Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Που να σας διαβασω τοσες σελίδεεεεεεςςςςς???

λέω ένα γεια τωρα κ ααααααααν καταφερω να σας διαβασω σχολιαζω αλλιώς συνεχίζω ..

εφυγε η αδερφή, ψωνισαμε ιντερνετικα κυριως, βολταραμε όλα ωραια...

τωρα πάλι μοναχούλα..κλαψψψψψψ....

κατι ειδα που έλεγες για γλυκοπατατα νταφ.

της έβαλα στη σουπα αντι για απλή κ την έφτυσε απο την πρωτη μπουκια κ μετα έκανε κ εμετο:shock::shock:

σημερα της έδωσα μανγκο κ της άρεσε πάααααααααρα πολύ... έλα παναγια μου...

ουφ νυσταζω κ γραφω χαζά...

λοιπόν σας καληνυχτωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτα τα περιεργα πραγματα που ειναι δημητριακα αλλα κ δεν ειναι:tongue:, μας τα συστησε η συμβουλος...εκει να δεις ανοιγμα οριζοντων!:lol: κινοα, κεχρι, φαγοπυρο τα βραζεις οπως το ρυζι με λιγο αλατι και τα σερβιρεις οπως το ρυζι!με σαλτσα, κρεας κτλ....εγω λατρεψα το κεχρι, μου θυμιζει λιγο σιμιγδαλι.το φαγοπυρο δεν με ξετρελανε αλλα ειναι παρα πολυ θρεπτικο.

εγω με την τβ εκανα το εξης...αρχισα να παιρνω περιοδικα κι εφημεριδες (διαφορα..) κ να ακουω ολη μερα ραδιοφωνο..μετα αρχισα τα ντιβιντι για τις ταινιες. μετα ηρθε στη ζωη μου ο συζυγος και ειχε μια τηλεοραση που επαιζε μονο αν της εβαζες το αεροθερμο κοντα (αληθεια!!:tongue: τρελος ερως!) μετα την πεταξαμε σε μια μετακομιση και ηρθε στη ζωη μου ο υπολογιστης!!και το ιντερνεεεεετ!!!!!!!!!:mrgreen:

για απογευματινο προτεινω το μπειμπι μουσλι , την κολοκυθα βαλτη στη χορτοσουπα (α ρε νεφελη, σηριαλ το φαι σου παιδακι μου!!!!!!!:tongue::mrgreen::lol:)

γιουπιγιαγια χρονια κ ζαμανια!κ της τερατουλας η γλυκοπατατα της φανηκε πολυ γλυκια (την ειχε φτιαξει ο συζυγος κ με κολοκυθα, ημαρτον!:rolleyes:) ετσι τις εφτιαξα με 2-3 πολτοποιημενα καστανα, λιγο γαλα βρωμης και κανελα-σε στυλ ρυζογαλου;)

σου εστειλα μειλ με τις φωτο, το πηρες;

Πω πωωωωω

μου ανοιξες την ορεξη... μιααααααααμ

Δεν μπήκα καθολου τοσες μέρες...

θα μπω αυριο κ θα σου πω..μεγσιιιιι

Α, κολοκυθα κιτρινη δεν μπορω να βρω...

Φευγω παω για υπνο...

φιλιαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

καληνυχτω κοριτσακια!!! '

Λεγκοπουλο σιγουρα κυριακη θα ερθω αν και δεν εχω καταλαβει που ειναι...Για πιο πριν χλωμο...δουλευω Τεταρτη Πεμπτη νυχτερινα, ενα στο Μαρουσι κι ενα στην Πλακα...Κι εξωτερικα κιολας 18-04 (ωραριο ειναι αυτο.....)...Αχ τι ωραια...μου χετε λειψει...

Σημερα δεν βγηκαμε τελικα καμια ιδιαιτερη βολτα γιατι μου χε λειψει το σπιτι μου...πηγαμε λιγο μεχρι τη θεια μου.

Νταφ κι εμενα μου ανοιξε η ορεξη βραδιατικο...

Σας φιλω

Διαφημίσεις

αυτα τα περιεργα πραγματα που ειναι δημητριακα αλλα κ δεν ειναι:tongue:, μας τα συστησε η συμβουλος...εκει να δεις ανοιγμα οριζοντων!:lol: κινοα, κεχρι, φαγοπυρο τα βραζεις οπως το ρυζι με λιγο αλατι και τα σερβιρεις οπως το ρυζι!με σαλτσα, κρεας κτλ....εγω λατρεψα το κεχρι, μου θυμιζει λιγο σιμιγδαλι.το φαγοπυρο δεν με ξετρελανε αλλα ειναι παρα πολυ θρεπτικο.

εγω με την τβ εκανα το εξης...αρχισα να παιρνω περιοδικα κι εφημεριδες (διαφορα..) κ να ακουω ολη μερα ραδιοφωνο..μετα αρχισα τα ντιβιντι για τις ταινιες. μετα ηρθε στη ζωη μου ο συζυγος και ειχε μια τηλεοραση που επαιζε μονο αν της εβαζες το αεροθερμο κοντα (αληθεια!!:tongue: τρελος ερως!) μετα την πεταξαμε σε μια μετακομιση και ηρθε στη ζωη μου ο υπολογιστης!!και το ιντερνεεεεετ!!!!!!!!!:mrgreen:

για απογευματινο προτεινω το μπειμπι μουσλι , την κολοκυθα βαλτη στη χορτοσουπα (α ρε νεφελη, σηριαλ το φαι σου παιδακι μου!!!!!!!:tongue::mrgreen::lol:)

μονο το κεχρι ξερω και το βαζω στη μικρη...τα αλλα.......πληρη μεσανυχτα......θα τα παρω και αυτα......μπραβο ρε daf, ιδεες και λυσεις για το ......φαι!!!;);):lol::lol::lol::lol:

υπαρχει καποιο τετοιου ιδους εναλλακτικο φαι που να μην το ξερεις?????:shock::shock::shock::shock::shock:

για την tv δε θα σχολιασω....;)

...θα το παρω το μπειμπι μουσλι κοπελια ...το ειπαμε μη βαρας....:D

ειπα να δοκιμασω και την κολοκυθα μια και τη βρηκα..ποτε δεν ξερεις!!!;)

φιλακια thx καληνυχτα!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες...:tongue:

Γεια σου Πελαγίτσα... όντως απίστευτος γλύκας φαίνεται ο μικρούλης σου :)

Ρε ανήλικο που πας και τα βρισκείς αυτά τα φαγώσιμα;

Εμένα πάντως μέχρι χρόνο εκτός απ'τον γλυκό τραχανά και το πρόβειο γιαούρτι δεν έτρωγε τίποτ' αλλο... με το που πάτησε το χρόνο ξεκίνησε να τρώει τα πάντα (χορτα, νεροβραστα λαχανικά, όσπρια κλπ) Τσάμπα η στεναχώρια που είχα περάσει ένα εξάμηνο με τον σκατούλη. Ευτυχώς που είχα τον παιδίατρο με την φωνή λογικής που μου έλεγε "τι σκας; δεν υπάρχει παιδί που να μη τρώει"

Να πω ότι κι εμάς η τηλεόραση είναι εντελώς διακοσμητική (μόνο για κανένα dvd), δεν ανοίγει ποτε για άλλο λόγο. Αντιθετα έχω θέμα με το ραδιόφωνο... δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε δωμάτιο υπάρχει τρατζιστοράκι και ο μικρός κοιμάται με μουσική. ;)

Θοδωρίκο, κάποια στιγμή θα ρθω σε κανα γύρισμα δεν τη γλυτώνεις!

Καλημερα!!!!

Πελαγια, καλως ηρθες! Φυσικα κ σε θελουμε!!!

Πως ειστε μικρες μου μαρμελαδιτσες? Και μεις περασαμε ενα πολυ ωραιο ΣΚ, με το κυριακατικο κλεισιμο στο "disney on ice" οπου ειχε κερδισει ο ερωτας κατι εισιτηρια (σιγα μην πληρωνα να δω ντισνει, τον βρισκω ξενερουα-ουαουα, αλλα λατρευω το καλλιτεχνικο πατιναζ)! Ηταν εντυπωσιακα! Αν ειχε δει κ τις αντιστοιχες ταινιες η δαναη θα ενθουσιαζοταν πιο πολυ. Κανα-δυο χαρακτηρες που ηξερε απο κατι παζλ που εχει, την ενθουσιασαν. Κατα τα αλλα περισσοτερο τρελλαθηκε με τα ποπ-κορν που δεν αφησε απο τα χερια της δευτερολεπτο!!! Ο αγγελος δεν ξεκολλησε τα ματια του απο την πιστα μεχρι που τον πηρε ο υπνος στα μισα περιπου.

γυρισαμε και μετα απο απειρο μπουρου-μπουρου η δαναη ξαπλωσε στο κρεβατι της διαβασε δυο-τρια βιβλια και ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!! YES YES YES!!!!! Βεβαια ειχε παει 11.30 η ωρα... Κ επειδη πηρα φορα, εβαλα κ τον Αγγελο στην κουνια του, του χαιδευα την πλατουλα κ κοιμηθηκε κ αυτος. Βεβαια μετα ξυπνησε 3-4 χιλιαδες φορες κ εννοειται οτι κατεληξε στο κρεβατι μας, αλλα μην ζηταω πολλα!!!!

Ελενη, εγω τα εχω ξαναπει! Πιπιλα κ παλι πιπιλα!! Η Δαναη, δεν καταλαβα ποτε την εκοψε, ποτε δεν ηταν φανατικη, μονο στον υπνο κ οχι παντα, και την πηρε κ στην προσαρμιγη στο σχολειο. Η αληθεια ειναι, οτι οταν στην αρχη την κρατησε μετα απο σχετικη επιμονη του μπαμπα της, μου ειχε κακοφανει, αλλα μετα δε το μετανιωσα ποτε, μιας και ηρεμισε παρα πολυ κ αυτη κ εγω! στον Αγγελο ηθελα να την παρει κ παλι ο Σακης τον επεμενε κ το καταφερε! Αυτος δεν κοιμαται ποτε στο στηθος, ενω μολις χορτασει αρχιζει κ χτυπιεται για να του δωσω πιπιλα. Οσο ειναι ξυπνιος δεν καθεται ποτε με πιπιλα. Δεν νομιζω οτι θα με δυσκολεψει κ αυτος να την κοψει. Το μονο ελαττωμα ειναι οτι πρεπει οταν παω καπου να την παρω μαζι, γιατι κοιμαται πιο ευκολα με αυτη. Απο την αλλη βλεπω την ανηψια μου η οποια ειναι πατημενα δυο κ πολλες φορες κυκλοφορει με την πιπιλα κ δεν μου αρεσει. Αλλα την θυμαμαι απο μικρη που καθοταν με τη πιπιλα στο στομα για το τιποτα. βεβαια προτιμω να βλεπω αυτο, παρα το δακτυλο. το δακτυλο μου φαινεται καπως, κ το λεω εγω που ακομα τρωω τα νυχια μου :-(

Τατι σωστος ο γιοκας, περιμενει την ωρα του. Ελπιζω να χαλαρωσες κ συ λιγο.

Α, μυρτω ξεχασα να σε ρωτησω, η Ληδα τρωει τωρα στο σχολειο?

Μιας κ μιλατε για στερεες θα σας ρωτησω κ γω η ασχετη... γλυποπατατα εφαγε κ ο Αγγελος κ μαλλον του αρεσει. Αυριο θα του βαλω μαζι κ κολοκυθακι πρασινο. Το επομενο που θα προσθεσω λεω να ειναι κανενας ζωμος απο κρεας κ μετα τα επομενα λαχανικα. Τι λετε κ σεις οι αλλες μικρομανες, αλλα μεγαλυτερες απο μας? Απο φρουτα τρωει μηλο, αχλαδι, αβοκαντο. Τι αλλο να βαλω που να μην ειναι επικινδυνο? Απογευματινο, δεν του ξεκινησα ακομα.

και αφου μιλησα για ολα θα πω κ για την τηλεοραση που πλεον την εχουμε μονο για ταινιες, που επειδη δεν προλαβαινουμε να δουμε δεν την εχουμε για τιποτα. Προσωπικα ημουν κατα της τηλεορασης κ οσο εμεινα μονη μου δεν ειχα ποτε. Αντιθετα, στο σπιτι του ερωτα η τηλεοραση δεν εκλεινε ποτε, αλλα απο τοτε που με γνωρισε αναγκαστηκε να την κλεινει (:rolleyes:) κ τωρα εχει σημειωσει τετοια προοδο το βλασταρι μου που την ανοιγει μονο αν εχει αυπνιες καποιο βραδυ! βεβαια τελευταια μου το κοπανησε κ μου ειπε "εγω αλλαξα σταση απεναντι στην τηλεοραση, εσυ θα αλλαξεις σταση απεναντι στο ιντερνετ?" :confused::eek::idea::-(

Α, ωραιο σεντονι σας εριξα πρωινο δευτερας δεν εχετε παραπονο....

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Διαφημίσεις

Άφρο παιδί μου τι σεντόνι είναι αυτό;

Ααα κι εμείς δάχτυλο... μην μας ξεχνάτε... για την ακρίβεια δάχτυλο-κουνέλι... ο συνδυασμός που σκοτώνει! Πιπίλα δεν δέχτηκε ποτέ και μάλιστα του προκαλούσε αηδία επειδή δεν είχε συνηθήσει καθόλου το πλαστικό, έτσι επέλεξε το δάχτυλο μόνος του...

alo κοπελιές...Αφροδιτη πολύ γουστάρω τα σεντόνια....

και μπράβο στην Δανάη που κοιμηθηκε μόνη της!!! Επιστημονικη φαντασια μου φαινεται αυτο...η Ειρηνη μόνο στο αυτοκινητο κοιμαται μονη της....οσο και να κουταουλαει δεν εχει κοιμηθει ποτε σε καροτσι, καρεκλακι φαγητου κλπκλπ

Βεβαια καποιες φορες κοιμαται χωρις στηθος αλλα εννοειται πρεπει να ειναι καποιος διπλα...

Μυρτώ ειχα παει στα θεατρικα βραβεια κοινου του Αθηνοραματος στο μεγαρο μουσικης...πλακα ειχε τελικα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα!

Αφροδίτη κι εγώ γουστάρω σεντόνια!!!!!!! Θα ψάξω κι εγώ παράσταση για τον Αλέκο να τον πάω... Γι αυτό το πατινάζ μου το έλεγε η μαμά μου, αξίζει δηλαδή? Η τσουλουφίτσα χθες κάθε 2 ώρες ξύπναγε...Τώρα τελευταία κάνει κακά μέρα παρά μέρα και μάλλον τη μέρα που δεν κάνει την ενοχλεί...

Ααα έχω και κάτι άλλο να σας πω... Μου είχε έρθει περίοδος στις 40 μέρες και τώρα μετά 15 μέρες έχω πάλι αίμα... Τί είναι? Την άλλη βδομάδα πάω γυναικολόγο...

Αφροδίτη μπράβο στη Δανάη! Τώρα να το συνεχίσεις! Κάθε βράδυ να κάνετε θέατρο για το ποια βιβλία θα πάρει να διαβάσει και τέτοια.... Εμείς του τα βάζουμε σε παράταξη να διαλέξει!!!

Πάω στην τράπεζα και επανέρχομαι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημέραααα σας!!!!!!!!!

πιπίλα: αν επειμείνεις λενάκι θα τη πάρει (γιατί είναι πολύ μικρή ακόμα η τσουλουφίτσα). καλύτερα όμως είναι να επιμείνει κάποιος άλλος πιστεύω, όπως έκανε ο Σάκης της Άφρως.

Χτες είδα και το πιμί για την αλλαγή της τοποθεσίας...καλέ, πώς πάμε εκεί, καλέ???? Πρέπει να είναι τρελό λούκι το παρκάρισμα αλλά και το να το βρεις.... μήπως κάποια συγκοινωνία βολεύει???

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Λενάκι, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό το να μην σου έχουν σταθεροποιηθεί ακόμα τα λόχεια. Είναι και ο θηλασμός στη μέση που προκαλεί αυτήν την αιμορραγία (βλ. ορμόνες). Αυτό πιστεύω θα σου πει και η γιατρός.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...