Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μυρτώ, τι ωραίες φωτογραφίες. Η Λήδα είναι κουκλίτσα στην κούνια. Και ο γελαστός μικρούλης σκέτη γλύκα. Τελικά όνομα έχετε αποφασίσει?

Έχω κάνει πιπίλα το φάση είναι θα περάσει. Μετράω δόντια και περιμένω να φθάσουμε στα 20...επίσης αναρωτιέμαι πότε περνάει αυτή η φάση της επιθετικότητας .........(δεν τολμάει κανένα παιδάκι να της πάρει παιχνίδι από τα χέρια.............)

Τα δόντια μέχρι τα 2-2,5 κάποια στιγμή βγαίνουν και ησυχάζεις.

Το άλλο...:? είναι και λίγο στο παιδί -και μην ακούω βλακείες περί αγωγής.

Η μάνα μου πάντα έλεγε " έχω ένα παιδί για να λέω 'όπως γεννηθεί' (ο αδερφός μου) και ένα 'όπως το μάθεις' (εγώ)" Βγάλτε συμπεράσματα:rolleyes:

Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τί μπορεί να θέλουν στις 4 τη νύχτα, εκτός από το να κοιμηθούν...

....

Πάντως χθες ορκίστηκα μέσα στην απελπισία μου ότι δεν κάνω άλλο παιδί...

Κι εγώ στο ίδιο κλαμπ!:)

Και πολύ σου πήρε κοπελιά:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά Μυρτώ ΕΠΑΘΑ! Με το σπίτι, με τον κήπο, με το στεφάνι, με την κουνια, με το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σπιτι στο δεντρο (το παιδικο μου όνειρο) με τα μωρά σου....!!!

Θέλω κι εγώ σπίτι στο δεντροοοοοο... και τέτοια κούνια... και γενικά αυτό το σπίτι... με τον μπαμπά της μυρτώς παρακαλω. Πολύ σούπερ οι φωτό! Για το στεφάνι δεν λέω τίποτα γιατί πληγώνομαι... και μου είπε ότι ήταν και χάλια το άτιμο το θηλυκό!

Έχω κάνει πιπίλα το φάση είναι θα περάσει. Μετράω δόντια και περιμένω να φθάσουμε στα 20...επίσης αναρωτιέμαι πότε περνάει αυτή η φάση της επιθετικότητας .........(δεν τολμάει κανένα παιδάκι να της πάρει παιχνίδι από τα χέρια.............)

Εγώ έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά με τη φάση της επιθετικότητας... και το θέμα είναι ότι δεν είναι αναγκαστικά επιθετικότητα, όταν χαίρεται πολύ χώνει και καμία στο τσακίρ κέφι. Πάντως τις προάλλες έβαλε όλο το δάχτυλο στο μάτι τις Δανάης και στο τσακ γλύτωσα το εγκεφαλικό...

Πάω να συνεχίσω με τον νικολάκο την κηπουρική

Το σπιτάκι μέσα στο πράσινο με το ξυλόσπιτο πάνω στο δέντρο και την τέλεια κούνια είναι σαν βγαλμένα από ταινία άλλης εποχής! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ Μυρτώ! Μ¨ονο και μόνο γι αυτό καταλαβαίνω γιατί η Λήδα τρελαίνεται για να πηγαίνετε στο παππού σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

ευχαριστώ ρε κορίτσια γιατί ώρες ώρες απελπίζομαι και σκέφτομαι ότι κάτι κάνω λάθος..... ξέρει ότι κάνει κακό το λέει και μόνη της τα άτιμο αλλά έχει δει ότι αποδίδει το κόλπο -αν καταφέρουν να της πάρουν το οτιδήποτε κρατάει τρέχει και βαράει ή τραβάει μαλλιά και αφού το κάνει λεει και ενα “να σου”με ευχαρίστηση ενώ άμα το τραβάνε το παλεύει με τσιρίδα και αφού δεν τρομάζει ο άλλος δαγκώνει ........ Ουφ είμαι συνέχεια στην τσίτα στις κούνιες

w3OKp3.png

Αα! Ελενικατάκι πάλι στη γειτονιά σου στην ΩΡΛ θα είμαι το απόγευμα. Το ραντεβού μας είναι στις 6. Πριν ή μετά συνήθως πάμε λίγο σ'αυτό το πάρκο που είναι λίγο παραπάνω στην Πεντέλης + Αναπάυσεως. Τι λες?

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

να ρωτήξω: το αυγό το δίνετε μελάτο ή σφιχτό; Η λατρεμένη παιδίατρος λέει σφιχτό, αλλά η Σοφία σήμερα που της έδωσα πρώτη φορά το έβγαζε έξω με τη γλώσσα όπως κάνει με οτιδήποτε δεν είναι τέλεια αλεσμένο και λιωμένο σε μορφή κρέμας. Οπότε λέω να δοκιμάσω και μελάτο. Είναι πολύ επίφοβο λέτε;

Καλημέρα! τι καλημέρα δηλαδή που όλα είναι ζοφερά.....:mad:

τεσπα, Ντιεσάκι εύχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα!

Μαριλενάκι, να τον χαίρεσαι...Βέβαια δεν ξέρω πλέον πότε γιόρταζε...Αλήθεια, γιατί γιόρταζε; Υπάρχει Άγιος Ιάσων...Για δες!

συμμερίζομαι την άποψή σου κι εγώ είχα την ίδια απορία, αλλά σιγά η αγαπημένη μας εκκλησία μην άφηνε κανένα όνομα δίχως να το αγιάσει! υπάρχει όσιος Ιάσων, μα το Θεό!:-P

και τέλος, αύριο είναι μια σημαντική μέρα! Να βγούμε όλοι στους δρόμους. Να δείξουμε πως δε συμφωνούμε, να δώσουμε τη δική μας απάντηση στα λαμόγια του κράτους

Διαφημίσεις

καλημερα!

μας φτιαξατε την μερα με τις ομορφιες σας!απιθανες φωτογραφιες και του τατοιου και της αχαιας !

το σπιτακι στο δεντρο μου θυμησε τα παιδικα μου χρονια ,ειχε ενα ο αδερφος μου ,φραντζατα το λεγαμε και οταν ελειπε πηγαινα εγω με τους φιλους μου οταν γυρνουσε την καναμε ηταν ο προσωπικος του χωρος

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ελίζα, εγώ τελειώνω στις 7.30. Και συνήθως πάω σε μια μικρή παιδική χαρά κοντά στην πλατεία με την εκκλησία. Να σε πάρω μόλις ξεκινάω? ή είναι αργά?

Δεν έχω ιδέα που είναι αυτό που λες -εντελώς άσχετη με την περιοχή

Νομίζω ότι στις 7.30 θα πρέπει να πάιρνουμε το δρόμο του γυρισμού για να κοιμηθούμε κάποια ώρα:(

DPYUp2.png EYukp3.png

Παλαντιν εγω προς μελατο το κανω ,μολις αρχιζει να σφιγγει το βγαζω

με τη σαλμονερα δεν ξερω τι γινεται,της δινω μονο απο κοτουλες του χωριου οταν μου στελνουν αλλιως δεν της δινω ,αυτα λενε οτι ειναι πιο επιφοβα αλλα εμεις τρωμε ολα μας τα χρονια και δεν εχουμε παθει τιποτα και ολα τα παιδακια στο χωριο φρεσκα ντοπια τρωνε

επιθετικοτητα ευτυχως δεν εχει βγαλει ακομα ,στις κουνιες δινει ολα τα παιχνιδια οπως η Ληδα ενα πραγμα και ειδικα αν δει καποιο να κλαιει γαιτι θελει κατι που κραταει εκεινη το δινει χωρις να της το ζητησω

ομως μπορει να μην αντιδρα αλλα μου λεει οταν φτανουμε μην μου παρει κανεις το ποδηλατο ,το νερακι μου κτλ αλλα μετα δεν αντιδρα αυτο τωρα τι σημαινει οτι καταπιεζεται?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

palladin τις ενστάσεις τις ξέρεις η δικιά μου συγκεκριμένα επέμενε για βράσιμο 6 λεπτά αλλά ο κροκός γινόταν πολύ σφικτός και η μικρή δεν το ήθελε με τίποτα εγώ προτίμησα μια μέση λύση όχι εντελώς μελάτο να βράζει πχ 3 λεπτά ....ακολούθησα τις προτιμήσεις του παιδιού.....και αυγά από γειτόνισσα από το χωριό.....

vaso γενικά είναι πολύ συμπονετική και άμα τα χτυπάει και κλαίνε τα φιλάει να περάσει “να σε κάψω Γιάννη μου να σε αλείψω μέλι” για τα πράγματά της γίνεται άλλο παιδί αγνώριστο.

w3OKp3.png

“να σε κάψω Γιάννη μου να σε αλείψω μέλι” για τα πράγματά της γίνεται άλλο παιδί αγνώριστο.

μια από τα ίδιο ο Κωστής:( και δεν έχω ιδέα πως να το χειριστώ. Ό,τι κι αν κάνω...στου κουφού την πόρτα:mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...