Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Θα είμαι λίγο ετεροχρονισμένη, αλλά έλειψα πολλές μέρες!

Λοιπόν, καλό μήνα, με τις υγιές μας, η εργατική πρωτομαγιά σε συνδιασμό με την ανακοίνωση των νέων μέτρων είναι εξοργιστική ειρωνία....έχω μια κακή διάθεση που δε λέει να φύγει...

Παρολα αυτά...life goes on...μέχρι να αναγκαστούμε να μεταναστεύσουμε...

Σε λίγο πιο ευχάριστο κλίμα...

Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες του Τατοίου, κούκλες οι μαμάδες με τα στεφάνια τους και τα πιτσιρίκια ανοιξιάτικα! Αφροδίτη, όντως είναι πολύ γλύκα η μελλοντική σου βαφτιστήρα!

Αναστασία και οι δικές σου φωτογραφίες τέλειες! Μια όμορφη οικογένεια και δυο λουλουδιασμένες κοριτσάρες! Πολύ καλόγουστα όλα! Μπράβο, μπράβο, να είσαστε πάντα έτσι, τόσο χαρούμενοι όσο φαίνεστε στην φωτογραφία!

Μαριλενάκι, να τον χαίρεσαι...Βέβαια δεν ξέρω πλέον πότε γιόρταζε...Αλήθεια, γιατί γιόρταζε; Υπάρχει Άγιος Ιάσων...Για δες!

Ντι εσ, καλά αποτελέσματα! Μην αγχώνεσαι πολύ....αν και σε καταλαβαίνω ως μαμά τσιλιβήθρας!

Τόνια, δεν προλαβα να σε δω, είχαμε πολύ λίγο χρόνο με τον παππού και πέρασε πετώντας...Την επόμενη φορά, αν κάτσουμε πάνω από δυο μέρες οπωσδήποτε!

Λενιώ, έχω μεγάλη περιέργεια για τη νιού βέρσιον τσουλουφίτσας!

Λέεεεγκω, κι εγώ το κοπαναω το παιδί στις πόρτες!!!Λίγο, όσο πατάει η γάτα.....:)

Ορίστε και οι δικές μας φωτογραφίες από την πρωτομαγιά...http://picasaweb.google.com/103707628820926537395/XPUjhG#

Ωραία περάσαμε ο παππούς καταχαρούμενος και η Λήδα συνέχεια μας ζητάει να ξαναπάμε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και πιο επίσημα...

Αναστασία παιδί μου τι βίνδεο είναι τούτο; Δεν πάλεψα η αλήθεια είναι να το δω όλο, πολύ εθνική ομοιογένεια και οι μετανάστες η πηγή όλων των κακών... τέσπα σηκώνει πολύ συζήτηση αλλά γενικά καλό είναι να είμαστε ψιλιασμένοι σε κάτι τέτοια γιατί ειδικά στις μέρες που διανύουμε πρώτον το πιο εύκολο είναι να μας πείσουν ότι ο διπλα μας φταίει που δεν έχουμε να φάμε (βλ. μετανάστη, γείτονα, συνάδελφο) και όχι οι έρμοι πολιτικοί που παλεύνε για το καλό μας... και δεύτερον χμμμμμμμμμμμ... σκατα το ξέχασα... δεν έχω προλάβει να πιω καφε λεμεεεεε...

Το λατρεύω αυτό το κομμάτι!

Ντεπονάκι, ένα τσικ θα είναι... άντε γλυκούλα μου καλά αποτελέσματα!

Ευγενία μου και στο δικό σου το πλασματάκι...

Τί κάνατε το Σάββατο το βράδυ??

Μη ρωτάς εμένα, εγώ μωρά ξεσκάτιζα και τάιζα... ααααααααααααλλες να ρωτάς:cool:

Ότι είδες εκεί εγώ καμία σχέση..........μαυροτσούκαλο κοντή (για τα εκεί δεδομένα) :) είμαι πιο προς ανατολίτικο ας πούμε ..... πάντα είχα μια διαφορά με τα παιδιά εκεί. Όταν είχες παει Βελιγράδι σας διάβαζα το θυμάμαι αν και φαντάζομαι ότι λόγω ασθένειας δεν θα μπορούσατε να δείτε πολλά πράγματα. Έχει περίεργη ομορφιά το Βελιγράδι κάπως μελαγχολική νοσταλγική....αποφεύγω να πηγαίνω γιατί στεναχωριέμαι πολύ με τις καταστάσεις που ζουν έχω και λίγους συγγενείς εκεί που πραγματικά απορώ πως τα βγάζουν πέρα αλλά και ταυτόχρονα δεν χάνουν το πνεύμα τους.

Καλά με το κρύωμα δεν έχασα τίποτα, μάλλον είδα περισσότερα μέρη βλέπε νοσοκομείο, λοιμωδών κλπ:rolleyes: και κάποια τα είδα λίιιιιγο πιο γρήγορα (έκανα τρέχωντας όλη τη γέφυρα λόγω κοψίματος, δράμα σου λέω)...

Πολύπαθη χώρα και υπέροχος λαός με τέλειο χιούμορ! Πραγματικά μ'αρεσε πολύ η χώρα σου αν και δεν την είδα όλη και πολύ, μόνο το Βελιγράδι και άλλα δύο μέρη στα πέριξ.

Καλά Άφρο η φωτό της Δανάης στον αέρα είναι πάααααρα πολύ ωραία!!!!!!!!!!

Mια χαρά βγαίνουν οι φώτος! Τουλάχιστον εγώ σας είδα!! Πολύ μωρό, ρε παιδάκι μου! Μπράβο!!! Έχασα λίγο βέβαια τα αυγά και τα πασχάλια για το ποιανού είναι το κάθε παιδί, στα μωρά αναφέρομαι. Το μωράκι με το πολύ μαύρο μαλλί και το κόκκινο φορμάκι είναι δικό σου Λέγκω?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Mια χαρά βγαίνουν οι φώτος! Τουλάχιστον εγώ σας είδα!! Πολύ μωρό, ρε παιδάκι μου! Μπράβο!!! Έχασα λίγο βέβαια τα αυγά και τα πασχάλια για το ποιανού είναι το κάθε παιδί, στα μωρά αναφέρομαι. Το μωράκι με το πολύ μαύρο μαλλί και το κόκκινο φορμάκι είναι δικό σου Λέγκω?

χαχαχαχαχα Κατάλαβες αυτό εννοω δεν είναι σωστές οι φωτό... το μωρό με το κόκκινο φορμάκι πρέπει να είναι της Μυρτώς αν θυμάμαι καλά. Είναι παλιες αυτές οι φωτό...:mrgreen:

Αααα το σπλάχνο μου το μικιο απο χθες ξεκίνησε και είναι συνέχεια μπρούμητα και σημερα ξεκίνησε και τα βαρελακια... για πολλές τουμπες τον κόβω... ηδη έχει πέσει από καναπε, από κρεββάτι και δύο φορές από ρηλάξ (δεν θέλω σχόλια, μόνο απ'το κρεββάτι έκλαψε)... φαντάσου τώρα με τα βαρελάκια τι θα γίνει... προνειααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Όσο για το βιντεάκι ακούγεται κάπως ρατσιστικό, αλλά δεν είναι στην ουσία. Και αυτοί οι δύσμοιροι οι μετανάστες ακόμα χρησιμοποιούνται για συμφέροντα...είναι απελπιστική η κατάσταση πραγματικά... Πότε φεύγει διαστημόπλοιο για Άρη?????

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Τέλειες οι φωτογραφίες και απο το Τατόι (ζηλευω) και από την Καισαριανή? (που στην Καισαριανή ειναι εκει?)...αχ θελω και εγώ πικ νικ!

όσο για το video αυτό δεν το μπορώ πριν κανα μηνα "τσακώθηκα" με συγγενικό μου πρόσωπο για αυτο το βιντεο...δεν πρόκεται να ξανα ασχοληθώ μαζί του :P

καλημέρα!

Μια ρητορική ερώτηση έτσι για καλημέρα...

Εσείς περνάτε κάποιες στιγμές με τα μωρά που πραγματικά δεν ξέρετε τί να κάνετε?

που κλαίνε και δεν θέλουν ούτε βζ, ούτε αγκαλιά, ούτε μαμά ούτε μπαμπά? Και συνήθως είναι μες στη μαύρη νύχτα με τά 2 μάτια κλειστά, και τα νέυρα τσατάλια??? Μα γιατί λένε ότι η μάνα ξέρει το μωρό της, τί έχει, τί θέλει κτλ???

Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τί μπορεί να θέλουν στις 4 τη νύχτα, εκτός από το να κοιμηθούν...

ϊσως είναι το μπούκωμα, ίσως τα δόντια (η ατάκα του Χαβιέ από 3 μηνών) τα οποία δεν λένε να βγουν...

Πάντως χθες ορκίστηκα μέσα στην απελπισία μου ότι δεν κάνω άλλο παιδί...

Τέλος γκρίνιας,

Μίλτο καλώς ήρθες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, διευκρινίζω. Οι πρώτες φωτογραφίες ήταν από την Καισαριανή πριν από....δε θυμάμαι πότε ακριβώς. Το μωρό με το πολύ μαλλί είναι της αδερφής του σούπερμαν. Τις έβγαλα όμως γιατί δεν ξέρω αν θα το ήθελε να είναι σε κοινή θέα. Αυτές που έβαλα τώρα είναι από την πρωτομαγιά!

Άλογο σε έχει κάνει η τσουλουφίτσα κοπελιάααα... και δεν τις φαινόταν, μουλωχτή η κόρη σου.

Εγω εχθές το πρωί κατά τις έξι, είχα τον εξής διάλογο με τον νικόλα "πες μου τι θες;" "αγκου" "δηλαδή πραγματικά τι θες να κάνω;" "αγκου!" "τα νεύρα μου δεν τα σκέφτεσαι;" "αγκουουουου" "δεν με λυπάσαι;" Και πραγματικά σε καθε ερώτηση περίμενα μία σοβαρή απάντηση απ'το βρέφος!

Αυτό με τα δόντια είναι η κλασσική απάντηση όταν δεν ξέρουμε τι τους φταίει... εφηβεία θα είναι και θα λέμε δόντια θα βγάλει...

Όσο για το βιντεάκι ακούγεται κάπως ρατσιστικό, αλλά δεν είναι στην ουσία. Και αυτοί οι δύσμοιροι οι μετανάστες ακόμα χρησιμοποιούνται για συμφέροντα...είναι απελπιστική η κατάσταση πραγματικά... Πότε φεύγει διαστημόπλοιο για Άρη?????

http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=127393 ξεκινάς περικοπές και αποταμιεύση πουλάς ότι έχει και δεν έχεις και φύγαμε...:D

w3OKp3.png

Έχω κάνει πιπίλα το φάση είναι θα περάσει. Μετράω δόντια και περιμένω να φθάσουμε στα 20...επίσης αναρωτιέμαι πότε περνάει αυτή η φάση της επιθετικότητας .........(δεν τολμάει κανένα παιδάκι να της πάρει παιχνίδι από τα χέρια.............)

w3OKp3.png

Eυγενία, τσακώθηκες για αυτό το βιντεάκι?????? Λίγο κολλημένος ο συγγενής σου μάλλον,ε?

ε ναι γενικά μου την δινουν αυτες οι εθνικές φανφάρες και κάποιοι τις προσπερνουν πολύ εύκολα...

Καλά Μυρτώ ΕΠΑΘΑ! Με το σπίτι, με τον κήπο, με το στεφάνι, με την κουνια, με το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σπιτι στο δεντρο (το παιδικο μου όνειρο) με τα μωρά σου....!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...