τον ακουμπάω ή ξαπλώνω κρατοντας τον αγκαλια ουρλιάζει. Και στη διάρκεια της ημέρας καμια ώρα σύνολο να κοιμάται... αυτός ο σκατούλης πως την παλεύει;

χρόνια πολλά στον Αγγελούκο τον αρχηγό της νέας μπεμπονοσυμορίας!!! Χρόνια πολλά και καθυστερημένα και στο Παλλαντινάκι :)

Τις προηγούμενες μέρες δεν έμπαινα γιατί δεν ήξερα τι να γράψω... ήμουνα το ίδιο φρικαρισμένη με εσας. Δεν θέλω να ακουγομαι απαισιόδοξη για το μέλλον και τι μας περιμένει γιατί δεν μας παίρνει απλα... γιατί απ'τη μία πρέπει να στηρίξουμε την προσωπικότητα των παιδιών μας και να μεγαλώσουμε σωστούς και καλούς ανθρώπους... απ'την άλλη όμως αν δεν παλέψουμε τώρα αύριο δεν θα βρούνε κολιμπιθρόξυλο. Εμείς ήμασταν τυχεροί γιατί ειχαμε συνθήκες καλύτερες απ'τους γονείς μας, δικαιώματα και αρκετές ελευθερίες, τα παιδιά μας θα τα έχουν αυτά;

Δεσποινάκο μου, πολύ χαίρομαι που βρήκατε τι έφταιγε στη μικρούλα... το μεγαλο σου μωρό πότε φεύγει; Για τη θεία τι να πω... χάος το μυαλό της!

Έφυγα γιατί βαράει απαλεψιές ο νικολάκης... πάλι!:rolleyes:

Εμείς ήμασταν τυχεροί γιατί ειχαμε συνθήκες καλύτερες απ'τους γονείς μας, δικαιώματα και αρκετές ελευθερίες, τα παιδιά μας θα τα έχουν αυτά;

ευτυχώς που τα παιδιά μας είναι μικρά και επομένως δε θα αναγκαστούν να συμβιβαστούν. Φαντάζεστε να είχαμε παιδιά 15,16 χρονών, που "θέλουν" συνεχώς??? εκεί είναι τα ζόρια. Η γενιά των παιδιών μας θα ζήσει όπως οι παππούδες μας..Στα δικά τους εγγόνια θα ξανακλείσει ο κύκλος...

καλημέρα!!

χρόνια πολλά στο Σοφάκι και στον Άγγελο, πολύχρονα και τα δύο!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Α, ρε Λεγκω,. ουτε μπαρ ουτε ξενυχτια αυτος...

Απιστευτα άυπνη και γω αλλα δεν πτοουμε, ειμαι με πολυ καλη διαθεση!!! Το βλασταρι μου ειπε να κανει επετειακη και απο τις 5 παρα ειναι ξυπνιος με τρελλα κεφια. Τι φιλακια μας εδινε τις ζουζουνιες εκανε πρωινιάτικα δεν λεγεται. Τετοια ωρα πριν απο ενα χρονο εγω πονουσα κ ειπε να με καλοπιάσει φετος! Ποτε μεγαλωσε και εγινε ανθρωπακι βρε κοριτσια? Απο τη μια η συγκινιση, απο την αλλη η αυπνια, με επιασε μια χαζομαμακιαση πρωι πρωι!

Αυτος παλι, χτες κοιμηθηκε κατα τις 12. Ευτυχως λιγο πριν φυγω για την δουλεια ξανακοιμηθηκε!

Παλλαντινιο, να χαιρεσαι και συ την Σοφουκα σου! Να ειστε παντα χαρουμενες κ ευτυχισμενες!

Μην αγχωνεσια, στην ηλικια της, ειναι φυσιολογικη η αφαγια. Εδω ο φαταούας Αγγελος εχει στματησει να τρωει.

Χρονια πολλα για όλες τις μανουλες του κοσμου!

Ντι ες, δεν κατάλαβα, μια φορα της κανατε καλλιεργεια? Σε αυτες τις ηλικίες ειναι πολυ ευκολο να παθει επιμολυνση το δειγμα, ειδικα στα κοριτσάκια... Ειστε σιγουροι για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων?

Με την συγκεκριμενη αντιβιβση δεν προσεξες καμια αντιδραση στο παιδι (κοκκινιλες σπυράκια)? Η Δαναη ειναι αντιδρασει ασχημα στη σεκλορ, ειχε κατακοκκινισει. Οπως κ να εχει ευχομαι να ξεμπερδεψετε γρηγορα κ να πανε ολα καλα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΓΕΛΟΥΚΟ!!

Αφροδίτη να χαίρεσαι το αντράκι σου!

Καλημέρα!

Η Σοφία σήμερα σπάραξε την ώρα που έφυγα για δουλειά:-( Μαμάαααααα και να κρεμιέται επάνω μου. Αυτή όσο μεγαλώνει χειροτερέυει σε μαμακίαση. Τι θα την κάνω? Μου λέτε?

Το Σάββατο πετύχαμε τη Μαρινο-οικογένεια στου Πικιώνη. Έχω να δηλώσω ότι η τοσοδούλα είναι τεραστιούλα πλέον. Σκέψου και να έτρωγε φουλ-ταιμ πως θα ήταν:rolleyes:. Καλή φάση να συναντάς τυχαία γνωστους πάντως. Λες και καμιά κουβέντα και ξελαμπικάρεις, χωρίς να χρειάζονται συνεννοήσεις κλπ.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Aggelos.jpg

Αφροδιτούλι, να το χαιρόμαστε το βαφτιστηράκι! Ο καιρός πέρασε πολύ γρήγορα, θυμήθηκα τη μέρα που σε είδαμε να τον παίρνεις για πρώτη φορά αγκαλιά και κλαίγαμε, σκέτη σαπουνόπερα ήμασταν!!!

Να είναι πάντα γελαστός!

Δέσποινα μπορείς να της το δώσει το φάρμακο και με μπουκάλι αναμεμειγμένο με λιγάκι γάλα δικό σου ή με κάτι άλλο που πίνει.

δεν ειμαι και πολυ σιγουρη πως οτι και της δωσω θα το πιει ολο ωστε να παρει και ολο το φαρμακο...;)

σημερα ηταν καλυτερα ακομα, δεν εκλαψε τοσο οταν της το εδινα!

Ντι ες περαστικά σας. Μην αγχώνεσαι με την αντιβίωση. Όταν είναι απαραίτητη ακόμα και οι ομοιοπαθητικοί την δίνουν. Θα γίνετε καλά και μετά ούτε θα το θυμάσαι.

Αα! Αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα, μπές στο "Τι άλλο θ'ακούσω" στο πάρεντς για να μαζέψεις απαντήσεις για θείες και λοιπούς συγγενείς;)

δεν αγχωνομαι πολυ τωρα, μου περασε, ηταν η πρωτη κρυαδα....;);)

εχω μπει στο "τι αλλο θα ακουσω" και εχω ριξει και τρελλα γελια;);)

ως τωρα οσες φορες πηγαινε να ανοιχτει συζητηση με τη συγκεκριμενη θεια ελεγα παντα "αστο, δε θελω να το συζητησω" γιατι ηξερα την καταληξη:rolleyes:

αλλα εχτες δεν το αφηνε και εκεινη και ετσι επεκταθηκε η συζητηση ενω δε θα επρεπε να ξεκινησει απο την αρχη.

και το κακο ειναι οτι τα λενε απο αγαπη και γιατι τα θεωρουν σωστα και υποτιθεται πως προσπαθιουν να σε "συνετησουν " για το καλο σου και για το καλο του παιδιου σου:rolleyes:

για αυτο το λογο δεν μπορεις και να χαλασεις εντελως τα σχεση σου μαζι τους αφου το κανουν με καλο σκοπο μεσα στο κεφαλι τους....:rolleyes::rolleyes:

Δεσποινάκο μου, πολύ χαίρομαι που βρήκατε τι έφταιγε στη μικρούλα... το μεγαλο σου μωρό πότε φεύγει; Για τη θεία τι να πω... χάος το μυαλό της!

το μεγαλο μου μωρο φευγει την τεταρτη.....:(:(:(

Ντι ες, δεν κατάλαβα, μια φορα της κανατε καλλιεργεια? Σε αυτες τις ηλικίες ειναι πολυ ευκολο να παθει επιμολυνση το δειγμα, ειδικα στα κοριτσάκια... Ειστε σιγουροι για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων?

Με την συγκεκριμενη αντιβιβση δεν προσεξες καμια αντιδραση στο παιδι (κοκκινιλες σπυράκια)? Η Δαναη ειναι αντιδρασει ασχημα στη σεκλορ, ειχε κατακοκκινισει. Οπως κ να εχει ευχομαι να ξεμπερδεψετε γρηγορα κ να πανε ολα καλα!

χρονια πολλα στον αγγελουκο! να τον χαιρεστε!!!!

της εχω κανει 3 καλλιεργειες συνολικα ως τωρα και ειχαν βγει ολες αρνητικες, αλλα οχι στειρες οπως πρεπει κανονικα, αλλα λογω της αρνητικοτητας και χωρις συμπτωματα πιστευαμε πως δεν ηταν τιποτα. αυτη τη φορα καναμε και αλλες εξετασεις και ειδαμε και καποιες αλλες παραμετρους, νομιζω και ευχομαι η διαγνωση να ειναι σωστη αφου συμφωνησε και η παιδιατρος και ο ομοιοπαθητικος και ο γαιτρος στη βιοιατρικη!!!:rolleyes::rolleyes:

ευτυχως δεν ειχαμε αντιδραση στο ceclor!! παλι καλα που δε μου το ειπες το σαββατο γιατι θα ειχα χεστει τοσο που δεν θα της εδινα....;);) ως γνησια χεστρου με τα φαρμακα:tongue::tongue::tongue:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα!!!!!Καλή βδομάδα να χουμε,καλύτερη από την περασμένη,τουλάχιστον....

Αφροδιτούλι!!!!!Πέρασε κιόλας ένας χρόνος.Θυμάμαι πέρσι παρακολουθούσαμε μέρα-μέρα πότε επιτέλους θα έρθει η ώρα σου!!!!!Πολύχρονο να είναι το παιδάκι σου,να σφύζει πάντα από υγεία,να είστε οικογενειακώς καλά να χαιρόσαστε ο ένας τον άλλο!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες, να 'μαστε καλά να χαιρόμαστε τον τίτλο μας!;) Επίσης χρόνια πολλά στη Σοφία (δεν μπήκα χθες), αλλά και στον Άγγελο, θα είναι καταπληκτική χρονιά γι' αυτά τα 2, με περπατήματα, κουβεντούλες και ζαβολιές απίστευτες!

Ds, κι εγώ κουφάθηκα με την ουρολοίμωξη τόσον καιρό το παιδάκι μωρέ... Μπράβο όμως που το ψάξατε και που βρήκατε την άκρη. Η αντιβίωση μην σε αγχώνει, γι' αυτό το σκοπό εφευρέθηκε άλλωστε, εφ' όσον χρειάζεται είναι για καλό.

Α! Και μήπως η θεία σου ξέρει να μας πει πόσες ακριβώς γενιές παιδιών μεγάλωσαν ΧΩΡΙΣ σκόνη γάλα;;; Αϊ σιχτίρ πια, γιατί αυτό είναι το πιο ηλίθιο επιχείρημα κάθε φορά. Εκατομμύρια χρόνια τώρα τα παιδάκια πίνουν το γάλα της μαμάς τους, η σκόνη πότε εφευρέθηκε και μιλάμε για τόοοοσες γενιές;;;

Παρεμπιπτόντως, η κυρία που έρχεται στο σπίτι μας και καθαρίζει είναι από τη Γεωργία είδε μια σακούλα φαγόπυρο που είχα και μου είπε ότι στα μέρη της δίνουν χυλό (ή ζουμί, δεν κατάλαβα καλά) από φαγόπυρο στα μωρά που έχουν πρόβλημα με το γάλα ή δεν έχουν μαμά να τα θηλάσει. Αυτό μου λέει είναι το πιο καλό πράγμα, μεγαλώνει παιδιά αυτό... Κουφό, ε;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...