Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ds καλησπέρα επειδή έχω και εγώ ένα παιδάκι το όποιο δεν είναι και πολύ φαγάνα θέλω να σε ρωτήσω η μικρή δεν δέχεται να φάει καθόλου η τρώει πολύ λίγο??? αχ και μείς έχουμε εξετάσεις σε γιο καιρό και έχω αγχωθεί τρελά!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοπελιες τι κανετε?

Εμεις ειχαμε παει χωριο Παρασκευη κ σημερα φυγαμε 6 το πρωι κ δυστυχως ειμαι παλι στο γραφειο ... τελεια θα περασω κ σημερα ....

Παλαντινακι χρονια πολλα για την μικρουλα σου να την χαιρεσαι!

Διαφημίσεις

Ds καλησπέρα επειδή έχω και εγώ ένα παιδάκι το όποιο δεν είναι και πολύ φαγάνα θέλω να σε ρωτήσω η μικρή δεν δέχεται να φάει καθόλου η τρώει πολύ λίγο??? αχ και μείς έχουμε εξετάσεις σε γιο καιρό και έχω αγχωθεί τρελά!!!

καποιες φορες αρνείται απο την πρωτη μπουκια(πριν καν δοκιμασει) καποιες αλλες αργοτερα, γενικα με παιχνιδια και τραγουδια την καταφερνω να φαει τα φρουτα , το απογευματινο και το μισο μεσημεριανο με το οποιο εχουμε και το μεγαλυτερο προβλημα.

ευτυχως απο σιδηρο κτλ ειμαστε οκ παρ ολη τη δυσκολια με το φαι:rolleyes:

να δουμε αν θα ανοιξει καθολου η ορεξη της οταν τελειωσουμε με την ουρολοιμωξη....

εσεις εχετε κανει καμια εξεταση ως τωρα ή πρωτη φορα θα κανετε?

το φαρμακο ταλαιπωρουμαστε λιγο να το παρι αλλα ψιλοβρηκα το κουμπι της:rolleyes: κλαιει βεβαια αλλα τουλαχιστον το πινει ολο;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ντιεσάκι,έχεις δοκιμάει να της το δώσεις με σύριγγα????ο δικός μου καμιά φορά που του δίνω ντεπον,το βλέπει σα παιχνίδι κ το πίνει αδιαμαρτύρητα.

με συριγγα της το δινω απλα την πρωτη φορα μου το εφτυσε-χυθηκε ολο απ εξω. μετα σιγα σιγα τα καταφεραμε , την ξαπλωσα λιγο ωστε να μη χυνεται , της το εβαλα και λιγο πιο μεσα ωστε να μην μπορεσει να το φτυσει τοσο ευκολα και ετσι κουτσα στραβα το ηπιε ολο σχεδον.

κλαιει βεβαια κατα τη διαρκεια αλλα ενταξει τι να κανω???:rolleyes::rolleyes:δε γινεται αλλιως....:rolleyes:

μαλλον φταιει και το γεγονος οτι η διαδικασια δεν της φενεται καθολου οικια γαιτι δεν ετυχε ως τωρα να της δωσω κανενα φαρμακο και ειναι μαλλον λιγο απειλητικο και επιθετικο να της βαζω με το ζορι τη συριγγα στο στομα.....:(:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Χρόνια Πολλά Μανούλες!!!:)

σιγουρα η ζωη συνεχιζεται ..περναει απο το μυαλο μου το τι αλλο ακομα θα δουμε......και φοβαμαι......αλλα οσο χρονο μας εχει δοθει.....ας τον αξιοποιησουμε καλα.......και για την ερατω......θελω να ειναι δυνατη και θαρραλεα......:)

Νταφάκι συμφωνώ τόσο πολύ μαζί σου! κι εγώ στον Ιάσονα προσπαθώ να του εξηγώ τι συμβαίνει αυτές τις μέρες, γιατί βλέπει και τον μπαμπά του που πηγαίνει στις πορείες και είχαμε πάει μαζί και στην καθιστική, και συνέχεια του λέω να είναι γενναίος και να μη φοβάται!

Χρόνια Πολλά στο Σοφάκι! παλλαντινάκι να τη χαίρεστε!:)

καποιες φορες αρνείται απο την πρωτη μπουκια(πριν καν δοκιμασει) καποιες αλλες αργοτερα, γενικα με παιχνιδια και τραγουδια την καταφερνω να φαει τα φρουτα , το απογευματινο και το μισο μεσημεριανο με το οποιο εχουμε και το μεγαλυτερο προβλημα.

ευτυχως απο σιδηρο κτλ ειμαστε οκ παρ ολη τη δυσκολια με το φαι:rolleyes:

να δουμε αν θα ανοιξει καθολου η ορεξη της οταν τελειωσουμε με την ουρολοιμωξη....

εσεις εχετε κανει καμια εξεταση ως τωρα ή πρωτη φορα θα κανετε?

Τώρα θα κάνουμε και εμείς ... Εμένα να σου πω τρώει αλλά υπάρχουν και στιγμές που πραγματικά δεν θέλει όπως χθες δεν μου έφαγε και τόσο καλά την ημέρα και το βράδι έκατσα να φάω κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο και ήθελε και εκείνος και του έβαλα και έφαγε αρκετό. Πάντως στον δικό μου δεν πολυαρέσει το κρέας να σήμερα έκανε γιουβέτσι ο μπαμπάς και προτίμησε τα φασολάκια μου (έχουμε κόψει τα αλεσμένα χωρίς προβλήματα μονός του) μήπως να της μαγείρευες όπως τα κανείς για εσάς ? Στον δικό μου αρέσει πολύ το ψωμί οπότε όταν κάνω φακές του βάζω μέσα ψωμάκι και της τρώει πιο καλά η στην σούπα αυγολέμονο και πάλι θα φάει πιο καλά . Επειδή λείπω τα πρωινά τον κρατάει το αμόρε και τρώει πιο καλά μαζί του , πχ μπορεί να φάει 1 τοστ , κρέμα με γάλα η δημητριακά με γάλα εννοείτε χωρίς ζάχαρη φρούτα και ότι άλλο προκύψει (μέχρι της 2 που γυρνάω) γιατί όλη μέρα τρώγει παρά τα κανονικά γεύματα αλλά έχει και της μέρες του που σοκολάτα να του έδινες δεν θα έτρωγε , αλλά και πάλι όσο και να τρώγει πάλι δεν παχαίνει και είναι και όλη μέρα στο πόδι βλέπεις περπατήσαμε νωρίς και δεν λέει να αφήσει τους μαραθωνίους ....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

καλησπέρα, χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

ds με έχεις βάλει σε σκέψεις, παίζει άραγε να έχει και η Σοφία ουρολοίμωξη;

Από εκεί που ήταν η φαγανή της παρέας, έχει φτάσει να τρώει ελάχιστες στερεές. Σήμερα δεν της έδωσα απογευματινή κρέμα, μήπως και φάει φρούτα στη θέση της, αλλά τίποτα.

Εν τω μεταξύ πρέπει να έχει αλλεργία στο αυγό. Έβγαλε κάτι μικροσκοπικά σπυράκια, έχει φαγούρα στο σώμα και μία πληγούλα που έχει μόνιμα στο σημείο που το αυτί ενώνεται με το κεφάλι επιδεινώθηκε. Σιτ. Αύριο πρωί θα πάρω τηλ την παιδίατρο να κλείσω ραντεβού

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...