Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οουφφφφ!!!! Θέλω πίσω την παλιά καλή τσουλουφίτσα... Θα τραβήξω τα τσουλούφια μου! Και έχει μια τσιρίδα! Τσιριδίτσα πρέπει να τη λέμε τώρα όχι τσουλουφίτσα... Θα της πω ότι αν συνεχίσει έτσι ο Άγγελος ήδη τα ρίχνει σε άλλη! τί ωραίο κοριτσάκι είναι αυτό??? Ποιό είναι? και το αγοράκι στο δέντρο? Καλά η Δανάη με τα κόκκινα γυαλιά είναι πολύ μούτρο! Σοζώ κλασικά με το καρότσι, και Αννούλα σαν την Πίπη τη Φακιδομύτη... Φιλενάδες πολύ φράπα σας είδα... Τί κάνατε το Σάββατο το βράδυ??

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

τελειες photos!!!!

τι ωραια που περασατε!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

ελπιζω η doo να ειναι καλα!!!!!:rolleyes::rolleyes:

αυριο θα παμε για τις αιματολογικες :(:(

αντε να δουμε.....θα πρεπει να ξυπνησουμε και απο τις 07,00 γιατι μου ειπαν να ειμαι εκει μεχρι τις 07,30 για να μην περιμενω με τη μικρη....

τελος παντων, ελπιζω να ειναι καλες αυτες εκει περα και να μη μου το χιλιοτρυπησουν το μωρακι μου....:(:(

εχω αγχωθει πιο πολυ απο το να πηγαινα εγω για εξετασεις....:(:(

ναι, η γνωστή!

αλλά πρέπει να το κολλήσεις περίπου 45 λεπτά πριν αν θυμάμαι καλά.

Μπορείς να μαγειρεύεις κανονικά αλλά χωρίς αλάτι-πιπέρι, να βγάζεις πρώτα μια μερίδα για το μωρό, στη συνέχεια να προσθέτεις αλάτι-πιπέρι, να πάρει ακόμα λίγη βράση και μετά να το κλείνεις. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με το λάδι, να βάζεις στο μωρό ωμό.

Eμάς τρώει ήδη από το δικό μας γιατι είναι γνωστός φαταούλας και ζηλεύει αφάνταστα οταν μας βλέπει να τρώμε...φυσικα δεν του δίνω αυτα στα οποία έχει αλλεργία οποτε προσπαθω να προσαρμοσω το φαγητό μας...

τωρα εμεις και χωρίς το μωρό βάζουμε πάντα αλάτι και λάδι στο πιάτο μας οπότε αυτό είναι εύκολο...όσο για τα βιολογικά εδω και καιρό αγοράζουμε και για μας τα βιολογικα του μπαρμπα Στάθη και τελευταια και πατατες και καρότα...τα υπόλοιπα είναι συμβατικά. Δεν με νοιάζει όμως γιατι το κυρίως του γεύμα ειναι απο δικά του βιολογικά.

thx!!

Την πρωτομαγια πηγα σε μια φιλη μου που εχει ενα σκυλακι και η στεφανια ξετρελλαθηκε μαζι του αυτο την εγλυφε ολη την ωρα κια αυτη να καθεται κατω και να το αγκαλιαζει και να γελαει οταν φυγαμε επαθε καταθλιψη

αραγε πως θα ηταν η ζωη μου με 2 παιδια και ενα σκυλακι ?σκεφτομαι να της παρω ενα ζωακι αφου τα αγαπαει τοσο πολυ αλλα το σκυλακι ποιος θα το πηγαινει πρωι -βραδυ εξω?

και εμεις εχουμε τον brunako μας!!!:)

βασικα τον ειχαμε πριν κανουμε τη μικρη και ετσι δεν επαιζε θεμα να τον δωσουμε με τιποτα..ειναι τωρα 6 ετων και τον εχω απο οταν ηταν δυο μηνων.

εγω μεγαλωσα με πολλα σκυλια (και γατες) (γενικα ειμαστε πολυ φιλοζωη οικογενεια:tongue:;) ) και δεν μπορω να φανταστω να μην εχω σκυλο....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Πανέμορφες οι φώτο, ξετρελάθηκα με τους μικρούς σκαρφαλωματίες!

Παλλαντινάκι έχω δοκιμάσει στη στάση που λες, κάποιες φορές τα καταφέρνουμε άλλες πάλι όχι! Ίσως γι αυτό βολεύεται περισσότερο με το μπιμπερό γιατί εκεί την κρατάω πιο όρθια! Θα εκπαιδευτώ και στο πιο όρθιο! Λεγκούλη η ΓΟΠ δεν κάνει πάντα γουλιές, μπορεί να φτάνει το γάλα στον οισοφαγο αλλά να μη βγάζει και μάλλον αυτό συμβαίνει και σε εμάς! Η αφαγία σχετίζεται, γιατί -αν συμβαίνει αυτό που το εύχομαι για να είμαι ειλικρινής μπας και βρούμε λύση- το μωρό πονάει πολύ και με το που πάει να φάει αρχίζει να πονάει και τραβιέται, χτυπιέται, αντιδράει γενικά και τρώει μόνο το απολύτως απαραίτητο! Τώρα το βράδυ μετά από 4-5 ώρες νηστικιά πάλι τα ίδια έκανε, οπότε θα ξεκινήσουμε από αύριο το epadoren και βλέπουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

palladinaki πηρα τα αυτοκολλητακια που μου ειπες αλλα μαλλον δε θα της τα βαλω τελικα γιατι διαβασα τις οδηγιες και ελεγε να μη χρησιμοποιουνται αν εχεις ατοπικη δερματιτιδα, και η μικρη οταν ειχε αυτα τα δερματικα , ο ενας γιατρος απο ολους που την ειχε δει ειχε πει πως ειναι ατοπικη δερματιτιδα οποτε λεω να μην το διακινδυνεψω γιατι δεν ειναι και τελειως καθαρη ακομα:(:(

marinaki καλα κουραγια και σε εσας, ελπιζω να φτιαξει λιγο η κατασταση με το epadoren και να στρωσετε επιτελους!!!:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αναστασι υπεροχες οι φωτο απο τη βαφτιση, πολυ συγκινηθηκα ισως επειδη πλησιαζει κ η δικη μας!!:) (για την οποια τρεχω κ δεν φτανω, τι τις θελω τις χειροτεχνιες, απορω:confused::tongue:)

ειστε πολυ ομορφη οικογενεια κ ακομα κ απο τη φωτο βγαζεις μια ηρεμια....αλλο πραγμα!:D να τα χαιρεστε τα πιτσιρικια σας, τα κουκλακια!!!!!!

κ οι φωτο των κοριτσιων, αλλα και των αγοριων του Μαη:tongue: -τελειες!!!!!:D μα τι υπεροχα παιδια που ειναι ολα!!!!!

ντεπονακι καλη επιτυχια για αυριο, ελπιζω να ειναι ολα καλα!

μαρινα κουραγιο με την παλινδρομηση, ειχε κ η ερατουλα κ σε νιωθω λιγακι, εμεις την περασαμε ελαφρια ......βεβαια, ακομα βγαζει καμια γουλιτσα αραια κ που, αλλα οκ καμια σχεση....ελπιζω να στρωσετε γρηγορα!

δεν γραφω αλλα, παω για υπνο!μπον νουι!

Καλημερα, καλημερα!

Πολυ, μα πολυ δυσκολη νυχτα κ η σημερινη. Ο Αγγελος ηρεμισε μονο μετα π[ου πηρε ντεπονακι. Δεν εβγαινε αλλιως....

Το νινάκι με το τσιμπιδάκι ποιο είναι???Και το αγοράκι με τη Δανάη πάνω στο δέντρο????

Η μπεμπουλα με το τσιμπιδακι ειναι η μελλοντικη μου βαφτιστηρα! Μα πειτε μου δεν ειναι κουκλι? Συμπεθέρα Νο2 μην ζηλευεις, ο Αγγελος ειναι πιστος στην τσουλουφοτσιδιδιτσα, με την μπεμπουλα θα ειναι πνευματικά αδερφια! Παρεπιπτοντως η τσουλουφιτσα κ η μπεμπουλα εχουν την ιδια ηλικια (3-4 μερες διαφορα). Το αγορακι πανω στο δεντρο ειναι ο Βαγγελης, τεκνο φιλικου ζευγαριου της Λεγκωοικογενειας!

ΑΝτε στην επομενη να ειμαστε περισσοτεροι, προχτες ειχαμε πολλες απουσιες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.......

ds εύχομαι να πήγαν όλα καλά με τις εξετάσεις και να μην έκλαψε πολύ το καημενούλι...

marina 28 πολύ ταλαιπωρία ρε γμτ.....θα πονάει πολύ εύχομαι να το ξεπεράσατε σύντομα....

anastasie μας κάνανε να κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος βλέπουμε τα άμεσα προβλήματα αυτά που είναι στο κοντινό μας οπτικό πεδίο και χάνουμε τις υπόλοιπες εξελίξεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Δεν ξέρω αν όλα τα σενάρια που κατά καιρούς ακούω είναι αλήθεια ή ψέμα πάντως έχουν μια λογική βάση......

w3OKp3.png

Κριστίνα, πολύ ωραία το βιντεάκι!!! Καλό είναι να βγαίνουν και μερικά τέτοια να δούμε τι δούλεμα πέφτει...

Οι φωτογραφίες καταπληκτικές!!! Κουκλία τα παιδάκια! Μεγαλώσαν πολύ! Και η Δανάη κοπέλα ολόκληρη! Και σκαρφαλίτσας? Ο Γιάννης αν το κάνει αυτό θα καταλήξει στο έδαφος με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω( ε, είναι λίγο ατσούμπαλος, τι να κάνουμε..:rolleyes:)

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα!!!

Κουκλί Αφροδιτούλι μου το μικρό με το τσιμπίδι,πράγματι,πολύ γλυκό,και εκείνη η φωτό που είναι δίπλα-δίπλα με τον Αγγελο,τέλεια!!!Μη σου πω ότι ψιλομοιάζουν,έτσι με τα σχιστά ματάκια τους κ τα δυο!!!!

Ντιεσάκι,πώς πήγαν οι εξετάσεις????Εύχομαι να πήγαν όλα καλά κ να μην πόνεσε το θησαυράκι σου....

Μαρινάκι μου,και σε σας καλή τύχη με τα ιατρικά σας...μακάρι να γλιτώσει η τοσοδούλα από την ταλαιπωρία της...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...