Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μπήκα για λίγο να βγάλω την απελπισία μου .........σιδερώνω!!!!! :mad:τα ρούχα στοίβες με κοιτάνε απειλητικά εδώ και μέρες έλειπα και σκ οπότε όλα πίσω.......... έχω βάλει και το ραδιόφωνο σιγανά και βουρ για δουλειά.

Felinidoc ευχαριστώ πολύ μου δώσατε μεγάλη ικανοποίηση με τα καλά σας λόγια κορίτσια γιατί δεν σας κρύβω ότι έχω κοπιάσει πολύ

κουράγιο, εγώ πλέον σιδερώνω μόνο τα πολύ απαρταίτητα (πουκάμισα, εσώρουχα, παντελόνια του συζύγου). Δεν την παλευω για τα υπόλοιπα. Φανελάκια, πιτζάμες, πετσέτες, μωρουδιακά (:oops:) από την απλώστρα στη ντουλάπα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντρέπομαι να σας πω πόσα πλυντήρια είναι για να καταλάβατε....... τα απολύτως απαραίτητα είναι ασιδέρωτα σήμερα τράβηξα ενα πουκάμισο του συζύγου και το πάτησα όπως να ναι για να φύγουμε. Όλο λεω θα τα κάνω και φθάνω στο και 5 γενικά πάντα λεω οκ από δω και πέρα με το που βγαίνει το πλυντήριο θα τα σιδερώνω και όλο αυτά μαζεύονται...

w3OKp3.png

χα σας ριχνω εμενα τωρα κοιμηθηκε!απορω με αυτο το παιδι και δεν κοιμηθηκε και το μεσημερι ..

Και εγω τα απολυτως απαραιτητα σιδερωνω πλεον και με περιμενουν ηδη 2 πλυντηρια

οσο για την πιπιλα εγω θα επιμεινω πολυ να την παρει ο μπεμπης

μετα απο αυτα που τραβηξα με τη στεφανια που εκανε το στηθος πιπιλα, που δεν κοιμοταν χωρις αυτο και που δυσκολευτηκα τοσο πολυ να αποθηλασουμε

Λοιπον η γαλατουλα πρεπει να κανει επαγγελμα τις αγορες στο ιντερνετ!

μου βρηκε και αγορασα μια κουνια που γινεται κρεβατι με το στρωμα ,με σετ προικα,κουνουπιερα, με μεταφορικα ολα μονο 146 ευρω!

πως σας φαινεται?http://www.roba-kinderwelt.de/index.php?parent=48&product=1011&no-cache=1&id=213

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Kριστινα και εγω το φοβαμαι γιατι ειμαι ασχετη και δεν ξερω ποια ειναι τα αξιοπιστα σαιτ γιαυτο εβαλα την αθηνά που τα ξερει καλυτερα

και φυσικα μονο με προπληρωμενη τις πιστωτικες τις φοβαμαι πολυ

καληνυχτα !!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα

Χρονια πολλα στο Ειρηνάκι να ναι γερη και πολυχρονη !!!

Χρονια πολλα στη Μυρτουλα και τη Ροζα !! Να στε καλα κοριτσια μου !!!

Ειδα φοβερες φωτο , με υπεροχα χαμογελαστά παιδακια και μανουλες !

Αφροδιτη τελεια η φωτο της Δαναης ...καταλαβες ποια γιατι για να σου εξηγησω θελω καμια σελιδα .. Τα σχιστομάτικα παιδάκια ειναι ΓΛΥΚΕΣ!!!

Λατρεύω Αννουλα και Φελινι με στεφάνι !!!

ΤρεΛεγκω το ξερεις οτι σε μερικες φωτο ο Θοδωρικος μοιαζει με τη φακη ? Μα πολυ ομως! Και μην με παρεξηγήσετε , τη δικια μου ακομα την περνουν για αγορακι !

Η Μυρτωοικογενεια στα εξοχας , υπέροχη οπως πάντα !!!

Καταρχήν να ευχηθώ στην πιο σέξι πρώην συμπεθέρα των πέντε ηπείρων και των εφτά θαλασσων χρόνια πολλάααααααααααααααααααααα!!!

Ροζάκι μου χρόνια πολλά και σε σένα να σε χαίρονται οι παίδαροί σου... κάτι είπες για βραδινές λιγούρες, θες κάτι να μας πεις;;;

Αθηναααααααααααα να χαίρεσαι την όμορφή σου... χρονια πολλά στο πιο ζωηρό κοριτσάκι της παρέας!

Χμμμ, άρα οδεύουμε προς δάχτυλο...τι να κάνω ρε γαμώτο, μου φαίνεται πολύ απεχθές να προσπαθώ να χώσω την πιπίλα σε ένα βρέφος που δεν τη θέλει...

Κι εγώ ρε γμτ τα λυπάμαι όταν τους βάζω πιπίλα που προσπαθούν να ξεράσουν, τουλάχιστον ο σοζω και ο νικολακος αυτό κάνουν... θα το ξαναπροσπαθήσω όμως με το νικόλα όμως την τελευταία φορά που το δοκίμασα αντί να πάρει πιπίλα ο νικόλας πήρε ο θοδωρής και εκτός από δάχτυλο κουνέλι είχε και πιπίλα για δυο μέρες άρα την ξαπόστειλα! Άρα Τάτι ξέχνα την πιπίλα γιατί βλέπω να κολλάει αγρίως η Αννούλα.

Ντρέπομαι να σας πω πόσα πλυντήρια είναι για να καταλάβατε.......

Δεν θες να δεις τι έχω εγώ για σίδερο:rolleyes: Έχω μάρτυρες Τάτι και Μυρτώ που έχουν δει σε μεγαλειώδεις (έτσι γράφεται;) στιγμές την στοίβα! Πάντως συγκινούμε βαθύτατα που δεν είμαι μόνο εγώ... να δω εγώ πότε θα τα κάνω... Εχθές ασχολήθηκα με την κηπουρική... φυτεψά και δύο ντοματίνια και άλλη μία φραουλίτσα!

Λενάκο μου, τι έγινε με τα δόντια; Τελικά τι ώρα κοιμήθηκε το τσιριδάκι πρώην τσουλουφάκι;

ΤρεΛεγκω το ξερεις οτι σε μερικες φωτο ο Θοδωρικος μοιαζει με τη φακη ? Μα πολυ ομως! Και μην με παρεξηγήσετε , τη δικια μου ακομα την περνουν για αγορακι !

Και μένα με κοριτσάκι άρα μια χαρά μας βρισκω... μας κολακεύει η ομοιότης γιατί είναι πολύ κόμματος η κόρη σου!:D

Δεν είδα να σχολιάζεις το τέλειο στεφάνι μου:tongue::lol:

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στην Ειρηνούλα μας!

Χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσετε Μυρτώ και Ρόζι!

Λέγκω, θέλω κι εγώ να φυτέψω φραουλίτσες! αλλά θα ξεχνάω σίγουρα να τις ποτίσω και είναι κρίμα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Δεν θες να δεις τι έχω εγώ για σίδερο:rolleyes: Έχω μάρτυρες Τάτι και Μυρτώ που έχουν δει σε μεγαλειώδεις (έτσι γράφεται;) στιγμές την στοίβα! Πάντως συγκινούμε βαθύτατα που δεν είμαι μόνο εγώ... να δω εγώ πότε θα τα κάνω... Εχθές ασχολήθηκα με την κηπουρική... φυτεψά και δύο ντοματίνια και άλλη μία φραουλίτσα!

Λενάκο μου, τι έγινε με τα δόντια; Τελικά τι ώρα κοιμήθηκε το τσιριδάκι πρώην τσουλουφάκι;

εγώ πάντως το ρίχνω στο ζώδιο λεω ζυγός είμαι ζωδιακά προβλέπεται η αναβλητικότητα.....όταν γέννησα ο άντρας μου έκανε δώρο ενα σουπερ ντουπερ ατμοσίδερο (μην ξενερώσετε....... )για να μην κουράζομαι τώρα που το σκέφτομαι ίσως κάτι ήθελε να μου πει :rolleyes::-)

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...