Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέεεερα!

Ντουντου υπάρχει ένα τρόλλευ που πάει εκεί πάνω, νομίζω είναι το 15, περνάει από Πατησίων και λεωφόρο Αλεξάνδρας. Και όντως έχει φρικτό πρόβλημα με το πάρκινγκ η περιοχή...

Κουμπαρούλα, μουτς!

Α, εμένα μ'αρέσει πιο πολύ να βλέπω δάκτυλο στο στόμα παρά πιπίλα (γιατί άραγε :) )

Απλώς μου φαίνεται το δάκτυλα...ιδιωτική πρωτοβουλία, ενώ η πιπίλα κάπως επιβεβλημένη, λίγο σαν πώμα. Φυσικά δεν είμαι αντικειμενική!!!

Πελαγία καλωσήρθες!

Σήμερα γεννάει η αδερφή του Γιώργου και όλοι αναμένουμε με αγωνία τον ανηψούλι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μερεεεες

Κοιμηθηκε η μικρά κ μπήκα!!

Πιπίλα:

Προσπάθησα να της την μάθω όταν ηταν 4 μηνών επειδή επαθα καντιντιαση κ δεν άντεχα το πιπίλισμα, ποτε δεν την πολυπήρε κ τώρα την αρνειται όταν της την δινω καμμια φορά το βραδυ ή στο αυτοκινητο όταν κλαιει...

Τιβι:Είχα μια σαν του αντρα της νταφ κ τελικα μου χαρισε μια λιγο καλύτερη ο αδερφος του στεφανιού όταν μετακομισε για το νησι τους.. αστα να πανε δηλαδη...

Βλέπω ντιβιντι, φιλαρακια κ γκρεις ανατομι....

Φαγητα:Αφρο από φρούτα μονο αχλαδι μηλο αβοκαντο ως το χρονο η μικρα...

Από σουπα κοτοπουλο καροτο πατατα γλυκοπατατα δεν τρωει κ κολοκυθακι σαν να την πειραζει.. φοβαμαι να κανω κάτι άλλο λογω αλλεργιας ως το χρονο... καμμια ιδεα λοιπές μαμαδες?????????

ΜΜΜ: η αδερφη μου με εκραξε που βαζω τη μικρα για τις ιώσεις... τι γνωμη εχετε εσεις???????????????

Πελαζι γουελκαμ!!!

Α! μου είχε ερθει κατι σαν περιοδος πριν 2 μηνες περίπου, την παρασκευη έχω ραντεβου στο γυναικολογο κ χτες είδα μια τριχίτσα αιμαι κ ψιλοποναω να αδιαθετησω.... αλλά δεν ξαναειδα αιμα... πριν 3 μερες είχα ξαναδει μια τριχίτσα αιμα στο σκούπισμα... τι λετε να ειναι αυτο?θα την γλιτώσω???

λοιπον εφαγα τη βιολογικη μου φρουτοκρεμα κ ειμαι ολη δικη σας...

Μωρε γιουπι, δε δοκιμαζεις κανενα κινοα, κεχρι ή φαγοπυρο? δεν ειναι στα τοπ των αλλεργιογονων αυτα κ ειναι πληρεις τροφες. Ετσι για την ποικιλια κ να το "πιασει" και το το παιδι....

Επισης γιουπι,απο τοτε που ξεθαψα τη συνταγη για τις καριοκες μου εχει σφινωθει... Μαλλον θα τις κανω σημερα.... ή μηπως να κανω την καρυδοπιτα??? Μπα πιο λάιτ οι καριοκες...

Διαφημίσεις

Καριοκες δαγκωτο!!!!

Για πες ρε αφρο για την κινοα κτλ θα πως θα τα κάνω?

Θα της τα δινω για απογευματινο?

Προς το παρον της δινω τα φρουτα το πρωι, τη σουπα το μεσημερι κ την υπόλοιπη σουπα το απόγευμα μιας κ δεν τρωει ποσοτητα το μεσημερι..

συνηθως θηλάζω κατα τις 8κ30 το πρωι, κατα τις 12 το μεσημερακι , 15, καποια ασχετη ωρα το απόγευμα, εννια κ μιση κ όλο το βραδυ.Φτανουν οι θηλασμοι????????/

Καλησπερα κοριτσια ειμαι η Πελαγια και εχω εναν γιοκα τον Οθωνακο-Κυριλλο που ειναι πολυ γλυκας!!! Ελπιζω να με θελετε στην παρεα σας εεε????

γεια σου Πελαγια!! καλως ηρθες και να σου ζησει το ζουζουνι σου!!!

Μιας κ μιλατε για στερεες θα σας ρωτησω κ γω η ασχετη... γλυποπατατα εφαγε κ ο Αγγελος κ μαλλον του αρεσει. Αυριο θα του βαλω μαζι κ κολοκυθακι πρασινο. Το επομενο που θα προσθεσω λεω να ειναι κανενας ζωμος απο κρεας κ μετα τα επομενα λαχανικα. Τι λετε κ σεις οι αλλες μικρομανες, αλλα μεγαλυτερες απο μας? Απο φρουτα τρωει μηλο, αχλαδι, αβοκαντο. Τι αλλο να βαλω που να μην ειναι επικινδυνο? Απογευματινο, δεν του ξεκινησα ακομα.

α βεβαια τελευταια μου το κοπανησε κ μου ειπε "εγω αλλαξα σταση απεναντι στην τηλεοραση, εσυ θα αλλαξεις σταση απεναντι στο ιντερνετ?" :confused::eek::idea::-(

Α, ωραιο σεντονι σας εριξα πρωινο δευτερας δεν εχετε παραπονο....

εμεις απο φρουτα της δινω μπανανα, μηλο, αχλαδι και δοκιμασα και αβοκαντο αλλα νμιζω πως δεν της αρεσε...:rolleyes::rolleyes:

απο λαχανικα εχω αρχισει πια και της τα δοκιμαζω ολα...αν δουμε σε κανενα καμια περιεργη αντιδραση δε θα της το ξαναδωσω!!!

παντως ειχαμε ξεκινησει λιγο αναποδα, το πρωτο που εφαγε οταν εκλεισε τον 6ο ηταν το ρυζακι με μητρικο γαλα, μετα πατατα - καροτο, μετα εβαλα κοτοπουλο-κρεας, μετα αρχισαμε φρουτα με πρωτο το μηλο μετα μπανανα και μετα συνεχισαμε κατα βουληση (ακομα εισαγω καινουρια λαχανικα), της δινω και κεχρι και κοκκινες φακες.

η DaF παντως μου ανοιγει τους οριζοντες....σε αυτην να απευθυνεστε;);)

οσο για την tv τα ειπα και πιο πριν εγω δεν μπορουσα να την κλεισω , τωρα τα καταφερνω καπως.....:D

μια ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετη ερωτηση: οταν μαγειρευω με τον απορροφητηρα ανοιχτο μαζευει πανω υδρατμους και πεφτει νερο στην κατσαρολα...στο παλιο μιου σπιτι δε γινοταν αυτο.....δεν μπορω να μαγειρευω με καπακι ανοιχτο, μηπως δεν ειναι καλος ο απορροφητηρας???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

επισης απο σημερα τελος οι κραιπαλες, αρχιζω μια πιο σωστη διατροφη να χασω κανενα κιλο γιατι δεν παει αλλο, ημουν παντα 50-55 κιλα και τωρα φοβαμαι να ανεβω στη ζυγαρια.....ΤΕΛΟΣ!!!!!!!:D:D

αυτα λοιπον και καλημερα σας!!!!!!:D:D:D:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από εδώ!

Μυρτώ με το καλό το ανηψάκι σας!

Καλέ διαβάζω που λέτε για την εισαγωγή στις στερεές και με πιάνει από τώρα άγχος!

Δεν έχω δει για πού μεταφέρθηκε η συνάντηση, πάω να ψάξω και τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιουπι, αμα δε θες να αντικαταστησεις γευμα μπορεις να το προσθεσεις μεσα στη σουπα. φαντασου οτι ειναι σαν ρυζι.

Ντι ες, μηπως θελει αλλαγμα το φιλτρο του απορροφητηρα? δεν το εχω ξανακουσει αυτο...

Καλημέρα τσαπερδόνες!

ντιεσουλα αυτοσχεδιασε βρε με τη χορτοσουπα, βαλε εκτος απο τα κλασικα, μανιταρια, φινοκιο, λιγο σελινο, κουνουπιδι, γλυκοπατατα κτλ κτλ....βαλε απ'ολα τα χρωματα;)

κουνουπίδι ε; και μπρόκολο; από τι ηλικία τα δίνουμε αυτά;

στον Αγγελο ηθελα να την παρει κ παλι ο Σακης τον επεμενε κ το καταφερε! Αυτος δεν κοιμαται ποτε στο στηθος, ενω μολις χορτασει αρχιζει κ χτυπιεται για να του δωσω πιπιλα. Οσο ειναι ξυπνιος δεν καθεται ποτε με πιπιλα. Δεν νομιζω οτι θα με δυσκολεψει κ αυτος να την κοψει. Το μονο ελαττωμα ειναι οτι πρεπει οταν παω καπου να την παρω μαζι, γιατι κοιμαται πιο ευκολα με αυτη. Απο την αλλη βλεπω την ανηψια μου η οποια ειναι πατημενα δυο κ πολλες φορες κυκλοφορει με την πιπιλα κ δεν μου αρεσει. Αλλα την θυμαμαι απο μικρη που καθοταν με τη πιπιλα στο στομα για το τιποτα. βεβαια προτιμω να βλεπω αυτο, παρα το δακτυλο. το δακτυλο μου φαινεται καπως, κ το λεω εγω που ακομα τρωω τα νυχια μου :-(

η Σοφία πάντως πιπιλάει το δάχτυλο. Όταν ήταν σχεδόν 3 μηνών της έδωσα πιπίλα, δεν την πολυήθελε, την έφτυνε και έβαζε το δάχτυλο και δεν επέμεινα. Τώρα κοιμάται θηλάζοντας, αλλά αν ξυπνήσει τη νύχτα από κάτι πιπιλάει λίγο τον αντίχειρα και ξανακοιμάται (εκτός αν πεινάει). Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν έκανα καλά που δεν επέμεινα. Στο δεύτερο ίσως επιμείνω περισσότερο.

Μιας κ μιλατε για στερεες θα σας ρωτησω κ γω η ασχετη... γλυποπατατα εφαγε κ ο Αγγελος κ μαλλον του αρεσει. Αυριο θα του βαλω μαζι κ κολοκυθακι πρασινο. Το επομενο που θα προσθεσω λεω να ειναι κανενας ζωμος απο κρεας κ μετα τα επομενα λαχανικα. Τι λετε κ σεις οι αλλες μικρομανες, αλλα μεγαλυτερες απο μας? Απο φρουτα τρωει μηλο, αχλαδι, αβοκαντο. Τι αλλο να βαλω που να μην ειναι επικινδυνο? Απογευματινο, δεν του ξεκινησα ακομα.

Εμείς από φρούτα τρώμε μήλο και αχλάδι, αλλά δεν της αρέσουν, ξινίζει το μουτράκι της οπότε τα βράζω 3 λεπτά να γίνουν σαν κομπόστα και να γλυκάνουν. Έτσι τα τρώει. Ελπίζω να μην κάνω χοντρή πατάτα!!

Από λαχανικά τρώει πατάτα καρότο κολοκυθάκι, αλλά Προσοχή: κολοκυθάκι της βάζω μόνο δύο ροδέλες (με μία μικρή πατάτα και ένα μικρό καρότο), γιατί την πρώτη φορά που έβαλα ολόκληρο έκανε κακά 6 φορές!!

Και κάτι άλλο: από 7 μηνών που θα προσθέσω μοσχάρι και κοτόπουλο, πόσες φορές την εβδομάδα δίνουμε το καθένα;

Διαφημίσεις

Ντι ες, μηπως θελει αλλαγμα το φιλτρο του απορροφητηρα? δεν το εχω ξανακουσει αυτο...

λες?? δεν ξερω αλλα υποτιθεται πως οταν ηρθαμε σε αυτο το σπιτι (1 χρονο πριν)ηταν καινουριος.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:πραγματικα δεν γινεται να μαγειρεψω με ανοιχτο καπακι....

Είσαι ο άγγελος μου!!

κουνουπίδι ε; και μπρόκολο; από τι ηλικία τα δίνουμε αυτά;

νομιζω πως της εδωσα μπροκολο πρωτη φορα πριν 1-1,5μηνα, κουνουπιδι δεν εχω βαλει ακομα.

Εμείς από φρούτα τρώμε μήλο και αχλάδι, αλλά δεν της αρέσουν, ξινίζει το μουτράκι της οπότε τα βράζω 3 λεπτά να γίνουν σαν κομπόστα και να γλυκάνουν. Έτσι τα τρώει. Ελπίζω να μην κάνω χοντρή πατάτα!!

νομιζω πως δεν κανεις κατι κακο, αν θυμαμαι καλα εμενα μου το ειχε προτεινει και η συμβουλος αυτο, δεν το ειχα κανει βεβαια ποτε αλλα δεν εχει σημασια.;)

Και κάτι άλλο: από 7 μηνών που θα προσθέσω μοσχάρι και κοτόπουλο, πόσες φορές την εβδομάδα δίνουμε το καθένα;

εγω τα κανω εναλλαξ!οποτε τρωει καθε μερα κατι κρεατικο (κοτοπουλο ή μοσχαρι). δεν ειναι και πολυ του φαγητου οποτε οσο τρωει δε θελω να ειναι μονο λαχανικα. τωρα δεν ξερω αν καποια μανουλα κανει καποιες μερες μονο λαχανικα!

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...