Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παλλαντινάκι περαστικά...

βρε κορίτσια πείτε κάτι γιατί θα σκάααααααααααααααασω....

'κατι' (μπλακ χιουμορ αλα παλπ φικσιον)

και μιας κ εχω αυτη ακριβως τη διαθεση σημερα.....

JKQ-BpO4Gzo

περαστικα κ απο μενα , εχω της ντολτο,ειναι τριτομο, μου αρεσε αρκετα στο ζητημα των οριων, της ζηλειας και για τη σημασια της συντροφικοτητας και της ωριμανσης, αλλα θεωρειται λιγο σκληροπυρηνικη σε ορισμενα ζητηματα (σωματικης επαφης με τους γονεις -φιλια, αγκαλιες-απο θηλασμο ειναι ασχετη...:rolleyes:)

Καλησπέρα!

Περαστικά στη Σοφία (και στην Ευτυχία που είναι πάλι άρρωστη, ουσιαστικά συνεχίζει από την προηγούμενη εβδομάδα!)

Σας διαβάζω, αλλά δεν βρίσκω τίποτα να γράψω, νιώθω παγωμένη και ανήμπορη!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Περαστικά στο Σοφάκι..

Αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε από το να λέμε τα ίδια και τα ίδια είναι με τον τρόπο που ζούμε να κάνουμε τη διαφορά

Αυτό. Αν και όσοι μπορέσουμε. Χθες πριν κοιμηθούμε είπα στον Τ. μήπως να μην κάνουμε 2ο παιδί. Με είχε πιάσει πανικός, σκεφτόμουν γιατί να φέρουμε κι άλλο παιδί σ' αυτόν τον κόσμο; Και μου απάντησε "κι αν αυτό το παιδί βρει τον τρόπο να αλλάξει τον κόσμο;"

Κάτι παρόμοιο μου είχε πει και η μητέρα μου πριν κάποια χρόνια, αλλά τώρα το καταλαβαίνω στην ουσία του. Και είναι νομίζω η μόνη αισιόδοξη σκέψη που μπορώ να κάνω...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

ευχαριστώ για τα περαστικά και για τα σχόλια για τα βιβλία!

αυτά που λέτε σχετικά με το σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας κλπ τα σκέφτομαι κι εγώ αλλά έχω καταλήξει ότι η ανθρωπότητα ανέκαθεν, σε όλους τους πολιτισμούς και όλες τις ηπείρους έχει περάσει πολέμους, πείνα, φτώχεια, αρρώστιες, σεισμούς κι όμως οι άνθρωποι ακόμα υπάρχουν. Ναι, ζούμε σε δύσκολη εποχή αλλά έχουν υπάρξει δυσκολότερες (μεσαίωνας μπρρρρρ) και καλώς ή κακώς η ζωή συνεχίζεται.

Διαφημίσεις

τι έχεις φελίνιους; εννοώ εκτός από τα χθεσινά, έγινε κάτι; Άσχετο, Πισελίνο τι σημαίνει;

Μήπως έχει καμία τα βιβλία:

Στην καρδιά των συναισθημάτων του παιδιού, Ιζαμπέλ Φιλιοζά

Μεγαλώστε σωστά το παιδί σας, Φρανσουάζ Ντολτό

Σκέφτομαι να τα πάρω και ήθελα εντυπώσεις

ευχαριστώ για τα περαστικά!

παλαντινακι εχω το πρωτο.... ειναι ευκολοδιαβαστο, ουσιαστικα λεει αυτα που πανω κατω ξερουμε, πως να βοηθησουμε το παιδι να εκφραζει τα συναισθηματα του. και πως μπορουμε να βοηθησουμε τη συναισθηματικη νοημοσυνη του. Ειναι τρυφερο στην προσεγγιση του και νομιζω δεν χανεις τιποτα να το αγορασεις, αν ησουν κοντα θα στο εδινα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

παλλαντιν για το 1ο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το 2ο όχι....

εγώ πάλι έχω μια τέτοια απογοήτευση στην ψυχή μου, άλλο πράγμα... και όλο σκέφτομαι αυτά τα 3 παιδιά και τρελαίνομαι... από την μία στιγμή στην άλλη να χάσεις την ζωή σου....και σκέφτομαι την ώρα που συνηδειτοποίησαν ότι δεν θα κατάφερναν να βγούνε... και σκέφτομαι ποιος μπορεί να λέει εκείνη την ώρα να καίτε γιατί ήρθατε να δουλέψετε... λες και είχαν άλλη λύση... λες και εύκολα βρίσκε

ις δουλειά σήμερα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αυτό. Αν και όσοι μπορέσουμε. Χθες πριν κοιμηθούμε είπα στον Τ. μήπως να μην κάνουμε 2ο παιδί. Με είχε πιάσει πανικός, σκεφτόμουν γιατί να φέρουμε κι άλλο παιδί σ' αυτόν τον κόσμο; Και μου απάντησε "κι αν αυτό το παιδί βρει τον τρόπο να αλλάξει τον κόσμο;"

Κάτι παρόμοιο μου είχε πει και η μητέρα μου πριν κάποια χρόνια, αλλά τώρα το καταλαβαίνω στην ουσία του. Και είναι νομίζω η μόνη αισιόδοξη σκέψη που μπορώ να κάνω...

:!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Πόσο μου άρεσε αυτός ο τρόπος σκέψης!! Ας μεγαλώσουμε τα παιδιά μας έτσι που να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Γκόθαμ σίτι. Πολύ καλή παρομοίωση.

Καλημέρα σας.

Παλλαντινάκι περαστικά στο Σοφάκι! το βιβλίο της Φιλιοζά το παρήγγειλα κι εγώ, τη Ντολτό άστη :) το βιβλίο του Σίαρς για το discipline, επίσης αξίζει.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα.

Τατι σε παρακαλω μην σκεφτεσαι ετσι. Και στο γραφω για να το ακουσω κ γω γιατι φρικαρω συνεχως οταν σκεφτομαι την απελπισια κ αυτων των ανθρωπων, αλλα κ των συγγενών τους.... Αλλα ετσι θα τρελλαθουμε τελειως και αυτο ειναι το τελευταιο που πρεπει να κανουμε.

Ελένη θελω πολυ να το συζητησουμε λιγο το θεμα οτι εμεις μεγαλωνουμε διαφορετικα τα παιδια μας. Μου φαινεται κ μενα το μονο αισιοδοξο αλλα καπου χανομαι....

Ο Αλεκος πως ειναι? Ο Μητσος? Το Σοφακι? Ουφ καλοκαιριασε κ ακομη αρρωσταινουμε....

Ειπα καλημερα?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ετσι για να το πιστεψουμε

Καλημέρα

παιδιά θα κάνουμε, πολλά, όσα θέλουμε, όσα μπορέσουμε, όσα μας δώσει ο θεός, όσα έτσι κι αλλιώς θα κάναμε

δεν μπορώ να ακούω το αντίθετο..για μένα αυτό είναι η απογοήτευση, να σταματήσουμε να ζούμε

ε όχι!

και γάμος γίνεται σε περίοδο κρίσης, δε χρειάζεται να δεξιωθείς τον πρέσβη, υπάρχουν και πιο οικονομικές λύσεις.

τώρα γι αυτούς που χάθηκαν, εκείνους που έμειναν πίσω κι εκείνους που θ ακολουθήσουν...τι να πει κανείς...

Το βιβλίο της Φιλιόζα είναι πολύ ενδιαφέρον, τόσο στο περιεχόμενο όσο και στον τρόπο γραφής

εξηγεί αλλά και απενεχοποιεί πολλές καταστάσεις, πολλά πιστεύω που είχαμε από παιδιά.

Το πήρα για τα παιδιά αλλά όσο το διαβάζω σκέφτομαι κ εξηγώ πράγματα για τον εαυτό μου.

Το άλλο δεν το ξέρω.

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια!!

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...