Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα ( οσο μπορει να ειναι).

Εμεις ειμαστε καλα ο Μητσακος δεν ξαναεκανε εξαγωγες πηραμε γιατρο κ μας ειπε καμια ιωσουλε που την περασε ελαφρα. Παλι καλα. ελαφρυ φαγητακι κ με διαφορα 2-3 ωρες στα γευματα μην του κατσουν βαρυ στο στομαχι.

Πολυ ασχημα τα πραγματα βρε κοριτσακια να δουμε τι μας περιμενει ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα!

Τζενάκι μπραβο στον Μητσάκο να μην ταλαιπωρηθει αλλο ο ερμος...

Ελενάκι μου ο Βαγγος τα ιδια, ειναι, τελικα εχει ρηξη χιαστου, αλλα οχι και μηνισκου(ευτυχως) και μια ψιλοκακωση στον χονδρο, η οποια συνηθως φτιαχνει μονη της.

Ο γιατρος προτεινει επεμβαση μιας και ειναι νεος να μην εχει ασταθες γονατο , να του βγαινει κλπ, αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητο να γινει (και δεν μπορει να γινει αν πρωτα το γονατο δεν επανελθει στην αρχικη κατασταση) και αν δει ο,τι δεν εχει ιδιαιτερες ενοχλησεις μαλλον δεν θα την κανει καθολου.

Προς το παρον κανει φυσιοθεραπειες και σε κανα μηνα θα πετάει...(ελπιζω) .Για την ωρα δεν μπορει να το πατησει πολυ και κυκλοφορει με τις πατεριτσες.

Ευτυχως ερχεται ο παππους βγαζει την Ειρηνη καμια βολτα και κανω και εγω ο,τι μπορω...σημερα δεν νιωθω καλα ειμαι πολυ εξαντλημενη, ηθελα να παω για καποιοα χαρτια για την φορολογικη, αλλα δεν μπορω...γενικα αυτες τις μερες κατι με περιτριγυριζει...

Ειναι και ψυχολογικα δυσκολες αυτες οι μερες, πολυ λυπαμαι για ο,τι συνεβη...και πραγματικά δεν εχω ιχνος αισιοδοξιας για το μελλον μονο ανησυχιες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ξερω θα ακουστει ασχετο αλλα προσπαθω να ασχολουμαι με ασχετα θεματα για να ξεχνιεμαι.... στο αμαζον δεν εχει πειπαλ? ενδιαφερομαι για αυτα τα δυο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002XDPTLM/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002FGTIWI/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

τα εχει δοκιμασει καμμια?

γκαλατ μηπως μπορεις να τα βρεις και πουθενα αλλου πιο φθηνα και να εχει σιγουρα πειπαλ?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Αναστασία, το αμαζον δεν εχει πειπαλ αλλά θεωρείται πολύ ασφαλές.

Τα μεταφορικά απότι είδα είναι 4,5 λίρες/ παραγγελία για τις ηλεκτρικές συσκευές

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=200396010

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Κόρες, ήρθαν τα μαγιώ και τα καθισματάκια... είναι τέεεεεεελεια!

Ελίζα τα παπουτσάκια θα έρθουν αργότερα μου έγραψαν!

Εμείς πάμε Πάρο, θα τα πούμε την Τρίτη, την επόμενη εβδομάδα κανονίζουμε συνάντηση για μαγιοδιανομή!

Σας φιλώ και σας αγαπώ όλες πολύ πολύ πολύ...:D Ματς μουτς!

ΥΓ. και συγνώμη αν σας μαύρισα αλλά πραγματικά νιώθω να μου κόπηκαν τα φτερά με όλα όσα συμβαίνουν... Πάω να πιω μια νταμιτζάνα Red Bull στην Πάρο μπας και συνέλθω....:tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Κόρες, ήρθαν τα μαγιώ και τα καθισματάκια... είναι τέεεεεεελεια!

Ελίζα τα παπουτσάκια θα έρθουν αργότερα μου έγραψαν!

Εμείς πάμε Πάρο, θα τα πούμε την Τρίτη, την επόμενη εβδομάδα κανονίζουμε συνάντηση για μαγιοδιανομή!

Σας φιλώ και σας αγαπώ όλες πολύ πολύ πολύ...:D Ματς μουτς!

Τέλεια!

Κι όταν λέμε αργότερα τα παπουτσάκια?:confused:

Καλά να περάσετε στη Πάρο!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...