Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε εγώ το ζήτησα αλλά ο τσιφουτάκος μου είπε “ μα καλά θα καίμε ρεύμα για να στεγνώνουμε τα ρούχα – είσαι τρελή εντελώς η μάνα μου...........”(μόνο που είπε η μάνα μου φθάνει να προκαλέσει καυγά). Τώρα με την κρίση θα κάνουμε όπως στην ταινία “ενα βότσαλο στη λίμνη”

w3OKp3.png

Kala δεν το λεγατε τοσο καιρο οτι φταιει το ζωδιο που ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ το σιδερωμα??

Σωθηκα με το στεγνωτήριο !!!! Παντως να φανταστειτε το χαλι μου με το σιδερωμα , ειχε δει η αδερφή μου ενα πουκάμισο του ερωτα και μου λεει αντε το παιρνω και αυτο να το σιδερωσω . Μα αυτο ειναι σιδερωμένο της λεω....

Λεγκωωω το στεφανι σου ήταν ΘΑΥΜΑ ! Αληθεια καλυτερο απο το δικο μου που το εκανα με μια χερια λουλουδια γιατι με κοιταζαν καπως οι Γερμανοι ..

Διαφημίσεις

καλημερα!

χρονια πολλα στις εορταζουσες σημερα μυρτω και ροζι!(σωστα αυτη τη φορα....)

χρονια πολλα και στην ρηνουλα!

εμενα γιατι τα ρουχα απο το στεγνωτηριο βγαινουν παντα τσαλακωμενα????τι δεν κανω σωστα???

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!

Να ζήσεις Μυρτώωωω και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις να δίνεις χαρά!:D

Να ζήσεις Ροζάκι και χρόνια πολλά μεγαλη να γίνεις να δίνεις χαρά!:D

Χρόνια πολλά και στο μικρό Ειρηνάκι!! Αθηνά να τη χαίρεσαι:D

Εγώ το πήρα απόφαση... ό,τι κοιμηθήκαμε κοιμηθήκαμε σε κανένα χρόνο πάλι...Επίσης όσο έκατσε έκατσε, τώρα αγκαλιές και βόλτες...

Με τις τσιρίδες όμως τί θα κάνω... ο Χαβιέ πήρε ωτοασπίδες... Μα είναι σωστό? Για να μην ακούμε το ίδιο μας το παιδί???

Επίσης θα πρέπει να ξεκινήσω επειγόντως νυχτερινές, ασκήσεις χαλάρωσης γιατί τα νεύρα μου δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου εκείνη την ώρα...

Δεν είσαι η μόνη! Δεν ξέρω αν βοηθάει καθόλου αυτό βέβαια...ίσως λίιιγο στη χαλάρωση:tongue:
α καλά η άννα σήμερα έφαγε τα κέρατα της μετά το σχολείο...

γάλα, κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε έφαγε ένα μήλο, ένα γιαούρτι και το βράδυ κανονικό φαγητό (κοτόπουλο με πουρέ) και ένα γάλα πριν κοιμηθεί...

ήθελα να ξέρω τί μερίδες βάζουνε στο σχολείο που σαβουριάζει έτσι μετά στο σπίτι...

Και ο Κωστής μια χαρά σαβουριάζει όλο το απόγευμα. Στάνταρ 2 φορές κανονικό φαγητό +1 γιαούρτι και συχνά πυκνά κι άλλα ενδιάμεσα :shock:

Για το σιδέρωμα ένα θα πω: delegate!:tongue: Και αν είχατε απορία...κι εγώ ζυγός! χιχιχι

Λοιπον η γαλατουλα πρεπει να κανει επαγγελμα τις αγορες στο ιντερνετ!

χαχαχα! Το σκέφτομαι σε επαγγελματική κάρτα:

GALAT

σύμβουλος ιντερνετικών αγορών

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Mε το στεγνωτήριο κάνεις οικονονομία στο ρεύμα που δεν καις σιδερώνοντας:rolleyes: περίπου μία η άλλη έρχεται! Άσε που γλιτώνεις χρόνο και από το σίδερο και από το άπλωνε-μάζευε και ως γνωστόν, ο χρόνος είναι χρήμα!:tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Λοιπόοοοοοοον καταρχήν να ευχηθώ στην Ειρηνούλα και κατά δεύτερον στις πολυαγαπημένες Μυρτώ και Ρόζι!

Περιμένουμε ποτάαααααααααακι!!!!!!!!

Εβγαλα άλλο ένα γεύμα σήμερα, ετοιμάζομαι για Σαλόνικα :)

Θα λείψω περίπου 22 ώρες από το σπίτι, νομίζω ότι 6 γεύματα είναι καλά, έ;;; Προς το παρόν μόνο 2 έχω αλλά ελπίζω να γίνουν περισσότερα...

Και εγώ στο κλαμπ των αναβλητικών βαρεμένων σιχανονταιτοσίδερο Ζυγών!!!!

Για την ακρίβεια, τον Μίκ από τα πρώτα πράγματα που τον ρώτησα όταν τα φτιάξαμε ήταν αν ήξερε να σιδερώνει!!!:tongue: Και δεν μπορώ να πω η μανούλα του του είχε μάθει καλύτερα από εμένα... Οπότε στην Ιταλία σιδερώναμε μόνο τα απολύτως απραίτητα και φυσικά ο καθένας τα δικά του...:tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

χαχαχα! Το σκέφτομαι σε επαγγελματική κάρτα:

GALAT

σύμβουλος ιντερνετικών αγορών

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλημέρα και ευχαριστώ ποαρα πολυ για τις ευχες γας για το σουσουδάκι μου!!!!

Το οποιο τωρα ταιζει ολα τα μυρμηγκακια του μπαλκονιου μην μεινει κανενα παραπονεμενο....

Μυρτούλι μου Χρονια πολλα και καλά, και πραγματικα υπεροχο στεφάνι, υπεροχος παππους, υπεροχο σπιτακι στο δεντρο!!!! Τι καλα πρεπει να περασατε ομορφα!

Ροζαλιτακι Χρονια πολλα να σε χαίροντια οι αντρες σου!!!

Οσο για το επαγγελμα, ειναι υπερβολες εγώ ενα δυο σαιτ ξερω και ετσι τη βρηκα την κουνια απο το γνωστο Mytoys...ε εχω και τον γερμανοπαθη-γονταοπαθη Βαγγο εδω και βοηθησε. Ευχαριστησις μου!

Παω να αρχισω τον αγωνα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μουτς-μουτς, σας ευχαριστώ για τις ευχές! Ροσαλιτάκι, να τα εκατοστήσεις! Γαλατούλι να χαίρεσαι τη Ρηνιώ!!!

Τι έκανε λέει, οι ζυγοί απεχθάνονται το σίδερο; Ενώ οι Ταύροι ξέρετε, μη δουν σιδερώστρα, την αρπάζουν και σιδερώνουν ότι βρεθεί στο διάβα τους!!!

Λοιπόν, σας έχω τεστάκι. Ποιά είναι τα φυτά που μπορούν να αντέξουν στις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης που προσφέρουμε στο σπίτι μας. Όλες οι προτάσεις δεκτές εκτός από τους κάκτους!!!!

felini με σφάζεις!!! την έχω πατήσει .........ποικιλοτρόπως και δεν σιδερώνει και φοράει μόνο πουκάμισα και είναι το αγόρι της μαμάς ....... αλλά το αγαπώ το άτιμο οπότε κάνω την αυτοθυσία μου!!! πολλές ζυγίνες βλέπω ..... με βάλατε στα αίματα για το στεγνωτήριο πάλι ,θα συγκαλέσω έκτακτο συμβούλιο στο σπίτι ίσως να κάνω και κανένα γράφημα για την παρουσίαση

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...