Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια από τα ίδιο ο Κωστής:( και δεν έχω ιδέα πως να το χειριστώ. Ό,τι κι αν κάνω...στου κουφού την πόρτα:mrgreen:

ξέρεις τι έχω αρχίσει και πιστεύω ότι φθάνουμε λίγο στο άλλο άκρο δίνουμε ίσως πολύ βάση σε συμπεριφορές που εντέλει είναι “αποδεκτές” δεν λέω καλώς τα κάνουν αλλά αυτό συμβαίνει ,σίγουρα και εμάς κάποιο άλλο παιδί μας έχει χτυπήσει ,,,, καλή η ψυχολογία αλλά έχω την αίσθηση ότι το αναλύω ώρες ώρες πολύ το κουράζω δεν ξέρω αν με εννοείς :mrgreen:

w3OKp3.png

ξέρεις τι έχω αρχίσει και πιστεύω ότι φθάνουμε λίγο στο άλλο άκρο δίνουμε ίσως πολύ βάση σε συμπεριφορές που εντέλει είναι “αποδεκτές” δεν λέω καλώς τα κάνουν αλλά αυτό συμβαίνει ,σίγουρα και εμάς κάποιο άλλο παιδί μας έχει χτυπήσει ,,,, καλή η ψυχολογία αλλά έχω την αίσθηση ότι το αναλύω ώρες ώρες πολύ το κουράζω δεν ξέρω αν με εννοείς :mrgreen:

Και γω το σκέφτομαι αυτό τελευταία... και το χειρότερο είναι ότι όταν κάποιο παιδάκι κατραπακιάζει τον θοδωρίκο του λέω δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά και όταν κατραπακιάζει εκείνος του τι λέω... είναι και το ότι όταν τον κατραπακιάζουν δεν κλαίει γιατί έχει συνηθίσει να κατασκοτωνεται μόνος του άρα τι να του πει ένα ακόμα χτύπημα, ενώ όταν χτυπαει άλλο παιδάκι συνήθως το άλλο παιδάκι μπλαντάζει.

Πριν λίγο βγήκε έξω στο μπαλκονάκι ακι άρχισε να φωνάζει κάτι μαστόρια απέναντι μλκα... ουφφφφ δεν ξέρω πως να χειριστώ τα πάντα, θεωριτικά όλα στα αναλύω σούπερ στην πράξη όμως με μυαλό πολτοποιημένο και τα νεύρα σπασμένα νοιώθω απλά πελαγωμένη... Γαμώτο κι αυτή η μοναξιά μέχρι το βράδυ μόνη μόνο με τα πιτσιρίκια δεν παλεύεται... τώρα θα μου πεις οι άλλες κοπέλες πως την παλεύουν... υπάρχει τόσος κόσμος άνεργος κι εγώ στεναχωριέμαι που ο γιώργος γυρνάει εννιά η ώρα... γκρινιά για την γκρινια :rolleyes:

Μη ρωτάς εμένα, εγώ μωρά ξεσκάτιζα και τάιζα... ααααααααααααλλες να ρωτάς:cool:

εχμ ε ναι λοιπόν πήγα κι εγώ η έρμη η μάνα στα φιλαράκια μου και πολύ το χάρηκα!!! άντε πείτε μου μπράβο και μην με γλωσσοτρώτε... κακούργες! :tongue::tongue::tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Λεγκουλίνο είναι απλό: θα βρεις άλλο ένα παιδάκι με επιθετικότητα, θα βάλεις τέσσερις καρέκλες ώστε να σχηματίσουν τετράγωνο, θα δέσεις τις πλάτες τους με σκοινιά, θα γράψεις σε μεγάλα σχετικά χαρτόνια αριθμούς από το 1 ως το 10, θα πάρεις κι ένα τηγάνι και μια κουτάλα για να χτυπήσεις την έναρξη του αγώνα και θα απολαύσεις το θέαμα!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Μια ρητορική ερώτηση έτσι για καλημέρα...

Εσείς περνάτε κάποιες στιγμές με τα μωρά που πραγματικά δεν ξέρετε τί να κάνετε?

που κλαίνε και δεν θέλουν ούτε βζ, ούτε αγκαλιά, ούτε μαμά ούτε μπαμπά? Και συνήθως είναι μες στη μαύρη νύχτα με τά 2 μάτια κλειστά, και τα νέυρα τσατάλια??? Μα γιατί λένε ότι η μάνα ξέρει το μωρό της, τί έχει, τί θέλει κτλ???

Δικέ μου άνθρωπε, εγώ εγώ, που ο μικρός μου πρώην Βούδας σεληνιάζεται....

Θέλω να κλείσω τα μάτια και να τα ξανανοίξω όταν θα είναι 3, γίνεται;;;;;:rolleyes:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Και γω το σκέφτομαι αυτό τελευταία... και το χειρότερο είναι ότι όταν κάποιο παιδάκι κατραπακιάζει τον θοδωρίκο του λέω δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά και όταν κατραπακιάζει εκείνος του τι λέω... είναι και το ότι όταν τον κατραπακιάζουν δεν κλαίει γιατί έχει συνηθίσει να κατασκοτωνεται μόνος του άρα τι να του πει ένα ακόμα χτύπημα, ενώ όταν χτυπαει άλλο παιδάκι συνήθως το άλλο παιδάκι μπλαντάζει.

Πριν λίγο βγήκε έξω στο μπαλκονάκι ακι άρχισε να φωνάζει κάτι μαστόρια απέναντι μλκα... ουφφφφ δεν ξέρω πως να χειριστώ τα πάντα, θεωριτικά όλα στα αναλύω σούπερ στην πράξη όμως με μυαλό πολτοποιημένο και τα νεύρα σπασμένα νοιώθω απλά πελαγωμένη... Γαμώτο κι αυτή η μοναξιά μέχρι το βράδυ μόνη μόνο με τα πιτσιρίκια δεν παλεύεται... τώρα θα μου πεις οι άλλες κοπέλες πως την παλεύουν... υπάρχει τόσος κόσμος άνεργος κι εγώ στεναχωριέμαι που ο γιώργος γυρνάει εννιά η ώρα... γκρινιά για την γκρινια :rolleyes:

Λέω να της αφήσω λίγο χώρο να καταλάβει τη σχέση δράση αντίδραση και μόνη της. Εξάλλου δεν θα έχει πάντα κάποιον να κάνει τον διαιτητή .....παρεμβαίνω μόνο όταν κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα κάποιου.... τι να πω πολτός και εγώ

w3OKp3.png

Δικέ μου άνθρωπε, εγώ εγώ, που ο μικρός μου πρώην Βούδας σεληνιάζεται....

Θέλω να κλείσω τα μάτια και να τα ξανανοίξω όταν θα είναι 3, γίνεται;;;;;:rolleyes:

Εγώ το πήρα απόφαση... ό,τι κοιμηθήκαμε κοιμηθήκαμε σε κανένα χρόνο πάλι...Επίσης όσο έκατσε έκατσε, τώρα αγκαλιές και βόλτες...

Με τις τσιρίδες όμως τί θα κάνω... ο Χαβιέ πήρε ωτοασπίδες... Μα είναι σωστό? Για να μην ακούμε το ίδιο μας το παιδί???

Επίσης θα πρέπει να ξεκινήσω επειγόντως νυχτερινές, ασκήσεις χαλάρωσης γιατί τα νεύρα μου δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου εκείνη την ώρα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Και τώρα να σχολιάσω τις καταπληκτικές φώτο τις Μυρτούς, που κομπλεξαρίστηκα αρκετά με το στεφάνι της (για να καταλάβετε, εγώ είμαι ανίκανη, αν της Μυρτώς είναι το άριστα 10, της Λέγκως ήταν στα 5 το δικό μου ήταν σε αρνητική κλίμακα...)

οσο για το σπίτι στο δέντρο, τέλειο, αλλά λιμπίστικα και εκείνο το φρέντο και το παγωμένο νερό στην βεράντα με θέα το πράσινο, θα ήθελα να τα απολάυσω ακούγοντας και τον σούπερμαν να μιλάει με τον γιό του... χαχα

Και επίσης ήθελα να πω κι εγώ τελευταία και καταιδρωμένη (γιατί όλο το ξεχνάω) στην Κριστίνα ότι τα ελληνικά της είναι τέλεια, μακράν καλύτερα από πολλούς Έλληνες συμπεριλαμβανομένου και του μισοδυσλεκτικού εαυτού μου!

Όσο για τρακαρίσματα στις πόρτες τις νύχτες, εμείς κατέχουμε το ρεκόρ γιατί εγώ σηκώνομαι -γκαπ- θηλάζω ξαναβάζω στην κούνια -γκαπ- η αννα φωναζει απο το διπλανο δωμάτιο σηκώνομαι -γκαπ- παίρνω αγκαλιά -γκαπ στο κρεβατι-, βγαίνουμε απο την πόρτα-γκαπ- φτάνουμε στο διπλό κρεβάτι -γκαπ διπλό- ξυπνάει ο μικρός -γκαπ...να συνεχίσω;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Γαμώτο κι αυτή η μοναξιά μέχρι το βράδυ μόνη μόνο με τα πιτσιρίκια δεν παλεύεται... τώρα θα μου πεις οι άλλες κοπέλες πως την παλεύουν...

αν εννοεις εμενα (που μενω μονη και βραδια και 2ημερα )δεν την παλευω καθολου!!ερχομαι στα ορια μου και τωρα καλα μονο με τη στεφανια την βουταω κια παω και μια βολτα στις κουνιες μετα να δω τι θα απογινω

και εγω οταν ηταν νεογγενητο με το που τη φεραμε σπιτι συχνα την εριχνα στα κουφωματα της πορτας

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Hello girls!! Για τα παιδιά, να πω την αλήθεια έπαψα να το αναλύω τόσο... ή τουλάχιστον το αναλύω καμιά δύο μέρες και μετά τα παρατάω... ότι είναι είναι... τι να κάνεις... έτσι έχει και ένα ενδιαφέρον η ζωή!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Βάλαμε και τα 2 παιδιά ξύπνια για ύπνο και περιμένω στοιχήματα... Ποιο θα φωνάξει πρώτο....

Ο Αλέκος έκανε ένα 38 σήμερα... Θα τους αφήσω και τους 2 στην Ελένη??? ωχ ωχ ωχ... Έχω κλείσει οδοντίατρο αλλιώς θα ήμουν κι εγώ... Έσπασε το δόντι μου...

Δεν έχω σχολιάσει καθόλου τη μωρουλινίτσα (που προάχθη σε φάκη!) και οικογένεια Μαμα μία!

Μυρτώ μπορεί ο μπαμπάς σου να γίνει παππούς όλων των παιδιών??? Παραδεισένιο σπίτι!

αν εννοεις εμενα (που μενω μονη και βραδια και 2ημερα )δεν την παλευω καθολου!!ερχομαι στα ορια μου και τωρα καλα μονο με τη στεφανια την βουταω κια παω και μια βολτα στις κουνιες μετα να δω τι θα απογινω

και εγω οταν ηταν νεογγενητο με το που τη φεραμε σπιτι συχνα την εριχνα στα κουφωματα της πορτας

Βασούλα θα βουτάς και τα 2 μην ανησυχείς... Θέλει λίγο καιρό για να πάρεις το κολάι αλλά αυτό θα κάνεις... Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο βαρετό όλο το απόγευμα με τα 2 παιδιά μόνος... Έστω να λες μια κουβέντα... Δεν λέω για τις στιγμές κρίσης, ή όταν θες να κάνεις κάτι! Λεγκόπουλο σε καταλαβαίνω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...