Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τι έκανε λέει, οι ζυγοί απεχθάνονται το σίδερο; Ενώ οι Ταύροι ξέρετε, μη δουν σιδερώστρα, την αρπάζουν και σιδερώνουν ότι βρεθεί στο διάβα τους!!!

Οι δίδυμοι μια χαρά σιδερώνουμε βουνά ολόκληρα πάντως!! να μας προτιμάτε :D:D

Λ

οιπόν, σας έχω τεστάκι. Ποιά είναι τα φυτά που μπορούν να αντέξουν στις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης που προσφέρουμε στο σπίτι μας. Όλες οι προτάσεις δεκτές εκτός από τους κάκτους!!!!

τα φυτά-πρασινάδες. Τι πιο ωραίο από έναν κισσό στο σαλόνι του σπιτιού :tongue::tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

felini με σφάζεις!!! την έχω πατήσει .........ποικιλοτρόπως και δεν σιδερώνει και φοράει μόνο πουκάμισα και είναι το αγόρι της μαμάς ....... αλλά το αγαπώ το άτιμο οπότε κάνω την αυτοθυσία μου!!! πολλές ζυγίνες βλέπω ..... με βάλατε στα αίματα για το στεγνωτήριο πάλι ,θα συγκαλέσω έκτακτο συμβούλιο στο σπίτι ίσως να κάνω και κανένα γράφημα για την παρουσίαση

Μπάι ΦΑΡ καλύτερο το στεγνωτήριο :lol: :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Οι δίδυμοι μια χαρά σιδερώνουμε βουνά ολόκληρα πάντως!! να μας προτιμάτε :D:D

λες να αφησω τον μικ να βρω κανα διδυμο;;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μυρτούλι και Ροζμαρι Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!!! Να τα εκατοστήσετε, ό,τι επιθυμείτε!!!!!!
Χρόνια πολλά στις όμορφες! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας! και να σας χαίρονται οι άντρες σας!
Χρόνια πολλά στις γενεθλιάζουσες ότι καλύτερο εύχομαι επίσης χρόνια πολλά και στην Ειρήνη! Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τις αγάπες σας........
Χρόνια πολλα στο Ειρηνάκι να ναι γερη και πολυχρονη !!!

Χρονια πολλα στη Μυρτουλα και τη Ροζα !! Να στε καλα κοριτσια μου !!!

Ροζάκι μου χρόνια πολλά και σε σένα να σε χαίρονται οι παίδαροί σου... κάτι είπες για βραδινές λιγούρες, θες κάτι να μας πεις;;;

όχι, όχι...μην μου ανησυχείς... τουλάχιστον όχι ακόμα...:cool::cool:

Χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσετε Μυρτώ και Ρόζι!
χρονια πολλα στις εορταζουσες σημερα μυρτω και ροζι!(σωστα αυτη τη φορα....)
Να ζήσεις Ροζάκι και χρόνια πολλά μεγαλη να γίνεις να δίνεις χαρά!:D
Λοιπόοοοοοοον καταρχήν να ευχηθώ στην Ειρηνούλα και κατά δεύτερον στις πολυαγαπημένες Μυρτώ και Ρόζι!

Περιμένουμε ποτάαααααααααακι!!!!!!!!

Kατέβα Κρήτη και θα σε κεράσω μια νταμιτζάνα ρακί!!!!!!

Ροζαλιτακι Χρονια πολλα να σε χαίροντια οι αντρες σου!!!
! Ροσαλιτάκι, να τα εκατοστήσεις! Γαλατούλι να χαίρεσαι τη Ρηνιώ!!!

Eυχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!!! (το έμαθα το σύστημα ds επιτέλους!!:tongue:)

Να είστε καλά! Χρόνια πολλά στις συνγενεθλιάζουσες Μυρτώ και Ρενάκι και χρόνια πολλά στο Ειρηνάκι της γαλάτ και σε όλες τις Ειρήνες!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Τυχερές... Τελικά η τσουλουφίτσα δεν κοιμάται ακόμα... Και μετά από ένα ματς για να την κάνω να κοιμηθεί όπου ξύπνησε και ο Αλέκος τώρα κάθεται εδώ... Γιατί δεν κοιμάται? Βάζει το δάχτυλο και πάει να κοιμηθεί και μετά το βγάζει σαν να την ενοχλεί και αρχίζει την τσιρίδα...

Ρόζι έτσι έκανε και ο Μάνος όταν έβγαλε τα δόντια? Λές να την ενοχλούν τα δόντια της και να μη μπορεί να βάλει το δάχτυλο? Το κακό είναι ότι μέχρι τώρα έτσι κοιμόταν μόνη της και τώρα δεν ξέρω πώς να την κοιμήσω...

Ουφ θα περάσει και αυτό και θα το σκεφτόμαστε σαν μια ανάμνηση... Μέχρι τότε όμως...

Eλένη, σίγουρα κάποιο δοντάκι θα την ενοχλεί. Εμείς μια βδομάδα ταλαιπωρηθήκαμε μέχρι να συνηθίσει χωρίς δάκτυλο. Ήταν μικρότερος βέβαια, 5 μηνών αν θυμάμαι καλά έβγαλε το πρώτο δόντι... Δεν το ξαναέβαλε το δάχτυλο από τότε... Τώρα πλέον βάζει την γωνιά από ένα πανάκι και την πιπιλάει για λίγο...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Το οποιο τωρα ταιζει ολα τα μυρμηγκακια του μπαλκονιου μην μεινει κανενα παραπονεμενο....

Τα κερνάει καλέ, για τη γιορτή της:tongue:

Ελένη δε σε ρώτησα, τι κάνει ο Αλέκος σήμερα? Τσίμπησε την πρώτη του ιωσούλα από το σταθμό ο φουκαράκος?

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα!

χρονια πολλα στην ειρηνουλα !πολυχρονη και πολυχρωμη η ζωη της !!

Μυρτω και ροζι να τα χιλιασετε!!να ειστε καλα να χαιροσαστε τα ζουζουνια σας

Σοφουκα για δωσε πληροφοριες για το στεγνωστηριο,καλυτερα να ειναι ξεχωριστο απο το πλυντηριο ή μαζι ?ή δεν παιζει ρολο?ποια μαρκα ειναι καλη?

και ο δικος μου τα δικα του ευτυχως τα σιδερωνει μονος του,εμενα τα πουκαμισα ειναι οτι χειροτερο δεν μπορω να τα σιδερωσω οπως πρεπει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μυρτώ και Ροζαλίτα πολλά χρόνια πολλά!

galat να χαίρεσαι την Ειρήνη σου!

εγώ τα εσώρουχα και τις κάλτσες τα θεωρώ απαραίτητα γιατί έχω πάθει στο παρελθόν μυκητιάσεις και έχω τραυματική εμπειρία. οπότε προληπτικά εντελώς τα σιδερώνω.

το χειμώνα βάζω κι εγώ στεγνωτήριο, αλλά τώρα γμτ τσιγκουνεύομαι

λοιπόν για να κάνω έναν υπολογισμό 9χρόνια παντρεμένη 5 πουκάμισα την εβδομάδα μας κάνει (5Χ48εβδΧ9) 2160 πουκάμισα τουλάχιστον ε εντάξει έχω γίνει επαγγελματίας πια......:-)

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!

Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες Μυρτώ και Ρόζι!!!!Να είστε πάντα καλά,κοριτσάκια,και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!!Μυρτούδι,παρεμπιπτόντως,πολύ ωραίες οι φωτό!!!!Είδικά εκείνη που γελάει ο μπέμπης...τί φατσόνι μωλέ!!!!!!όταν ξανακατεβείτε θα κανονίσυμε να συναντηθούμε,τώρα είχε προτεραιότητα ο παππούς!!!!

Αθηνούλα,να χαίρεσαι το Ρηνιώ!!!!!!Πολύχρονη,πολύχρωμη,γελαστή και πονόψυχη (βλ.τάισμα μυρμηγκάκια!!!!).

Μια από τα ίδια και γω με το σίδερο,δεν πρέπει να είναι θέμα ζωδίου τελικα!!!!!:tongue::tongue::tongue:.Και μιας που το αναφέραμε ,έχω τη φουφού και καίει,πάω να πατήσω τπτ,γιατί....χαθήκαμε!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Χρονιά πολλά στην Μυρτώ και στη Ρόζι και στην Ειρηνουλα της Αθηνάς!

Τέλειο το κρεβατάκι και η μάρκα νομιζω γνωστή και καλή...για στειλε μου λινκ Please απο το mytoys.de να το δειξω και σε φιλη που ενδιαφέρεται...αν βγαλουμε άκρη με τα γερμανικά...

ds καλά αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...