Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βρε Dsaki έχω πάθει πλάκα! Δεν είχατε κανένα σύμπτωμα πέραν της αφαγίας αλλά εδώ και μήνες και τελικά παίζει το ενδεχόμενο της ουρολοίμωξης? Μα πόσο καιρό να υπάρχει η ουρολοίμωξη τόσους μήνες?

Πήγαμε Πικιώνη και τυχαία συναντήσαμε την Ελίζα με τον Κωστή! Καλέ τόση ώρα αυτό το παιδί και δε ζαλίστηκς καθόλου στο μύλο!!! Εγώ τα κοιτούσα και χρειάστηκα δραμαμίνη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα.Τί κάνετε κοριτσάκια??

Ντιεσάκι, καλά τα αποτελέσματα,ε???Ωραία,μωλε,να μην είναι τπτ άλλο και ταλαιπωρηθεί το καημενούλι.Αλλά,ουρολοίμωξη όντως τόσους μήνες?????:shock::shock:

Παλλαντινάκι,σήμερα έχει γενέθλια το Σοφάκι?????Έγινε και αυτό παιδάκι από μωρό!!!!!!!Να τα εκατοστήσει η ζουζούνα σου,να είναι καλότυχη,γερή και να βγάλει γρήγορα δοντάκια να μην ταλαιπωρηθεί άλλο...

Σας φιλώ,πάω να παίξουμε μπάλαααααααα!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Mπράβο Δέσποινα με τα αποτέλεσματα μια χαρα μου ακουστηκαν και εμεις περασαμε ουρολοιμωξη και μαλιστα 5 μηνων που ειναι πιο επικίνδυνα...εσεις θα ειστε μια χαρα !!!! άντε να σας φύγει και η ανησυχία!

καλή θητεία στον καλό σου!!

edit= μα καλα τοσο καιρο δεν ειχε αλλο σύμπτωμα?πυρετο, ανησυχια στον υπνο, χαμηλο βαρος?

εγω το ειχα καταλαβει οτι εχουμε επειδη δεν επαιρνε βαρος και πηγα και του κανα μονη μου καλλιεργεια...αλλα και για μια βδομαδα το βραδυ ξυπνουσε ανα μια ώρα οπότε κατι σήμαινε...ευτυχως και εμεις και εσείς δεν εφτασε στον πυρετο...

Βρε Dsaki έχω πάθει πλάκα! Δεν είχατε κανένα σύμπτωμα πέραν της αφαγίας αλλά εδώ και μήνες και τελικά παίζει το ενδεχόμενο της ουρολοίμωξης? Μα πόσο καιρό να υπάρχει η ουρολοίμωξη τόσους μήνες?

Ντιεσάκι, καλά τα αποτελέσματα,ε???Ωραία,μωλε,να μην είναι τπτ άλλο και ταλαιπωρηθεί το καημενούλι.Αλλά,ουρολοίμωξη όντως τόσους μήνες?????:shock::shock:

Mπράβο Δέσποινα με τα αποτέλεσματα μια χαρα μου ακουστηκαν και εμεις περασαμε ουρολοιμωξη και μαλιστα 5 μηνων που ειναι πιο επικίνδυνα...εσεις θα ειστε μια χαρα !!!! άντε να σας φύγει και η ανησυχία!

καλή θητεία στον καλό σου!!

edit= μα καλα τοσο καιρο δεν ειχε αλλο σύμπτωμα?πυρετο, ανησυχια στον υπνο, χαμηλο βαρος?

εγω το ειχα καταλαβει οτι εχουμε επειδη δεν επαιρνε βαρος και πηγα και του κανα μονη μου καλλιεργεια...αλλα και για μια βδομαδα το βραδυ ξυπνουσε ανα μια ώρα οπότε κατι σήμαινε...ευτυχως και εμεις και εσείς δεν εφτασε στον πυρετο...

παντως το λενε οτι η ουρολοιμωξη ειναι υπουλη, καλα που το ψαξατε και το βρηκατε

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!:D

το κακο με την ουρολοιμωξη ειναι πως μπορει να ειναι και τελειως ασυμπτωματικη, και εμεις οντως δεν ειχαμε κανενα συμπτωμα εκτος απο το οριακα στις καμπυλες βαρος. ειχαμε ξανακανει εξεταση για ουρολοιμωξη και ειχε βγει αρνητικη (οχι στείρα βεβαια αλλα αρνητικη) οπως και τωρα ΑΛΛΑ ειχαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πυοσφαιρια που αυτο παραπεμπει κατευθειαν σε ουρολοιμωξη.

πρεπει να παρει αντιβιωση δυστυχως :( μιλησα και με τον ομοιπαθητικο και μου ειπε να της τη δωσω (ceclor). θα κανουμε την τριτη- τεταρτη επαναληπτικη να δουμε:rolleyes:

και εγω φαβαμαι το γεγονος οτι ισως να την ειχαμε καιρο αλλα η παιδιατρος ειπε πως οπως τα βλεπει τα πραγματα ο,τι και να εχει συμβει αντιμετωπιζεται, οποτε μαλλον οκ:rolleyes:

palladin xronia sas polla!!!!!!:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Να χαίρεστε κι εσείς τα παιδάκια σας!

Τέτοια ώρα πριν ένα χρόνο ετοιμαζόμουν ψυχολογικά να αρχίσω τις εξωθήσεις, ωραία πράγματα!

Ντιες περαστικά!

Αχ αυτά τα δόντια, έχουμε και γκρίνια, και πρησμένα ούλα αλλά δεν βλέπω να ξεμυτίζει κανένα καινούριο σύντομα, είμαστε στα 6 και έχουμε πολύ μέλλον ακόμα

Χρόνια Πολλά στο Σοφάκι! Πολύχρονη! Να τη χαίρεσαι παλλαντίνιο!

Ελίζα, αν μπορέσεις στείλε μου τα στοιχεία της Ορυλού που είναι εδώ κοντά μας... Εϊναι για παιδιά? Λέω να πάω να δει τη μίξα του Αλέκου.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Παλλαντινάκι να τα εκατοστήσει το παιδάκι σου και να το χαίρεστε!

Ds αφού είναι απαραίτητο θα πάρει αντιβίωση το παιδάκι σου και μετά θα πάρει και τα πάνω του να ηρεμήσεις κι εσύ! Είδες πάντως είχες δίκιο που ένιωθες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το φαγητό της!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ds αφού είναι απαραίτητο θα πάρει αντιβίωση το παιδάκι σου και μετά θα πάρει και τα πάνω του να ηρεμήσεις κι εσύ! Είδες πάντως είχες δίκιο που ένιωθες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το φαγητό της!

το ξερω.....

ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα απο δω και περα γιατι πραγματικα ειχα χασει την υπομονη μου πια με το φαγητο...ειδικα το μεσημεριανο ηταν κολαση και μαλιστα βοηθαει και ο μπαμπας μας, αλλα τωρα που θα παει στρατο σκεφτομουν πως θα την παλεψω σε αυτο το κομματι, οποτε ελπιζω πραγματικα να φτιαξουν τα πραγματα γιατι αν δε φταιει αυτο δεν ξερω τι αλλο να κανω....:(

Ντιες περαστικά!

ευχαριστω πολυ!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Επειδή είμαι πολύ ξεροκέφαλη και λίγο φοβιτσιάρα με τα φάρμακα πήγα σήμερα να πάρουμε 2η γνώμη και μου είπαν ακριβώς τα ίδια, οπότε από σήμερα ξεκινάμε συστηματικά και βλέπουμε! Άντε ρε κοπελιά να ηρεμήσουν τα ζουζουνάκια μας και εμείς μαζί τους!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...