Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μα ήδη σκοτώνει ο ένας τον άλλον Αναστασία μου! Έχω απογοητευτεί από όλους, από όλες τις πλευρές! Από Βγενόπουλους και σία δεν περίμενα κάτι καλύτερο, το τομάρι τους μόνο, αλλά και από την άλλη πλευρά, να κατέβεις στην πορεία και κάποιοι " διαδηλωτές" δίπλα σου να πυρπολούν ανθρώπους...τι να πω, ούτε καλημέρα δε μου βγάινει.

Εσύ πιστεύεις ότι είναι απλά αυτό? Τα "μπάχαλα" είναι γνωστά σε όλους, και στην αστυνομία που φυσικά ασχολείται μόνο να μαζεύει άσχετο κόσμο. Όσο για τους Βγενόπουλους και σια το ότι δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τους καταλογίζουμε τις ευθύνες τους και είναι ποοοοοοοοοοοοοοοοοολύ μεγάλες:mad:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσύ πιστεύεις ότι είναι απλά αυτό? Τα "μπάχαλα" είναι γνωστά σε όλους, και στην αστυνομία που φυσικά ασχολείται μόνο να μαζεύει άσχετο κόσμο.

Έτσι ακριβώς. Πάνε πάααρα πολλά χρόνια από τότε που το έμαθα αυτό και δεν μπορώ να το ξεχάσω. Είμαι στα στενάκια πάνω από τη Σταδίου σε πορεία (ειρήνης) που στράβωσε και τρέχω με 2-3 φίλους για να αποφύγουμε τα δακρυγόνα. Πίσω μπάτσοι, μπροστά "αναρχικοί". Το λογικό λοιπόν για 3 ποτσιρίκια είναι να διαλέξουν τους αναρχικούς. Φτάνοντας λοιπόν εκεί γυρνάνε και μας λένε "τί τρέχετε ρε βλαμμένα, δικοί μας είναι οι πίσω"... Δεν το πίστευα! Τί δικοί σας βρε παιδιά, αφού είναι μπάτσοι! Έχω μεγάλο σεβασμό για τους αναρχικούς, αυτούς που ξέρουν τί θα πει η λέξη και όσοι ξέρω δεν θα πείραζαν κουνούπι, άλλο ότι βρίσκονται συχνά-πυκνά στα κρατητήρια για να δείξουν και οι άλλοι ότι κάτι έκαναν. Για να μην χρειαστεί να μπουζουριάσουν τους αληθινούς μπαχαλάκηδες. Αφού είναι "δικοί τους"...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Εσύ πιστεύεις ότι είναι απλά αυτό? Τα "μπάχαλα" είναι γνωστά σε όλους, και στην αστυνομία που φυσικά ασχολείται μόνο να μαζεύει άσχετο κόσμο.

μπροστά στα μάτια μου σε μεγάλη πορεία της Θεσσαλονίκης κουκουλοφόροι πηγαίνανε προς τα πανεπιστήμια να κρυφτούν μετά από ταραχές, περνώντας μπροστά ακριβώς από τα ματ και την αστυνομία, οι οπόιοι κοιτούσαν αλλού και σφύριζαν αδιάφορα, τι λέμε τώρα:rolleyes:

Κατά τα άλλα δεν μπορούν να τους συλλάβουν, τσιράκια τους είναι.

Ds καλά αποτελέσματα

ggeny περαστικούλια

καλήμερα σας (αν και είμαι πολύ απογοητευμένη:-() και θα ήθελα να σας παραθέσω και αυτό

Ημερομηνία: Τετάρτη, 5 Μάιος 2010, 22:23

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ MARFIN

"Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους μου να πω αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το μύνημα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση, ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.

● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δε ...

διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.

● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.

● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του.

● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.

● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.

● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".

● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί.

Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο."

w3OKp3.png

Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο."

Έτσι!

Υπάρχουν αυτοί που έβαλαν τη φωτιά...

Υπάρχουν κι αυτοί που δεν φρόντισαν εν γνώση τους -όπως είναι υποχρεωμένοι και από το νόμο- για αυτά που πρέπει να γίνουν σε περίπτωση φωτιάς.

Οι πρώτοι φταίνε

Οι δεύτεροι φταίνε περισσότερο -γιατί φωτιές ανάβουν ακόμα και αν δεν υπάρξει εμπρησμός

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Μου εδειξαν ενα βιντεακι με τον βγενοπουλο που οταν εβγαινε απο το σημειο που ειδε τους τρεις νεκρους τους οποιους "σκοτωσε" κ βγηκε χαμογελαστος. Και εκει που τον εβριζε ο κοσμος, καποιος τον ρωτησε "ποσα κοτερα εχεις ρε π@στη" κ αυτος χαμογελώντας ειρωνικα εδειξε 3. Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι πάλι...

Αυτό και εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω!!!!!!!!!!!!! Εμπάρκο στο Βγενόπουλο!Ούτε Ολυμπιακή, ούτε σούπερ φαστ φερισ, ούτε μαρφίν!!! Να πα να γ@#$!@%@#%^!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Μου ρχεται να βάλω τα κλάμματα...δεν αντέχεται αυτή η ξεφτίλα,αυτός ο ξεπεσμός,αυτή η απαξία της ανθρώπινης ζωής κ υπόστασης...λυπάμαι τρομερά για τους αδικοχαμένους συναδέλφους μου...λυπάμαι πιο πολύ και ντρέπομαι που δεν κάνω κάτι...ό,τι κ να πω είναι λίγο..έχω σοκαριστεί με την αναλγησία των Βγενόπουλων και σια...να παει να γ@#$%#....εμπάργκο ρε γμτ,κάτι πρέπει να κάνουμε επιτέλους,έστω ξεκινώντας από αυτό...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Περαστικά στο Σοφάκι και περαστικά στον Δημητράκη!

Είμαι κι εγώ σοκαρισμένη και απελπισμένη! προσπαθώ να σκεφτώ κάτι θετικό και έχω απλά κενό. Κοιτάζω τον Ιασονάκο μου στα μάτια και βλέπω το μέλλον του.... φρικτό... κλείνω τα μάτια μου και δεν βλέπω τίποτα πια...:-(

χτες το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε σχεδόν καθόλου στο σπίτι. Εγώ κοιμήθηκα κατά τις 5 και ο Μάρκος καθόλου....:-(

τι έχεις φελίνιους; εννοώ εκτός από τα χθεσινά, έγινε κάτι; Άσχετο, Πισελίνο τι σημαίνει;

Μήπως έχει καμία τα βιβλία:

Στην καρδιά των συναισθημάτων του παιδιού, Ιζαμπέλ Φιλιοζά

Μεγαλώστε σωστά το παιδί σας, Φρανσουάζ Ντολτό

Σκέφτομαι να τα πάρω και ήθελα εντυπώσεις

ευχαριστώ για τα περαστικά!

Δεν ακούστηκα όλη μέρα γιατί δεν ήξερα τί να πω. Αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε από το να λέμε τα ίδια και τα ίδια είναι με τον τρόπο που ζούμε να κάνουμε τη διαφορά. Και νομίζω ότι εδώ τουλάχιστον για τα παιδιά μας κάνουμε κάτι διαφορετικό.

όπως μου είπε ένας κύριος που συνεργαστήκαμε σήμερα "κουράγιο Ελένη, υπάρχουν και άλλοι σαν και σένα..." Και πρέπει να γίνουμε πολλοί για να μεγαλώσουμε πολλά παιδιά λίγο καλύτερα...

Τί να πω... Βλακείες λέω...

Παλλαντίν, της Ντολτό έχω κάτι βιβλία, αλλά δεν μου αρέσει... Θεωρεί ότι το μωρό πρέπει να το εκπαιδεύσεις και κάτι άλλα που δεν μου ταίριασαν...

Εγώ έχω αυτό που είναι πολύ καλό

http://books.vres.gr/book.php?book_id=84048

και αυτό http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0316779032/jamen

και το Σχολείο για Γονείς

http://www.thymari.gr/index2.htm

Αυτά μου φαίνονται τα καλύτερα από αυτά που έχω...

Έτσι για να αλλάξουμε θέμα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...